בוקר סביר...

Idan91

New member
הו, כן, תגובת איכות. ../images/Emo187.gif

דע לך שממש ב-מ-ק-ר-ה פתחתי את האס"ק לפני ביה"ס. מזל.

Idan91

New member
לא, הייתי לי סיבה..../images/Emo3.gif ../images/Emo187.gif

הייתי צריכה להעתיק מההסטורי עם מישהו אחר שאלות שהייתי צריכה לשאול היום מישהי בביה"ס..

Idan91

New member
לא לא, מה פתאום.. ../images/Emo187.gif

זה פשוט היה בהסטורי אתו.. ההסטורי יכול להיות גם מלפני הרבה זמן..

sarah

New member
בוקר ראשון ../images/Emo13.gif

בוקר. רציתי לקום ב6, הייתי עייפה מדיי וקמתי ב7 ו30 בשיעור התנ"כ קראתי מהתנ"כ לשם שינוי (במקום לבהות בקיר ולהקשיב למורה מקריאה
) וכל כך התלהבתי מאיך שהפרק שקראנו היה כתוב (משום מה למרות שכבר 8 שנים כל שנה אני לומדת תנ"כ רק היום שמתי לב שהוא כתוב נפלא D-:) שהתחלתי (ברוב התלהבותי) להקריא בדרמטיות בקול רם את דבר האלוהים ושמתי לב לאיך שדמותו מזכירה לי קריינים מסויימים בקול ישראל. --------------- *קפיצה בזמן* שיעור מת´, ישבתי ליד אלון. קיבלנו המון דפי עבודה. מאחורינו יושב גאון קטנטנן (
D-:) שגמר את כל הדפים ב20 דקות והתחיל להציק-לעזור לנו כשצריך-להתרברב במתיקות-לחמוס ´סמינטס´ תמורת עזרה
מלפניי ישבה מפלצת. זאת אומרת- ילד שרציתי להרוג, שעיצבן אותי (לא קורה לי לי הרבה) בהערותיו על כל הסביבה והעולם והיקום והתרגילים. שיחה לדוגמה: אלון:(כותב ´7´ כתשובה לחישוב היפה אך המטריד שצריך היה לעשות) שרה:(מגיעה ל8) אממ.. נראה לי שזה 8 אלון:זה שבע שרה:זה שמונה
אלון:שבע!
שרה:שמונה!
אלון:שבע...
שרה:שמונה
(אנחנו?! אינפנטילים?!) מפלצת: מה? מה? מה 7? על מה אתם מתווכחים?! שרה:על מה זה 3 ועוד 4 מפלצת:זה 7!!! *מרים גבה* שרה:זה 8 אלון: זה 7... מפלצת:זה 7... ברור... כאילו...
D-: מה זה אומר? עליי? ועליו? LOL -------------------------------- שיעור יפנית. לא חברותית. הלכתי הביתה בהפסקה כי היינו צריכים להביא וואזה (נו, מה זה בעברית אמיתית? אממ...אמממ... אגרטל! כן!) בשביל סידור פרחים יפני בשביל תערוכה טיפשית של...של...של... לא ברור לי מה. משהו לבית ספר. איחרתי ב10 דקות. התחלנו לתקוע ענפים ופרחים בתוך ספוגים בתוך אגרטלים כשהמורה מטרידה אותנו כדי שזה יהיה בדיוק 70 מעלות זווית הבדל בין הפרחים וכו´, הרגשתי מתה מאוד, התרכזתי וניסיתי לעשות משהו יפה ויצא דיי מת. המורה לתקשורת
היה שם מציק לילדים מכיתה יא´ שצילמו אותנו תוקעים את הענפים בתוך הכדים במשך 25 דקות (בטח בשביל הסרט שבטח יציגו בתערוכה הזאת) ואז עברתי להעתיק דף מידע על בריסטול קטנטנן בזמן שמהכיתה השניה (זה קיר גבס, שומעים הכל) שמענו כמעט שעה ברציפות את השיר ´מילים פשוטים´ מילים בשתי אקורדים כולן רוצות מילים פשוטות שלא אומרות לי שום דבר רוצים לרקוד רוצים לשמוח לא לחשוב יותר מדיי... לשיר ב2 קולות כי עם ישראל עוד חייי...יההההה
יוצאים באופן קבוע הורסים בניין ובונים חדששש רואים משחק השבוע וכולם ___ בשבת ל___ בשכונהההה טרללה טרללה טרללההה שוב... ושוב... ושוב... ושוב.... D-: פסיכים. שבתי הביתה, ניסיתי לשים מוסיקה במשך 5 דקות עד שהמנגן דיסקים הסכים לאכול את הדיסק שלי. התיישבתי על המחשב קצת.
היום עד עכשיו, כייף היה לתאר אותו, מקווה שנחמד לקרוא. באעבה, שרה ^_^

