ענת..?

*g99

New member
ענת,

אני מתנצלת אם אני פגעתי בך,לי לא היתה כוונה כזו כלל.אני עדין לא מוצאת היכן פגעתי בך,אשמח אם תסבירי לי. כשראיתי שרק מכורה מגיבה לך על מה שכתבתלא התאכזבתי,פשוא הבנתי שאם רק אחת חושבת כמוני זה לא אומר שכתבת משהו כ"כ בוטה ולכן לא הגבתי כלל.ברגע שראיתי כי מכורה עונה לך בצורה כזו ואת לה,הבנתי שאני חייבת להתערב פה ולעצור את מה שנוצר. את צדקת שרצית לעצור את השירשור הזה ואני הגבתי לך שזה דווקא נחמד,ובאמת שנהנתי..אולי הייתי צריכה להצדיק אותך,טעיתי ואני לומדת מהטעות הזו. לגבי התוקפנות שנמצאת סביבנו במציאות,אני לא הבנתי אותך בתחילה,מצטערת. זה כן המקום לפרוק את מה שיש לנו..רק בהתחשבות בכולם. אני רוצה לצטט משפט שקראתי עכשיו אצל אחת הכותבות החדשות פה,:"bana" ואהבתי אותו כ"כ": אלוהים נתן לנו 2 אוזניים ופה 1 מה שאומר שעלינו להקשיב יותר ולדבר פחות".. בואו ונתחיל דף חדש מעכשיו. אני מקווה לראותך עוד ועוד

*g99

New member
את צודקת..

אני שמחה שהכל יצא לטובה
דף חדש ונקי..

ענת היקרה...../images/Emo9.gifומינהלת...../images/Emo140.gif

זה פורום פנטזיות, פורום נחמד לדעתי, פורום שאני נהנת ממנו, לפעמים יותר, לפעמים פחות, אבל תמיד נהנת. מה שאת עשית כאן ענת, ראשית הפכת אותו למסרים, לא בשירשור אחד. שנית היית תוקפנית לספי, ואני שמחה שלבסוף ראית זאת, והתנצלת, לא במילים ברורות, כי אם בערך, אבל גם זו התנצלות. שנית, אני יודעת מה זאת אהבה, ומה ערכה במילון... גם יודעת מה זאת טיפשות, אחרי שאת השתמשת במילה. והיכן בדיוק אמרתי שאהבה זה שיעמום... ואם היתה כאן בינך ובין באג, אהבה...אז עימך הסליחה. אני גם יודעת לראות גסות, וחוסר סובלנות לתגובות. אגב, אני שמחה שרכשת לך חבר. לך מינהלת אני שמחה שאת כאן, ויודעת את הנפשות הפועלות. יודעת לפרגן, סובלנית, ומלטפת כשצריך. שבת נפלאה לכם, מכורה לאהבה.

מכורה,

ההתחייבות שלי ל"דף חדש" היתה כלפי המנהלת והפורום, איתך העניין עוד פתוח, אך הוא לא לכלל הציבור, ולא אומר את שעל ליבי אליך מתוך כבוד למנהלת ולפורום. אם יש לך מה לאמר לי תוכלי לפנות אלי בפרטי.

bugbuster

New member
../images/Emo15.gif שאני אפשר??? ../images/Emo15.gif

מה יהיה..? למצוא את עצמי כמפשר..?

באג חמוד,

תודה לך על הרצון הטוב, אבל מה שביני לבין המכורה לאהבה (כביכול) הוא עניין אישי, ושלא כמו השיחה שלי עם המנהלת, אין לו עניין לכלל הציבור. אני מקווה שהובן שיש לי מטען כבד כלפי הגברת הזו, אינני מקבלת דבר מההודעה האחרונה שלה, והיא לדעתי הראשונה שצריכה להתנצל...

ענת...../images/Emo6.gif

חשבתי... ש"ממכורה את לא מצפה לכלום"... אני סיימתי כאן את המסרים ממך ואלייך. שיהיה לך רק טוב. והצלחה. ממכורה שיודעת מה זאת אהבה.

מכורה... במחשבה שניה, למה שאשתוק?

