בחירות 2003

LillipooT

New member
../images/Emo187.gif בחירות 2003 ../images/Emo187.gif

לא לא.. אין שום קשר לפוליטיקה.. אבל חשבתי שנוכל לעשות גם כאן בחירות
(כן השתגעתי קצת! אז מה?!) אז.. יש לי כמה רעיונות לבחירות, תבחרו אתם!
אייקונים - כל אחד מהפורומיסטים יצטרך להחליט על שני איקונים (מהרשימה הארוכה) שהכי מועדפים עליו! עד יום שלישי בערב כל אחד ישרשר הודעה כאשר בכותרת שלה יש שני סימנים - המועדפים! ואז בסוף היום, או למחרת, נבדוק מי זכה
משהו שקשור לסדרה עצמה, כלומר (כמו שעשינו כבר בעבר) השחקן האהוב, הדמות האהובה, העונה האהובה וכולי..
משהו שקשור לפורום (מה שגם עשינו בעבר) כלומר פינה אהובה, הפורומיסט שמביא את התמונות הטובות ביותר, הספוילרים הטובים ביותר, שמשקיע הכי הרבה וכולי.. אז... מה דעתכן

ShaDoW GiRl

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo124.gif דווקא אהבתי !!!

רק עוד דבר, אפשר גם נעשה כמו שעשינו פעם: זה שמבין בקייטי הכי הרבה בצ´ארלי בפייסי וכ´
אז עד יום שלישי צריך תוצאות? או ביום שלישי מתחילים?...

LillipooT

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo60.gif

רגע אז איזה עושים..
צריך לבחור אחד משלוש האפשרויות שכתבתי, לא
ועד יום שלישי אמורים להצביע.. או לפני או אחרי.. אל יום שלישי זה יום אחרון

מממ....../images/Emo105.gif

בגלל שיש עד מחר...אז...נראה לי שנעשה את ההצעה הראשונה..
והשניה! כל אחד ירשום בכותרת את שני האייקונים האהובים עליו ובתוכן ההודעה את השחקנים האהובים,הדמות האהובה,הזוג האהוב,וכו... כי זה עד מחר ואין זמן ל"נבחרי הפורום" את זה נעשה כבר בהמשך..

LillipooT

New member
../images/Emo41.gif הבחירות ../images/Emo41.gif

אז ככה... גם לדעתי, מאחר ואין הרבה זמן, נעשה את שתי ההצעות הראשונות שכתבתי: א. לשרשור הזה, להודעה הראשית, כל אחד יכתוב הודעה כאשר בכותרת שלה יהיו שני איקונים - האייקונים המועדפים עליכם. ניתן להצביע עד ... נעשה את זה עד יום רביעי בבוקר-צהריים. בבקשה אל תכתבו בכותרת של ההודעה, אלא תשאירו רק את שני האיקונים שם, כדי שיהיה יותר נוח. כמובן תכתבו תפרטו תנמקו כרצונכם בתוך ההודעה. ב. בחירות 2003 - דוסון קריק: קטגוריות - 1. דמות אהובה (ג´ן ג´ק אודרי ג´ואי פייסי או דוסון) 2. שחקן אהוב (כנ"ל) 3. עונה אהובה (עונה ראשונה עד חמישית) 4. דמות שהייתה בסדרה ועזבה האהובה עליכם ביותר 5. זוג אהוב 6. דמות שנואה אין לי עוד רעיונות אז אני אמציא משהו כדי להשלים ל-10: 7. מי הדמות שהשתנתה הכי הרבה ובאופן משמעותי במהלך העונות? 8. דוסון וג´ואי - על אהבת אמת לא מוותרים או להפרד כידידים? 9. עונה שביעית - רצוי או לא? 10. עם איזו דמות אתם הכי מזדהים? מה דעתכם..? אם רוצים לשנות או להוסיף אז בכיף.. כי כתבתי די הרבה שטויות..
ואם לא.. עד מחר בערב, אתן מתבקשות לשלוח לי מסר עם התשובות שלכן. אני אפרסם את התשובות ביום רביעי בערב או אם אני לא אספיק אז ביום חמישי בצהרים.

ShaDoW GiRl

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo187.gif

יאפ אהבתי!! רק 2 דברים: לא יהיה לגבי "נבחרי הפורום" אז אם נעשה את זה, לא יהיה עדיף לשלוח מסר?...

../images/Emo105.gif../images/Emo13.gif

-כי זו רוברטה (רובי) והיא חמודה!
-כי זה סימן שמח שמשמח אנשים...

TiNkErBeL69

New member
../images/Emo28.gifאממ..לא הבנתי משהו!...

את התשובות לשרשר בפורום, או לשלוח לך??? ומתי רצוי??

LillipooT

New member
../images/Emo187.gif../images/Emo60.gif

יוו יש כל כך הרבה אייקונים חמודים
בחרתי לבסוף בשבי.. כמובן! ופטרייה כי .. היא פשוט כל כך חמודה
ולשאלתך: את החלק הראשון, כלומר את האיקונים המועדפים - תשרשרי. את החלק השני, השאלות שקשורות לסדרה, תשלחי לי במסר פרטי. ועדיף כמה שיותר מהר.. אם האפשר אז עוד היום.

למעלה