De-Panther

New member
בוקר עייף ביותר ומסכם לכולכם!!../images/Emo42.gif

אני כותב את זה כרגע רק מתוך שיעמום ובגלל שאני מחכה למישהי שאמרה שהיא תיהיה בערב וגם אני רוצה לציין שאני הראשון מהשכבה שלי שקיבל תעודה
ואני מצטער שזה כתוב בצורת הואז... פשוט המישהי הגיעה ואני כותב את זה מהר וככה זה יותר נוח לי
ומחר אני לא לומד!!
התעוררתי חזרתי לישון התעוררתי התארגנתי ואז הגעתי לאוטובוס ואז לבית הספר ואז היה שעור ראשון סתם דיבורים ובזמן הדיבורים ראינו 2 ילדות חותכות עוגות והייתה עוגה מזה טעימה ורק בסוף השעור נזכרו לחלק אותה ואז היה לנו רק 20 דקות שעור לשון ואז הייתה הפסקה ואז היה שעור איסלאם והמורה אמרה ציונים בתעודה למי שרצה וגם לא למדנו אלא סתם דיברנו ואז הייתה הפסקה גדולה ואז היה שעור היסטוריה במעבדה בגלל שיש שם מקרן שמחובר למחשב והמורה הראה לנו כמה מצגות שקשורות לנושא שאנחנו לומדים בו ואז עוד הפסקה ואז היה שעור לשון והפעם הוא היה ארוך ומשעמם ואז הפסקה ואז תעודות!! קיבלתי תעודה ראשון מכל השכבה!!
ספרות 73 לשון 64 היסטוריה 56 מתמטיקה 56 פיסיקה 97 מדעי החיים 62 כימיה 97 מדעי המחשב 88 אנגלית 83 תולדות האסלם 85 מדעי החברה 78 חינוך גופני 70 אחרי שקיבלתי את התעודה הסתובבתי לי בין התלמידים וכולם רצו לראות כמובן ואז התחלתי לדבר עם חבר שלי שעשה דברים בקפוארה באותו זמן והיו ליידנו כמה בנות מהכיתה שהתחילו לשחק תופסת ואז הגענו לדבר על זה אני והוא ואמרתי לו שאני שונא את המשחק הזה בגלל שאני לא רץ טוב ואז הבנות שמעו אותי אומר את זה ואחת החליטה לבחון את המהירות שלי היא לקחה את התעודה והתחילה להריץ אותי באותו זמן אבא שלי מתקשר ואני מדבר איתו בזמן שאני הולך מהר(אפילו אני לא צריך לרוץ כדי לתפוס אותה) ואז היא ראתה שאני לא מתאמץ בריצה ולבד נתנה לי את התעודה אחרי זה חזרתי לאיפה שהחבר הזה שלי היה ואז שוב פעם אבא שלי התקשר ובזמן שביררתי עם אבא שלי עוד כמה זמן הוא מגיע וכו וכו וכו... מישהי אחרת לקחה לי את התעודה והיא התחילה להריץ אותי על משטח חלק(והסוליות של הנעליים שלי כבר שחוקות) וכמעט החלקתי... אבל תפסתי אותה בסוף
ולקחתי את התעודה שקצת התעקמה מהמשחקים