אפתח בסיפור פנטזיה: אריה נלכד במלכודת ציידים. ראה זאת הצבוע, נעמד לידו וחיכה שתצא נשמתו. אלא שרופא הכפר הבחין בכך וחס על האריה, הניס את הצבוע, שלח אל האריה חץ הרגעה, שחרר את האריה מהמלכודת, טיפל בפצע, ואמר לאריה, שהיה הן מטושטש עדיין והן תשוש מהטיפול: שכב יומיים, ובעוד יומיים תרפא ותחזור לאיתנך. לאחר כשעה חזר למקום אוכל הנבלות, וראה את האריה שוכב שם, וחשב שיש לו פגר לאכול. כשנעץ את שיניו במקום הפציעה, פתח האריה את פיו בשאגה, והצבוע המופתע נס על נפשו, אבל תוך כדי כך הרעים בצחוקו המרושע. האריה עדיין היה תשוש וחולה, ולכן נשאר במקומו. יומיים עברו והאריה החלים. אז בא האריה אל הצבוע ואמר לו: "עכשיו באתי לסגור אתך חשבון..." ונעבור לנמשל. נוהל דו שיח ביני לבין באג. הוא החל להפוך לשרשור, ועוד כשהוא היה "קטן" אמרתי לבאג שזה לא המקום לשיחות פרטיות. המנהלת אמרה שהיא דווקא נהנתה מהשיח שלנו, ולכן נעתרתי להמשיך אותו, והוא אכן עלה על גדותיו. בשלב מסוים ספי התערב בעניין שלא קשור בשרשור עצמו, אלא שלא מצא חן בעיניו דבר מה שבאג אמר לי, והפך את השיחה ההיתולית שלנו למשהו רציני. חשתי שהוא מקלקל, אז אמרתי לו שהוא לא צריך להיות רציני ולא צריך לקלקל את הדו שיח, וכנראה שאמרתי לו את זה בצורה תקיפה מדי במקום שהייתי יכולה אכן לאמר לו את זה בצורה עדינה יותר. ואז את הגעת, ובצורה הכי לא עדינה שאפשר תקפת אישית אותי ואת באג, ואלי שלחת גם רמז עבה על כך שאני טיפשה (מה שמראה לא מעט על רמתך הן האינטלקטואלית והן התרבותית). אז התערבה המנהלת כדי שהרמה לא תידרדר עוד יותר, אמרתי את שעל לבי, תחילה באי הסכמה, אולם לאחר מכן התרציתי, הודיתי בכך שלספי יכולתי להיות יותר עדינה, העליתי באופן די ברור את העובדה שגם את צריכה לעשות בדק בית אצלך (דבר שהתעלמת ממנו, ספק בכוונה וספק בליקוי שלך בהבנת הנקרא...). אחרי שסגרנו את העניין בצורה חיובית מאוד, סיכמנו שפותחים דף חדש, התפשרתי על כך שלספי יכולתי להגיד את שחשבתי בצורה קצת פחות תקיפה, את שוב החלטת שעליך לדחוף שוב את עצמך, לא כדי ליישר קו איתנו אלא כדי לקחת כצבוע את ליטרת הבשר שלך. התרברבת על כך שבסוף נאלצתי כן להתנצל, עוד בהערה סרקסטית שלא מספיק "אבל נסתפק בזה", יצרת אהבה מדומה ביני לבין באג, "ואת שמחה על כך" (מה זה בכלל עניינך?), וכאילו שלך אין חלק גדול בכל הבלגאן שנוצר, כאילו את לא אמרת דברים פוגעים, כאילו לך אין על מה להתנצל. כשהבהרתי לך שעדיין העניין אתך עדיין לא סגור, נסת מהמקום כמו אותו צבוע, ועוד אמרת בצביעות בולטת, כדי להוציא את עצמך עוד יותר טוב (ראה דמיון בין צביעות לצבוע...), שאת מאחלת לי כל טוב, אחרי כל הפגיעות והדריכה על הפצעים שעשית. אז אחרי שהייתי מותשת למדי, די מבולבלת ונבוכה קצת אחרי השיח הארוך עם המנהלת, עוד לא בטוחה איך לנהוג אחרי שהבטחתי דף חדש לכולם, את קפצת כמוצאת שלל רב על הניצחון שלך כביכול, על כך שבסוף נאלצתי להתנצל כמו שדרשת ממני. כשאמרתי שיש לי אישית מה להגיד לך, התחמקת מזה וסירבת להתמודד. אז יומיים עברו, עשיתי סדר במחשבותיי, וכשם שלא ביקשתי ממך להתערב, לא את תקבעי מתי אסיים את השיח ביננו, ולא תשללי ממני את הזכות להגיב. ולעניין. הראשונה שצריכה להתנצל לדעתי זו את, על ההתקפה שלך עלי ועל באג (אני מדברת בשם עצמי בלבד, אם באג חושב אחרת זכותו), על כך שרמזת שאני טיפשה, ועל חוסר ההגינות שלך במסר הארוך האחרון. אני גמרתי יפה את העניין אחרי השיחה עם המנהלת, כולל העניין עם ספי, והדברים יכולים היו להישאר כך, אלמלא ההתערבות מיותרת שלך. על כך נאמר: "יפה שתיקה לחכמים, קל וחומר לטיפשים". ולאומתך אני אסייג את דברי ואומר שאיני רומזת על כך שאת טיפשה, רק שההתערבות הספציפית לא היתה חכמה במיוחד. מאחר ופתחת את הפצע שאמור היה להגליד, אומר לך עכשיו שכל שאמרתי לגבי ספי היה שאכן יכולתי לאמר זאת מעודן יותר. לא התנצלתי, אני לא מתנצלת ולא חושבת שטעיתי בעצם הדברים, רק באופן אמירתם. ולגבי באג, כל שאמרתי היה שנוצר ביננו דבר נחמד, יש ביננו עכשיו ידידות וירטואלית ממש נחמדה. את האהבה שלי אני שומרת לבן זוגי וילדי, ואהבה מסוג אחר ליקום ולסובב אותו, ולאנשים שמסביבי שאינם צבועים ומתנשאים. איני הופכת את המושג אהבה לכל כך זול. ואגב התנשאות, ראי את צורת כתיבתך לכל אורך הדרך, הייתי ממליצה לך למתן אותה ולא לדבר גבוה מעל כולם, שכן אין לך בסיס אמיתי לכך. ואחרי שאמרתי את שעל לבי, אקווה שמעתה נקרא בפורום דברים נחמדים בלבד. אחרי שאמרתי את דברי אני מושיטה לך יד לשלום, אם לקחת אותה או לא זו כבר בחירה שלך. ענת.

