שאלוןןן

figure

New member
../images/Emo110.gif

על עצמך: איך קוראים לך?
נעמה למה קוראים לך ככה? על שם מה?
ההורים שלי חשבו שזה יפה. מה תרצה להיות שתהיה גדול?
no clue. אתה חושב שתצליח להיות זמר או שחקן?
לא, אבל מקווה להיות שחקנית... ^^' אם כן, למה?
cuz i'm talented באיזה מגמה אתה? (אם יש לך מגמות)
עוד אין לי אתה אוהב להיות במגמה הזו?
-- אתה חושב שזה מה שתהיה בעתיד?
-- כל כמה זמן יש לך חברה\חבר?
אין לי :p אתה שקרן?
יאפ אתה מסוגל להחזיק מערכת יחסים לפחות חודשיים?
i hope so מה אתה אוהב בבן זוג?
אני לא. תרשום פה את 3 המשאלות הכי גדולות שלך, ואני אגשים לך אחת.
1- שיהיה לי כלב. אני מאז שאני יכולה לדבר מתחננת לאמא שלי והיא לא רוצה :( 2- שאני ארד 20 ק"ג ולא אחזיר אותם, לא משנה כמה דברים טעימים אני אוכל. 3- world peace (סתם הרגשתי צורך להגיד משהו שלא יגרום לי להרגיש אגואיסטית... למרות שאני כזאת, אז לא משנה)... איזה משאלה בחרת?
2 :p תן מספר מ1 עד 10
6 מה מספר המזל שלך?
6 האם אתה מאמין באלוהים?
בערך אם לא אז במה?
-- על בית הספר: אתה אוהב ללמוד?
חלק מהדברים מהו המקצוע הכי אהוב עלייך?
כל דבר שהוא לא מתמטיקה או פיסיקה או שהמורה מתייחס אלינו כאל חבורה של ילדים עם אייקיו יותר קטן מהגיל שלנו. יש מורה מועדפ\ת?
בטח שיש :p אתה חרוץ או כישלון?
כישלון חרוץ. מה בערך הם הציונים שלך?
בין 70 ל90 איזה יומן יש לך?
כחול. תיק?
שחור עם קצת כתום, של לי קופר. קיבלתי מתנה ממעריב לנוער לפני שנתיים. אתה מתאים את הדברים לאותו צבע?
לא... אבל הרבה פעמים יוצא לי שהכל כחול. המממ... האם יש לך כתב יד יפה? או אומרים לך שיש לך?
אני אוהבת אותו. כשאתה מגיע לבית ספר הדבר הראשון שאתה עושה זה..:
שם את התיק על הכיסא. מה יותר חשוב? מחשב או לימודים?
מחשב :p יש לי סדר עדיפויות דפוק למדי. מהי העבודה הכי קשה שנתנו לך בביצפר?
מתמטיקה. אתה מקובל?
אני לא עובדת בשיטה הזאתי. או שעברתם את הגיל, וכולם כפי שהם?
ב ד י וק. יש לכם תחרויות בביצפר על אופנה?
לא... אתה אופנתי?
טוב, במונחים שלי כל דבר כחול הוא אופנתי, אז כן. חוץ מחרבות ודרקונים, שזה אופנתי גם אם זה לא כחול... אתה שוויצר?
עמוק בתוכי. אוכל: מה המשקה המועדף עלייך?
קפה מה האוכל המועדף עלייך?
פשטידת ברוקולי מה יותר טעים, שניצל או נקנקיה?
שניצל. האם אתה מעבר למשקל רגיל?
לא אתה חושב שאתה נראה טוב?
לא יותר מדי רע... אבל זה עדיין טיפה מפריע לי. אתה מרוצה מאיך שאתה נראה?
לא ממש. אם היית מישהו אחר, איך היית רוצה להיות?
כל דבר שהוא כמה שיותר שונה ממני. כשאתה מקבל דמי כיס, על מה אתה מבזבז אותו?
אני שומרת... מה יותר טעים? ממתקים או חטיפים?
חטיפים! אתה צמחוני?
לא אתה אוכל דברים שומניים?
:S מה אתה אוכל לארוחת בוקר?
קפה לארוחת צהרים:
שניצל ואורז או משו בסגנון ולערב?
סתם משו. מה סדר היום שלך באוכל:
מה אכפת לך? >< האם אתה מכור לקולה?
כן :S אם לא, אז למה אתה מכור?
קפה. כשאתה שומע את המילה "אוכל" מה צץ לך בראש?
שניצל.

../images/Emo58.gif../images/Emo26.gif

איך קוראים לך? שלומצה למה קוראים לך ככה? זה כינוי על שם מה? על שמי מה תרצה להיות שתהיה גדול? זמרת בהלקת רוק אתה חושב שתצליח להיות זמר או שחקן? לא..הלוואיי באיזה מגמה אתה? (אם יש לך מגמות) עיוני מורחב (מרחיבה: מזרחנות וסוציו'+פסיכו') אתה אוהב להיות במגמה הזו? כן אתה חושב שזה מה שתהיה בעתיד? לא כל כמה זמן יש לך חברה\חבר? לרוב סטוצים... אז לא יודעת אתה שקרן?לא אתה מסוגל להחזיק מערכת יחסים לפחות חודשיים? מממ.זה נדיר אצלי מה אתה אוהב בבן זוג? תחת תרשום פה את 3 המשאלות הכי גדולות שלך, ואני אגשים לך אחת. שלוש משאלות: 1. להתחתן עם אסף 2. שאמא שלי תיהיה הכי מאושרת בעולם 3. להיות בלהקת רוק עם אסף איזה משאלה בחרת? שאמא שלי תיהיה הכי מאושרת בעולם תן מספר מ1 עד 10 : 3 מה מספר המזל שלך? אין האם אתה מאמין באלוהים? לא אם לא אז במה? בעצמי על בית הספר: אתה אוהב ללמוד? סובלת בשקט מהו המקצוע הכי אהוב עלייך? מתמטיקה -כי זה הכי קל לי ! יש מורה מועדפ\ת? לא אתה חרוץ או כישלון? חרוצה מה בערך הם הציונים שלך? פעם ככה פעם ככה איזה יומן יש לך? של הפנתר הורוד תיק? של דיזל השחור הפשוט אתה מתאים את הדברים לאותו צבע? לא האם יש לך כתב יד יפה? או אומרים לך שיש לך? כן יש לי ואומרים לי כשאתה מגיע לבית ספר הדבר הראשון שאתה עושה זה..: מנשקת את אסף ! מה יותר חשוב? מחשב או לימודים? לימודים מהי העבודה הכי קשה שנתנו לך בביצפר? ע.מדעית אתה מקובל? או שעברתם את הגיל, וכולם כפי שהם? עברתי ת'גיל... יש לכם תחרויות בביצפר על אופנה? יש, אבל אני לא שמה על זה אתה אופנתי? כן אתה שוויצר? קצת אוכל: מה המשקה המועדף עלייך? רדבול מה האוכל המועדף עלייך? ספגטי+שניצל מה יותר טעים, שניצל או נקנקיה?שניצל האם אתה מעבר למשקל רגיל? לא אתה חושב שאתה נראה טוב?ממ..ניס אתה מרוצה מאיך שאתה נראה? כן... אם היית מישהו אחר, איך היית רוצה להיות? ענארף... כשאתה מקבל דמי כיס, על מה אתה מבזבז אותו? כול מיני..יציאות, בגדים... מה יותר טעים? ממתקים או חטיפים? לא זה ולא זה ! זה משמין ! אתה צמחוני? לא אתה אוכל דברים שומניים? לא מה אתה אוכל לארוחת בוקר? לא אוכלת ארוחת בוקר לארוחת צהרים: מה שאמא מכינה ולערב? כלום מה סדר היום שלך באוכל: צהריים ואולי תפוח או עוגיות דיאטתיות ..! האם אתה מכור לקולה? ממש לא אם לא, אז למה אתה מכור? לנס אגוזים + עוגיות ! כשאתה שומע את המילה "אוכל" מה צץ לך בראש? שומן!

