ענת..?

bugbuster

New member
../images/Emo186.gif ענת..? ../images/Emo103.gif

רק תיזכורת..
יומיים? היום הוא היום?
ובנתיים... אינני יוצא לאף מאורה...

מספר נקודות להבהרה...

1. היום הוא היום אמנם מחצות הלילה הקודם, אבל גם עד חצות הלילה הנוכחי 2. ההתחייבות שלי להיום היתה להחליט אם כן או לא. פירושו ראשית שזה יכול להיות לא, ואם זה יהיה כן, לא התחייבתי שהיום יהיה גם יום ההוצאה לפועל 3. במכלול השיקולים שלי עומדת גם השאלה למה אתה מצד אחד מצפה שאני אפרסם לכל תמונה של הגוף שלי, ומאידח אינך מוכן לתת לי את השם שלך, גם אם הוא שם בדוי. זה חלק מגורם ההחלטה שלי, שאעדיין לא התגבשה, ויש לי עוד 13.5 שעות... 4. בכל מקרה אני עכשיו בעבודה, והתמונה נמצאת בבית...

Sefy

New member
אני אישית חושב שיש פה הגזמה ../images/Emo4.gif

אם את רוצה תעשי, אם את לא רוצה, אין לאף אחד זכות להעמיד אותך בלוח זמנים כלשהו, את לא חייבת לאף אחד שום דבר.

ספי יקירי...

יש פורומים של פוליטיקה, פילוסופיה, כלכלה, שם יש אנשים רציניים, אולי תצטרף אליהם? לכל אורך הדרך השיחה שלנו היא משחק פלירטוטי היתולי. אם הייתי לוקחת אותך ברצינות, הייתי חשה פגועה שאתה חושב שאני באמת לא יודעת בעצמי את כל מה שאמרת עכשיו. אם אני נראית לך טיפשה, אולי תקרא שוב את סיפורי, האם טיפשה היתה יכולה לכתוב בסגנון כזה? תחשוב קצת... אנחנו השתעשענו פה במשחק להנאת הקוראים. אל תתערב אם אין ברצונך לקלקל. באנו פה להשתעשע ולהרגע מהיום יום, רצינות יש לנו פה בשפע בכל מקום...

bugbuster

New member
../images/Emo13.gif אני מוחמא בסערה... ../images/Emo101.gif

תשובה כהילכתה. עוד רגע והיתה כמעט בוטא ובניבים המוכרים לי.. (מעניין מדוע...)
אכן, לרגע לא היתה התעלמות מהלא, האולי והלמה. ואכן לא הוכתבו זמנים ושאר סוגי לחצים מעבר לאמור להיות היתולי.
אז מה היה לנו?
לא.. כבר שייך לעבר.
ה- אולי.. אההמממ.. ???
ואני כבר כולי ציפיה לה-איך..! ולעיניינים פעוטים: ענת הסוערת.. אני מוחמא גם מהבקשה לשם. נכון אין כלל השוואה, ומאידך, מקווה שלא הוא יהפוך לנקודת החציה.
מתרי- חד- ואידך אני נאחז בסולם שנתת, יהיה הוא: אבר'ם בדוי הכי שיש, כולל היגוי הא-אבררר'מממ, אבל..! מבין ארבעת האותיות, שתיים קיימות לישמן...
ביננינו.. עד עכשיו בכוונה לא מימסרתי.. וזה היה כמובן צפוי, לא? ואם מסרים ימוסרו - יש להניח שגם עניין פעוט כזה יבוא לתיקונו, לא? כך ששומר לי את הזכות???
כבר רמזתי שפולני... ובנתיים, ציפיה.. ואינני יוצא לי לשוטט במאורות זימה...

איך...מה...ולמה...

היי אברימל'ה, אז השארת לי מספר שעות להחליט... או אולי אם הבנתי אותך נכון החלטת כבר שכן?
כולך בציפייה ל"איך"? תבהיר את העניין?
אולי אם נדבר על ה"איך", יקל עלי להחליט בעניין ה"אם"...

bugbuster

New member
../images/Emo184.gif האיך... הוא הפנטזיה...

