שאלון

סינטטית

New member
../images/Emo187.gifשאלון../images/Emo187.gif

סתם כי משעמם
מדגישומטיק שם מלא: תאריך לידה: מין: בית: איפה עוד גרת? מזל: מידת נעליים: גובה: מוצא: חיות מחמד: אחים: צבע שיער: אורך שיער: צבעת פעם את השיער? באיזה צבע? : כיתה: תחביבים: מוזיקה: להקה: איזה שפות אתה מדבר? אוהב ספורט? איפה נולדת? אתה בן אדם של לילה או של יום? רגיש לדגדוגים? מאמין באלוהים? יש לך כינויים נוספים באינטרנט? מה הם? יש לך גשר? יש לך משקפיים/עדשות מגע? מה תרצה להיות כשתהיה גדול? איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? מה הדבר הכי מביך שקרה לך? איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? מה הדבר הכי חשוב לך? יש חבר/חברה/קראש? ממה אתה הכי פוחד? מאמינה באהבה וירטואלית: אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? על מה אתה חושב בד"כ לפני שאתה הולך לישון? למה אתה הכי מתנגד? אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית? פגשת אי פעם מישהו או מישהי באינטרנט? מאמינה באהבה ממבט ראשון? מה הדבר שעושה אותך מאושרת? כשיש לך אהבה את נאמנה? את אוהבת ילדים? את ותרנית או עקשנית? אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? ראית אחד שלא מוצא חן בעינייך, תתני לו צ´אנס לכבוש את ליבך? החיים טובים לדעתך? היחסים עם ההורים טובים? לבוש: איפור: דברים אהובים מאכל: שתיה: המקום האהוב לחופשה: טעם גלידה אהוב: פרי אהוב: ממתק: מכונית: שיעור: חג: היום הכי אהוב בשבוע: צבע: מגזין: שם לבת: שם לבן: קבוצת ספורט אהובה: חודש אהוב: ספורטאי/ת אהוב: שחקנית אהובה: שחקן אהוב: . תוכנית אהובה בטלוויזיה: אתר אהוב: חיה אהובה: חבר לאימייל: בדיחה: אומר הרבה: מילה אהובה: נעליים: תחנת רדיו: חדר בבית: ההופעה הכי טובה שראית: דיסק אהוב: נשיא: סלט: בשר: תוספת לפיצה: ארץ: עיר: מקום אהוב: ריח: רעש: טעם: רגש: מספר: ספר: סבתא: דגנים: דברים פחות אהובים אוטו: צבע: מורה: שיעור: יום בשבוע: חג: עונה: חודש: ספורט: קבוצת ספורט: סרט: שחקנ/ית: תוכנית: אתר: אוכל: שתיה: להקה: זמר: . זמרת: חיה: חנות: מילה: הופעה שהיית בה: דיסק: סלט: ארץ: עיר: מקום להיות בו: ריח: רעש: . רגש: תאריך: ספר: דגנים: ב24 שעות אחרונות היתה לך שיחה רצינית: חיבקת מישהו: בכית: צחקת: גרמת למישהו לצחוק: קנית משהו: הסתפרת: הרגשת טיפש: דיברת עם מישהו שאתה אוהב: התגעגעת למישהו: האם אי פעם... השתמשת בסמים? אכלת קופסא שלמה של עוגיות? נזרקת על ידי מישהו? מישהו בגד בך? נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? היית מאוהב? ראית את הבית הלבן? עישנת? שתית אלכוהול? עישנת מריחואנה? שיחקת מונופול? ראית טיטאניק? נישקת מישהו? התנשקת צרפתית? הזדיינת ביקרת בארץ אחרת? צבעת בספר צביעה? עשית אמבטיית קצף? טסת? שטת? נסעת ברכבת? רכבת על פיל? הכנת אתר אינטרנט? שיחקת בברביות? נשארת ער כל הלילה? דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? דיברת בשיעור? פחדת מהחושך? היית בבית חולים (לא לביקור)? עשו לך תפרים? זרקת מישהו והתחרטת על זה? יצאת עם יותר מבן אדם אחד באותו הזמן? שיקרת? נרדמת בשיעור? השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? פגשת סלבריטי? עברת על החוק? אהבת מישהו שזה גרם לך לבכות? שנאת את עצמך? נשבר לך הלב? שברת למישהו את הלב? רצית להרוג מישהו? נפלת מכסא? נתת למישהו לאפ דאנס? הלכת מכות? זה או זה מועדון או מסיבה פרטית? קפה או תה? שואף לשלמות או לוקח את זה בקלות? חתולים או כלבים? אוכל או ממתקים? קרמבו וניל או מוקה? חורף או קיץ? מה או מי היית רוצה...? להרוג: לשמוע: להיות כמו: הדבר האחרון ש: קניתי: קראתי: עשיתי: סרט אחרון שראיתי? מספר אחרון שחייגתי: דבר אחרון ששתיתי: דבר אחרון שאכלתי: פעם אחרונה שבכיתי: פעם אחרונה שצחקתי: הבנאדם האחרון שנישקתי: הבחור האחרון שדיברת איתו:

סינטטית

New member
איזה שאלון מפגר../images/Emo122.gif

פעם הבאה אני אקרא לפני שאני שמה
חחח שם מלא: אור כהן תאריך לידה: 9.7.89 מין:
בית: נתניה? איפה עוד גרת? ברחוב המקביל
מזל: נאחס
מידת נעליים: 37-8 >< גובה: חסוי!!!!!
מוצא: עירקית חיות מחמד: אין, אבל אולי בקרוב יהיה דגים, בא לי
אחים: אחות אחת צבע שיער: חום כהה אורך שיער: המ >< צבעת פעם את השיער? לא באיזה צבע? : ^ כיתה: יב'
תחביבים: חברים, לשמוע מוזיקה, לנגן, להיות במחשב, וכו'.
מוזיקה: רוק ישראלי בעיקר (מי אמר סינרגיה
?
) להקה: סינרגיה
איזה שפות אתה מדבר? עברית, אנגלית אוהב ספורט? לא
איפה נולדת? בי"ח לניאדו בנתניה אתה בן אדם של לילה או של יום? לילה
רגיש לדגדוגים? מאוד
מאמין באלוהים? אולי יש לך כינויים נוספים באינטרנט? יאפ מה הם? smurfit, טרוֹפיצית יש לך גשר? היה פעם יש לך משקפיים/עדשות מגע? לא מה תרצה להיות כשתהיה גדול? הרבה דברים!
איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? הממ
מה הדבר הכי מביך שקרה לך? לא יודעת מה הכי מביך כי אני לא זוכרת כלכך הרבה. אבל בהופעה יוםשישי היה משו מביך במקצת
איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? כנ"ל^ והסופ"ש הזה היה מאודמאוד נחמד
מה הדבר הכי חשוב לך? אהבה יש חבר/חברה/קראש? >< ממה אתה הכי פוחד? מחטים מאמינה באהבה וירטואלית: לא חושבת >< אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? בגב, כמובן!
על מה אתה חושב בד"כ לפני שאתה הולך לישון? על מה יהיה מחר, דברים שאני רוצה שיקרו, וכו'.. למה אתה הכי מתנגד? סמים? אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית? טוב לי איתי.
פגשת אי פעם מישהו או מישהי באינטרנט? הרבה
מאמינה באהבה ממבט ראשון? אולי מה הדבר שעושה אותך מאושרת? אהבה כשיש לך אהבה את נאמנה? ברור את אוהבת ילדים? מאוד!
את ותרנית או עקשנית? אני נורא עקשנית...אבל לפעמים אני חושבת שאני מגזימה אז אני מוותרת
אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא, זה לא יצליח במילא. ראית אחד שלא מוצא חן בעינייך, תתני לו צ´אנס לכבוש את ליבך? אולי.. החיים טובים לדעתך? זה בתקופות
כרגע בסדר. היחסים עם ההורים טובים? יאפ לבוש: >< איפור: לא דברים אהובים מאכל: פיצה שתיה: קוקה קולה
המקום האהוב לחופשה: זה לא המקום שעושה את החופשה, זה האנשים שנמצאים איתם טעם גלידה אהוב: עוגיות
פרי אהוב: תות
ממתק: שוקולד
מכונית: שיעור: מחשבים
חג: פסח! הרבה חופש! היום הכי אהוב בשבוע: שישי צבע: כחול מגזין: המ שם לבת: אור?
שם לבן: רועי?
קבוצת ספורט אהובה: האמת שלא כזה משנה לי.. חודש אהוב: יולי
ספורטאי/ת אהוב: שחקנית אהובה: שחקן אהוב: . תוכנית אהובה בטלוויזיה: מועדון לילה
אתר אהוב:
תפוז?
חיה אהובה: צ'ינצ'ילהההההה חבר לאימייל: המ>< בדיחה: >< אומר הרבה: מז"א?
מילה אהובה: סינרגיה נעליים: אולסטאר
תחנת רדיו: גלגלגלגלצצצצ חדר בבית: החדר שלי, כמובן!
ההופעה הכי טובה שראית: סינרגיה! דיסק אהוב: מרגיש אחר נשיא:
סלט: חסה מלפפון ועגבניה! בשר: תוספת לפיצה: בלי כלום
ארץ: ישראל שלי יפה וגם פורחת
עיר: ת"א!! מקום אהוב: המ ריח: במבה רעש: מוזיקה טעם: במבה רגש: אהבה
מספר: 2 ספר: >< סבתא: כפרעליה^^
דגנים: כריות! לא תאמינו מה קורה בפנים!
ב24 שעות אחרונות היתה לך שיחה רצינית: לא חיבקת מישהו: כן בכית: כמעט צחקת: יאפ גרמת למישהו לצחוק: נראהלי
קנית משהו: כן הסתפרת: לא הרגשת טיפש: לא דיברת עם מישהו שאתה אוהב: כן התגעגעת למישהו: כן האם אי פעם... השתמשת בסמים? לא אכלת קופסא שלמה של עוגיות? לא נזרקת על ידי מישהו? כן מישהו בגד בך? לא נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? כן היית מאוהב? כן ראית את הבית הלבן? לא עישנת? לא שתית אלכוהול? כן עישנת מריחואנה? לא שיחקת מונופול? כן ראית טיטאניק? כן נישקת מישהו? כן התנשקת צרפתית? כן הזדיינת לא ביקרת בארץ אחרת? כן צבעת בספר צביעה? כן עשית אמבטיית קצף? כן טסת? כן שטת? כן נסעת ברכבת? כן רכבת על פיל? לא הכנת אתר אינטרנט? כן שיחקת בברביות? כן נשארת ער כל הלילה? כן דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? כן דיברת בשיעור? כן פחדת מהחושך? כן היית בבית חולים (לא לביקור)? לא עשו לך תפרים? לא זרקת מישהו והתחרטת על זה? לא יצאת עם יותר מבן אדם אחד באותו הזמן? לא שיקרת? כמו כל בן אדם... נרדמת בשיעור? כל שיעור אזרחות בערך
השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? כן פגשת סלבריטי? כן עברת על החוק? המ לא משהו קריטי אהבת מישהו שזה גרם לך לבכות? כן שנאת את עצמך? כן נשבר לך הלב? כן שברת למישהו את הלב? מקוה שלא.. רצית להרוג מישהו? כן נפלת מכסא? כן נתת למישהו לאפ דאנס? לא הלכת מכות? בערך

סינטטית

New member
המשך

זה או זה מועדון או מסיבה פרטית? מסיבה פרטית קפה או תה? תה שואף לשלמות או לוקח את זה בקלות? לוקחת בקלות חתולים או כלבים? כלבים אוכל או ממתקים? ממתקים! קרמבו וניל או מוקה? מוקה חורף או קיץ? חורף
מה או מי היית רוצה...? להרוג: המ>< לשמוע: להיות כמו: המ הדבר האחרון ש: קניתי: אוכל קראתי: כתבה במקושרים חח עשיתי: השאלון הזה?
סרט אחרון שראיתי? השטן לובשת פראדה? אבל לא בדיוק ראיתי חח מספר אחרון שחייגתי: לנטלי דבר אחרון ששתיתי: קולה דבר אחרון שאכלתי: עוגה פעם אחרונה שבכיתי: >< פעם אחרונה שצחקתי: היום הבנאדם האחרון שנישקתי: דניאל הבחור האחרון שדיברת איתו: ^ הודגש באמצעות מדגישומטיק

rachelia78

New member
אור איזו מגילה ארגנת לנו....