swirrrly

New member
../images/Emo118.gif

על עצמך: איך קוראים לך? שדגכשדגכ למה קוראים לך ככה? על שם מה? על שם מישהן. מה תרצה להיות שתהיה גדול? שחקנית אתה חושב שתצליח להיות זמר או שחקן? איך ידעת תודה ששאלת כן אם כן, למה? כי אני מיוחדת באיזה מגמה אתה? (אם יש לך מגמות) מדעיתהנדסית אתה אוהב להיות במגמה הזו? בטח כל החברים שלי כן0_0 אתה חושב שזה מה שתהיה בעתיד? לא כל כמה זמן יש לך חברה\חבר? כל -0.1 משהו;[ אתה שקרן? לאכן אתה מסוגל להחזיק מערכת יחסים לפחות חודשיים? לא מה אתה אוהב בבן זוג? שהוא חושב שאני יפה תרשום פה את 3 המשאלות הכי גדולות שלך, ואני אגשים לך אחת. יא מניאק, לא צריך שתבטיח הבטחות שווא
איזה משאלה בחרת? אה זאת הכוונה המתוחכמת שלך. פשששששששש
תן מספר מ1 עד 10 4 מה מספר המזל שלך? אין האם אתה מאמין באלוהים? לא אם לא אז במה? כלום על בית הספר: אתה אוהב ללמוד? כן מהו המקצוע הכי אהוב עלייך? לא יודעת יש מורה מועדפ\ת? כן אתה חרוץ או כישלון? חרוצה וגם כישלון מה בערך הם הציונים שלך? 98 איזה יומן יש לך? יש לי.....................:| תיק? גם יש.....................:| אתה מתאים את הדברים לאותו צבע? לא האם יש לך כתב יד יפה? או אומרים לך שיש לך? לא, לא כשאתה מגיע לבית ספר הדבר הראשון שאתה עושה זה..: להתמקם מה יותר חשוב? מחשב או לימודים? מה|: מהי העבודה הכי קשה שנתנו לך בביצפר? עבודה על ניו יורק|: אתה מקובל? סתום או שעברתם את הגיל, וכולם כפי שהם? סתום יש לכם תחרויות בביצפר על אופנה? לא שידוע לי אתה אופנתי? לא אתה שוויצר? לא אוכל: מה המשקה המועדף עלייך? שוקו חם מה האוכל המועדף עלייך? דבש;[ מה יותר טעים, שניצל או נקנקיה? נקנקיה האם אתה מעבר למשקל רגיל? אולי אתה חושב שאתה נראה טוב? כרגע, לא:\ אתה מרוצה מאיך שאתה נראה? כרגע, לא:\ממשממשממשממשלא אם היית מישהו אחר, איך היית רוצה להיות? הממ חזקה, יפה כמובן, האינטילגנציה שלי, גובה ממוצע+ משקל ממוצע-. כשאתה מקבל דמי כיס, על מה אתה מבזבז אותו? סרטים מה יותר טעים? ממתקים או חטיפים? לא יודעת אתה צמחוני? לא אתה אוכל דברים שומניים? כן מה אתה אוכל לארוחת בוקר? טוסטים לארוחת צהרים: שניצל מקרוני ולערב? דגים[?]:$ מה סדר היום שלך באוכל: אין:\ האם אתה מכור לקולה? לא אם לא, אז למה אתה מכור? שוקולד, מיץ ענבים כשאתה שומע את המילה "אוכל" מה צץ לך בראש? אוכל|:

../images/Emo86.gifעונהההההה../images/Emo124.gif

על עצמך: איך קוראים לך?שרון למה קוראים לך ככה? על שם מה?כי ההורים שלי אוהבים ת'שם הזה
מה תרצה להיות שתהיה גדול?מה אני רוצה
אמממ..להיות פסיכולוגית
אתה חושב שתצליח להיות זמר או שחקן?אמממ לא אם כן, למה?--- באיזה מגמה אתה? (אם יש לך מגמות)?לא, אני בכיתה ט' אתה אוהב להיות במגמה הזו?--- אתה חושב שזה מה שתהיה בעתיד?--- כל כמה זמן יש לך חברה\חבר?כל כמה זמן
...חחחח אני חברה עכשיו של מיש'ו והוא היחיד שהיה לי
ככה שאני לא מחליפה אותם כמו גרביים
אתה שקרן?לפעמים
אתה מסוגל להחזיק מערכת יחסים לפחות חודשיים?כן, בטח
מה אתה אוהב בבן זוג?הומור,כנות ונאמנות תרשום פה את 3 המשאלות הכי גדולות שלך, ואני אגשים לך אחת. איזה משאלה בחרת?הייתם מתים לדעת
תן מספר מ1 עד 10?אממ 5 מה מספר המזל שלך?7 האם אתה מאמין באלוהים?כןן
אם לא אז במה?--- על בית הספר: אתה אוהב ללמוד?לאאאאאא מהו המקצוע הכי אהוב עלייך?ספורט
יש מורה מועדפ\ת?אמממ יש כמה מורות מועדפות
אתה חרוץ או כישלון?חרווווץ
מה בערך הם הציונים שלך?אין פחות מ80
איזה יומן יש לך?של אקזיטטטטט
תיק?של סקצ'רס
אתה מתאים את הדברים לאותו צבע?כהה
האם יש לך כתב יד יפה? או אומרים לך שיש לך?ככככן כשאתה מגיע לבית ספר הדבר הראשון שאתה עושה זה..:נכנסת לכיתה, אני מגיעה בצלצול
מה יותר חשוב? מחשב או לימודים?לימודים, ברור
מהי העבודה הכי קשה שנתנו לך בביצפר?עבודה בהיסטוריה
אתה מקובל?אני לא כלכך בקטע הזה, כולם מבחנתי אותו דבר. בכל אופן..אני עם המקובלים
או שעברתם את הגיל, וכולם כפי שהם?--- יש לכם תחרויות בביצפר על אופנה?יש..לא חסר
אתה אופנתי?כן
אתה שוויצר?לפעמים..חחחחחחח
אוכל: מה המשקה המועדף עלייך?מים, תה מה האוכל המועדף עלייך?פיצההה מה יותר טעים, שניצל או נקנקיה?נקנקיה
האם אתה מעבר למשקל רגיל?לא
אתה חושב שאתה נראה טוב?כן
אתה מרוצה מאיך שאתה נראה?כן..
אם היית מישהו אחר, איך היית רוצה להיות?לא הייתי רוצה להיות מיש'ו אחר
כשאתה מקבל דמי כיס, על מה אתה מבזבז אותו?על שטיות
מה יותר טעים? ממתקים או חטיפים?ממתקים..יאמיייי אתה צמחוני?לא
אתה אוכל דברים שומניים?לא הרבה מה אתה אוכל לארוחת בוקר?חלב עם כריות
חחחחחח לארוחת צהרים:מה שיש
ולערב?מש'ו קל
מה סדר היום שלך באוכל:אין לי סדר יום באוכל
האם אתה מכור לקולה?לאאאא
אם לא, אז למה אתה מכור? כשאתה שומע את המילה "אוכל" מה צץ לך בראש?מש'ו טוב

