../images/Emo186.gifHEX-פרק 18../images/Emo186.gif
ייתכן שהייתה טעות בתקציר וזה פרק 17? כי אני זוכר שבשבוע שעבר היה פרק 16... היה פרק מצוין כמו תמיד! אני באמת לא מבין למה העונה השנייה לא הצליחה בבריטניה... ת'למה כעסה על אלה בעניין אלה והיה נדמה שהיא משתפת פעולה עם מלאכי באמת חשבתי שזה כך,כי הרי יש לה סיבה לשתף איתו פעולה אבל לא...אח"כ התברר שהיא רק מעמידה פנים שהיא לצידו מי היה מאמין שתום הוא גיי והתשוקה שלו היא ליאון
רק הפרק זה התגלה,כי במהלך העונה זה לא היה נראה שהוא גיי מאז הארועים שקרו בפרק הקודם,אלה איבדה את האמון בליאון מה שהביא אותו להרוג את תום,בגלל הסימן שעל צווארו שהטעה... שכן מלאכי צייר את זה על צווארו
לא הבנתי בכלל איך ליאון הפך ל'אקיובי'(צורת הזכר ל-סקיובי) הרי הופכים לכאלה ע"י כך שמלאכי מגשים להם את הרצונות ורק אח"כ הם הופכים לכאלה,נכון?
מה שכן,הסצנות שלו לאחר שהוא הופך לאקיובי היו מצוינות!
איך שהוא גרם לאלה לדמם,לאחר שגילה שכך בעצם אפשר להרוג אותה וכמו תמיד הפרומו לפרק הבא היה מדהים ומשאיר בפה פעור לקראת הפרק הבא
כ"כ מבאס שהפרק הבא הוא האחרון...לא? או שבעצם חסר עוד פרק,בגלל עריכת הפרקים השונה פה... בכל אופן,מבאס שהיא מסתיימת...
הסדרה פשוט מצוינת!
ייתכן שהייתה טעות בתקציר וזה פרק 17? כי אני זוכר שבשבוע שעבר היה פרק 16... היה פרק מצוין כמו תמיד! אני באמת לא מבין למה העונה השנייה לא הצליחה בבריטניה... ת'למה כעסה על אלה בעניין אלה והיה נדמה שהיא משתפת פעולה עם מלאכי באמת חשבתי שזה כך,כי הרי יש לה סיבה לשתף איתו פעולה אבל לא...אח"כ התברר שהיא רק מעמידה פנים שהיא לצידו מי היה מאמין שתום הוא גיי והתשוקה שלו היא ליאון