לא החלטתי. קיוויתי... ומקווה כמובן. אשר לאיפיונו, צורתו של האיך.. אההמממ... האם דמיוני הייצירתי בוגד בי עכשיו?
שהרי או- קי חברים.. הרי לכם תמונתי נראה מעט איבוד עוצמה.
מה בדבר שאלון יקירה? שאלון בין משתתפי הפורום. אמת, תגובת בעלי הניק הזיכרי תהייה בוודאי צפויה...
לצערי נציגת המישטר לא השיבה לשירשור בו הצעתי לה לפרוש ולו מטריה מורלית. או ליצור איזו קבוצת חוד של נועזים במיוחד..
ישנה אפשרות לפרסום פנטזיה נוספת שלך, משהו לכיוון חשפנות??? עם מתאבן..?
למרות הנאמר למעלה ישנה אפשרות האו- קיי חרמנים.. הנה לכם...
ישנה כמובן אפשדרות של דחיה. כלומר הארכה..
אותי באופן אישי, אשה ביכלל ונשואה בוודאי, המפרסמת את תמונתה בחושפנות מלהיטה ממש.
טוב.. בנתיים נעשה לי מעט מאוחר.. עובד מחר, כך שכבר לא אצא הלילה לשוטט בנתיב המוכר.
זה התחיל בכסח ועבר לידידות, כבר עכשיו אני מרים את הכובע ביפני העזתך עד כאן.

כבר הולך לישון?

יש משהו בדבריך... האמת חשבתי על זה, ובאמת צריך לחשוב על משהו מיוחד. לא הבנתי בדיוק, אתה כבר הולך לישון? לא נשמע ממך יותר היום? בלעדיך לא אתן החלטה... אתה יודע מה? אולי זו תהיה העיסקה. אתה תביים את ה"איך", תן לי רעיון טוב, ואז אומר כן...

ענת יקרה...../images/Emo6.gif

בטח ספי וכל הקוראים, יודעים שיש גם פורומים אחרים, לספי היתה הצעה חברית, וממש ענינית, אבל את בסערה, סתמת לו את הפה בהודעה ארוכה. וחוץ מזה גם טיפשות, בסגנון כזה כותבות, ואת לא נראת טיפשה, כי עדיין לא ראינו תמונה, ומי אמר שזאת היתה הנאת הקוראים, לקרוא כאן את המסרים החכמים. אז יש לי הצעה בשבילך, בקשי סליחה מספי, אני חושבת שמגיע לו. מכורה לאהבה. ו

מכורה יקרה...

אם היית עוקבת אחרי כל השיחה, שהתחילה למעשה מתגובה לקומזיץ, אני אמרתי לבאג שזה לא המקום לשיחות פרטיות, אבל מנהל\ת האתר אמר\ה שהשיחה דווקא מעניינת את כולנו, ולכן נאתרתי להמשיך. מה שאת אומרת זו דעה פרטית שלך, זכותך לא לקרוא. אם כולם חושבים כמוך אז אין לי בעיה לחדול. בינתיים זו דעה פרטית שלך. סליחה אבקש ממי שאמצא לנכון. אולי הייתי תקיפה מדי כלפי ספי, אבל אני חושבת שהוא לא זקוק לגיבוי שלך כמו שאני לא הייתי זקוקה לגיבוי שלו...

*g99

New member
*מס' דברים..