lolly1

New member
אבא, אני כבר בת 16, אני לא תינוקת!

על עצמך: איך קוראים לך? אירית למה קוראים לך ככה? על שם מה? סתם, זה פרח מה תרצה להיות שתהיה גדול? המפף לא יודעת אתה חושב שתצליח להיות זמר או שחקן? לא אם כן, למה? לא :| אתה שקרן? לא אתה מסוגל להחזיק מערכת יחסים לפחות חודשיים? כן מה אתה אוהב בבן זוג? בעע תן מספר מ1 עד 10: 8 מה מספר המזל שלך? 9 האם אתה מאמין באלוהים? לא אם לא אז במה? בכלום על בית הספר: אין ביצפר ^^ אוכל: מה המשקה המועדף עלייך? אייס טי אפרסק, פרישייקים למיניהם מה האוכל המועדף עלייך? אממ סיני או סתם של בית מה יותר טעים, שניצל או נקנקיה? שניצל האם אתה מעבר למשקל רגיל? :| אתה חושב שאתה נראה טוב? לא אתה מרוצה מאיך שאתה נראה? לא אם היית מישהו אחר, איך היית רוצה להיות? בעע כשאתה מקבל דמי כיס, על מה אתה מבזבז אותו? אממ לא יודעת, דברים לא נחוצים מה יותר טעים? ממתקים או חטיפים? ממתקים אתה צמחוני? לא אתה אוכל דברים שומניים? לפעמים מה אתה אוכל לארוחת בוקר? לא אוכלת לארוחת צהרים: מה שיש ולערב? כנ"ל מה סדר היום שלך באוכל: האם אתה מכור לקולה? לא אם לא, אז למה אתה מכור? אייסטי אפרסק :| כשאתה שומע את המילה "אוכל" מה צץ לך בראש? סיני

Lost Lullaby

New member
אענה*

על עצמי
איך קוראים לך
ליבי למה קוראים לך ככה
על שם מה
אמ בערך ע"ש סבתא רבה מה תרצה להיות שתהיה גדול
מתה אתה חושב שתצליח להיות זמר או שחקן
לא ממש אם כן, למה
כי אני לא כישרונית באיזה מגמה אתה
מגמות רק משנה הבאה]: אתה אוהב להיות במגמה הזו
אבל אין לי אתה חושב שזה מה שתהיה בעתיד
אני לא אהיה בעתיד כל כמה זמן יש לך חברה\חבר
ח כאילו זה דבר קבוע? O__o אתה שקרן
לא ]: אתה מסוגל להחזיק מערכת יחסים לפחות חודשיים
בדיוק חודשיים :$ מה אתה אוהב בבן זוג
מה תרשום פה את 3 המשאלות הכי גדולות שלך, ואני אגשים לך אחת
kill me איזה משאלה בחרת
ביקשתי רק אחת. תן מספר מ1 עד 10
6 מה מספר המזל שלך
אין האם אתה מאמין באלוהים
אבל אין אלוהים אם לא אז במה
שומדבר על בית הספר:
אתה אוהב ללמוד
איכ!!! מהו המקצוע הכי אהוב עלייך
אין אבל אנגליתזה נחמד יש מורה מועדפ\ת
לא אתה חרוץ או כישלון
מה מה בערך הם הציונים שלך
יש נכשלים ויש גבוהים.. תלוי במקצוע איזה יומן יש לך
אין תיק
אדום שחור של ג'נספורט אתה מתאים את הדברים לאותו צבע
מה? האם יש לך כתב יד יפה? או אומרים לך שיש לך
הוא חביב אבל אני לא אוהבת אותו כשאתה מגיע לבית ספר הדבר הראשון שאתה עושה זה..
כלום מה יותר חשוב
מחשב או לימודים
מחשב ח מהי העבודה הכי קשה שנתנו לך בביצפר
להשאר שם אתה מקובל
אוי נו או שעברתם את הגיל, וכולם כפי שהם
בדיוק. יש לכם תחרויות בביצפר על אופנה
לא :S אתה אופנתי
:S אתה שוויצר
לא אוכל
מה המשקה המועדף עלייך
אייס קפה וקולה מה האוכל המועדף עלייך
אין מה יותר טעים, שניצל או נקנקיה
מה איכ האם אתה מעבר למשקל רגיל
לא אתה חושב שאתה נראה טוב
לא אבל המ הקשר לאוכל אתה מרוצה מאיך שאתה נראה
לא ממש אם היית מישהו אחר, איך היית רוצה להיות
מתה כשאתה מקבל דמי כיס, על מה אתה מבזבז אותו
אין לי דמי כיס מה יותר טעים? ממתקים או חטיפים
WTF אתה צמחוני
לא אתה אוכל דברים שומניים
ח מי לא
מה אתה אוכל לארוחת בוקר
יוגורט לארוחת צהרים
לא אוכלת ולערב
יוגורט מה סדר היום שלך באוכל
מה?! האם אתה מכור לקולה
לא אבל זה טעים אם לא, אז למה אתה מכור
שומדבר כשאתה שומע את המילה "אוכל" מה צץ לך בראש
אוכל