אבא שלי התקשר שאני אבוא לקחת מכתב שהוא צריך לתת למזכירות לקחתי את המכתב ממנו שמתי במזכירות ואז חזרתי אליו למכונית ופתאום אני קולט כמה חברים שלי מסתכלים עליו ועל המשפחה שלו כאילו הם חייזרים אז נכנסתי למכונית ועשיתי להם שלום והם פתאום קולטים אייי זה אורן נכנס לשם!! ועשו לי שלום חזרה ואז נסענו ואני נתקעתי בין האח החורג המעצבן שלי לאחות החורגת המעצבנת שלי בתור קו מפריד מזל שלא הייתי צריך לסבול אותם בנסיעה הזו הרבה כי נרדמתי מהר רק מתי שהייתי עיר הייתי צריך לסבול שירים של שרית חדד אייל גולן קטנטנות ואיך אפשר בלי שיר הקטצ'ופ שעוד לא יצא מכל החורים(כן בטח
) התעוררתי בסוף הנסיעה ושמעתי שיר נורמלי למזלי(שלא זוכר איך קוראים לו) והגענו לבית של קרובים שלי היה להם פלאש 6 המלא אז התנקתי על המחשב שלי
דיברתי עם בן דודה שלי שלא יצא לי לדבר איתו מלא זמן והוא גדול ממני באיזה 4 חודשים אז בדרך כלל אנחנו מדברים הרבה פשוט בתקופה האחרונה הוא ניהיה קצת מוזר אבל לא נורא
אחרי שהתקנתי נסענו להזכרה של סבתא שלי בשיירה שהתפרקה באמצע בגלל שכל הזמן נסענו בדרכים שונות הקרובים נסעו לפנינו בכמה דקות ואנחנו בדרך עשינו סיבוב לאסוף את אח שלי והגענו רק דקה אחריהם התחלנו לעשות סיבוב בבית הקברות כדי למצוא עוד קברים של המשפחה בהתחלה מצאנו את הקבר של אבא של סבתא מצאנו והדלקנו נר נשמה בשבילו ואז חיפשנו את הקבר של אמא של סבתא ולא מצאנו אז עשינו את הטקס לסבתא ואז המשכנו לחפש את הקבר של אמא שלה ובסוף מצאנו וגילינו שקראו לה בשם אחר ממה שידוע לנו(למרות שלפי מה שהבנתי זה פשוט שם מעוברת) ואז הדלקנו נר נשמה בשבילה ואז התחלנו לסוע חזרה ופתאום האחים החורגים נזכרו שהם רעבים... בבית הם אף פעם לא אוכלים אבל בחוץ כשרוצים כבר להגיע הביתה הם חייבים לדאוג שיקנו אוכל... ובסוף לא אוכלים כמעט ממנו אז חצי מהדרך הם שיגעו אותנו שהם רוצים אוכל בסוף עצרנו וקנינו פיצה(שהייתה דיי דוחה לדעתי אז לא רציתי בכלל לגעת בה) וככה איזה שעה הם אכלו והתארגנו בינתיים קראתי את העיתון עם התוצאות של הבחירות בכל ישוב בארץ שמוכר לי ועניין אותי כמה הצביעו בו ולמי... ואז המשכנו בנסיעה הגענו בסביבות 20 ל9 ואז הפעלתי את המחשב וחיכיתי למישהי שתכנס לאייסיקיו התחלתי לכתוב את הסיכום היא נכנסה אנחנו עדיין מדברים
והנה נגמר הסיכום היומי
היה יום נחמד בהתחשב במה שהיה בו

למעלה