אינעל העולם....... שם מלא: רייצ'ל אביבי תאריך לידה: 27.12.78 מין: נקבה - בפעם האחרונה שבדקתי :) בית: כן אחלה בית...חחחח
איפה עוד גרת? בנתניה! מזל: גדי מידת נעליים: טיטניק - 42 גובה: 174 מוצא: ילידת הארץ - הורים מעיראק חיות מחמד: כלב ז"ל, דגים וחתולי גינה אחים: 3 צבע שיער: שחור אורך שיער: ארוך מאוד, לא מדדתי צבעת פעם את השיער? מיליון פעם באיזה צבע? : כתום, אדום, כחול, צהוב לימון וסגול חציל...כשהייתי פריקית כיתה: שנה ג' זה נחשב? תחביבים: מוזיקה, מוזיקה, מוזיקה ואומנות בכלל מוזיקה: המון סוגים, רוק בעיקר להקה: סינרגיה, סינרגיה, סינרגיה! איזה שפות אתה מדבר? עברית אנגלית וג'יבריש :) אוהב ספורט? כן, אבל בעיקר אימוני כוח לא כדורגל וכאלה איפה נולדת? נתניה אתה בן אדם של לילה או של יום? תלוי...כרגע לפי ההגשות רגיש לדגדוגים? כן, ומתה על זה מאמין באלוהים? באלוהות כלשהי, בהחלט יש לך כינויים נוספים באינטרנט? נופ מה הם? יש לך גשר? נופ יש לך משקפיים/עדשות מגע? נופ מה תרצה להיות כשתהיה גדול? בן אדם (בת חווה וואט אוור) איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? פייייייייי יש מלא מה הדבר הכי מביך שקרה לך? זה מביך מידי איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? רגע אני צריכה לחפור וזה הרבה שנים אחורה.....חח מה הדבר הכי חשוב לך? אנושיות, מוסר ומוזיקה יש חבר/חברה/קראש? נופ ממה אתה הכי פוחד? כאב מאמינה באהבה וירטואלית: לא נראה לי.... אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? בגב? חחחחחחחח על מה אתה חושב בד"כ לפני שאתה הולך לישון? אנליזה יומית לרוב... למה אתה הכי מתנגד? זה פוליטי - בעיה אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית? לא יודעת, לכל אחד יש חבילה משלו פגשת אי פעם מישהו או מישהי באינטרנט? יענו זוגי? נופ מאמינה באהבה ממבט ראשון? לא ממש, זו הידלקות לא אהבה מה הדבר שעושה אותך מאושרת? דברים קטנים וטובים, כמו יום יפה, נסיעה ומוזיקה טובה, או שמישהו חושב עליי (לטובה) כשיש לך אהבה את נאמנה? סביר להניח....מה זה אהבה? חחחחחחח את אוהבת ילדים? אממממממממממ אפשר לענות בכנות? את ותרנית או עקשנית? גם וגם אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? סביר שלא, כל אחד חי איך שהוא מאמין ראית אחד שלא מוצא חן בעינייך, תתני לו צ´אנס לכבוש את ליבך? אולי...זו בעיה החיים טובים לדעתך? תלוי מתי היחסים עם ההורים טובים? יאפ לבוש: מה שקרוי אלטרנטיב איפור: כבד בד"כ דברים אהובים מאכל: איטלקי, פיצה, פסטה וכו' שתיה: בירה שחורה או קורונה המקום האהוב לחופשה: הלוואי והייתי יוצאת לחופשה לא משנה לאן טעם גלידה אהוב: מוקה פקאן פרי אהוב: מנגו ממתק: סוכריות גומי מכונית: פיג'ו 205 רקובה שיעור: בימי בי"ס ביולוגיה והיום......לא ממש חג: שבועות....גבינות גבינות היום הכי אהוב בשבוע: שישי צבע: מממממממממממ מגזין: אדריכלות ישראלית שם לבת: מממממממ שם לבן: ממממממ קבוצת ספורט אהובה: נופ חודש אהוב: לא יודעת, עונות מעבר ספורטאי/ת אהוב: אלכסיי ניימוב - מתעמל קרקע שחקנית אהובה: מריל סטריפ נראה לי שחקן אהוב: ג'ף ברידג'ס תוכנית אהובה בטלוויזיה: מועדון לילה אתר אהוב: ממממ חיה אהובה: כולם.... חבר לאימייל: מממממ בדיחה: אין כרגע, הומור דפוק של תוכנות מחשב.... אומר הרבה: עושה מעט? חחחחחחחח מילה אהובה: לא בא לי לראש... נעליים: סניקרס, מגפיים ואצבע תחנת רדיו: בלללללללעעעעעעעעע, חוזרים על עצמם 300 פעם חדר בבית: 3, סטודיו, שינה ואחסון ההופעה הכי טובה שראית: סינרגיה "באט אפקורס" דיסק אהוב: חוץ מסינרגיה כמובן, יזהר אשדות, ברי סחרוף, לינקין פארק...... נשיא: בני זונות... אולי רק בן גוריון בחייאת סלט: יווני בשר: איכס, אני צמחונית כבר 17 שנים תוספת לפיצה: פטה, עגבניה ארץ: גיאוגרפית.... ישראל.....אולי גם בריטניה עיר: פירנצה נראה לי מקום אהוב: חוף ים?! ריח: נקי, פרשי כמו 212 ניו יורק רעש: רק אם הוא מגיע מגיטרה חשמלית טעם: מלוחים בעיקר רגש: הערכה מספר: 7 ספר: זיכרונותיה של גיישה סבתא: אין לי  לא זכיתי להכיר דגנים: קלוגס דברים פחות אהובים אוטו: הפיג'ו הרקובה שלי צבע: טרקוטה (בלללעעעעכככס) מורה: קוראים לו מיכאל איתן כמו הח"כ (בן ז....) שיעור: תכן מערכות מבניות יום בשבוע: ראשווווןןןןןןןן  חג: ל"ג בעומ"ר – כולם עושים על האש עונה: שיא הקיץ – בלתי נסבל חודש: מממממממ ספורט: לא רוצה לפגוע כאן באנשים.... קבוצת ספורט: נופ סרט: איזה סרט דבילי עם כרישים בלב ים שאתה נשאר עם פה פעור...מה לעזאזל זה היה? שחקנ/ית: שחקניות של טלנובלות (לא עלינו) זה משחק זה? (מתנצלת מראש) תוכנית: הלילה עם ליאור שליין (מה זה?) אתר: אתרים של חדשות - פיכס אוכל: בשר שתיה: אלכוהול (זה מר) להקה: הג'ירפות – מה קורה שם? זמר: אריק ברמן – לא ממש זמר בעיני זמרת: אל תכעסו - נינט, קרן פלס ואיה כורם מה נסגר? חיה: ג'וק, איכס חנות: מממ מילה: כוסית וכוסון אפילו יותר גרוע כי לבנים אין......טווווווווו הופעה שהיית בה: פרברים רפיוג'יס בגלל שמכר שלי הוא הצלם שלהם והייתי צריכה נורופן! דיסק: דפש מוד "אקסייטר" מעפן סלט: טונה ארץ: אפגניסטן? עיר: דרום ת"א מגעיל אותי מקום להיות בו: ממממממממ ריח: זוועתי מן הסתם רעש: של כל דבר כמעט רגש: אלימות תאריך: יום כיפור – לא בא לי טוב, צמה וחוטפת כאב ראש ספר: ספרי פסיכולוגיה בגרוש כמו באדולינה... דגנים: מממממממ ב24 שעות אחרונות היתה לך שיחה רצינית: נופ חיבקת מישהו: הלוואי בכית: יאפ צחקת: גיחכתי קלות גרמת למישהו לצחוק: מקווה קנית משהו: נופ הסתפרת: נופ הרגשת טיפש: מאוד דיברת עם מישהו שאתה אוהב: יאפ - אמא התגעגעת למישהו: מאוד

rachelia78

New member
המשך....

האם אי פעם... השתמשת בסמים? נופ וגם לא מתכוונת! אכלת קופסא שלמה של עוגיות? ערגליות שוקו, מפחיד כמה שזה נגמר מהר נזרקת על ידי מישהו? יאפ מישהו בגד בך? נופ נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? בטח היית מאוהב? יאפ יאפ ראית את הבית הלבן? נופ עישנת? אכן שתית אלכוהול? ודאי עישנת מריחואנה? נופ שיחקת מונופול? מתישהו לפני הרבה שנים ראית טיטאניק? כמו כולם לא? נישקת מישהו? דאאאאאאא התנשקת צרפתית? וודאי הזדיינת? (מילה נוקבת!) יאפ ביקרת בארץ אחרת? בכמה צבעת בספר צביעה? מיליונים עשית אמבטיית קצף? יאפ טסת? יאפ שטת? יאפ נסעת ברכבת? יאפ רכבת על פיל? נופ הכנת אתר אינטרנט? נופ שיחקת בברביות? ברווווורררר נשארת ער כל הלילה? מאתיים פעם דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? לא, עד כאן! דיברת בשיעור? ברררררררררררררוווור פחדת מהחושך? ודאי היית בבית חולים (לא לביקור)? כן עשו לך תפרים? מלא זרקת מישהו והתחרטת על זה? נופ יצאת עם יותר מבן אדם אחד באותו הזמן? לא שיקרת? בטח נרדמת בשיעור? גם השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? לא פגשת סלבריטי? מלא....כולם קונים באיקאה חחחחחחחח עברת על החוק? לא נראה לי אהבת מישהו שזה גרם לך לבכות? לצערי שנאת את עצמך? המון נשבר לך הלב? ודאי שברת למישהו את הלב? ייתכן רצית להרוג מישהו? יש עדיין כמה כאלה חח נפלת מכסא? לא נתת למישהו לאפ דאנס? לא....(למה מה?) הלכת מכות? יאפ זה או זה מועדון או מסיבה פרטית? פרטית קפה או תה? נס (סוג של קפה) שואף לשלמות או לוקח את זה בקלות? שלמות ותסכולים חתולים או כלבים? כלבים אוכל או ממתקים? חטיפים אם זה נחשב ממתק קרמבו וניל או מוקה? מוקה ברור.... חורף או קיץ? חורף מה או מי היית רוצה...? להרוג: לא נעים אולי היא תקרא את זה לשמוע: רציתי הופעה של דפש מוד והם הבריזו! להיות כמו: אדם שמרגיש חופשי ושלם עם עצמו הדבר האחרון ש: קניתי: אגרה לטסט קראתי: מאמר של מישל פוקו לצורך עבודה עשיתי: לענות על השאלון הזה באורך הגלות סרט אחרון שראיתי? אנסטסיה (מתה על מצויירים) מספר אחרון שחייגתי: קופ"ח כללית דבר אחרון ששתיתי: תה (אגב הקפה) דבר אחרון שאכלתי: צנימים עם קוטג' ועגבניה (מעולה) פעם אחרונה שבכיתי: אתמול פעם אחרונה שצחקתי: מממממממממ הבנאדם האחרון שנישקתי: וואו זה עתיק הבחור האחרון שדיברת איתו: סטודנט מהכיתה שלי לקח לי איזה 24 שעות אבל סיימתי....

chen galili1

New member
זה מה שעושים כשמשעמם!!