lollapalooza

New member
נמ

איך קוראים לך
הדס. למה קוראים לך ככה
על שם מה
אמממ נולדתי בפורים, אז הדסה- אסתר המלכה. מה תרצה להיות שתהיה גדול
כשתהיה. ואין לי מושג. אתה חושב שתצליח להיות זמר או שחקן
לא. אם כן, למה
כי לא. באיזה מגמה אתה
(אם יש לך מגמות) אמממ אני באוניברסיטה. ודווקא יש בחוג שלי מגמות, אבל רק משנה ב'. אתה אוהב להיות במגמה הזו
אבל אני לא במגמה
אתה חושב שזה מה שתהיה בעתיד
לא יודעת. כל כמה זמן יש לך חברה\חבר
מה, זה קבוע
אתה שקרן
לא בד"כ. אתה מסוגל להחזיק מערכת יחסים לפחות חודשיים
לא ניסיתי. מה אתה אוהב בבן זוג
כנות. תרשום פה את 3 המשאלות הכי גדולות שלך, ואני אגשים לך אחת. בעעע איזה משאלה בחרת
אף אחת. תן מספר מ1 עד 10- 8 מה מספר המזל שלך
אין לי. האם אתה מאמין באלוהים
כן. אם לא אז במה
^^ על בית הספר: אתה אוהב ללמוד
אם זה מעניין אותי, אז כן. מהו המקצוע הכי אהוב עלייך
מבע קולנועי. יש מורה מועדפ\ת
לא. אתה חרוץ או כישלון
כשלון חרוץ. מה בערך הם הציונים שלך
עוד לא היו מבחנים. בתיכון היו טובים. בערך. איזה יומן יש לך
סתם רגיל. תיק
גב. outdoor, שחור וסגול
אתה מתאים את הדברים לאותו צבע
בד"כ לא. האם יש לך כתב יד יפה
או אומרים לך שיש לך
לא יודעת מה אומרים, אני אוהבת אותו. כשאתה מגיע לבית ספר הדבר הראשון שאתה עושה זה..: אממ להכנס לכיתה/ לקנות קפה. מה יותר חשוב- מחשב או לימודים
מחשב
מהי העבודה הכי קשה שנתנו לך בביצפר
עוד אין עבודות.
אתה מקובל
לא. או שעברתם את הגיל, וכולם כפי שהם
לא יודעת. יש לכם תחרויות בביצפר על אופנה
חיחי אתה אופנתי
לא. אתה שוויצר
לא. אוכל: מה המשקה המועדף עלייך
קולה או קפה. מה האוכל המועדף עלייך
פיצה. מה יותר טעים, שניצל או נקנקיה
כבר לא זוכרת. האם אתה מעבר למשקל רגיל
לא. אתה חושב שאתה נראה טוב
לא. אתה מרוצה מאיך שאתה נראה
לא. אם היית מישהו אחר, איך היית רוצה להיות
לא יודעת. כשאתה מקבל דמי כיס, על מה אתה מבזבז אותו
על שטויות, בעיקר. מה יותר טעים- ממתקים או חטיפים
ממתקים. אתה צמחוני
כן. אתה אוכל דברים שומניים
כן. מה אתה אוכל לארוחת בוקר
לא אוכלת בד"כ. מקסימום איזה עוגייה או משהו. לארוחת צהרים: מה שיש. ולערב
כנ"ל. מה סדר היום שלך באוכל: אוכלת כשרעבה. האם אתה מכור לקולה
כן. אם לא, אז למה אתה מכור
לקולה. כשאתה שומע את המילה "אוכל" מה צץ לך בראש
תלוי מה בא לי לאכול.

adamsplit

New member
עדיף מאוחר מלעולם לא..

על עצמך: אני אני והאני היחיד הוא אני איך קוראים לך?אדם למה קוראים לך ככה? על שם מה?על שם בני האדם מה תרצה להיות שתהיה גדול?סופר אתה חושב שתצליח להיות זמר או שחקן?להצליח זה לא לרצות אם כן, למה? באיזה מגמה אתה? (אם יש לך מגמות)אני לא בבית ספר יותר אבל הייתי בביולוגיה,מנהל עסקים,שיווק,וכלכלה אתה אוהב להיות במגמה הזו?היה נחמד אתה חושב שזה מה שתהיה בעתיד?ביולוג אולי כל כמה זמן יש לך חברה\חבר?בממוצע?7 חודשים אתה שקרן?מנסה שלא להיות אתה מסוגל להחזיק מערכת יחסים לפחות חודשיים?כן מה אתה אוהב בבן זוג?טוהר פנימי תרשום פה את 3 המשאלות הכי גדולות שלך, ואני אגשים לך אחת.אחווה עולמית אושר לכולם וסוף לגלובליזציה החונקת של המין האנושי איזה משאלה בחרת?תנו את השלישית את השאר המין הזה יעשה כבר לבד תן מספר מ1 עד 710 מה מספר המזל שלך?אין לי כזה האם אתה מאמין באלוהים?כן אם לא אז במה? על בית הספר:אין כזה אתה אוהב ללמוד?מאד מהו המקצוע הכי אהוב עלייך?ביולוגיה,ספרות,תנ"ך,אזרחות,משפטים יש מורה מועדפ\ת?ניבה שטרן(המלאך המלמד,כזאת יכולת לימוד אין לבני אדם) אתה חרוץ או כישלון?גם וגם מה בערך הם הציונים שלך?ממוצא בגרות 87 איזה יומן יש לך?אין לי תיק?כחול זרוק(אמיתי) אתה מתאים את הדברים לאותו צבע?לא האם יש לך כתב יד יפה? או אומרים לך שיש לך?לא ולא כשאתה מגיע לבית ספר הדבר הראשון שאתה עושה זה..:להוציא תעודת זהות ולהציג לשומר\ת מה יותר חשוב? מחשב או לימודים?לימודים מהי העבודה הכי קשה שנתנו לך בביצפר?למצוא את האני הפנימי אתה מקובל?כמו הרב ש"ח? או שעברתם את הגיל, וכולם כפי שהם?וואלה יש לכם תחרויות בביצפר על אופנה?מהזיכרון שלי לא היו כאלו אתה אופנתי?מה זה? אתה שוויצר?משתדל להמעיט את היהירות אוכל: מה המשקה המועדף עלייך?מים מה האוכל המועדף עלייך?פיצה מה יותר טעים, שניצל או נקנקיה?שניצל האם אתה מעבר למשקל רגיל?כן,מעבר לגבול התחתון אתה חושב שאתה נראה טוב?לא אתה מרוצה מאיך שאתה נראה?לא אם היית מישהו אחר, איך היית רוצה להיות?הייתי רוצה וודאות כשאתה מקבל דמי כיס, על מה אתה מבזבז אותו?דמי כיס?מותק אני עובד.. מה יותר טעים? ממתקים או חטיפים?יש הבדל?! אתה צמחוני?ממעיט בבשר אתה אוכל דברים שומניים?כן מה אתה אוכל לארוחת בוקר?תלוי מה המצב רוח של הבוקר לארוחת צהרים:כנ"ל ולערב?כנ"ל כנ"ל מה סדר היום שלך באוכל: האם אתה מכור לקולה?לא אם לא, אז למה אתה מכור?פיצה כשאתה שומע את המילה "אוכל" מה צץ לך בראש?פיצה שוקולד במקס ברנר

English Muffin

New member
עונה על השאלון !!

