סכמ"ש!

Guid

New member
../images/Emo187.gif סכמ"ש! ../images/Emo183.gif

השבוע בחיים: - היום הכי כיפי היה: - הדבר שהכי הצחיק אותי: - הרגשתי טוב עם עצמי כי: - הפדיחה השבועית שלי: - השיר שעדיין מתנגן לי בראש: - הספר הכי טוב שקראתי: - הסרט (או סדרה) הכי טוב שראיתי: - הדבר הכי טעים שאכלתי: - התחדשתי ב: - הדבר שהכי הפתיע אותי: - התאכזבתי בגלל: - התעצבנתי בגלל: - בכיתי בגלל: - ציטוט כלשהו שמתאר את מה שהרגשתי: - הדבר הכי מיוחד שקרה לי: - האדם (או כמה) שעשה לי את השבוע: - רציתי להגיד תודה ל: - משהו שאני מקווה שיקרה בשבוע הבא:
השבוע במשחק: - היום הכי כיפי: - באיזו רמה אני היום: - כמה רמות עליתי: - הקווסט הכי מעיק שעשיתי (גם אם לא סיימתי): - המפלצת שהיה לי הכי כיף להרוג: - הפרטי הכי כייפית שהייתה לי: - מכרתי: - קניתי: - מצאתי: תחזית לשבוע הבא: - אעלה לרמה: - אסיים את הקווסטים: - אתחדש ב: - שונות:
לסיום, רציתי להגיד לכולם ש:
מי שרוצה להוסיף תמונה, מוזמן.

שיהיה שבוע טוב../images/Emo57.gif

השבוע בחיים: לא היה שבוע קל היום הכי כיפי היה: לא היה הדבר שהכי הצחיק אותי: פה ושם צחקתי אבל לא משהו רציני הרגשתי טוב עם עצמי כי:
הפדיחה השבועית שלי: אמממ השיר שעדיין מתנגן לי בראש: David Bisabel - Esta Ausencia הספר הכי טוב שקראתי: לא היה לי כוח הסרט (או סדרה) הכי טוב שראיתי: הקוריאנית שלי הדבר הכי טעים שאכלתי: קובה אדומה
התחדשתי ב: שום דבר הדבר שהכי הפתיע אותי: לצערי זה לא קרה
התאכזבתי בגלל: רציתי משהו שלא קרה וכנראה גם לא יקרה התעצבנתי בגלל: חוסר רגישות בכיתי בגלל: כ"כ הרבה סיבות
ציטוט כלשהו שמתאר את מה שהרגשתי: הזמן הוא לא רופא, הוא רק מביא הקלה... הדבר הכי מיוחד שקרה לי:
האדם (או כמה) שעשה לי את השבוע: ניר, בתאל, יונתן וטל
רציתי להגיד תודה ל: תודה לארבעתיכם למעלה, ותודה לכל החברים שהביעו תמיכה וניסו לעודד
משהו שאני מקווה שיקרה בשבוע הבא: שארגיש יותר טוב השבוע במשחק: אפילו שיחקתי היום הכי כיפי: קשה להגיד באיזו רמה אני היום: 101 כמה רמות עליתי: 1 הקווסט הכי מעיק שעשיתי (גם אם לא סיימתי): סיימתי את קווסט ה-800 והשגתי את המדליה
המפלצת שהיה לי הכי כיף להרוג: נזירים מתלמדים הפרטי הכי כייפית שהייתה לי: סתם עם מישהו בגאלופרה מכרתי: ציוד חסר ערך ל-NPC קניתי: שום דבר מצאתי: סתם דרופים תחזית לשבוע הבא: אעלה לרמה: אולי 102 אסיים את הקווסטים: יש לי איזה קווסט לחסל 999 לרמה 101 ב-TOT אתחדש ב: כלום... שונות: הממ לסיום, רציתי להגיד לכולם ש: הלב הוא מדריך גרוע...