שם מלא: חן גלילי תאריך לידה: 4.12.91 מין: נקבה בית: פרדסיה?? איפה עוד גרת? חולון מזל: קשת מידת נעליים:39-40 גובה: לא זוכרת מוצא: פרסית מרוקאית והונגריה חיות מחמד: תוכי אחים:אחד צבע שיער:חום שחור עם פסים בלונד אורך שיער: בינוני צבעת פעם את השיער?רק פסים באיזה צבע? : כיתה: י' תחביבים:לשיר!!!! לכתוב מוזיקה: הכל להקה: סינרגיה!!!!!!! איזה שפות אתה מדבר? עברית אנגלית וכמה מילים בספרדית אוהב ספורט? לא איפה נולדת? חולון אתה בן אדם של לילה או של יום?לילה רגיש לדגדוגים? כן מאוד מאמין באלוהים? כן יש לך כינויים נוספים באינטרנט?לא מה הם? יש לך גשר?היה לי והורדתי אותו!! יש לך משקפיים/עדשות מגע? לא מה תרצה להיות כשתהיה גדול? זמרת איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? שהכלבה שלי מתה!! מה הדבר הכי מביך שקרה לך? שניפתחה לי החזיה שהייתי עם חברה אצל חברים שלנו איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? מה הדבר הכי חשוב לך? יש חבר/חברה/קראש? לא=\ ממה אתה הכי פוחד? דבורים מאמינה באהבה וירטואלית: לא אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? בגב על מה אתה חושב בד"כ לפני שאתה הולך לישון? על כל היום שהיה למה אתה הכי מתנגד? אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית? מישהי יותר מפורסמת פגשת אי פעם מישהו או מישהי באינטרנט? לא מאמינה באהבה ממבט ראשון? כן מה הדבר שעושה אותך מאושרת?מוסיקה כשיש לך אהבה את נאמנה? כן את אוהבת ילדים? כן מאוד את ותרנית או עקשנית? אני עקשנית אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? אה????????? ראית אחד שלא מוצא חן בעינייך, תתני לו צ´אנס לכבוש את ליבך?אולי החיים טובים לדעתך? לפעמים היחסים עם ההורים טובים? כן לבוש: איפור: כן דברים אהובים מאכל: על האש שתיה: ברד המקום האהוב לחופשה: אילת/טבריה טעם גלידה אהוב: מסטיק פרי אהוב: תפוח ממתק: ממתקי גומי מכונית: >< שיעור: חינוך חג: פורים/חנוכה היום הכי אהוב בשבוע:חמישי צבע: אדום מגזין: שם לבת: דניאלה שם לבן: עידו קבוצת ספורט אהובה: חודש אהוב: דצמבר ספורטאי/ת אהוב: שחקנית אהובה: שחקן אהוב: . תוכנית אהובה בטלוויזיה: השיר שלנו!! אתר אהוב: צופים!! חיה אהובה: כלב חבר לאימייל: בדיחה: אומר הרבה: מילה אהובה: חבל נעליים: ואנס תחנת רדיו: 91 חדר בבית: חדר שינה שלי ההופעה הכי טובה שראית: דיסק אהוב: סינרגיה נשיא: - סלט:>< בשר: כן תוספת לפיצה:זיתים ארץ:ישראל עיר: תל-אביב מקום אהוב: צופים זה או זה מועדון או מסיבה פרטית?מסיבה פרטית קפה או תה?תה שואף לשלמות או לוקח את זה בקלות? בקלות חתולים או כלבים? כלבים אוכל או ממתקים? ממתקים קרמבו וניל או מוקה?וניל חורף או קיץ? חורף!!

עונה [[ :

שם מלא: ספיר אלפסי :]] תאריך לידה: 28.1 מין: נקבבבבה - בית: כפר יונה P : איפה עוד גרת? רק בכפר יונה XD מזל: דלללללללללללי P: מידת נעליים: 36-37 גובה: לא יודעת ...................... מוצא: מרוקאית XD חיות מחמד: אין ... , אחים: אחות אחת .. צבע שיער: שחור-חום ( עם קצוות אדומים
) אורך שיער: ממממממממממ ... צבעת פעם את השיער? לא את כל השיער , רק ת'קצוות XD באיזה צבע? : אדום .. כיתה: ז'
תחביבים: אממ .. מוזיקה: הרבה סוגים
להקה: סינרגיה
איזה שפות אתה מדבר? עברית ורבע אנגלית XD אוהב ספורט? לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא !! איפה נולדת? בבית חולים ? XD , לניאדו בנתניה XD אתה בן אדם של לילה או של יום? יום
רגיש לדגדוגים? מאווווד ! ( אהמ אהמ בתאל !! XD ) מאמין באלוהים? יאפ [= יש לך כינויים נוספים באינטרנט? לא מה הם? יש לך גשר? לא יש לך משקפיים/עדשות מגע? לא מה תרצה להיות כשתהיה גדול? כשאני יהיה גדולה נדבר !
איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? היום [ ?!!?! ] מה הדבר הכי מביך שקרה לך? קרו הרבה . לא זוכרת .. איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? יום ששבת [[= ( לא הכי טוב בחיים !! XD ) מה הדבר הכי חשוב לך? .... יש חבר/חברה/קראש?
ממה אתה הכי פוחד? מוות ||: מאמינה באהבה וירטואלית:
!! אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? בגב
על מה אתה חושב בד"כ לפני שאתה הולך לישון? '' נמ .. מענין מה יהיה מחר ..... '' למה אתה הכי מתנגד? לודעת |: אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית? אפחחחד [= פגשת אי פעם מישהו או מישהי באינטרנט? כן [= מאמינה באהבה ממבט ראשון? אולי ............................ מה הדבר שעושה אותך מאושרת? .... כשיש לך אהבה את נאמנה? אולי ( ? ) את אוהבת ילדים? נחמדה איתם ....
את ותרנית או עקשנית? עקשנית !
אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא
ראית אחד שלא מוצא חן בעינייך, תתני לו צ´אנס לכבוש את ליבך?
, בעצם אולי .. החיים טובים לדעתך? ליפעמים ..
היחסים עם ההורים טובים? ^ ^ לבוש: ..... איפור: לא ...
! דברים אהובים מאכל: ספגטטטי
שתיה: מים .. המקום האהוב לחופשה: טעם גלידה אהוב: וווניל
פרי אהוב: תותיםםםםםםםםםםםםם !!
ממתק: שוווקלד !
מכונית: שיעור: שונאת הכככל
חג: פסססססססססססססססח , אחח החופש
היום הכי אהוב בשבוע: שבת
צבע: כולם כמעט ...
מגזין: ממ .. שם לבת: ספיר ?
שם לבן: .... קבוצת ספורט אהובה: ..... חודש אהוב: שתי החודשיים שיש בהם חופש בסוף שננה XD ספורטאי/ת אהוב: שחקנית אהובה: שחקן אהוב: . תוכנית אהובה בטלוויזיה: המ.. אתר אהוב: חיה אהובה: דגים ..
, לא צריך להוציא אותם לטיול
חבר לאימייל: אה ? בדיחה: ?.... אומר הרבה: אהההההה ?
מילה אהובה: נעליים: אולסטאר [= תחנת רדיו: חדר בבית: שלי [= ההופעה הכי טובה שראית: של סינרגיה דיסק אהוב: .. נשיא: סלט: בשר: תוספת לפיצה: כלוווווום
ארץ: ישראל
עיר: מקום אהוב: החדר שלי [= ריח: ממרק
XD רעש: טעם: גלידה .. רגש: מספר: 5 ספר: ' הבריחה מהמנזר ' סבתא: אה .. ? דגנים: כריות !
ב24 שעות אחרונות היתה לך שיחה רצינית: לא חיבקת מישהו: כן בכית: לא צחקת: כן גרמת למישהו לצחוק: כן קנית משהו: לא
הסתפרת: לא הרגשת טיפש: לא דיברת עם מישהו שאתה אוהב: כן
התגעגעת למישהו: לא האם אי פעם... השתמשת בסמים? לא
אכלת קופסא שלמה של עוגיות? לא !
נזרקת על ידי מישהו? לא .. מישהו בגד בך? אולי ? נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? כן היית מאוהב? כן ראית את הבית הלבן? לא .. עישנת? לא שתית אלכוהול? לא עישנת מריחואנה? לא ! שיחקת מונופול? כן ? ראית טיטאניק? כן נישקת מישהו? כן התנשקת צרפתית? לא הזדיינת? לא ביקרת בארץ אחרת? כן צבעת בספר צביעה? אולי עשית אמבטיית קצף? לא טסת? כן שטת? לא נסעת ברכבת? כן רכבת על פיל? לא ? הכנת אתר אינטרנט? כן שיחקת בברביות? אולי ? נשארת ער כל הלילה? כן [ פעם אחת XD ] דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? כן ! XD דיברת בשיעור? כן פחדת מהחושך? כן היית בבית חולים (לא לביקור)? כן עשו לך תפרים? כן [ ברגל .. ] זרקת מישהו והתחרטת על זה? לא יצאת עם יותר מבן אדם אחד באותו הזמן? לא שיקרת? כן [ מי לא ? ] נרדמת בשיעור? כן השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? אולי ? פגשת סלבריטי? כן עברת על החוק? אולי אהבת מישהו שזה גרם לך לבכות? לא !! 1 שנאת את עצמך? כן נשבר לך הלב? לא שברת למישהו את הלב? אולי ? רצית להרוג מישהו? יש לי רשימה XD !!! נפלת מכסא? כן נתת למישהו לאפ דאנס? הלכת מכות? אולי זה או זה מועדון או מסיבה פרטית? ממ קפה או תה? תה שואף לשלמות או לוקח את זה בקלות? לוקח בקלות חתולים או כלבים? כלבים אוכל או ממתקים? .. קרמבו וניל או מוקה? וניל חורף או קיץ? חורף !! מה או מי היית רוצה...? להרוג: יש לי רשייייייייייימה !
לשמוע: אותך ! XD להיות כמו: אפחד [= הדבר האחרון ש: קניתי: ללא זוככרת O: קראתי:את השאלון הזה ! XD עשיתי: עניתי על השאלון .. סרט אחרון שראיתי? לדפוק חתונה XD [ שוווב .. ] מספר אחרון שחייגתי: לבתאל XD דבר אחרון ששתיתי: מים דבר אחרון שאכלתי: כריך ? XD פעם אחרונה שבכיתי: שבוע-שבועיים פעם אחרונה שצחקתי: היוםם הבנאדם האחרון שנישקתי: ספיר הבחור האחרון שדיברת איתו: בתאל ניגמר
חחחח [= יום טוב

טובב יאללה גמאני..

>> עשיתי רק חלק =| שם מלא: בת-אל קורי תאריך לידה: 15.7.1994 מין: נקבה
בית: כפר-יונה איפה עוד גרת? שומקום :| מזל: סרטן
מידת נעליים: 36-37 גובה: מטר חמישים ומשו ?
לא מדדתי בשנה הקרובה . מוצא: חצי מרוקאית, חצי טורקיה . חיות מחמד: כלבב
אחים: 3 בניים.. צבע שיער: שחור, צבעתי פסים בלונדינים - אז זה נהיה חום עם פסים בלונדינים, ואז ירדו לי הפסים, ועשיתי בקצוות ... מסקנה: חום-שחור, עם טיפ-טיפה פסטים, וקצוות בלונדינים . וקצוות ורודים בפורים .
אורך שיער: ממ.. קצת אחרי הציצי XD צבעת פעם את השיער? כה..פסים - - > טחנתי לכם ת'שכל על זה שנה מקודם ^ באיזה צבע? : בלונדיני : | רוצים שאני ייטחון לכם שוובב !? כיתה: ז'2 תחביבים: לרכב על סוסייםם , לשמוע מוזיקה.. לרקוד - והרבהה.. לעצב !, ולשחקק.. [יענו, תיאטרוןן =\ ] מוזיקה: קצת פופ :| אבל בת'כלס, גיליתי שאני שומעת רוק :| [ אני מה-זה מוזרהה ! ] להקה: סינרגיהההה
איזה שפות אתה מדבר? עברית, אנגלית, קצת ספרדית ? והתחלתי למוד ערבית השנה =| אוהב ספורט? רק לרכב על סוסים, ולרקוד [זה נחשב ספורטט ! XD ] אהה ולשחות ;] . איפה נולדת? ישראל, נתניה אתה בן אדם של לילה או של יום? ממ.. לילה - לישוןן :D רגיש לדגדוגים? כה
מאמין באלוהים? לפעמים :| יש לך כינויים נוספים באינטרנט? כה מה הם? pink_designer , Ms. Cookie יש לך גשר? כה :| לא כזה גרועע !,. יש לך משקפיים/עדשות מגע? לא . מה תרצה להיות כשתהיה גדול? ממממ.. הרבההה איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? הרבהה . יום האהבה השנה, היה חראא מה הדבר הכי מביך שקרה לך? לא-זוכרתת :\ איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? שהלכתי להופעה של סינרגיה . מה הדבר הכי חשוב לך? הכלב שליי . יש חבר/חברה/קראש? לא ? ממה אתה הכי פוחד? שייקרה לכלב שלי משהו . או שאני לא יוכל לרכב על סוסים . או לעצב . עזבוו חפרתי מאמינה באהבה וירטואלית: חציי. אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? מממ... שאלה טובה ? על מה אתה חושב בד"כ לפני שאתה הולך לישון? לאדעתת.. ניראלי מה אני יילבש מחר לבצפר
אהה כן, ואיזה תירוץ אני יגיד למורה על השיעורי בית .. למה אתה הכי מתנגד? להתעללות בבעלי-חיים ! וזה כולל את זה שאוכלים אותם . אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית? לאדעת.. ניראלי דודה שליי . פגשת אי פעם מישהו או מישהי באינטרנט? הא ?! מאמינה באהבה ממבט ראשון? בארורר מה הדבר שעושה אותך מאושרת? לשמוע את סינרגיה, הכלב שלי , לרכב :) כשיש לך אהבה את נאמנה? תתממיידד . את אוהבת ילדים? תלוי :\ כמה הם מעצבניים XD את ותרנית או עקשנית? עקשנייתת מאוודד ! אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? ממשש לא ! רק אם את ממש מגעילה . ראית אחד שלא מוצא חן בעינייך, תתני לו צ´אנס לכבוש את ליבך? וודאאיי. החיים טובים לדעתך? לא . אכזריים לגמרי . [עזבו אינלי מצב-רוח ] היחסים עם ההורים טובים? מאוד לבוש: להסביר לכם ? ג'ינס, אול-סטאר, וגופייה, או חולצה קצרה חמודה.. ואם זה בחורף אזז.. איפור: עעיפרון שחור, ליפ-גלוס [תתממייידדד !] ולפעמים לק שחור . פפ-רר-שש-תת-יי !!! ממשש אינלי כוח להמשיךך ! ;)

