אנשיייים!!

GR££N woMAN©

New member
../images/Emo187.gifשם ממש יפה! אני יחשוב...

בינתיים מקום 1!!
חחחח... "מקום 1" מממממ... אני רואה אותה יום שישי.. ולפי זה אני יראה..
ת'נקס בכל אופן בובע!

GR££N woMAN©

New member
../images/Emo187.gifאני מתקנת את עצמי בשביל גלעד

אוקיי... אמרו לי שהסוסה לא משו!! אני רוצה אותה.. ובגלל זה אני הולכ לבדוק אותה ביום שישי ולנסות שיביאו אותה לחווה, אני לא מאמינה למה שחיים אומר לקחתי את זה כאופציה/עצה/אזהרה או איך שלא תקרא לזה... אז אני ממש רוצה לקנות אותה... אני יראה מה צביקה ועודד יגידו אחרי שהם ירכבו עליה קצת ונראה מה אני יעשה לפי זה...
עכשיו יותר טופ?

GR££N woMAN©

New member
../images/Emo187.gifיש שם! יש שם!../images/Emo98.gif../images/Emo124.gif

או... ליידי קווין (lady queen) בגלל שקוראים לה קווין... או... לילה (layla) בגלל שהיא שחורה!!!!!! תציעו שמותתת...8-|

Vintage Queen

New member
לילה=נדוש!!

גם לאמא של הסייח רצו לקרוא ככה בהתחלה ואז התחלנו לעוות תשם לונה/לילו/לייל/לילוש וכו תנסי למצוא משהו יותר מקורי מיוחד.... ובמקום קווין את יכולה לקרוא לה קוויני או משו לוידעת אני יותר אוהבת שמות מוזרים ולא מוכרים

GR££N woMAN©

New member
../images/Emo187.gif../images/Emo12.gifאבללללל...

אלה כבר הציעה קוויני... ולא אהבתי... אז תעזרי לי למצוא שם יפה בובע! טופ?

GR££N woMAN©

New member
../images/Emo187.gifאני יודעת.. אבל.. נמחקו לי..

מממממממ... שמות אנשים!! אין לי שמות!!

אני לא יכולה לירכב על אוליביה .....

עשינו לה בליסטר (יותר נכון הווטרינר עשה לה) עכשיו אני לא יכולה לירכב עליה חודש וחצי ואז יקח לי זמן עד שהיא תחזור לעבודה אני כל כך עצובה וגם אווה היא בידיוק התחילה עליה חצי פנסיון ועכשיו היא לא יכולה לירכב חודשיים אבל לא הייתה ברירה הרגל שלה לא ניראתה טוב והיה חייב לטפל בזה וניסינו הכל אז אני ממש מקווה שזה יעזור אז אני לא אתחרה עכשיו תקופה אבל אני אבוא ליראות אותכם אבל שיט איזה דיכאון עד שהיא הלכה לי ולאווה כל כך יפה ...... לא נורא יש לי מספיק סוסים שאני יכולה לירכב עליהם אבל זה דיכאון לא לירכב על הסוס שלך כל כך הרבה זמן והיא כל כך סובלת עכשיו

Vintage Queen

New member
רק

פעם הבאה תכתבי את זה בשירשור אוף או בשירשור מעב"ר כי זה סתם לא קשור לשירשור והשירשור עוד פעיל מקווה שאוליביה תרגיש טוב!

למעלה