אני לא מנהלת האתר..אני מנהלת הפורום.אני לא קובעת מה כולם אוהבים (באותו שרשור דברתי על מה שאני נהנתי,לא הזכרתי אף אחד אחר),אני רק קובעת חוקים.. כיוון שבשיחה הפרטית לא עברתם על שום חוק,לא מחקתי את השירשור. לגבי ספי,אני חשבתי למחוק את ההודעה שלך ולא הייתי בטוחה..הוא סה"כ ניסה עזות ולתת את דעתו עיצתו.השארתי את ההודעה כי רציתי עוד תגובות ורק אחת היתה. אולי זו היתה טעות שלא מחקתי ואולי זה בא ללמד אותי (בעיקר) וגם אותכם שזה לא היה במקום הסגנון של ההודעה שלך. לגבי שני השירשורים האלו,יכול להיות שהייתי צריכה להפסיק אותם לפני שזה גולש..זה היה משעשע לקרא אותכם וחבל שבשלב מסוים גלשתם לכיוונים פרטיים ואפילו עוקצניים. בואו רק נלמד מכל זה

מנהלת יקרה...

כל שאני ביקשתי מספי היה להוריד את רמת הרצינות, והרגשתי שהתערבותו מקלקלת דבר שהיה יפה בעיני. אם חשבת למחוק את זה, שככל הידוע לי אין שם דבר גס או פוגע מעבר לנורמה, אם זה אופי האתר אז כנראה אני נמצאת במקום הלא נכון... כמו שאמרתי לספי אומר גם לך: יש יותר מדי רצינות גם ככה במדינה שלנו, ואני באתי לפה לחפש מזה מפלט, ולהינות במקום נחמד. אם מה שאני מקבלת פה זה איום לסתום פיות, ביקורת תוקפנית כמו שאני כבר רגילה למצוא באזורנו, אז אולי הגעתי למקום הלא נכון... מאחלת לך ולכולם שתמצאו קצת יותר סובלנות אחד כלפי השני... ענת.

אגב...שוב התבלבלתי...

כשאמרתי אתר, התכוונתי להגיד פורום כמובן... אגב... במישור האישי עם באג יצא רק טוב, כך שאינני מוצאת שום דבר להתחרט עליו, חוץ אולי מזה שנכנסתי לפורום לא דמוקרטי...

*g99

New member
ענת,

יש דרך לפנות לאנשים..לא צריך להגיד להם לפנות לפורום אחר ששם הרצינות בולטת. את מה שכתבת לו יכולת לכתוב בצורה שונה,יותר חביבה..אם קראת את הודעת המנהלת בטח ראית שאחד הדברים החשובים לי זה יחס הולם בין הכותבים,זה לא ממש היה.. אני אישית נהנתי לקרא את השרשור שלך וציינתי זאת,ולא ביקרתי אותך עד רגע זה שלדעתי יוצא מהפרופורציות.בואו נעשה פה סדר: הפורום הזה הוא של כולנו,לא שלי..אני רק נותנת קו לפורום,בונה את הכללים..אתם כותבים/קוראים/מגיבים.יש מס' חוקים בפורום הזה שעליהם אני לא מוותר,תוכלו למצא אותם בהודעת המנהלת.אף אחד לא סותם פה פיות. מחשבה שעברה בראשי ולא במטרה לבקר חלילה:אם את חשה למצוא באזורנו ביקורת תוקפנית זה יכול להיות משתי סיבות,או שהצד מנגד תקף כי היה לו יום רע,או שבאמת משהו בראיה שלך או בחשיבה או בעשיה שלך לא במקום.במקרה כזה אני אישית עוצרת ובודקת קודם את עצמי..לפעמים אני מפשלת ומבינה כי טעיתי. הפורום הזה פתוח,אני חושבת שיש פה אנשים שיכולים להעיד פה כמה שזה נכון.אני נותנת במה לכולם..תשאלי את באג,אני בטוחה שהוא יסכים איתי. אל תתחרטי על מה שהיה,תלמדי מכל זה..גם אני למדתי. שמחתי לקרא שיצא רק טוב עם באג. אני מקווה שתמשיכי לקחת חלק בפורום הזה,אני לא חושבת שהיה משהו חריג שצריך למנוע ממך להישאר פה.היה מה שהיה,אף אחד לא סתם לך פיות,אני פה בשביל להחליט אם צריך לסתום פה,אני לא חושבת שהיה בכך צורך. שבוע טוב לכולנו