GR££N woMAN©

New member
../images/Emo9.gif

שם מלא: ענבר תאריך לידה: 11.5.90 מין: נקבה בית:
איפה עוד גרת? שום מקום מזל: שור
מידת נעליים: 37-8 גובה: 1.60+- מוצא: חצי רומניה וחצי דרום אפריקאית חיות מחמד: 2 כלבים וסוסה אחים: 2 צבע שיער: חום אורך שיער: ארוך
צבעת פעם את השיער? יאפ באיזה צבע? : גוונים כיתה: י"א תחביבים: המון מוזיקה: מה איתה? להקה: סינרגיה איזה שפות אתה מדבר? אנגלית, עברית, קצת ערבית וספרדית אוהב ספורט? תלוי איפה נולדת? בבי"ח קפלן
אתה בן אדם של לילה או של יום? גם וגם.. תלוי כמה ישנתי לפני רגיש לדגדוגים? מאוד מאמין באלוהים? לא יש לך כינויים נוספים באינטרנט? לא מה הם?- יש לך גשר? כן יש לך משקפיים/עדשות מגע? כן מה תרצה להיות כשתהיה גדול? לא יודעת איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? לא זוכרת מה הדבר הכי מביך שקרה לך? המממ איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? פףף יש הרבה כאלה מה הדבר הכי חשוב לך? הדיסקים שלי יש חבר/חברה/קראש? לא ממה אתה הכי פוחד? מוות מאמינה באהבה וירטואלית: כן אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? בגב על מה אתה חושב בד"כ לפני שאתה הולך לישון? הממ על מה שהיה היום למה אתה הכי מתנגד? המממ לכלוך
אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית? לא יודעת, חברה של יונתן או משהו.. פגשת אי פעם מישהו או מישהי באינטרנט? ברור מאמינה באהבה ממבט ראשון? כן מה הדבר שעושה אותך מאושרת? אושר של חברים הכי קרובים אליי כשיש לך אהבה את נאמנה? ברור את אוהבת ילדים? כן את ותרנית או עקשנית? ותרנית
אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא רוצה ראית אחד שלא מוצא חן בעינייך, תתני לו צ´אנס לכבוש את ליבך? הממ לא יודעת החיים טובים לדעתך? לפעמים היחסים עם ההורים טובים? כן לבוש: סווצ'ר של ביצפר, טריינינג וגרביים איפור: אין דברים אהובים מאכל: המון שתיה: קולה המקום האהוב לחופשה: אילת
טעם גלידה אהוב: שוקולד פרי אהוב: כולם ממתק: סוכריות מכונית: יונדאי טוסון
שיעור: תקשורת חג: פורים בעיקר, אבל כולם היום הכי אהוב בשבוע: שני צבע: ירוק מגזין: קוסמו שם לבת: הממ שם לבן: יונתן קבוצת ספורט אהובה: - חודש אהוב: מאי
ספורטאי/ת אהוב: רודריגו פסואה
שחקנית אהובה: שחקן אהוב: יו גרנט
תוכנית אהובה בטלוויזיה: יש המון אתר אהוב: תפוז ומייספייס חיה אהובה: סוס וכלב חבר לאימייל: שחר
בדיחה: - אומר הרבה: ס'עמק מילה אהובה: יונתן
נעליים: קרוקס וOP תחנת רדיו: 106 FM!!!
וגלגל"צ חדר בבית: שלי ההופעה הכי טובה שראית: וואו, נראה לי שעברי בבארבי ת"א ובב"ש דיסק אהוב: יש המון נשיא: - סלט: כרוב עם מיונז
בשר: שניצל תוספת לפיצה: תירס ועגבניה ארץ: ישראל עיר: - מקום אהוב: פףף ריח: הממ רעש: פרסות של סוסים על הכביש טעם: חמוץ רגש: הממ מספר: 11 ספר: אין סבתא: שרה דגנים: כריות דברים פחות אהובים אוטו: המממ צבע: ורוד
מורה: אין שיעור: תנך או משהו יום בשבוע: שלישי חג: אף אחד עונה: חורף חודש: ינואר וספטמבר ספורט: כדורגל קבוצת ספורט: - סרט: - שחקנ/ית: - תוכנית: - אתר: נו אוכל: דגים שתיה: המממ קפה להקה: לא יודעת זמר: פףף זמרת: חיה: חנות: מילה: הופעה שהיית בה: דיסק: סלט: ארץ: עיר: מקום להיות בו: ריח: רעש: . רגש: תאריך: ספר: דגנים: ב24 שעות אחרונות היתה לך שיחה רצינית: הממ לא חיבקת מישהו: כן בכית: לא צחקת: כן גרמת למישהו לצחוק: נראה לי שכן קנית משהו: המממ לא הסתפרת: לא הרגשת טיפש: כן דיברת עם מישהו שאתה אוהב: כן התגעגעת למישהו: כן האם אי פעם... השתמשת בסמים? לא אכלת קופסא שלמה של עוגיות? כן נזרקת על ידי מישהו? לא מישהו בגד בך? לא נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? כן היית מאוהב? כן ראית את הבית הלבן? כן עישנת? כן שתית אלכוהול? כן עישנת מריחואנה? לא שיחקת מונופול? כן ראית טיטאניק? כן נישקת מישהו? כן התנשקת צרפתית? כן ביקרת בארץ אחרת? כן צבעת בספר צביעה? כן עשית אמבטיית קצף? כן טסת? כן שטת?כן נסעת ברכבת? כן רכבת על פיל? לא הכנת אתר אינטרנט? כן שיחקת בברביות? כן נשארת ער כל הלילה? כן דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? לא דיברת בשיעור? כן פחדת מהחושך? כן היית בבית חולים (לא לביקור)? כן עשו לך תפרים? לא נראה לי זרקת מישהו והתחרטת על זה? כן יצאת עם יותר מבן אדם אחד באותו הזמן? לא שיקרת? כן נרדמת בשיעור? כן השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? כן פגשת סלבריטי? כן
עברת על החוק? כן אהבת מישהו שזה גרם לך לבכות? כן שנאת את עצמך? כן נשבר לך הלב? לא שברת למישהו את הלב? כן
רצית להרוג מישהו? כן נפלת מכסא? כן נתת למישהו לאפ דאנס? לא הלכת מכות? כן זה או זה מועדון או מסיבה פרטית? מועדון קפה או תה? תה שואף לשלמות או לוקח את זה בקלות? תלוי חתולים או כלבים? כלבים אוכל או ממתקים? תלוי קרמבו וניל או מוקה? וניל
חורף או קיץ? קיץ מה או מי היית רוצה...? להרוג: המממ לשמוע: יונתן להיות כמו: הממ הדבר האחרון ש: קניתי: בטח כרטיס רכבת קראתי: כתבה על ג'נגו בעיתון של הרכבת עשיתי: עברתי מהחלוון פה לחלון של הודעה במסנג'ר סרט אחרון שראיתי? המממ מספר אחרון שחייגתי: אמא דבר אחרון ששתית: קולה דבר אחרון שאכלתי: שווארמה
פעם אחרונה שבכיתי: מזמן פעם אחרונה שצחקתי: המממ אתמול הבנאדם האחרון שנישקתי: ענבל הבחור האחרון שדיברת איתו: דביר ודור

boogliboo

New member
עונה =)

שם מלא: רעות שנקר תאריך לידה: 30.4.92 מין: נקבה בית: קרית אתא איפה עוד גרת? =/ מזל: שור מידת נעליים:40 גובה: 1.70 מוצא: פולניה :] חיות מחמד: טוקי נחשב ?? חח אחים:שלושה צבע שיער: שטני אורך שיער: ארוך צבעת פעם את השיער? לא באיזה צבע? : לא כיתה: ט'2 תחביבים: שחייה ועיצוב מוזיקה: רוק להקה: סינרגיה ויש עוד הרבה =) איזה שפות אתה מדבר? עברית אוהב ספורט? כה איפה נולדת? אתה בן אדם של לילה או של יום? לילה רגיש לדגדוגים? כה מאמין באלוהים? כה יש לך כינויים נוספים באינטרנט?אמ...כה מה הם?prin_ces יש לך גשר?לא יש לך משקפיים/עדשות מגע?לא מה תרצה להיות כשתהיה גדול? מעצבת איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? אני לא רוצה להיזכר =/ מה הדבר הכי מביך שקרה לך? וואי הרבה חחח איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? שהכרתי את ... מה הדבר הכי חשוב לך? חיים יש חבר/חברה/קראש? / ממה אתה הכי פוחד? מוות מאמינה באהבה וירטואלית: לא ממש אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם?לא הייתי רוצה על מה אתה חושב בד"כ לפני שאתה הולך לישון? על כל היום שעבר למה אתה הכי מתנגד? ל...?? אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית? פגשת אי פעם מישהו או מישהי באינטרנט? כה מאמינה באהבה ממבט ראשון? כה מה הדבר שעושה אותך מאושרת? וואי הרבה כשיש לך אהבה את נאמנה?כה את אוהבת ילדים? כה את ותרנית או עקשנית? ותרנית אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי?=/ ראית אחד שלא מוצא חן בעינייך, תתני לו צ´אנס לכבוש את ליבך? כה החיים טובים לדעתך? כה היחסים עם ההורים טובים?כה לבוש: פול אנד בר איפור: לוריאל דברים אהובים מאכל: גלידה שתיה: תפוזים המקום האהוב לחופשה: ניו יורק טעם גלידה אהוב: מוקה פרי אהוב: תפוז ממתק: במבה מכונית: מזדה שיעור: =/ חג: פסח היום הכי אהוב בשבוע:שלישי צבע: כחול מגזין: מעריב לנוער/ ראש 1 חחח שם לבת: גל שם לבן: טל קבוצת ספורט אהובה:=/ חודש אהוב: אפריל ספורטאי/ת אהוב: נדב כוכבי *** שחקנית אהובה: ג'ניפר אניסטון שחקן אהוב: . וואי יש טונות חחח תוכנית אהובה בטלוויזיה: האוס אתר אהוב: תפוז חיה אהובה: כלב חבר לאימייל: בדיחה: אומר הרבה: בעעע או ררר מילה אהובה: ערס :] נעליים: אולסטאר תחנת רדיו: גלגלצ חדר בבית: שלי =] ההופעה הכי טובה שראית: סינרגיה ועברי לידר!!! דיסק אהוב: הרבה נשיא: סלט:יווני בשר: / תוספת לפיצה:/ ארץ:ארה"ב עיר: ניו יורק מקום אהוב: חוף ים ריח: בושם רעש: גשם טעם: אמ.. רגש: אהבה מספר:4 ספר: הילדה שנשארה לבדה סבתא: ??? דגנים:קורנפלקס דברים פחות אהובים אוטו: מיצובישי צבע: לבן מורה: לספרות שיעור: ספרות יום בשבוע: ראשון חג: פורים עונה: אביב חודש: דצמבר ספורט: כדורגל קבוצת ספורט: / סרט: לדפוק חתונה שחקנ/ית: אנג'לינה גו'לי תוכנית: / אתר: / אוכל:חצילים בעע שתיה: סודה להקה: גיימבוייז זמר: / זמר/ חיה:חתול חנות: גולף/ המשביר מילה: וואלה הופעה שהיית בה: / דיסק: / סלט: טונה ארץ: עירק עיר: אילת מקום להיות בו: כיתה ריח: מסריח רעש: . של משו מקולקל רגש:אהבה תאריך: / ספר: / דגנים:/ ב24 שעות אחרונות היתה לך שיחה רצינית:כה חיבקת מישהו: כה בכית: כה צחקת: כה גרמת למישהו לצחוק:כה קנית משהו:כה הסתפרת: לא הרגשת טיפש:כה דיברת עם מישהו שאתה אוהב:כה התגעגעת למישהו:כה האם אי פעם... השתמשת בסמים?לא אכלת קופסא שלמה של עוגיות? כה נזרקת על ידי מישהו? כה מישהו בגד בך? כה נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך?כה היית מאוהב? כה ראית את הבית הלבן?לא עישנת? לא שתית אלכוהול? לא עישנת מריחואנה?לא שיחקת מונופול?כה ראית טיטאניק? כה נישקת מישהו?כה התנשקת צרפתית?כה הזדיינתלא צבעת בספר צביעה?לא עשית אמבטיית קצף? כה טסת? לא שטת?לא נסעת ברכבת?כה רכבת על פיל? לא הכנת אתר אינטרנט?לא שיחקת בברביות? לא נשארת ער כל הלילה?לא דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי?כה דיברת בשיעור? כה פחדת מהחושך? לא היית בבית חולים (לא לביקור)?כה עשו לך תפרים? לא זרקת מישהו והתחרטת על זה?לא יצאת עם יותר מבן אדם אחד באותו הזמן?לא שיקרת? כה נרדמת בשיעור?כה השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה?לא פגשת סלבריטי? כה עברת על החוק? לא אהבת מישהו שזה גרם לך לבכות?כה שנאת את עצמך? כה נשבר לך הלב? כה שברת למישהו את הלב?לא רצית להרוג מישהו?כה נפלת מכסא? כה נתת למישהו לאפ דאנס? הלכת מכות? כה זה או זה מועדון או מסיבה פרטית? מועדון קפה או תה?קפה שואף לשלמות או לוקח את זה בקלות? בקלות חתולים או כלבים? כלבים אוכל או ממתקים? אוכל קרמבו וניל או מוקה? מוקה חורף או קיץ? חוקף מה או מי היית רוצה...? להרוג: הילי לשמוע: עברי לידר להיות כמו: / הדבר האחרון ש: קניתי: חולצה ועגילים קראתי:/ עשיתי: שופינג חחח סרט אחרון שראיתי?לדפוק חתונה מספר אחרון שחייגתי: לאלי דבר אחרון ששתיתי: מים דבר אחרון שאכלתי: מרק פעם אחרונה שבכיתי: אתמול פעם אחרונה שצחקתי: היום הבנאדם האחרון שנישקתי: וייס הבחור האחרון שדיברת איתו:רותם

