Pagra Baleben

New member
../images/Emo185.gif

היי כולם אני רוצה לעסוק במאגיה כבר המון זמן, ויש לי כבר ספר צללים, שבו כתבתי כל פיסת מידע שמצאתי על מאגיה. עדיין לא התחלתי ממש ממש לעסוק במאגיה, אבל אני חושבת שאני מוכנה להתחיל, ולהיכנס ל"עולם" הזה. אני די צעירה..נגיד..בת 12
אבל שלא תחשבו שאני ילדה קטנה ומטומטמת שראתה כישוף שאפשר להרוג איזה מישו שאני שונאת או משהו, וישר רצתה לעשות אותו, כי זה ממש לא ככה. הבנתי את המהות של המאגיה, הבנתי למה אני רוצה לעסוק במאגיה, וגם התחרטתי כמה פעמים, אבל עכשיו זה בטוח. הבעיה שלי היא, שאני לא רוצה לעסוק במאגיה לבד, אני רוצה קבוצה. עכשיו...אני לא חושבת שאנשים בני 14-15-16 ירצו לעשות איתי כשפים, בגלל הגיל שלי, ואני לא מוצאת אנשים בגיל שלי שעוסקים במאגיה\מאמינים. אולי יש פה מישו שיכול לעזור לי..?

simba00

New member
א´ אפשר לבד...

ב´ קשה לי להאמין שהבנת את המהות של המאגיה...

Pagra Baleben

New member
../images/Emo185.gif

אוקיי באמת הבנתי את המהות של מאגיה ואני יודעת שזה לא רק כשפים, ולא עושים את זה בשביל הכיף ובגלל שזה מגניב, אבל כשפים זה כן חלק מהמאגיה, ובחלק הזה אני מעדיפה לא להיות לבד, לפחות בהתחלה.

L e s t a t

New member
שלום

קודם כל, אני מסכים עם סימבה - אני לא חושב שאדם שרק נמצא בפתח הדלת של עולם המאגיה כבר הבין את המהות של המאגיה. לומר לך את האמת, אני לא חושב שגם אדם שמגרד את ה20 שנה במאגיה כבר הבין את המהות של המאגיה. זה לא משהו שמבינים תוך חודש, חצי שנה או שנתיים, זה עסק שנמשך כל החיים ולעיתים, מכשפים שונים מגיעים למסקנות שונות. אני חושב שהתכוונת שאת מבינה את התיאוריה. אם כן, אני ממליץ לך להמשיך לקרוא ספרים (ואם עוד לא קראת את הספר, אני ממליץ בחום על הספר "החוויה המאגית" מאת אריאל גליקליך), לחכות עם החלקים הפרקטיים עוד איזה שנה-שנתיים ולראות מה העתיד יביא. אמרת כבר שהתחרטת כמה פעמים - וזה לא שאני מנסה להוציא לך את המיץ מהעניין, נהפוך הוא - אולי את באמת לא בטוחה בזה סופית? את בכל זאת, כמו שאמרת, עדיין צעירה מאוד ואני זוכר שבגיל 12 כמעט ואף פעם לא ידעתי באמת מה אני רוצה. עצתי לך היא לחכות קצת ולגדול קצת (מספיק שנה-שנתיים), אבל בתכל´ס - אם את מרגישה שאת בשלה לזה מי אני שאעצור בעדך? אבל אני מציע לחכות עם זה קצת, למרות שאין גיל מוגדר בו אפשר להיכנס אל עולם המאגיה ממש, אדם צריך להיות בעל בגרות נפשית מסויימת. ד"א, מאותה סיבה, למשל, ניתן ללמוד קבלה מעשית רק בגיל מאוד מאוחר (40). בכל אופן, בגיל הזה דווקא הייתי ממליץ להשקיע את הזמן בדברים אחרים אבל כאמור - אם את מרגישה שאת באמת מוכנה עכשיו ללמוד מאגיה, סבבה. באשר לקבוצות - לא, אני לא חושב שאנשים בגילאים יותר מאוחרים כמו 15+ ירצו לעבוד בקבוצה ביחד עם ילדים יחסית "קטנים" (אני יודע שאני לא הייתי מקים קבוצה עם מישהי בת 12) ואני רוצה לנצל את ההזדמנות להבהיר שני דברים:
המאגיה אינה מחייבת עבודה בקבוצות, הדבר נעשה מתוך בחירה אישית של כל אחד מחבריה הקבוצה ואינו בגדר חובה.
אם מישהו בן 18+ יבוא ויאמר למישהי בת 12 "אבל אני רוצה להתאמן אתך" אני חושב שזה די ברור שמאגיה היא לא מה שיש לו בראש... ולצערי יש כאלה ונתקלתי בכמה כאלה בעבר. בכלל, בכל גיל מתחת לגיל 18 אני ממליץ להתאמן עם אנשים בגילך או שלא מבוגרים\צעירים ממך ביותר משלוש שנים. לצערי, אני לא מכיר קבוצות של בני 12-14 אז אני לא יכול לעזור.

