אז ככה ../images/Emo113.gif
אני בעיקרון לא אוהבת אף אחד מהם... אבל זה תלוי בסוס... כי זה נורא יפה שהרעמה שופעת וטבעית... אבל אם עושים, אז אני חושבת שלא צריך לעשות את זה ישר, אלא שייראה יותר כאילו פחות נגעו בו... למשל אלף (יש תמונה שלו פה בעמוד) אז בהתחלה חשבתי לעשות לו מריטה (למרות שאין לו רעמה ממש ממש עבה, אבל גם כל כך לא דלילה, אלא כאילו עשו לו שנייה לפני זה צמות ופירקו אותן...) אבל בסוף לא עשיתי, כי החלטתי שלא, ולראות איך זה יהיה ואז להחליט (באותו זן, הרעמה הייתה מחולקת לחצי, אחד בצד שמאל והשני בצד ימין)... ועד עכשיו לא נגעתי בה והיא מהממת, ואני גם לא רוצה לגזור אותה, כי היא ממש יפה! למרות שמצטבר שם הרבה לכלוך, וצריך כל יום לשפשף טוב טוב... ועדיין היא לא גדלה באופן מפלצתי...ז"א, היא די נוחה כרגע, ולא מפריעה לי ברכיבה.. אבל אם זה יגיע למצב כמו שהיה פעם לקפוצ'ינו (עד שגזרו אותה), ואי אפשר היה לבדוק רגל נכונה מרוב שהיא הייתה ארוכה, כי זה כיסה לו את הרגליים
אז אני אגזור... מה יותר יפה בעיניי? מריטה אבל זה נורא תלוי בסוס. למשל, לאפולו נורא מתאימה התספורת שלו, וגם למיסי זה יפה פחות או יותר (אני עוד לא סגורה על זה)... אבל את אלף אני לא יכולה לדמיין עם עם תספורת כזאתי (גזירה) בעעעעע ולגבי הסוסים בחווה: צ'אקרה - לא גזרנו, רעמה דלילה... רעם - לא גזרנו, רעמה באמצע כזאתי...לא מטופלת בכללל... אפאצ'י - גזורה, ישרה. קפוצ'ינו - גזורה ככה שזה עומד כמו קוצים, אבל זה לא סימטרי. אותלו - טבעית, דלילה... בלוז - אני חושבת שלא גזרנו, אבל לא זוכרת כל כך, והיא בלונדינית אמיתיייית ודלילה! ג'קסון - יש לו גרדת.... ויש לו רעמה פיצייית עומדת, וישרה. אין פוני. אבסולוט - עומדת הייתה ישרה, עכשיו לא סימטרית... וחצי מהגוף שלו בלי שיער כי הייתה לו אלרגיה ונשר לו כל השיער... בלאק - סטאר - ישרה. מרטו לו אותה, ואחרי זה יישרו עם מספריים. סער - דלילה מאוד, גזורה וישרה. סאטיים - דלילה מאוד, גזורה וישרה (כמו סער) רוקי - שחורה, טבעית, שלילה, לא נגעו בה. ואחרון - אלף - לא כך כך עבה, אבל ממש לא דלילה - לא נגענו בה, והיא די ישרה, אבל לא כמו עם מספריים. הקיצר, אני לא סגורה על עצמי והדעה שלי, תעזבו אותי בשקט חחח זהו! טל