על עצמך: איך קוראים לך?נגה למה קוראים לך ככה? על שם מה?על שם כוכב ואור קוראים לי ככה כי כשנולדתי הפנים שלי היו זוהרות כמו אור חח איזה בולשיט מה תרצה להיות שתהיה גדול?פסיכולוגית או מנהלת חנות דיסקים עם גיל חח אתה חושב שתצליח להיות זמר או שחקן?אולי שחקנית זמרת לא משהוא חח אם כן, למה?כי אני יודעת לשקר באיזה מגמה אתה? (אם יש לך מגמות)פסיכולוגיה ותיקשורת אתה אוהב להיות במגמה הזו?בפסיכולוגיה כן בתקשורת לא אתה חושב שזה מה שתהיה בעתיד?אולי כל כמה זמן יש לך חברה\חבר?אין לי יש לי קשרים קצרים מאוד שאני לא מחשיבה אותם לחבר או חברה וזה בא לי בתקופות אתה שקרן?ליפעמים כשצריך אתה מסוגל להחזיק מערכת יחסים לפחות חודשיים?לא מה אתה אוהב בבן זוג?מצחיק,לא ביישן מידי ,מדבר הרבה לא משעמם תרשום פה את 3 המשאלות הכי גדולות שלך, ואני אגשים לך אחת.שאני ימצא מישהוא נורמלי,שכולם יהו בריאים ושיהו לי חיים טובים ושמחים איזה משאלה בחרת?שכולם יהו בריאים תן מספר מ1 עד 10: 7 מה מספר המזל שלך?24 האם אתה מאמין באלוהים?כן אם לא אז במה? על בית הספר: אתה אוהב ללמוד?לא זה משעמם מהו המקצוע הכי אהוב עלייך?פסיכולוגיה ותנך יש מורה מועדפ\ת?לא כולם זונות אתה חרוץ או כישלון?כישלון חח מה בערך הם הציונים שלך?70 ומטה איזה יומן יש לך?אין לי אני כותבת הכל בפלאפון תיק?ג'אנספורט סגול בהיר אתה מתאים את הדברים לאותו צבע?מישתדלת האם יש לך כתב יד יפה? או אומרים לך שיש לך?לא רק באנגלית יש לי כתב יפה כשאני משקיע כשאתה מגיע לבית ספר הדבר הראשון שאתה עושה זה..:שם תתיק על השולחן ויותא החוצה לדבר עם אנשים מה יותר חשוב? מחשב או לימודים?לימודים מהי העבודה הכי קשה שנתנו לך בביצפר?לעשות פרויקיטים וכל החרא הזה אתה מקובל?באמצע או שעברתם את הגיל, וכולם כפי שהם?דוגרי עברנו תגיל יש לכם תחרויות בביצפר על אופנה?כן אתה אופנתי?מנסה אתה שוויצר?לא אוכל: מה המשקה המועדף עלייך?ספרייט מה האוכל המועדף עלייך?שניצל תירס מה יותר טעים, שניצל או נקנקיה?שניצל תירס האם אתה מעבר למשקל רגיל?לא אתה חושב שאתה נראה טוב?לא שאלת את זה כבר ?אני חושבת שאני ניראית סבבה אתה מרוצה מאיך שאתה נראה?כן אם היית מישהו אחר, איך היית רוצה להיות?יותר מעיז כשאתה מקבל דמי כיס, על מה אתה מבזבז אותו?מסיבות וסיגריות מה יותר טעים? ממתקים או חטיפים?ממתקים אתה צמחוני?כן אתה אוכל דברים שומניים?לא מה אתה אוכל לארוחת בוקר?כלום לארוחת צהרים:קוסקוס ושניצל תירס ולערב?פרוסה עם משהוא מה סדר היום שלך באוכל:11 אם יש בצפר ואז 1 ארוחת צהריים ואז ארוחת ערב האם אתה מכור לקולה?לא אם לא, אז למה אתה מכור?לבמבה כשאתה שומע את המילה "אוכל" מה צץ לך בראש?שניצל תירס