NacroMittler

New member
אני וכמה חברים

שלי עוסקים במאגיה בקבוצה, ואני בן 13... דברי איתי במסרים...

simba00

New member
לסטאט...

אין דבר כזה בכלל להבין את המהות של מאגיה כי כמו ההתפפתחות הרוחנית שלך וכמוך זה תמיד משתנה בגלל שזה חלק ממך ותמיד יש עוד לגלות ועוד להבין...

זוריקה

New member
זה מה שהוא אמר רק במילים אחרות...

ומבחינתי אין למאגיה מהות "נכונה או לא נכונה", יש את הבסיס הנכון והלא נכון, אבל למאגיה אין מהות אחת לכל דבר, כל אחד המבין במאגיה רואה את המאגיה באור אחר, ולכן ניתן לומר, "המהות הנכונה והלא נכונה של המאגיה בשבילי", אתה יכול לגלות את מהות המאגיה ומה היא מסמלת עבורך בלבד, אבל אין לה מהות כללית נכונה עבור כולם, יש רק "בסיס" נכון. שלך אסתי.

BRANEWEN

New member
...

העיקרון של המאגיה, המאגיה בתיאוריה. ע"י מה היא פועלת, איך היא פועלת וכו´.. שלך אסתי.

Pagra Baleben

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo185.gif

קודם כל, תודה שהגבתם
דבר שני, כנראה אני באמת לא מוכנה. רק מהשירשור הזה למדתי דברים שעד עכשיו לא ידעתי. עוד דבר- אני רוצה לאמר לכם, שהפורום הזה ממש מדהים. אתם מתייחסים לכל הודעה, וזה לא בציניות, הפורום הזה והאנשים שבו לימדו אותי הרבה דברים, ולא רק על מאגיה. אני מאוד מקווה שהפורום ימשיך לפעול ככה.
ענבל

NacroMittler

New member
כנ"ל

ובהזדמנות זו... אני וחברים שלי נמצאים בוויכוח מתמשך... הם אומרים שאסור לספר בכלל על כל נושא המאגיה, ואני אומר שלא כדאי לרוץ ולספר לכל העולם את כל מה שעשית, כמו למשל, "אני עשיתי שלשום כישוף שחור", "אני עושה טלקנסיס חופשי", אבל מותר לספר בכללי על תפיסות עולם, דעות, התנסויות וכו... מי מבנינו צודק? (אם דבר כזה בכלל קיים)...

simba00

New member
טוב שהגעת לזה...

אבל התאוריה כמו כל תחום לימוד לעד נמשכות ולעד אפשר לשכלל ולהשתפר... ולנרקו שכל אחד מכם יעשה מה שנכון בשבילו...

L e s t a t

New member
בוקר טוב אליהו

פספסת את השנים האחרונות, אני רואה.. הנושא הזה זכה להרבה פרסום. החל ממגזינים, ספרות ושידורי רדיו פגניים וכלה באתרים, מחקרים ופעילויות ציבוריות.

L e s t a t

New member
אף אחד לא אומר שאת חייבת לעזוב ../images/Emo13.gif

להפך, אני ממליץ לך להישאר ולקרוא.

L e s t a t

New member
וגם זה משתנה

אם לא מאדם לאדם, אז ממסורת למסורת ומשיטה לשיטה.

black buttercup

New member
תראי....

האמת ששמעתי תאוריה מסויימת...לא יודעת עד כמה זה נכון...שהרמה האנרגתית של ילדים גבוהה יותר ממבוגרים...כך שככל שאת צעירה יותר קל לך יותר להשתמש בכוחות שלך (שיש לכל אחד). לא יודעת עד כמה זה מדוייק.. אני בכל אופן ממליצה לך לא ישר לחפש קבוצה אלא לחפש מורה מנחה שילמד אותך מה שהוא יכול על אומנות המאגיה. את גם צריכה לדעת את ההבדלים בין זרמים שונים וקבוצות שונות. בקיצור תעבדי עוד קצת על הרקע התאורתי, תשאלי פה שאלות תקראי ספרים וכשתרגישי מוכנה תעלי שלב. ואין לך מה לחשוש לגבי גילך הצעיר שיראה משונה בעיניי אחרים. א´ כי זה דבר חולף.. דיברת על ילדים בני 14 15 שאולי לא יתייחסו אלייך...זה רק שנתיים שלוש. ב´ מאגיסטים אמיתיים לא מסתכלים על הגיל של המאגיסט אלא על כוחותיו וניסיונו ונכונותו להתפתח רוחנית.

למעלה