בוקר סביר...

זיו25

New member
בוקר, מסתבר

אחרי שהלכתי לישון קצת מאוחר, קמתי קצת מוקדם ירדתי קצת עם טולי טולי קצת ברחה לי אז אני קצת כעסתי אבל אז קצת רצתי הביתה והיא קצת רצה אחריי זהו, מסעיר, אני יודע - אבל נראה אותכם רצים בשש בבוקר! בברכה, זיו.

zimes

New member
בוקר נסבל

לאחר יום בלתי נסבל בעליל שעבר עלי אתמול. בעלי קם מאוחר, כמעט אחר קמתי, הלכתי לאינטרנט, לא היה לי מיץתפוזים ותה כרגיל, הילדים קמו, התארגנו, הלכנו לחברה, אכלתי סנדוויץ´ בדרך (לא שתיתי כלום!), עבדנו שם בחמר, ואז - (טוב, תרשו לי לחזור לסגנון שלי). הוחלט לחתוך סלט, אז עמדתי וחתכתי, ופתאו הרגשתי שאני חייבת, אבל חייבת לנקות את המשקפיים. אז ניקיתי אותם, ושמתי אותם, והמשכתי לראות אותו מטושטש כמו קודם. זה היה מוזר לגמרי, אבל המשכתי עם הסלט, ואח"כ אפילו אכלתי ממנו. מיותר לציין שלשתות - זה כבר מוגזם! בכולופן - הלכנו משם די מוקדם, לטיפת חלב (הבטחתי קטעים, לא היה משהו - היא רק עיצבנה אותי נורא!). האחות קיבלה את פני ב"יופי, עכשיו את צריכה גם לנקות פה" (הסבר: בעלי, שלא הקשיב לסיפורים שלי על הבוץ, הוריד את הדולב עם כל הבוץ על השטיח ליד הצעצועים) וב "וזאתי - בסנדלים, כאילו אין גשם!" (הסבר: הילדה מאוהבת בסנדלי פייטים-לבנים ולא מוכנה לנעול נעליים, אלא אם אלה נעלי בית אדומות). בשלב זה הבנתי שאני עם כאב ראש לא שפוי, ועוד הערה שלה תגרום לי או לבכי או להעיף לה איזה בומבה. היא התנהגה! בסוף הביקור, הבנתי שאני לא נוהגת הביתה, והודעתי לבעלי שהוא לוקח אותנו הביתה, ואחרי שכולנו נירדם, הוא חופשי לנפשו (לפרנס אותנו). הוא נשאר בבית עד הערב. אני ישנתי-קמתי-ישנתי-שתיתי-הקאתי (פי! ההקאה של החיים! שני שלא הקאתי ככה!), והמשכתי להיות זומבית עם כאב ראש בעוצמה שלא הכרתי עד כה, עד שהלכתי לישון. ולמה היום נסבל: כי קמתי בלי כאבראש!

idanyd

New member
בוקר עייף...

כרגיל, לא ישנתי מספיק, והגעתי לעבודה בחוסר-רצון מוחלט. אבל אני פה, אז בואו לפחות ננסה להוציא מזה את המיטב. עשיתי סוף סוף שימוש במשכורת הראשונה שלי - יצאתי ורכשתי קונסולת PS2 חדשה-דנדשה. אז עכשיו כבר לא משעמם לי בבית. אבל הרבה יותר קשה ללכת לישון. מעבר לזה, בין משחק למשחק, מצאתי את עצמי מסביר לאמא שלי את תורת היחסות הפרטית על רגל אחת, תוך כדי פינוי המדיח
. שיהיה לכולכם יום לא גרוע...

leeloo

New member
כנ"ל

רק שלי הייתה הזדמנות לישון, ומשוטם מה דווקא כשיש הזדמנות, אני לא מצליחה לישון... טוב ידוע כשחולים שלא ישנים כמו שצריך.. אבל 6 שעות שינה.. 6... זה לא אנושי.. עכשיו נותרו לי הרבה שעות להשתעמם.. או שאני אנצל את זה לעשות כמה טלפונים לאנשים שאני צריכה מהם דברים וקצת חוששת לבקש.. והאמת שלא היה כל-כך מפריע לי ללכת לצבא, יש לי דווקא הרבה עבודה לעשות, משהו חשוב שבאחריותי המלאה, והמחלה הזו לא באה בזמן.. לא יכולת לחכות עד אחרי הכנס?! מה ביקשתי? שתתני לי להוכיח שאני יכולה? רעה...

שמחה הבוקר

שלום לכם אני רוצה לספר לכם על שמחה הבוקר שמחה הבוקר הוא איש מאוד מאוד נחמד ומלא שמחה בעיקר בבוקר יש לו עדר כבשים ופרות והוא יוצא איתם ניחשתם נכון בעיקר בבוקר אבל זה כבר לא קשור לעובדה שהוא בוקר בכל מקרה אתמול בבוקר קם שמחה הבוקר עם שמחה בלב והוא יצא החוצה כדי להריח את ריחות הבוקר הנפלאים הוא ספג אותם לתוכו בנשימה ארוכה והתחיל את הבוקר בניקוי צואת הפרות והיכן בעצם הנקודה שאותה אני מעוניינת להדגיש עבורכם ובכן גם אם אתה עובד בחרא יכולה להיות לך שמחה בלב ואפילו אם זה בבוקר לא מאמינים תשאלו את שמחה הבוקר