yonVata

New member
הזדמנות שניה לאנשים להגיב! ../images/Emo46.gif

השבוע בחיים:
- היום הכי כיפי היה: שבצעתי דברים שדחיתי...
- הדבר שהכי הצחיק אותי: אני וסיו בשיחה שמדרדרת מרגע לדודלי במייפל
- הרגשתי טוב עם עצמי כי: ישלי אנשים שיעודדו אותי כשאני בבאסה
- הפדיחה השבועית שלי: לא זכור לי משהו מיוחד
- השיר שעדיין מתנגן לי בראש: dio - push - שמעתי אותו המון השבוע
- הספר הכי טוב שקראתי: קראתי את העמוד הראשון של "The bro's code" אחי קנה לי ליומולדת (ונתן לי מוקדם למקרה שלא יראה אותי עד היומולדת בגלל הצבא...)
- הסרט (או סדרה) הכי טוב שראיתי: דקסטר לחלוטין!
- הדבר הכי טעים שאכלתי: לא משהו מיוחד, אבל ממש בא לי סביח :-\
- התחדשתי ב: ספר שאחי קנה לי, 2 כוסות גולדסטאר, 2 צ'ייסרים של ייגר, 2 שוטים, וכמעט מגף בירה אחת
- הדבר שהכי הפתיע אותי: יציאה ממש מוצלחת לבילארד מתחת לבית
- התאכזבתי בגלל: תשובות לא מספקות שידעתי שאני אקבל...
- התעצבנתי בגלל: כנ"ל...
- בכיתי בגלל: דמעה בזווית העין, מאיזה שיר שהזכיר את אמא...
- ציטוט כלשהו שמתאר את מה שהרגשתי: "The more i see - The less i believe"
- הדבר הכי מיוחד שקרה לי: אנשים שאני אוהב הפתיעו אותי לטובה
- האדם (או כמה) שעשה לי את השבוע: סיו, ואל, נעמה ומיקי, ואפילו שהוא סביר להניח לעולם לא יקרא אתזה - שי בדרכו המיוחדת
- רציתי להגיד תודה ל: סיו על העידוד! - משהו שאני מקווה שיקרה בשבוע הבא: בוא נתחיל מזה שיהיה קל?
השבוע במשחק:
- היום הכי כיפי: ממממ... אתמול?
- באיזו רמה אני היום: עדין 127, אבל... 70% והגעתי עם הDIT שלי לרמה 32
- כמה רמות עליתי: 3 עם הבנדיט
- הקווסט הכי מעיק שעשיתי (גם אם לא סיימתי): בטירת הפטריות, שואה קלינית
- המפלצת שהיה לי הכי כיף להרוג: ג'סטרס עם ליאור
- הפרטי הכי כייפית שהייתה לי:ליאור, בהחלט הבנאדם הכי משעשע בעולם לעשות איתו לייצ'
- מכרתי: כמות יפה של דברים
- קניתי: כפפות EPIC, ונחשו למי יש 6% INT עכשיו?
- מצאתי: שטויות... תחזית לשבוע הבא:
- אעלה לרמה: אם אמצא זמן אז 128...
- אסיים את הקווסטים: לפי רמת הכח...
- אתחדש ב: כסף?
- שונות: אני רוצה VIP SHIELD!!!! לסיום, רציתי להגיד לכולם ש: אנלא מאמין שאני אומר אתזה - א-ב-ל - לא בא לי בירה

מ י ל ר

New member
כמה עלו לך הכפפות?

פעם הציעו לי ב-250 מיל.. לא קניתי כי... אין לי 250 מיל ;0

Hasselblad

New member
אני לא מאמינה שעשית לי את זה עכשיו

עכשיו ממש בא לי בירה ואין. אוף איתך.

מ י ל ר

New member
בא לי ווינשטאפן!!!

איזה חצי ליטר כזה וגם צייסר של וואנגוך יבוא בטוב.

yonVata

New member
הבירה היחידה שאני מוכן לשקול לשתות כרגע זה..

קסטייל בראון... מעבר לזה לא רוצה לשמוע על בירות עד מחר בבוקר

למעלה