Omanskit

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif../images/Emo137.gif

עונההה..
איך קוראים לך? הילה.. למה קוראים לך ככה? על שם מה? על שם הילת האור.. מה תרצה להיות שתהיה גדול? שחקנית.. אתה חושב שתצליח להיות זמר או שחקן? תלוי.. אם כן, למה? בגלל שאני חושבת שיש לי את זה..יש לי ביטחון עצמי..שיעזור לי.. באיזה מגמה אתה? (אם יש לך מגמות) תיאטרון אתה אוהב להיות במגמה הזו? מאודד אווירה מאוד נחמדה.. אתה חושב שזה מה שתהיה בעתיד? תאטרון אולי, אבל דרמה בטוח כל כמה זמן יש לך חברה\חבר? כל מתי שמציעים לי... אתה שקרן? אם זה שקר לבן סבבה..אבל אצלי אין שקרים.. אתה מסוגל להחזיק מערכת יחסים לפחות חודשיים? אפילו יותר..
מה אתה אוהב בבן זוג? את הכולל תרשום פה את 3 המשאלות הכי גדולות שלך, ואני אגשים לך אחת. טוב..1- להיות שחקנית, 2- להיות הכי מפורסמת, 3- להיות מסודרת. איזה משאלה בחרת? להיות מסודרת תן מספר מ1 עד 10 7 מה מספר המזל שלך? 7 חח.. האם אתה מאמין באלוהים? ברור.. אם לא אז במה? בעצמי..חח סתם לא.. על בית הספר: אתה אוהב ללמוד? תלוי איזו מקצועות מהו המקצוע הכי אהוב עלייך? אנגלית
יש מורה מועדפ\ת? אממ..רותי המורה להבעה וערבית.. אתה חרוץ או כישלון? באמצע..
סתם חרוצהה
מה בערך הם הציונים שלך? 70-100 איזה יומן יש לך? של lee cooper תיק? של קרוקר אתה מתאים את הדברים לאותו צבע? תלוי למה..אם זה בית ספר אז כן. הכל התאמתי האם יש לך כתב יד יפה? או אומרים לך שיש לך? כן. אם היה לי סורק הייתי מראה לכם אבל כהיות שאין לי..
כשאתה מגיע לבית ספר הדבר הראשון שאתה עושה זה..: שמה ת'תיק בכיתה ורצה ל"זולה"..חח מה יותר חשוב? מחשב או לימודים? שניהם משמעותיים בעיניי.. מהי העבודה הכי קשה שנתנו לך בביצפר? לכתוב חיבור של 100 מילים על אריאל שרון..
אתה מקובל? עברנו ת'גיל
או שעברתם את הגיל, וכולם כפי שהם? כנ"ל ללמעלה.. יש לכם תחרויות בביצפר על אופנה? לא, אבל מתלבשים לפי המודה.. אתה אופנתי? בלי שוויצריות, מאודד אתה שוויצר? חח..לא.. אוכל: מה המשקה המועדף עלייך? קולהה
מה האוכל המועדף עלייך? ספגטי.. מה יותר טעים, שניצל או נקנקיה? ברור ששניצל האם אתה מעבר למשקל רגיל? אני 38..שזה בסדר.. אתה חושב שאתה נראה טוב? אממ..בסדר..נחמד.. אתה מרוצה מאיך שאתה נראה? כן..לפי דעתי.. אם היית מישהו אחר, איך היית רוצה להיות? אממ..טיפה יותר נמוכה, ועם עיניים כחולות.. כשאתה מקבל דמי כיס, על מה אתה מבזבז אותו? על בגדים.. מה יותר טעים? ממתקים או חטיפים? חטיפים יותר יאמיי.. אתה צמחוני? לא.. אתה אוכל דברים שומניים? צי'פס נחשב
אממ כן לפעמים..
מה אתה אוכל לארוחת בוקר? טוסט עם עגבנייה, מיץ תפוזים או קוראסון. לארוחת צהרים: משתנה. ולערב? מלוואח, חביתה, טוסט, בייגלטוסט, ועוד.. מה סדר היום שלך באוכל: בבוקר- משהו קטן לעורר תיאבון. בצהרים- משהו משביע. ובערב- משהו שאפשר לישון אתו מבלי להיות רעבים או יותר מדי מלאים.. האם אתה מכור לקולה? איך ידעת
חח סתם אבל באמת
אם לא, אז למה אתה מכור? זהוו לקולהה
כשאתה שומע את המילה "אוכל" מה צץ לך בראש? אממ..אוכל

NiKi†a

New member
../images/Emo21.gif

איך קוראים לך? שירן למה קוראים לך ככה? על שם מה? על שם כלום מה תרצה להיות שתהיה גדול? קטנה אתה חושב שתצליח להיות זמר או שחקן? לא אם כן, למה? - באיזה מגמה אתה? (אם יש לך מגמות): ביולוגיה ופסיכולוגיה-סוציולוגיה אתה אוהב להיות במגמה הזו? לא אתה חושב שזה מה שתהיה בעתיד? לא כל כמה זמן יש לך חברה\חבר? החבר האחרון שלי היה לפני חי שנה..אז..לאדעת. אתה שקרן? מתי שצריך
אתה מסוגל להחזיק מערכת יחסים לפחות חודשיים? ברור מה אתה אוהב בבן זוג? הרבה דברים. תרשום פה את 3 המשאלות הכי גדולות שלך, ואני אגשים לך אחת: שיגמר השאלון, שיגמר השאלון...וווו שיגמר השאלון. איזה משאלה בחרת? שיגמר השאלון תן מספר מ1 עד 10: 3 מה מספר המזל שלך? 3 האם אתה מאמין באלוהים? לא אם לא אז במה? בטשטש. על בית הספר: אתה אוהב ללמוד? לא מהו המקצוע הכי אהוב עלייך? אפחד. יש מורה מועדפ\ת? כן אתה חרוץ או כישלון? באמצע מה בערך הם הציונים שלך? 60-100 איזה יומן יש לך? חמוד P: תיק? אדום ושחור אתה מתאים את הדברים לאותו צבע? לא.. האם יש לך כתב יד יפה? או אומרים לך שיש לך? כן וכן. כשאתה מגיע לבית ספר הדבר הראשון שאתה עושה זה..: להסתכל אם יש הודעות על הלוח. מה יותר חשוב? מחשב או לימודים? חחחחחחחחחחחחחחחחחח....נייטרלית
מהי העבודה הכי קשה שנתנו לך בביצפר? לא זוכרת אתה מקובל? סיימתי גן. או שעברתם את הגיל, וכולם כפי שהם? בדיוק יש לכם תחרויות בביצפר על אופנה? לא..פחחח אתה אופנתי? אני הולכת עם מה שבא לי. אתה שוויצר? לא אוכל: מה המשקה המועדף עלייך? מנגו, תפוזים, קולה מה האוכל המועדף עלייך? ספגטי ושניצל [ותותים עם קצפת!] מה יותר טעים, שניצל או נקנקיה? שניצללללללל האם אתה מעבר למשקל רגיל? לא אתה חושב שאתה נראה טוב? לא יודעת אתה מרוצה מאיך שאתה נראה? מה השאלות הדביליות האלה? אם היית מישהו אחר, איך היית רוצה להיות? כשאתה מקבל דמי כיס, על מה אתה מבזבז אותו? הופעות, מתנות לחברים, דיסקים... מה יותר טעים? ממתקים או חטיפים? מה ההבדל? אתה צמחוני? לא אתה אוכל דברים שומניים? בטח מה אתה אוכל לארוחת בוקר? לא אוכלת ארוחת בוקר. לארוחת צהרים: אמא מכינה כל יום משו אחר ולערב? כנ"ל. מה סדר היום שלך באוכל: צהריים אחרי הצהריים וערב
האם אתה מכור לקולה? כןןן אם לא, אז למה אתה מכור? לשוקולד כשאתה שומע את המילה "אוכל" מה צץ לך בראש? מקרר