bugbuster

New member
../images/Emo186.gif../images/Emo186.gif../images/Emo186.gif מה מה?? ../images/Emo186.gif../images/Emo183.gif

רגליים קרות???
כשבחוץ כבר מעט מתחמם??? אה... אצא לי לשוטט במאורות זימה.

רגליים קרות בראש שלך...

נראה לי שלא ממש קראת או הבנת את המסר שנתתי לך... (סוגרת עכשיו את המשרד וחוזרת הביתה...)

bugbuster

New member
../images/Emo186.gif../images/Emo186.gif../images/Emo186.gif גם מתקררת וגם

מאשימה? מה לא הבנתי??? אה' טוב.. אני גם קשה ראיה! הפכתי ת'פורום אם זכוכית מגדלת.. התמונה האחרונה שזוכר הינה של נער שואף רייטינגג שכבר הורדה... לא הבנתי.. מה?
תמונה ענת.. ת מ ו נ ה ! ! ! ובנתיים... אצא לי לשוטט במאורות זימה.

הבנת הנקרא...

העברתי לך מסר בסביבות אתמול. כנראה אתה מתקשה להבין אותו. עוד לא הגענו לשלב של תמונה...

bugbuster

New member
../images/Emo186.gif../images/Emo186.gif../images/Emo186.gif../images/Emo186.gif כמובן...

זה אני שלא מבין..
יופי של פורום. שמישהו יעזור לי כבר..
אה... אצא לי לשוטט במאורות שונות

למעלה