fofo2468

New member
וואיי זה ארוךךך אבלל יאאלה משעמם!

שם מלא: הדר תאריך לידה: 21.2.92 מין: בת בית: מה בית? איפה עוד גרת? מזל: דגיםם מידת נעליים:40 גובה: - מוצא: חיות מחמד: 3כלביים וחתולה אחים:4 צבע שיער: חום אורך שיער: די ארוך צבעת פעם את השיער? כן באיזה צבע? : גוונים בלונדינים כיתה: ט תחביבים: לצאת ולהנות ולכיףף ולדבר מוזיקה: מה שכיף לשמוע =] להקה: 123 סינרגיההההההההההה איזה שפות אתה מדבר? עברית בעיקר אבל לומדים אנגלית וערבית ומהטלוויזיה ספרדית אוהב ספורט? מאוד איפה נולדת? ישראל נתניה אתה בן אדם של לילה או של יום? לילה רגיש לדגדוגים? כן חח מאמין באלוהים? כן יש לך כינויים נוספים באינטרנט? כן מה הם? הדרוש דרוש פופו יש לך גשר? לא יש לך משקפיים/עדשות מגע?לא מה תרצה להיות כשתהיה גדול? אדרכילאית או אסטרונאוטית איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? לא זוכרת אחד הימים הגרועים היה יום שלישי שעבר מה הדבר הכי מביך שקרה לך? נתקעתי בעמוד שהייתי לבד איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? שנולדתי מה הדבר הכי חשוב לך? המשפחה יש חבר/חברה/קראש? לא ממה אתה הכי פוחד? חושך ערסים אנסים פלאסטינים מאמינה באהבה וירטואלית: לא אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? בגב על מה אתה חושב בד"כ לפני שאתה הולך לישון? על היום שעבר ומה היה למה אתה הכי מתנגד? לשיעורי אזרחות והיסטוריה אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית? לא יודעת אבל הייתי רוצה להיות ציפור פגשת אי פעם מישהו או מישהי באינטרנט? מאמינה באהבה ממבט ראשון? כן מנסיון מה הדבר שעושה אותך מאושרת? להיות אם חברות וידידים ולדבר ולהנות כשיש לך אהבה את נאמנה? כן את אוהבת ילדים? כן את ותרנית או עקשנית? שתיהם אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? ממש לא ראית אחד שלא מוצא חן בעינייך, תתני לו צ´אנס לכבוש את ליבך? כן החיים טובים לדעתך? לפעמיים היחסים עם ההורים טובים? בערך לבוש: ג'ינס וטי-שירט בדרך כלל איפור: עיפרון שחור דברים אהובים מאכל: טוסטטט שתיה: מיםם ולימונדה המקום האהוב לחופשה: אילת? טעם גלידה אהוב: עוגיות פרי אהוב: תפוח ענבים ואפרסק ממתק: ביסלי מכונית: - שיעור: ספורט חג: פורים היום הכי אהוב בשבוע: שני צבע: ירוק וכחול מגזין: - שם לבת: נועה שם לבן: רועי ועידו קבוצת ספורט אהובה: מכבי תל אביב בשינהם חודש אהוב: פבואר ספורטאי/ת אהוב: - שחקנית אהובה: רותם אבוהב אוליי... שחקן אהוב: עופר שכטר. תוכנית אהובה בטלוויזיה: דודו טופז חח:p אתר אהוב: - חיה אהובה: כלב חבר לאימייל: - בדיחה: = זין אחד אומר לזין אתה בא לסרט כחול? הזין אומר לא עזוב אין לי כוח לעמוד כול הסרט חחח מי שהבין הבין! אומר הרבה: היי ,יואוו מילה אהובה: מגעילולה נעליים: וואנס תחנת רדיו: 99 אס קי חדר בבית: חדרי ההופעה הכי טובה שראית: של סינרגיה דיסק אהוב: מרגיש אחר מכירים? נשיא: פוליטקיה? בעעע סלט: סלט כרוב בשר: עוף סטייק כמעט הכול תוספת לפיצה: זיתים ועגבניות ובצל ארץ: ישראל עיר: תל אביב מקום אהוב: יש הרבה ריח: נעים חח רעש: יש רעש אהוב? טעם: טעים רגש: אחח אח מספר: 2 ספר: אי הילדים לא קראתי הרבה סבתא: ממ דגנים: חחח כריותת!! דברים פחות אהובים אוטו: - צבע: סגול מורה: אתיייי כזה משעמם ורינהההה מגעילולההה בעע! שיעור: היסטוריההההההההההה יום בשבוע: שלישי חג: פסח אבל אוהבת ת'חופש עונה: חורף חודש: אוגוסט כול כך חם ספורט: קפיצה לגובה קבוצת ספורט: - סרט:- שחקנ/ית: נינטטט תוכנית: ממ תוכניות משעממות אתר: - אוכל: חציליםם! שתיה: תה קר להקה: טיפקס זמר: מויאל זמרת: נינט חיה: כול הזוחלים למינהם חנות: - מילה: "מה את רוצה" או "אל תשגעי אותי" הופעה שהיית בה: לא יודעת דיסק: - סלט: חצילים! ארץ: עירק אירן אני יודעת?!?! עיר: עזה! מקום להיות בו: ממ בית ספר אבל לפעמיים כיף אם החברים ריח: של ביצה רעש: . מידי רגש: שאין תאריך: כיפור ספר: - דגנים: רגילים ב24 שעות אחרונות היתה לך שיחה רצינית: כן חיבקת מישהו: כן בכית: לא צחקת: כן גרמת למישהו לצחוק: כן קנית משהו: כן הסתפרת: לא הרגשת טיפש: לא דיברת עם מישהו שאתה אוהב: כן התגעגעת למישהו: כן האם אי פעם... השתמשת בסמים? לא אכלת קופסא שלמה של עוגיות? כן נזרקת על ידי מישהו? לא מישהו בגד בך? לא נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? כן היית מאוהב? כןןןןןןןןןן ראית את הבית הלבן? בתמונה? עישנת? לא שתית אלכוהול? כן עישנת מריחואנה? לא שיחקת מונופול? כן ראית טיטאניק? לא נישקת מישהו? כן התנשקת צרפתית? כן הזדיינת: לא ביקרת בארץ אחרת? לא צבעת בספר צביעה? כן עשית אמבטיית קצף? כן טסת? לא שטת? כן נסעת ברכבת? כן רכבת על פיל? לא הכנת אתר אינטרנט? כן שיחקת בברביות? כן נשארת ער כל הלילה? כן דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? כן חח דיברת בשיעור? כן כול יום פחדת מהחושך? כן היית בבית חולים (לא לביקור)? כן עשו לך תפרים? כן זרקת מישהו והתחרטת על זה? לא יצאת עם יותר מבן אדם אחד באותו הזמן? לא שיקרת? כן נרדמת בשיעור? כן השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? כן פגשת סלבריטי? כן עברת על החוק? כן אהבת מישהו שזה גרם לך לבכות? כןןןן שנאת את עצמך? כןןןןן נשבר לך הלב? כןןןןןן שברת למישהו את הלב? אולייי רצית להרוג מישהו? כןןןןן נפלת מכסא? כןןןןן נתת למישהו לאפ דאנס? מזה? הלכת מכות? כןןןןן זה או זה מועדון או מסיבה פרטית? פרטית קפה או תה? תה שואף לשלמות או לוקח את זה בקלות? קלות חתולים או כלבים? כלבים אוכל או ממתקים? אוכל קרמבו וניל או מוקה? מוקה חורף או קיץ? קיץ מה או מי היית רוצה...? להרוג: - לשמוע: אותו להיות כמו: - הדבר האחרון ש: קניתי: אבן יפה כזאת קראתי: במחברת עשיתי: מקלידה סרט אחרון שראיתי? 12 במחיר אחד 2 מספר אחרון שחייגתי: לשחר דבר אחרון ששתיתי: מים דבר אחרון שאכלתי: גומי פעם אחרונה שבכיתי: אממ פעם אחרונה שצחקתי: היום הבנאדם האחרון שנישקתי: היום הבחור האחרון שדיברת איתו: היום