sapir aloud555

New member
../images/Emo103.gif

על עצמך: איך קוראים לך? ספיר למה קוראים לך ככה? על שם מה? אבן יקרה מה תרצה להיות שתהיה גדול? לודעת אתה חושב שתצליח להיות זמר או שחקן? לא נראה לי אם כן, למה? |: באיזה מגמה אתה? (אם יש לך מגמות) אין אתה אוהב להיות במגמה הזו? בלע אתה חושב שזה מה שתהיה בעתיד? בלע כל כמה זמן יש לך חברה\חבר? מ |: אתה שקרן? לעיתים אתה מסוגל להחזיק מערכת יחסים לפחות חודשיים? יה מה אתה אוהב בבן זוג? התחשבות. תרשום פה את 3 המשאלות הכי גדולות שלך, ואני אגשים לך אחת. :p איזה משאלה בחרת? :p תן מספר מ1 עד 10: 5 מה מספר המזל שלך? 5 האם אתה מאמין באלוהים? יה אם לא אז במה? :p על בית הספר: אתה אוהב ללמוד? לא מהו המקצוע הכי אהוב עלייך? שיעור חופשי? יש מורה מועדפ\ת? יה אתה חרוץ או כישלון? לרוב יש לי ציונים גבוהים. מה בערך הם הציונים שלך? 80-90-100 איזה יומן יש לך? של Lee בצבע כחול |: תיק? אדום שחור :p שכחתי של מה.. אתה מתאים את הדברים לאותו צבע? לא האם יש לך כתב יד יפה? או אומרים לך שיש לך? אין לי, ולא אומרים כי הוא לא יפה חח..הוא לא מובן בכלל \: כשאתה מגיע לבית ספר הדבר הראשון שאתה עושה זה..: יושבת? :p מה יותר חשוב? מחשב או לימודים? לימודים ברור, אבל אני משקיעה יותר זמן במחשב. מהי העבודה הכי קשה שנתנו לך בביצפר? במדעים S: אתה מקובל? באמצע S: או שעברתם את הגיל, וכולם כפי שהם? |: יש לכם תחרויות בביצפר על אופנה? בערך אתה אופנתי? לא ממש אתה שוויצר? לא אוכל: מה המשקה המועדף עלייך? ענבים, קלה מה האוכל המועדף עלייך? תפו"א חח.. מה יותר טעים, שניצל או נקנקיה? שניצל האם אתה מעבר למשקל רגיל? בקצת. אתה חושב שאתה נראה טוב? לא ממש אתה מרוצה מאיך שאתה נראה? כה אם היית מישהו אחר, איך היית רוצה להיות? \: כשאתה מקבל דמי כיס, על מה אתה מבזבז אותו? הרוב שטויות מה יותר טעים? ממתקים או חטיפים? :p אתה צמחוני? לא אתה אוכל דברים שומניים? יה מה אתה אוכל לארוחת בוקר? תלוי לארוחת צהרים: תלוי ולערב? תלוי מה סדר היום שלך באוכל: |: האם אתה מכור לקולה? יה אם לא, אז למה אתה מכור? :p כשאתה שומע את המילה "אוכל" מה צץ לך בראש? יאמי

אניייייייי

על עצמך: איך קוראים לך? דפנה למה קוראים לך ככה? על שם מה? על שם אגדה יוונית מה תרצה להיות שתהיה גדול? רוצה להיות בעלת מסעדה אתה חושב שתצליח להיות זמר או שחקן? לא אם כן, למה? באיזה מגמה אתה? (אם יש לך מגמות) פילוסופיה אתה אוהב להיות במגמה הזו? כן אתה חושב שזה מה שתהיה בעתיד? לאאאא כל כמה זמן יש לך חברה\חבר? עכשיו אני שנתיים עם חבר.. אתה שקרן? כן אתה מסוגל להחזיק מערכת יחסים לפחות חודשיים? כן מה אתה אוהב בבן זוג? שיהיה מצחיק, שיראה טוב ושנדבר על הרבה דברים! כמובן שיהיה חם ויעניק אהבה תרשום פה את 3 המשאלות הכי גדולות שלך, ואני אגשים לך אחת. די אין לי כח איזה משאלה בחרת? תן מספר מ1 עד 10 4 מה מספר המזל שלך?4 האם אתה מאמין באלוהים? חחחחחחחחחחחח לא אם לא אז במה? בחיים!!!! על בית הספר: אתה אוהב ללמוד? בטח מה זה הכי כיף בעולם לא? מהו המקצוע הכי אהוב עלייך? ספורט יש מורה מועדפ\ת? איכס כולם זונות אתה חרוץ או כישלון? כישלון ביג טיים מה בערך הם הציונים שלך? 50-80 איזה יומן יש לך? של פוקה, אדום עם פרווה תיק? של אוניל בצבעי תכלת אתה מתאים את הדברים לאותו צבע? לפעמים האם יש לך כתב יד יפה? או אומרים לך שיש לך? לא הוא סביר כשאתה מגיע לבית ספר הדבר הראשון שאתה עושה זה..: מסתכלת במראה מה יותר חשוב? מחשב או לימודים? מחשב מהי העבודה הכי קשה שנתנו לך בביצפר? לבוא כל יום אתה מקובל? סבבה או שעברתם את הגיל, וכולם כפי שהם? כן בידיוק יש לכם תחרויות בביצפר על אופנה? מזה לא אתה אופנתי? כן אתה שוויצר? לא אוכל: מה המשקה המועדף עלייך? אייס לאטה בקפה הלל!!!!!!!!!!!! מה האוכל המועדף עלייך? אממ... טוסט מה יותר טעים, שניצל או נקנקיה? שניצל האם אתה מעבר למשקל רגיל? לא אתה חושב שאתה נראה טוב? כן מאוד אתה מרוצה מאיך שאתה נראה? כןן אם היית מישהו אחר, איך היית רוצה להיות? כמוליהי אלון כשאתה מקבל דמי כיס, על מה אתה מבזבז אותו? בגדים מה יותר טעים? ממתקים או חטיפים? ממתקים אתה צמחוני? לא אתה אוכל דברים שומניים? כן מה אתה אוכל לארוחת בוקר? לחמניית שיפון קלה עם צפתית ותפוח לארוחת צהרים: לא אוכלת צהריים ולערב? שניצל, פסטה, סלט מה סדר היום שלך באוכל: ארוחה ב-12, תפוח ב-3 וארוחת ערב ב-7 וחצי האם אתה מכור לקולה? ממש לא אם לא, אז למה אתה מכור? לאהבה כשאתה שומע את המילה "אוכל" מה צץ לך בראש? שוקולד