מנהלת,

יכול להיות שעניינים יצאו קצת מכלל שליטה, ותגובתי לספי היתה אולי בוטה יתר על המידה, אני רק ניסיתי להבהיר שכאשר יש שיחה היתולית לא צריך לעבור לרמה של פורומים רציניים, וחבל לקלקל, אבל אני מוכנה להתחייב להבא להגיד זאת באופן יותר ידידותי. באותה מידה אני חושבת שתגובתה של "המכורה לאהבה" (ממליצה לה לבדוק את פירוש המונח "אהבה" במילון...), הרומזת רמז עבה על רמתי האיטלקטואלית (עיין ערך "טפשה"), ראויה גם כן לבדיקה עצמית. ציפית לעוד תגובות התוקפות אותי ולאכזבתך קיבלת רק אחת? עוד מקום לבדיקה עצמית... תגובתי לספי היתה יותר בנימה של הערה והארה על כי פה לא צריכים להיות כבדים, והלקח העיקרי שלי הוא שאכן צדקתי כשחשבתי לקטוע את הדו שיח כשהפך לשיחה אישית מדי, אותה בסוף הגדירה אותה אחת המתיימרת לייצג אהבה כ"שיעמום". אני הרגשתי שההתקפות נגדי, ובמיוחד שלך (מ"מכורה" אני לא מצפה לכלום), הפכו לאישיות, ולכן אני עדיין בספק אם אני מעוניינת להמשיך לכתוב פה. אולי זה יעבור לי בהמשך...

למנהלת - עוד הערה אחרי קריאה נוספת

אחרי שקראתי שוב את הערתך, הבנתי פתאום דבר נוסף שברצוני להבהיר... אני מסתדרת בהרמוניה מושלמת עם הסובבים אותי, והטענות שלי על הקורה באזורנו לא קשור אלי ישירות. אני מדברת על התוקפנות היום יומית של אדם לאדם, חוסר נימוס, קריאות גזעניות. האם קראת פעם את התגובות בפורום של MSN את הקריאות של הימין כלפי השמאל, כבוגדים שצריך לשים אותם במחנות ריכוז? התייחסות הממשל לאנשים מעוטי יכולת? אני מבחינתי עושה כמיטב יכולתי להיטיב עם הסובבים, לצערי עם מה שקורה במקומותינו, אכן יש מקום לחפש נקודות מפלט...

bugbuster

New member
../images/Emo186.gif../images/Emo182.gif../images/Emo186.gif../images/Emo182.gif דחוףףף..!

לא להאמין... אני באג הנורא והבלתי נסבל מוצא עצמי מבקש מכולם (כולן), להיתפייסססס???
לא בסדר. ממש לא...! לאן אגיע בהתנהגות כזו..?
במיקרה האישי שלי.. ג'י תשע תשע כוכבית ושלושה מפלסים - שאני מכנה אותה בחביבות "נציגת המישטר" אכן צודקת. היא נתנה לי יותר מבמה... במיקרה הספציפי - עידודה לשירשור הראשון היה במקומו. (
)
כמי שידוע בלשונו הלא מעודנת, (בהמעטה...) ולא כדי לסנגר - יש ובפזילה ליחסנות אישית, ונכון, גם לא כל כך עדינה הוספת נופך מסויימת. (לא לתלות אותי - אמרתי "מסויימת"... ) או לפחות עוקצנות יצירתית...
אני חייב להודות שחלק ניכבד משני השרשורים היה בכוונה אמיתית להכניס מעט עניין - לכול הפורום - שמעט התאבן מאז בגידתה המחפירה של בחורהX - ונראה שלא קראתי נכון את התחושות. היי לכך התנצלתי ביפני כל, ולמכורה שאני שפוט לא קטן שלה באופן אישי...
אוףףףף.. אני נשמע נמרחחחחחח..! עדיף לי הפרחח! אקומה ואברח?
כי במחשבה שניה...
אצא לי לשוטט במאןורות זימה!

למעלה