יאי D:
משהו טוב שקרה לך השבוע:היום ^-^ נפגשתי עם ויוי,והיינו קצת עם עינב ורותם..ולקחתי את הפאה [המושלמת ברמות *-*] שאור הזמין לי,ואז נפגשנו עם ים..בקיצור-כיף D: משהו רע שקרה לך השבוע: לא זוכרת,וטוב לי עם זה =P שיר השבוע: uninstall *__* תוכנית / סרט / ספר השבוע: אין משהו מיוחד מאכל השבוע: פסטה עם פסטו,שמנת ועגבניות שאמא קנתה לי מאיזו חנות ליד העבודה שלה משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אני צריכה ללכת לסבתא שלי,אמא שלי הביאה לה את הבדים כי לא היה לה זמן לתפור בעצמה,ולסבתא שלי מן הסתם יש יותר זמן לזה..ואני צריכה להיות איתה כשהיא תופרת,להסביר לה דברים ושתמדוד אותי שוב וכל זה ^^- אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אני צריכה להפגש עם נטע להביא לה את פרוטס 18 שהיא בקשה שאני אקנה לה אדם שעשה לך את השבוע: ללא ספק ויוי 33> ציטוט\\\יציאת\\\מילת השבוע: הו,יש הרבה מהיום! איזה איש בן איזה 50 ומשהו-60 דיבר בפלאפון.."אבל אתה יודע שאני הומו ואוהב למצוץ זין.." הוא אמר את זה בקול,כל העולם יכל לשמוע..מה גם שחברה שלי סיפרה לי כבר שהיא הייתה בעזריאלי ושמעה מישהו אומר בדיוק את זה,ושהוא היה מבוגר..ללא ספק זה אותו בן אדם..למה לעזאזל הוא מדבר עם כל כך הרבה אנשים על זה? 0.0" המ..מה עוד.."שמיכה,אני מתעצל" XDD ויוי אמרה היום "שמיכה" בקול שנשמע כמו "סליחה" של ילד קטן..ו"שמיכה,אני מתעצל" זה בעצם "סליחה,אני מתנצל" ובדוכן של אנונימוס מישהו דיבר עם מישהי וחפנו על פניהם ושמענו רק חצי משפט "אם אמא שלך הייתה מבשלת זברה באפריקה אז.." וויוי ממש רצתה ללכת ולשאול אותו מה ההמשך של המשפט,זה היה משעשע XD ו..המ..היה איזה ילד אחד שעבר לידינו והיה לו ריח של קלמניטה,והחלטנו שהוא "הילד בעל ניחוח הקלמנטינה" ושהוא משתמש בשמפו בריח קלמנטינה XD אה,ורקדנו סולג'ה בוי תוך כדי הליכה מהסנטר לעזריאלי,וזה לא ריקוד שאפשר לקרוד בהליכה..כולם הסתכלו עלינו מוזר,וצרחנו לאיזה מישהו שעבר לידינו "קראנק דאט סולג'ה בוי!!" =P תמונת השבוע: הממ..~מחפשת תמונה רנדומלית~ הא,הם שמנים ^^ התוכניות שלי לשבוע הבא: מה שציינתי למעלה ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מעולה ^__^