חלק א'../images/Emo13.gif

שם מלא:
מורן וזהו
תאריך לידה:
3.9.87 מין:
בית:
ת"א
איפה עוד גרת?
רק פה מזל:
בתולה מידת נעליים:
41 גובה:
1.70 מוצא:
חצי אפגאנית וחצי עיראקית חיות מחמד:
אין אחים:
אין צבע שיער:
חום אורך שיער:
די ארוך. צריכה ללכת לעשות דירוג
צבעת פעם את השיער?
עשיתי חינה באיזה צבע? :
אדומה כיתה:
רב"ט תחביבים:
מכבי, מוזיקה, מחשב, חברים מוזיקה:
רוק בעיקר ישראלי להקה:
סינרגיה
ובית הבובות
איזה שפות אתה מדבר?
עברית אנגלית ספרדית פורטוגזית אוהב ספורט?
יאפ איפה נולדת?
בארץ אתה בן אדם של לילה או של יום?
אור יום! רגיש לדגדוגים?
חחח כן מאמין באלוהים?
כן יש לך כינויים נוספים באינטרנט?
יאפ מה הם?
תלוי איפה. בעיקר ye11ow angel יש לך גשר?
היה יש לך משקפיים/עדשות מגע?
יש אבל לא היסטרי לרוב אני בלעדיהם מה תרצה להיות כשתהיה גדול?
משו במשרד החוץ איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך?
המממ כנראה היום של הניתוח או שסבא שלי נפטר מה הדבר הכי מביך שקרה לך?
חחחח לא לפה איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך?
נס ז'לגיריס/גמר פיינל פור בהיכל מה הדבר הכי חשוב לך?
המשפחה יש חבר/חברה/קראש?
קראש... ממה אתה הכי פוחד?
להישאר לבד מאמינה באהבה וירטואלית:
לא אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם?
חחחח בנקודה שתעזור לי לראות על מה אני דורכת... על מה אתה חושב בד"כ לפני שאתה הולך לישון?
משו טוב למה אתה הכי מתנגד?
המממ יש כמה אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית?
מורן
פגשת אי פעם מישהו או מישהי באינטרנט?
כן מאמינה באהבה ממבט ראשון?
לא ממש מה הדבר שעושה אותך מאושרת?
בנידודים שלי/הילדים שלהם, מכבי וחברות שלי כשיש לך אהבה את נאמנה?
כמובן את אוהבת ילדים?
חחח כשהם חמודים
את ותרנית או עקשנית?
ראש בקיר אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי?
לא ראית אחד שלא מוצא חן בעינייך, תתני לו צ´אנס לכבוש את ליבך?
תלוי... החיים טובים לדעתך?
לפעמים היחסים עם ההורים טובים?
חחח לרוב כן לבוש:
הא? איפור:
מה? דברים אהובים מאכל:
שוקולד ופסטה שתיה:
קולה ונס המקום האהוב לחופשה:
כינרת טעם גלידה אהוב:
שוקולד וריבת חלב פרי אהוב:
תותים! ממתק:
שוקולד מכונית:
יונדאי גטס צהובה שיעור:
כימיה (געגועים
) חג:
שבועות היום הכי אהוב בשבוע:
חמישי! צבע:
צהובכחול מגזין:
קוסמו! שם לבת:
שי שם לבן:
ליאור קבוצת ספורט אהובה:
מכבי מכבי מכבי! חודש אהוב:
פברואר 08 ספורטאי/ת אהוב:
דריק שארפ שחקנית אהובה:
קולנוע כאילו? ג'וליה רוברטס שחקן אהוב: .
קולנוע כאילו? בראד פיט תוכנית אהובה בטלוויזיה:
גילמור. למרות שמזמן לא ראיתי בטלויזיה
אתר אהוב:
הא??? חיה אהובה:
דולפין חבר לאימייל:
ויקי. זו הדרך היחידה לדבר איתה בדיחה:
אויש נו אומר הרבה:
ווואלה מילה אהובה:
סבבה
נעליים:
ספורט תחנת רדיו:
לא שומעת רדיו מבחירה חדר בבית:
שלי ההופעה הכי טובה שראית:
סינרגיה כמובן! דיסק אהוב:
צועקים נשיא:
הא? סלט:
כרוב בשר:
קבב של אמא תוספת לפיצה:
זיתים ופטריות ארץ:
ישראל/ברזיל עיר:
ת"א מקום אהוב:
כינרת ריח:
עוגה בתנור/קפה רעש:
העידוד של היציע
טעם:
שוקולד רגש:
הא? מספר:
11/8 ספר:
הוביט סבתא:
הא? דגנים:
כריות דברים פחות אהובים אוטו:
אוטו זבל?
צבע:
אדום מורה:
לאה ז**ה שיעור:
ספרות יום בשבוע:
ראשון. שביזות. חג:
פסח! עונה:
חורף חודש:
ינואר ספורט:
קארלינג? קבוצת ספורט:
הפ*על סרט:
חברות עם כסף
שחקנ/ית:
כל אלה ע

חלק ב' אחרי שחלק א' נקטע בברוטליות

שחקנ/ית:
כל אלה עם המבטא הבריטי המוגזם תוכנית:
פופוליטיקה? אתר:
שער 5? אוכל:
דגים שתיה:
לימון להקה:
המממ זמר: .
כל אלה ששרים מזרחית כבדה זמרת:
כמו זמן חיה:
בואש?
חנות:
שו? מילה:
מה אתם רוצים מחיי?? הופעה שהיית בה:
הא? דיסק:
מזרחית סלט:
טונה ארץ:
לבנון?
עיר:
ירושלים מקום להיות בו:
מאה שערים ריח:
זיעה/שום רעש: .
שער 5 רגש:
הא? תאריך:
21.2.06. עד מתי??? ספר:
כל הפוליטיים דגנים:
הא? ב24 שעות אחרונות היתה לך שיחה רצינית:
המממ כן חיבקת מישהו:
כמובן
בכית:
לא צחקת:
חחחח כן גרמת למישהו לצחוק:
מסתבר
קנית משהו:
אוכל הסתפרת:
לא. אבל אמרו לי רשמית שאני צריכה
הרגשת טיפש:
המממ לא דיברת עם מישהו שאתה אוהב:
המממ כן התגעגעת למישהו:
מתגעגעת כל הזמן. וזה לא ייפסק גם לעולם... האם אי פעם... השתמשת בסמים?
לא אכלת קופסא שלמה של עוגיות?
חחח מי לא? נזרקת על ידי מישהו?
בערך מישהו בגד בך?
בערך נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך?
קורה די הרבה היית מאוהב?
יאפ ראית את הבית הלבן?
לא עישנת?
כן שתית אלכוהול?
חחחחח כמובן
עישנת מריחואנה?
לא שיחקת מונופול?
חחחחח כמובן ראית טיטאניק?
לצערי
נישקת מישהו?
כן התנשקת צרפתית?
כן ביקרת בארץ אחרת?
כן צבעת בספר צביעה?
חחחחחחחחח כמובן עשית אמבטיית קצף?
יאפ טסת?
כן שטת?
אכן נסעת ברכבת?
לייק דה רכבת על פיל?
לא הכנת אתר אינטרנט?
חחח לא שיחקת בברביות?
אני בת... איזו בת לא שיחקה בברביות? נשארת ער כל הלילה?
כמובן דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי?
חחח תמיד דיברת בשיעור?
כל הזמן
פחדת מהחושך?
פעם פעם היית בבית חולים (לא לביקור)?
יאפ עשו לך תפרים?
יאפ זרקת מישהו והתחרטת על זה?
לא יצאת עם יותר מבן אדם אחד באותו הזמן?
לא שיקרת?
יהיה שקר להגיד שלא נרדמת בשיעור?
חחח לא. מצאתי דרכים טובות יותר להעסיק את עצמי השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה?
חחח כמעט מלחמת אוכל בח"א
פגשת סלבריטי?
חחחח כן עברת על החוק?
בערך אהבת מישהו שזה גרם לך לבכות?
כן שנאת את עצמך?
יותר מדיי נשבר לך הלב?
לצערי שברת למישהו את הלב?
מסתבר רצית להרוג מישהו?
כן נפלת מכסא?
כן נתת למישהו לאפ דאנס?
חחחחחחחחח לא הלכת מכות?
כן זה או זה מועדון או מסיבה פרטית?
פרטית קפה או תה?
קפה שואף לשלמות או לוקח את זה בקלות?
פרפקציוניזם פוף. חתולים או כלבים?
כלבים אוכל או ממתקים?
חחחח מה שיש קרמבו וניל או מוקה?
שניהם! חורף או קיץ?
קיץ!!!!!!
לחלוטין! מה או מי היית רוצה...? להרוג:
יש כמה... לשמוע:
סינרגיה
להיות כמו:
המממ הדבר האחרון ש: קניתי:
בייגל טוסט קראתי:
פה בפורום עשיתי:
דיברתי עם לולי בטלפון סרט אחרון שראיתי?
גבר מי שמטפלת בבסיס מספר אחרון שחייגתי:
של לולי דבר אחרון ששתיתי:
מים דבר אחרון שאכלתי:
צ'יפס פעם אחרונה שבכיתי:
שבוע שעבר פעם אחרונה שצחקתי:
לפני 2 דקות הבנאדם האחרון שנישקתי:
גל הבחור האחרון שדיברת איתו:
יונתן

איזה חפירה :S

שם מלא: רונקי פליץ תאריך לידה: 28.12 מין: נקבה רוב הזמן :) בית: מה איתו? אחלה בית P: איפה עוד גרת? כלמיני מזל: גדי מידת נעליים: ** גובה: 1.68 כזה מוצא: חיות מחמד: אין ;[ אני רוצה כלב. אחים: 3 אחים צבע שיער: חום אדמדם כזה אורך שיער: לאדעת נו צבעת פעם את השיער? הרבה באיזה צבע? : אדום כזה ופעם גם עשיתי סוג של סגול חציל אבל לא ראו הרבה כיתה: י' 4 תחביבים: לישון, הופעות וכל זה מוזיקה: רוק ישראלי בעיקר להקה: סינרגיה איזה שפות אתה מדבר? עברית אנגלית. אה וקצת רוסית חח מלמדים אותי P: אוהב ספורט? תלוי איזה איפה נולדת? אסף הרופא אתה בן אדם של לילה או של יום? גם וגם רגיש לדגדוגים? כן חח מאמין באלוהים? לפעמים יש לך כינויים נוספים באינטרנט? יאפ מה הם? רונקי, רונצ'ו וכ"ו יש לך גשר? לא יש לך משקפיים/עדשות מגע? לא מה תרצה להיות כשתהיה גדול? לא רוצה להיות גדולה איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? מה הדבר הכי מביך שקרה לך? איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? מה הדבר הכי חשוב לך? חברים, מוזיקה, משפחה יש חבר/חברה/קראש? אממ יש משו לא ברור חח ממה אתה הכי פוחד? להיות לבד מאמינה באהבה וירטואלית: לא ממש אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? על מה אתה חושב בד"כ לפני שאתה הולך לישון? מה יש מחר למה אתה הכי מתנגד? אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית? פגשת אי פעם מישהו או מישהי באינטרנט? כן מאמינה באהבה ממבט ראשון? לא מה הדבר שעושה אותך מאושרת? אנשים מסוימים, הופעות כשיש לך אהבה את נאמנה? בטח את אוהבת ילדים? לפעמים אבל לרוב לא ממש את ותרנית או עקשנית? תלוי במה ועם מי אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא ראית אחד שלא מוצא חן בעינייך, תתני לו צ´אנס לכבוש את ליבך? תלוי החיים טובים לדעתך? לפעמים היחסים עם ההורים טובים? לפעמים לבוש: לפעמים חח סתם נו מה אתם רוצים?! איפור: דברים אהובים מאכל: של אמא שתיה: הרבה המקום האהוב לחופשה: לאדעת טעם גלידה אהוב: ריבת חלב פרי אהוב: בננה, תפוח ממתק: אגו וזה מכונית: לא כזה משנה שיעור: איכ כלום, אולי ספרות מגמה חג: סוכות, פורים היום הכי אהוב בשבוע: חמישישישבת צבע: שחור אדום ירוק מגזין: שם לבת: תום, מיתר, רותם שם לבן: רותם, תום, שי קבוצת ספורט אהובה: חודש אהוב: ספורטאי/ת אהוב: שחקנית אהובה: קרן מור, טלי שרון שחקן אהוב: הנרי דוד P: תוכנית אהובה בטלוויזיה: מועדון לילה, חברים, מרחק נגיעה, הפיג'מות אתר אהוב: חיה אהובה: ג'ימי ;[ כלבים בכללי, רובם. חבר לאימייל: בדיחה: אומר הרבה: בלאט, מחר מילה אהובה: בלאט נעליים: אולסטאר, ואנס תחנת רדיו: גלגלצ חדר בבית: שלי ההופעה הכי טובה שראית: סינרגיה דיסק אהוב: מלא נו נשיא: סלט: בשר: תוספת לפיצה: החריף הזה חח ארץ: ישראל :) עיר: ת"א מקום אהוב: ת"א ריח: בושם שלו רעש: איכ טעם: מתוק? רגש: אהבה? מספר: ספר: סבתא: דגנים: קוקומן! דברים פחות אהובים. אוי איזה חפירה:/ אוטו: צבע: חום, ורוד מסוים מורה: מחנכת שיעור: לשון, היסטוריה, תנ"ך. הכל כמעט יום בשבוע: שלישי! איכ. חג: לא עולה עונה: קיץ. איכ חודש: ספורט: קבוצת ספורט: סרט: שחקנ/ית: תוכנית: אתר: אוכל: חומוס, חצילים :S שתיה: להקה: זמר: . זמרת: חיה: חתולים, הם מפחידים חנות: מילה: הופעה שהיית בה: דיסק: סלט: ארץ: עיר: מקום להיות בו: ריח: רעש: . רגש: תאריך: ספר: דגנים: ב24 שעות אחרונות היתה לך שיחה רצינית: כן חיבקת מישהו: כן בכית: לא צחקת: כן גרמת למישהו לצחוק: כן קנית משהו:לא הסתפרת: לא הרגשת טיפש: תמיד דיברת עם מישהו שאתה אוהב: כן התגעגעת למישהו: כן ;[ האם אי פעם... השתמשת בסמים? לא אכלת קופסא שלמה של עוגיות? כן נזרקת על ידי מישהו? לא ממש מישהו בגד בך? לא נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? כן היית מאוהב? כן ראית את הבית הלבן? לא עישנת? כן שתית אלכוהול? כן עישנת מריחואנה? לא שיחקת מונופול? כן ראית טיטאניק? כן נישקת מישהו? כן התנשקת צרפתית? כן הזדיינת? לא ביקרת בארץ אחרת? לא צבעת בספר צביעה? כן עשית אמבטיית קצף? כן טסת? כן שטת? כן נסעת ברכבת? כן רכבת על פיל? לא הכנת אתר אינטרנט? אממ לא שיחקת בברביות? לאזוכרת נשארת ער כל הלילה? כן דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? חחח פעם דיברת בשיעור? כן פחדת מהחושך? כן היית בבית חולים (לא לביקור)? כן עשו לך תפרים? כן זרקת מישהו והתחרטת על זה? קצת יצאת עם יותר מבן אדם אחד באותו הזמן? לא שיקרת? כן נרדמת בשיעור? יאס השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? יאס פגשת סלבריטי? אפשר לאמר עברת על החוק? לא אהבת מישהו שזה גרם לך לבכות? אממ כן שנאת את עצמך? כן נשבר לך הלב? קצת שברת למישהו את הלב? לא רצית להרוג מישהו? כן נפלת מכסא? כן נתת למישהו לאפ דאנס? הלכת מכות? זה או זה מועדון או מסיבה פרטית? קפה או תה? קפה שואף לשלמות או לוקח את זה בקלות? חתולים או כלבים? כלבים!!!1 אוכל או ממתקים? קרמבו וניל או מוקה? וניל חורף או קיץ? חורף חורף חורף! מה או מי היית רוצה...? להרוג: :mad: לשמוע: פוף ;[ להיות כמו: הדבר האחרון ש: קניתי: קראתי: עשיתי: סרט אחרון שראיתי? מספר אחרון שחייגתי: חברה דבר אחרון ששתיתי: מים דבר אחרון שאכלתי: טוסט פעם אחרונה שבכיתי: אתמול? שילשום? משו כזה פעם אחרונה שצחקתי: מקודם הבנאדם האחרון שנישקתי: פוף. הטיפש ;[ הבחור האחרון שדיברת איתו: גם.