Michelin

New member
בוקר נוראי עד בלתי נסבל

מישה שב הביתה אחרי דבועיים כדי לגלות שעשה טעות מרה! לא משנה שצובעים את חדר המדרגות ויש ריח של צבע בכל הבית, לא משנה שהיום גם צובעים את המעלית (למה, זה רק מראה וטפטים, מה יש לצבוע?) ומישה יאלץ להשתמש במדרגות (מקומה 9, הלוך ןחזור, לא ולא!), לא משנה שהשוטף הפרזיט של מישה לא טרל לנקות את הבית כל נהזמן בו העוזרת מישה לא היה, לא משנה שבכיור במטבח מישה יכול לזהות צלחות עם שיירי ספגטי שהוא בזמנו הכין, לא משנה שמישה חזר לאוסף דואר די מאיים, לא משנה שמישה פיספס הצעת עבודה בזמן שלא היה פה, אתם יודעים מה, זה כן משנה. שותפו של מישה בעונת מבחני גמר, ןליבו של יישה יוצא אליו, אבל לעשות כלים זה לא כזה ביג דיל! ואם הבחור לא בישל (והוא לא, וזה יסביר למה יש 17 קופסאות פיצה ליד הפח) למה המטבח מטונף? מכתבים מלפני שובעיים שרוצים תשובה מיידית, הצעת עבודה שפוספסה, והרי בגלל המחסור בעבודה ותעסוקה עשה מישה אתנחתא לארץ, ועכשיו הוא שוב יאלץ לחכות. היום מישה מרים את הבית ומנקה אותו ללא רבב, כי להיכנס לשרותים עם שקפקפים זה לא כוס התה שלו. ולא שמישה הוא כזה סטירילי, ולא שהשותף שלו כזה פדאנט, אבל לפחות שיראה נקי, שיהיה נעים להיות בבית. מישה התכוון לרדת לקנות אוכל כי אין פירור בבית, אבל בלי מעלית, תשכחו מזה. מזל שהיום זה המבחן האחרון של השותף שלו, מהיום טרור!!!! והמניאק עישן למישה סיגריות!!!!! ושני בקבוקי יין נעלמו (ודווקא הטובים!!!). איך הוא למד בדיוק הדרק הזה? יאוש! פסוקו: קח ת'מטאטא ותתחיל לטאטא.

Michelin

New member
איזה עצבים!!!!

מרוב עצבים, יש כלכך הרבה טעויות כתיב שזה על גבול האבסורד. פסוקו: שיחזור ויתחיל לנקות!!!!

d u c k y

New member
אני אקרא ללילה /בוקר שלי

- סוריאליסטי!! למה?? ככה! וכל זה לפני שהוא התחיל..... וכמה שלג אתם חושבים שאילתית יכולה לשאת??? כמה???

Dor K

New member
בוקר מגעיל

לא ניכנס לפרטים יותר מדי, אבל הבוקר הייתי חייב לעבור את הבדיקה הכי מביכה שהיתה לי בחיים. בואו רק נגיד שזה כלל אותי בלי מכנסיים, רופא ואחות פוסטמה שכל פעם שהרגשתי כאב, היא טרחה ללטף לי את הראש ולהגיד "אתה ילד גיבור". רק זה היה חסר לי שאני ארגיש עוד קצת מושפל. לא מספיקה הבדיקה, היא גם מדברת אלי כאילו אני ילד בן 5. וכואב לי. נורא. ולמה נדמה לי שכתבתי יותר מדי ואני אתחרט על זה? אוף.

Beaker

New member
אני מבין ומזדהה עם כל מילה!

ליבי אליך מר מישה! תאמין לי אני יודע מה זה שכל החדר נופל עליך בג'יפה. אחת הסיבות שאני מוכן לשלם יותר רק לגור לבד זה בדיוק בגלל הסיבה הזו! לא מספיק בעבודה נופלים עלי כל מיני דברים ואני כמעט מת כל יום מחדש - גם בבית??!! עד פה! אמרתי לעצמי ואספתי את ערימת מטלטלי הדלה ויצאתי מהשותפות בדירה. היום אני גר בדירה כל כך קטנה - שאם בבוקר אני מתמתח לצדדים על המיטה, יד שמאל שלי מגיעה עד חלון המטבח של משפחת זילברמן. אז למדתי להתמתח לאורך ולא לרוחב - העיקר שלא יגורו איתי וישאירו אוכל לג'וקים (או יותר גרוע - יצפו שרק לי יפריע שמשאירים אוכל לג'וקים ואז אני הוא זה שמנקה אחרי כולם).

בוקר עייף

אני חייב להתחיל להתרגל לקום ב-6 , במקום ללכת לישון ב-6 ... ושמישהו יפנה את שרימפי לפה בוקר או מה שעכשיו טוב לכולם.

Idan91

New member
דווקט טוב שהלכת לישון בשש.. ../images/Emo187.gif

השיר שימח לי את הבוקר (טוב, עד שראיתי שאין גבינה).

וזאת ?

הייתי שולח כל יום שיר על הבוקר, אבל לא יהיה לי זמן (ליאור חושב על לבנות מערכת אוטומטית כזאת) ואני לא צריך צרות עם אקו"ם.... ובקשר לגבינה: "הקם לקחת לך את הגבינה הצהובה, השקם לשים לו מלח בקפה" או משהו כזה.. (חוזר לשולחן השירטוטים)

למעלה