HEX-פרק 18

• פותח הנושא snirf
  • פורסם בתאריך

snirf

Active member
../images/Emo186.gifHEX-פרק 18../images/Emo186.gif

ייתכן שהייתה טעות בתקציר וזה פרק 17? כי אני זוכר שבשבוע שעבר היה פרק 16... היה פרק מצוין כמו תמיד! אני באמת לא מבין למה העונה השנייה לא הצליחה בבריטניה... ת'למה כעסה על אלה בעניין אלה והיה נדמה שהיא משתפת פעולה עם מלאכי באמת חשבתי שזה כך,כי הרי יש לה סיבה לשתף איתו פעולה אבל לא...אח"כ התברר שהיא רק מעמידה פנים שהיא לצידו מי היה מאמין שתום הוא גיי והתשוקה שלו היא ליאון
רק הפרק זה התגלה,כי במהלך העונה זה לא היה נראה שהוא גיי מאז הארועים שקרו בפרק הקודם,אלה איבדה את האמון בליאון מה שהביא אותו להרוג את תום,בגלל הסימן שעל צווארו שהטעה... שכן מלאכי צייר את זה על צווארו
לא הבנתי בכלל איך ליאון הפך ל'אקיובי'(צורת הזכר ל-סקיובי) הרי הופכים לכאלה ע"י כך שמלאכי מגשים להם את הרצונות ורק אח"כ הם הופכים לכאלה,נכון?
מה שכן,הסצנות שלו לאחר שהוא הופך לאקיובי היו מצוינות!
איך שהוא גרם לאלה לדמם,לאחר שגילה שכך בעצם אפשר להרוג אותה וכמו תמיד הפרומו לפרק הבא היה מדהים ומשאיר בפה פעור לקראת הפרק הבא
כ"כ מבאס שהפרק הבא הוא האחרון...לא? או שבעצם חסר עוד פרק,בגלל עריכת הפרקים השונה פה... בכל אופן,מבאס שהיא מסתיימת...
הסדרה פשוט מצוינת!

Rose of blood

New member
הפרק הבא בהחלט אחרון

גם אני לא מבין למה העונה לא הצליחה, ליאון הפך "לאיקיובי" (אני אוהב את המילים האלה) כאשר המשאלה שלו התגשמה, להשתוות לאלה כדי להיות לצידה אז על ידי הריגת אדם הוא הפך להיות שווה לה. אלה אמרה את זה כשהיתה קשורה למיטה אם אני זוכר נכון. הסצנות שלו כרשע בהחלט היו מצוינות, ג'יימי דיוויס (השחקן שמשחק את ליאון) משחק בצורה נפלאה את הרשע. הפרק הבא...הפרק האחרון, נראה ממש נהדר על פי הקדימון והתקציר של הפרק הבא.

snirf

Active member
בהחלט שחקן מצוין../images/Emo45.gif

ותודה על ההסבר. ושוב,מבאס שזה הפרק האחרון...חבל
בכל מקרה,מקווה שיהיה סוף מעולה!

Rose of blood

New member
מתגובות שקראתי מפורומים בחול, היו חלק

שאמרו שהם התאכזבו מהפרק האחרון אבל אני מחכה לשפוט בעצמי, זה נראה פרק טוב

קפיטו

New member
העונה הראשונה

הייתה הרבה יותר טובה וקצת יותר אמינה (עד כמה שהסדרה הזאת יכולה להיות אמינה...) אבל עדיין סדרה מעולה ממש חבל שהיא יורדת ד"א חשבתי שיש לסדרה כולה 20 פרקים איך זה שהשבוע פרק אחרון?

Rose of blood

New member
הסידרה היתה אמורה להיות מההתחלה

סדרת דרמת אימה, וככה זה היה בעונה הראשונה עם כל הסיפור של קאסי ועזאזל, וכל האהבה שלהם והסיפור על משפחת המכשפות שקאסי משתייכת אליה. בגלל זה נמשכתי לסידרה, בעונה השנייה אחרי שקאסי מתה ומלאכי נולד הסידרה שינתה כיוון, התחיל להיות יותר אקשן ויותר קטעי "טוב נגד רע". אז אני לא חושב שזה עיניין של יותר אמינות פשוט צריך להסתכל על שתי העונות כמו שתי סדרות שונות בעלות אותו סיפור.

FireInsaid

New member
סדרה מעולה..

ממש עצוב לי שמחר הפרק האחרון ]: זה הורס לגמרי שמורידים סדרות מהאוויר אחרי 20 פרקים או פחות. לפחות אפשר לקוות שאלה תכסח למלאכי את הצורה מחר :] יש מצב שאני אזיל דמעה בסוף הפרק :X סדרה מעולה. כ"כ חבל לי.

rabbit1

New member
נראה לי שהם החליטו לא לתת את הפרק האחרון

אני לא רואה אותו בלוח השידורים היום... זו כבר תהיה שבירת שיא חדש...

navarol

New member
היום יום ג' והם לא מקרינים את הפרק!!!

מישהוא יודע איך ליצור איתם קשר?

למעלה