XxXSynergitXxX

New member
אז.. אמ . השאלון שלי ^^

אגב, שיניתי כינוי מאורפז'וש (באנגלית) לסינרגית .. (:) שם מלא: אורפזית חן :) תאריך לידה:10.09.1994 מין: נקבה ? בית: הוו,הבית :] איפה עוד גרת? שומקום . מזל: בתולה מידת נעליים: 41 :) גובה: 1.66 מוצא: ** חיות מחמד: פרבי P; אחים: נובדי. צבע שיער: חום בהיר שטני . אורך שיער: טיפה מעבר לכתפיים (ארוך יותר) ופוניאימו ^^ צבעת פעם את השיער? לא -.- באיזה צבע? : לא צבעתי . כיתה: ז'3 :) תחביבים: מוזיקה , חברים , מחשב , מוזיקה ^^ מוזיקה: רוק ישראלי בעיקרון . להקה: סינרגיה ושייגעצ . אבל בעיקר סינרגיה . ((:) איזה שפות אתה מדבר? עברית , אנגלית וטיפה ערבית ;] אוהב ספורט? ישלי פטור. משיעורי ספורט . איפה נולדת? רמב"ם אתה בן אדם של לילה או של יום? גם וגם רגיש לדגדוגים? כן D: מאמין באלוהים? תמייייד . יש לך כינויים נוספים באינטרנט? אהאה (כן ) מה הם? פווּ ,אורפזי , אורפזושקה ^^ יש לך גשר? לא יש לך משקפיים/עדשות מגע? לא , אבל היו לי . מה תרצה להיות כשתהיה גדול? אממ . אדריכלית ? , אתם יודעים מה ? שאני אגדל , אני אחליט (מתוך עבודת השורשים.. ) איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך?היום שבו רבתי עם חברה,שלשום .. מה הדבר הכי מביך שקרה לך?למדתי באיזה מכללה למחוננים והמורה קרא איזה דף שכתבתי מספרי טלפון של חברות ומשפחה "אמאשלי - 05.. " איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך?היום ואתמול , בגלל הפאלפון (אתמול) החדש , ובגלל ההופעה של סינרגיה שבפרנקלין ואני הולכת.. מה הדבר הכי חשוב לך? חברים, מוזיקה משפחה [; יש חבר/חברה/קראש? חבר . ממה אתה הכי פוחד? להיות לבד, חושך מצריים , מוות . מאמינה באהבה וירטואלית: נופ. אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם?לא נראה לי שהייתי צריכה. על מה אתה חושב בד"כ לפני שאתה הולך לישון? מה יהיה מחר ,חברים .. [= למה אתה הכי מתנגד? לזה שאוכלים בע"ח אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית? רועי גפן המסוקס שלי . 33> פגשת אי פעם מישהו או מישהי באינטרנט? כןןןןןןן מייכ האלילית. מאמינה באהבה ממבט ראשון? אהאה, תמיד זה קורה לי. מה הדבר שעושה אותך מאושרת? סינרגיה , תמונות מפעם , חברים ,מוזיקה כשיש לך אהבה את נאמנה? אממ . כן . את אוהבת ילדים? לא, כן , ברור ! את ותרנית או עקשנית? עקשנית אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא ראית אחד שלא מוצא חן בעינייך, תתני לו צ´אנס לכבוש את ליבך? אולי ..תלוי בנסיבות . החיים טובים לדעתך? לעיתים . היחסים עם ההורים טובים? בערך . ז'תומרת , אם אבא אין יחסים , עם אמא כן , טובים מאוד. לבוש: ג'ינס , טישרט , או אלגנטי . לרוב תמצאו אותי עם חולצות בצפר , מן הסתם .. איפור: עפרון שחור ורימל . ותו לא. דברים אהובים מאכל: של אמא: אמא לא יודעת לבשל . היא ממציאה לעצמה מתכונים . סתם אמא , חח את יודעת לבשל טוב ! , אממ. אורז ופתיתים. שתיה: ספרייט , קולה , XL , וכד' המקום האהוב לחופשה: הולנד. הביית שלי ^^ , ק.ניר דוד אצל בני דודי :) טעם גלידה אהוב: ריבת חלב, עוגיות , ממ. מסטיק , ואם זה פרוזניורגוט - מקופלת ופקאן . פרי אהוב: בננה, תותים ודובדבנים . ממתק: כיפכף , מקופלת , ממ .. שווווקולד. מכונית: BMV . :) שיעור: ספרות , הסטוריה, אנגלית , מחשבים (מעניין למה.. ) שורשים , תנ"ך ^^ חג: פורים , שבועות , פסח , ראש השנה. היום הכי אהוב בשבוע: שישישבתראשון ^^ צבע: שחור אדום וכחול כהה, ואפור . מגזין: מעריב לנוער, ראש1 , רייטינג .. שם לבת: רותם , כרמי (הכרם שלי ) , אופיר , מאיה,שירה. שם לבן: שי (שווווושו [; ) , עידן , רן , עידו . קבוצת ספורט אהובה: נוופ . חודש אהוב: יוליאוגוסט (:) , וספטמבר מן הסתם . ספורטאי/ת אהוב: שחר פאר . שחקנית אהובה: קרן מור, מיה דגן , נינט טייב . שחקן אהוב: הנרי דוד D: , אושריכהן ** תוכנית אהובה בטלוויזיה: מועדון לילה, חברים, מרחק נגיעה, הפיג'מות,השמינייה,החיים ע"פ סיידי , לא מדהימה . אתר אהוב: האתר הרשמי של סינרגיה , הוא מעוצב יפה .. וחוצמזה , הוא יפפפפה. חיה אהובה: כלב, סוס. חבר לאימייל: - בדיחה: - אומר הרבה: רגע, אינליכוח ,מסוקס, וכדומה. מילה אהובה: מסוקס . נעליים: אולסטאר, ואנס תחנת רדיו: גלגלצ חדר בבית: שלי ההופעה הכי טובה שראית: אני בטוחה שסינרגיה , למרות שעוד לא ראיתי דיסק אהוב: האוספים של הביטלס ,"להפסיק לאכול עוגות" ו "מרגיש אחר" וגם כל האלבומים של אביביגפן. נשיא: נובדי . סלט:יווני ? בשר: איייייכ . תוספת לפיצה: זייייתים בכמויות , בכל הצבעים והצורות, עגבנייה, טונה ? ארץ: ישראל (((:) עיר: ת"א , הנשגבת . מקום אהוב: ת"א ריח: אפטרשייב טוב כזה, של דברים חדשים ושל ספרים ישנים , קרמים והבושם שלי ^^ רעש: 333333333> טעם: מתוק,!!! רגש: אהבה? מספר: 10 :) ספר: "הגשרים של מחוז מדיסון " יומני הנסיכה , כל הסדרה. סבתא: שלייייי .. היא הכי טובה בעוווולם . דגנים: פשוט וטוב. דברים פחות אהובים. אוי איזה חפירה:/ אוטו: טרנטה.. צבע: חום , וורוד. מורה: איריס. שיעור: ספורט , אין לי מה לעשות בו , ביולוגיה, משעמם לי ואני יודעת הכל , מתמטיקה!!! יום בשבוע: שלישי וחמישי !! חג: _ עונה: חורף , זה עושה לי דיכאון . חודש: אוקטובר ? ספורט: - קבוצת ספורט: - סרט: "נחשים על המטוס" - אחד הגרועים שחקנ/ית: עזבו , תוכנית שלמה- ראש גדול . תוכנית: ראש גדול אתר: ראש גדול אוכל: חומוס,בשר, חציל , וכד' . שתיה: מיץ עגבניות . להקה: לא עולה לי בראש זמר: הראל מויאל זמרת: רוניסופרפרחה , חיה: חתולים , דגים , וחמורים חנות: ניו פארם , כי סופרפארם יותר טוב. מילה: ס'עמק. הופעה שהיית בה:המורדים דיסק: רוני סופרפרחה סלט: עם חתיכות בשר ארץ: ערב הסעודית עיר: ית'ריב? מקום להיות בו:הבית של אבא שלי ריח: גללים של חיות רעש: חרקה(על הכביש) רגש:קנאה תאריך: 6.6.2006 ספר: אין דגנים: אין

XxXSynergitXxX

New member
המשך .. :)

ב24 שעות אחרונות היתה לך שיחה רצינית: כן חיבקת מישהו: כן בכית: כן צחקת: לא... גרמת למישהו לצחוק: לא קנית משהו:לא הסתפרת: לא הרגשת טיפש: תמיד :) דיברת עם מישהו שאתה אוהב: לא התגעגעת למישהו: לא האם אי פעם... השתמשת בסמים? לא אכלת קופסא שלמה של עוגיות? לא , אבל של שוקולד כן . נזרקת על ידי מישהו? לא . מישהו בגד בך? לא נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? לא היית מאוהב? כן ראית את הבית הלבן? לא עישנת? ללללא שתית אלכוהול? כן עישנת מריחואנה? לא שיחקת מונופול? כן :) ראית טיטאניק? כן [; נישקת מישהו? כן התנשקת צרפתית? לאא =\ הזדיינת? לא ביקרת בארץ אחרת? כןןןןן צבעת בספר צביעה? כן עשית אמבטיית קצף? כן טסת? כן שטת? כן , אבל סתם ככה בכינרת . נסעת ברכבת? כן רכבת על פיל? לא הכנת אתר אינטרנט? כן שיחקת בברביות? כןןן נשארת ער כל הלילה? לא \\; דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? לא דיברת בשיעור? כן פחדת מהחושך? כן היית בבית חולים (לא לביקור)? כן עשו לך תפרים? לא ברוך ה' זרקת מישהו והתחרטת על זה? לא יצאת עם יותר מבן אדם אחד באותו הזמן? לא ממש שיקרת? כן .. >< נרדמת בשיעור? לא השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? אממ , לזרוק על שי . >< פגשת סלבריטי? כן . דני דויטש עברת על החוק? לא אהבת מישהו שזה גרם לך לבכות? אממ כן שנאת את עצמך? כן , כמעט תמיד נשבר לך הלב? כןןן . שברת למישהו את הלב? לא רצית להרוג מישהו? כן נפלת מכסא? לא . נתת למישהו לאפ דאנס? שזה.. ? הלכת מכות? כןןן , ביידים זה או זה מועדון או מסיבה פרטית? מועדון קפה או תה? קפה שואף לשלמות או לוקח את זה בקלות?שואף לשלמות חתולים או כלבים? כלבים!!!1 אוכל או ממתקים? ממתקים ואוכלאוכלאוכל קרמבו וניל או מוקה? מוקה ווניל . חורף או קיץ? קייצקייצקייצ מה או מי היית רוצה...? להרוג: המורה למתמטיקה לשמוע: את הקול של חבר שלי צועק " אורפז אני אוהב אותך !" להיות כמו: ציפור ,כוכבת רוק הדבר האחרון ש: קניתי: חולצה עם הדפס של סינרגיה קראתי:הגשרים של מחוז מדיסון עשיתי: ת'שאלון הזה D: סרט אחרון שראיתי?"קלינר" מספר אחרון שחייגתי: חברה. דבר אחרון ששתיתי: מיים דבר אחרון שאכלתי: סלט וביצה. פעם אחרונה שבכיתי: היום , אני בוכה הרבה -.- פעם אחרונה שצחקתי: אתמול. הבנאדם האחרון שנישקתי: אמא / חברה בלחי , וחבר שלי בפה. ^^ הבחור האחרון שדיברת איתו: חברשלי [; נהנתי .

timon12

New member
דרך פה אפשר להכיר אותי יותר טוב ->

שם מלא: מי שרוצה שישאל בפרטי תאריך לידה: 20.8 מין: גבר בית: יפה מאוד? איפה עוד גרת? רק בראשון לציון מזל: אריה מידת נעליים: 43 גובה: 1.70 פחות או יותר. מוצא: תימני עם עוד כל מיני חיות מחמד: היו לי אוגרים. אחים: אח ואחות צבע שיער: חום כהה מאוד אורך שיער: לא ארוך ולא קצוץ. שיער מלא. צבעת פעם את השיער? פורים נחשב? באיזה צבע? : כסף, כחול ירוק... כיתה: י' תחביבים: מוסיקה, שירה, נגינה, בניית אתרים, מחשבים, אינטרנט... מוזיקה: רוק ישראלי להקה: סינרגיה איזה שפות אתה מדבר? אנגלית ועברית אוהב ספורט? לא. איפה נולדת? ישראל אתה בן אדם של לילה או של יום? לילה רגיש לדגדוגים? תלוי ממי. מאמין באלוהים? לא החלטתי יש לך כינויים נוספים באינטרנט? כן מה הם? במסנג'ר " ממשיך לרוץ " יש לך גשר? היה לי בכיתה ו' יש לך משקפיים/עדשות מגע? לא בינתיים מה תרצה להיות כשתהיה גדול? זמר , גיטריסט,מאושר איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? יש הרבה. מה הדבר הכי מביך שקרה לך? לך תזכור? איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? לא זוכר, אבל כמה מהם זה שהייתי בהופעות של סינרגיה. מה הדבר הכי חשוב לך? אני . יש חבר/חברה/קראש? מזה קראש? ואין לי חברה:( ננצל זאת לומר שאני פנוי להצעות.. חחחחחחחחחח ממה אתה הכי פוחד? אין לי מושג. מאמין באהבה וירטואלית: למה לא? אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? מאחורי הראש. לראות קדימה ואחורה. על מה אתה חושב בד"כ לפני שאתה הולך לישון? כמה לא בא לי לקום. למה אתה הכי מתנגד? אני מאוד מתנגד. להרבה דברים. אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית? אופי לא הייתי משנה. מראה פה ושם קצת שיפוצים לא יזיקו. פגשת אי פעם מישהו או מישהי באינטרנט? בערך מאמין באהבה ממבט ראשון? לא מה הדבר שעושה אותך מאושר? סינרגיה כשיש לך אהבה אתה נאמן? כשתהיה לי אהבה אני יעדכן אותך. אתה אוהב ילדים? תלוי, יש את הקטנים המעצבנים האלו? אותם לא! אתה ותרן או עקשן? תלוי למי. אני אוהב להתווכח, אבל לפעמים אני מתעצל. אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי? אם אתה ממש מעצבן, וכולם לא סובלים אותך, אז אני אנסה להסביר לך יפה:) ראית אחת שלא מוצאת חן בעינייך, תתן לה צ´אנס לכבוש את ליבך? אולי. תלוי באופי שלה:) החיים טובים לדעתך? לא היחסים עם ההורים טובים? כן לבוש: סטנדרטי. איפור: כשאני יעשה ניתוח להפיכת מין אני אודיע לך. דברים אהובים מאכל: אוכל של אמא. ו'ציפס ונקנקיות וחטיפים. XD שתיה: מים, מיץ ענבים, תפוחים (אבל מתוקים אני שותה לעיתים רחוקות) המקום האהוב לחופשה: המיטה טעם גלידה אהוב: נוטלה בננה, ציפוי שוקולד. \ או כל מיני דברים מיוחדים... פרי אהוב: תפוז! ממתק: TIM TAM (מישהו מכיר?) מכונית: רק שיהיה לי רשיון כבר!! שיעור: מוזיקה, ספרות, אנגלית. חג: חנוכה ופסח היום הכי אהוב בשבוע: שישי צבע: כחול שמיים מגזין: מעריב לנעור שם לבת: סבטלנה שם לבן: רן \ גרגורי \ גרג קבוצת ספורט אהובה: דנו בזה שאני עצלן לא ? חודש אהוב: יולי-אוגוסט ספורטאי/ת אהוב: אני עצלן, לא מתעניין בספורט. שחקנית אהובה: אניה בוקשטיין שחקן אהוב: אושרי כהן תוכנית אהובה בטלוויזיה: השיר שלנו \ מועדון לילה אתר אהוב: לא יודע יש המון. חיה אהובה: אוגרים, כלבים קטנים, כל משו חמוד חבר לאימייל: הא? בדיחה: איש אחד הלך הלך הלך הלך הלך הלך ואז נפל! חהחהחהחהחהחהחה אומר הרבה: מה אומר הרבה, אני? אני מדבר הרבה כן . מילה אהובה: ספקולציה נעליים: אדידס, דיאדורה, נייק, תחנת רדיו: גלגלגלגלגלגל"צ חדר בבית: החדר שלי, והרחבה ההופעה הכי טובה שראית: של סינרגיה. אין ספק. דיסק אהוב: 'מרגיש אחר' נשיא: זה שאנס את ההיא. סלט: מללפון עגבנייה, קצת חסה, ורוטב אלף האיים. בשר: רק קציצות, המבורגר, קבב, ונקנקיות תוספת לפיצה: זיתים וטונה. ארץ: ישראל עיר: ראשון לציון מקום אהוב: מיטה ריח: של משהו טעים רעש: לא אוהב רעש, אלא אם זו המוסיקה החזקה מהמערכת שלי. טעם: של משהו טעים. רגש: מרגש מספר: 2 \ 24 ספר: לא קורא כלכך. סבתא: שתיהן חיות. דגנים: כריות!!!! דברים פחות אהובים אוטו: פיאט. צבע: אדום מורה: להיסטוריה שיעור: היסטוריה יום בשבוע: שלישי חג: כל עוד יש חופש אני לא שונא שום חג. עונה: סתיו והאהובה למתעניינים : האביב. חודש: לא יצא לי לחשוב על זה. ספורט: אני עצלן מה לא ברור? קבוצת ספורט: יווו... סרט: לא אהוב : הארי פוטר. אהוב: אני עצמי ואיירין. טימון ופומבה. שחקנ/ית: לא יודע תוכנית: ... אתר: ... אוכל: כל הבשר הכבד והשוקיים ועוף איכסס
שתיה: אשכוליות להקה: אם אני לא אוהב אני לא שומע זמר: אם אני לא אוהב אני לא שומע זמרת: אם אני לא אוהב אני לא שומע חיה: חתול קצת מעצבן. חנות: ... מילה: כפרע, וכל המילים של הפקצות והפרחות הופעה שהיית בה: אני לא אלך למשהו שאני לא אוהב. ב24 שעות אחרונות היתה לך שיחה רצינית: בערך חיבקת מישהו: לא אני חולה. בכית: סתם קיטרתי על זה שאני חולה , לא נחשב. צחקת: ברור! גרמת למישהו לצחוק: כן קנית משהו: לא, קנו לי משהו טעים. הסתפרת: לא , אבל אני חייב האמת. הרגשת טיפש: לא. דיברת עם מישהו שאתה אוהב: כן האמת. התגעגעת למישהו: כן ולא. האם אי פעם... השתמשת בסמים? לנסות סיגריה נחשב? אכלת קופסא שלמה של עוגיות? יש מצבXD נזרקת על ידי מישהי? כן מישהו בגד בך? לא נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? כן היית מאוהב? כן ראית את הבית הלבן? לא עישנת? שאכטה או 2 לא יותר. שתית אלכוהול? בירה נחשב? עישנת מריחואנה? לא! שיחקת מונופול? כן. ראית טיטאניק? כן , משעמם, המצוייר יותר יפה. נישקת מישהו? כן התנשקת צרפתית? כן הזדיינת ? אולי גם באיזו תנוחה? ביקרת בארץ אחרת? לא צבעת בספר צביעה? לא עשית אמבטיית קצף? לא טסת? לא שטת? כן נסעת ברכבת? כן רכבת על פיל? לא הכנת אתר אינטרנט? בטח מלא שיחקת בברביות? לא! נשארת ער כל הלילה? כן דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? יש מצב. דיברת בשיעור? יותר קל לשאול מתי אני לא מדבר בשיעור. פחדת מהחושך? לא היית בבית חולים (לא לביקור)? כן עשו לך תפרים? כן זרקת מישהו והתחרטת על זה? לא יצאת עם יותר מבן אדם אחד באותו הזמן? כן שיקרת? כן נרדמת בשיעור? כן השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? יש מצב. פגשת סלבריטי? כן עברת על החוק? לא יודע אהבת מישהו שזה גרם לך לבכות? לא שנאת את עצמך? לא נשבר לך הלב? כן שברת למישהו את הלב? לא רצית להרוג מישהו? כן נפלת מכסא? כן נתת למישהו לאפ דאנס? הא?! הלכת מכות? כן זה או זה מועדון או מסיבה פרטית? מסיבה פרטית קפה או תה? קפה שואף לשלמות או לוקח את זה בקלות? לוקח בקלות חתולים או כלבים? כלבים אוכל או ממתקים? אוכל קרמבו וניל או מוקה? וניל חורף או קיץ? אביב מה או מי היית רוצה...? להרוג: את מי שמעצבן אותי לשמוע: סינרגיה להיות כמו: מישהו עם כוחות על . הדבר האחרון ש: קניתי: משהו טעים קראתי: בספרייה עשיתי: למדתי למבחן סרט אחרון שראיתי? אני עצמי ואיירין \ לילה במוזיאון מספר אחרון שחייגתי: לא זוכר דבר אחרון ששתיתי: תה דבר אחרון שאכלתי: טוסט פעם אחרונה שבכיתי: דיי מזמן פעם אחרונה שצחקתי: לפני חצי שעה?

shiraz cohen

New member
tim tam!! ../images/Emo99.gif

חחח לא חשבתי שיש מישו שמכיר את זה חץ ממני... בכל מקרה... כל כך טעיםםםםם!!!

timon12

New member
נכון יואו איך שזה נמס בפהההה...

את שותה את זה עם משהו חם כן?

למעלה