1Shir

New member
תשובות

על עצמך: איך קוראים לך? שיר מה תרצה להיות כשתהיה גדול? אישה של אתה חושב שתצליח להיות זמר או שחקן? לא אתה מסוגל להחזיק מערכת יחסים לפחות חודשיים? העבר מוכיח שכן מה אתה אוהב בבן זוג? כדאי שאת הגוף שלו האם אתה מאמין באלוהים? לא אם לא אז במה? בבני אדם על בית הספר: אתה אוהב ללמוד? כן מהו המקצוע הכי אהוב עלייך? פסיכופתולוגיה יש מורה מועדפ\ת? בלהה אתה חרוץ או כישלון? באמצע מה בערך הם הציונים שלך? 87 איזה יומן יש לך? אין לי למרבה הבושה תיק? מלפני שבע שנים למרבה הבושה אתה מתאים את הדברים לאותו צבע? יש לי גם קלמר טוויטי כחול, כמו התיק האם יש לך כתב יד יפה? או אומרים לך שיש לך? כן כשאתה מגיע לבית ספר הדבר הראשון שאתה עושה זה? שמה את התיק במקום מה יותר חשוב? מחשב או לימודים? לימודים מהי העבודה הכי קשה שנתנו לך? בשנה א', שינוי אתה מקובל? כן או שעברתם את הגיל, וכולם כפי שהם? גם כן יש לכם תחרויות בביצפר על אופנה? לא אתה אופנתי? בערך אתה שוויצר? לא בכוונה בכל אופן אוכל: מה המשקה המועדף עלייך? תה, ברור מה האוכל המועדף עלייך? סנדביץ' מה יותר טעים, שניצל או נקניקיה? שניצל האם אתה מעבר למשקל רגיל? לא אתה חושב שאתה נראה טוב? כן אתה מרוצה מאיך שאתה נראה? כן מה יותר טעים? ממתקים או חטיפים? חטיפים אתה צמחוני? לא מה סדר היום שלך באוכל? אין לי כזה האם אתה מכור לקולה? ממש לא אם לא, אז למה אתה מכור? לתה כשאתה שומע את המילה "אוכל" מה צץ לך בראש? תפוח, עגבניה

יאי :)

על עצמך: איך קוראים לך? נעעעעעמה :) למה קוראים לך ככה? על שם מה? כי הייתי נעימה לאמא P: על שם כלום. מה תרצה להיות שתהיה גדול? לא יודעת. אתה חושב שתצליח להיות זמר או שחקן? שחקנית,כן :) אם כן, למה?כי אני טובה בזה P: באיזה מגמה אתה? (אם יש לך מגמות)? קטנה מידי P: אתה אוהב להיות במגמה הזו? הס ]: אתה חושב שזה מה שתהיה בעתיד? . כל כמה זמן יש לך חברה\חבר? D: אתה שקרן? לא (בדר"כ P:) אתה מסוגל להחזיק מערכת יחסים לפחות חודשיים? לא יודעת. מה אתה אוהב בבן זוג? שהוא גורם לי לחייך,לא יודעת. אוהבת אותו :) תרשום פה את 3 המשאלות הכי גדולות שלך, ואני אגשים לך אחת.מ-מ-ש. איזה משאלה בחרת? המ. תן מספר מ1 עד 10: 8 מה מספר המזל שלך? 8(?) האם אתה מאמין באלוהים? לא. אם לא אז במה?בכלום. על בית הספר: אתה אוהב ללמוד? תלוי מה. מהו המקצוע הכי אהוב עלייך? ערבית,היסטוריה. יש מורה מועדפ\ת? כן. אתה חרוץ או כישלון? כישלון ]: מה בערך הם הציונים שלך? הממממ...מבחנים: ספרות 88,מת' 96,אנגלית 86,היסטוריה 100,פיזיקה 99. איזה יומן יש לך? הפנתר הורוד
תיק? כתום כזה.
אתה מתאים את הדברים לאותו צבע? לפעמים P: האם יש לך כתב יד יפה? או אומרים לך שיש לך? לפעמים. זה נורא תלוי. כשאתה מגיע לבית ספר הדבר הראשון שאתה עושה זה..: זורקת את התיק שלי ויוצאת למסדרון לחברות. מה יותר חשוב? מחשב או לימודים? מחשב P: מהי העבודה הכי קשה שנתנו לך בביצפר? המממממ...לא יודעת. אתה מקובל? אין אצלנו חרא כזה. כל אחד עם הקבוצה מהישוב שלו או עם קצת אנשים מישובים אחרים. וגם בין הישובים יש קבוצות של פקצות וכו'. או שעברתם את הגיל, וכולם כפי שהם? המ ^ יש לכם תחרויות בביצפר על אופנה?לא.. אתה אופנתי? לא יודעת. אולי. אתה שוויצר? קצת,לפעמים P: אוכל: מה המשקה המועדף עלייך? מיצמנגו,שייקים. מה האוכל המועדף עלייך? פיצהההה. מה יותר טעים, שניצל או נקנקיה? שניצל. האם אתה מעבר למשקל רגיל? כןןןן ]]]: אתה חושב שאתה נראה טוב? לא]]: אתה מרוצה מאיך שאתה נראה? לללללא. אם היית מישהו אחר, איך היית רוצה להיות? כמו אנג'לינה ג'ולי (מבחינת גוף) או לא יודעת. כשאתה מקבל דמי כיס, על מה אתה מבזבז אותו?לא מקבלת דמי כיס P: מה יותר טעים? ממתקים או חטיפים?ממתקים. אתה צמחוני?לא. אתה אוכל דברים שומניים? הממממ...שומניים=מטוגנים? אז כן. מה אתה אוכל לארוחת בוקר? כלום. לארוחת צהרים: משתנה. ולערב? כנ"ל. מה סדר היום שלך באוכל:בי"ס-סנדויץ,בית-צהרים,בית-ערב. לא יודעת שעות. האם אתה מכור לקולה? לא. אם לא, אז למה אתה מכור? לשום דבר. כשאתה שומע את המילה "אוכל" מה צץ לך בראש? פיצצצצה.

EROTOMANIA

New member
take me home

על עצמך: איך קוראים לך? קריסטין למה קוראים לך ככה? על שם מה? סתם מה תרצה להיות שתהיה גדול? יועצת אתה חושב שתצליח להיות זמר או שחקן? שחקנית אם כן, למה? אני לא יודעת לשיר באיזה מגמה אתה? (אם יש לך מגמות) אין לי מגמות אתה אוהב להיות במגמה הזו? בע אתה חושב שזה מה שתהיה בעתיד? בע כל כמה זמן יש לך חברה\חבר? כל כמה חודשים אתה שקרן? לא אתה מסוגל להחזיק מערכת יחסים לפחות חודשיים? פעם לא.. הנוכחית 3 חודשים מה אתה אוהב בבן זוג? היכולת שלו להצחיק :] תרשום פה את 3 המשאלות הכי גדולות שלך, ואני אגשים לך אחת. כסף. תודה. איזה משאלה בחרת? כסף. תן מספר מ1 עד 10: 2 מה מספר המזל שלך? 2 האם אתה מאמין באלוהים? כן אם לא אז במה? בוונדיס על בית הספר: אתה אוהב ללמוד? תלוי מה מהו המקצוע הכי אהוב עלייך? אנגלית פסיכולוגיה.. ספרדית.. רק בגלל שכיף לי שם יש מורה מועדפ\ת? המורה לאנגלית!!
אתה חרוץ או כישלון? חרוצה כשיש לי סיבה מה בערך הם הציונים שלך? ממוצע 85 ככה איזה יומן יש לך? שהבצפר הביא לי תיק? לפעמים ילקוט של EASTPAK שחור ירוק ורוב הזמן סתם תיק צד כזה של איזה חברת ספורט.. אתה מתאים את הדברים לאותו צבע? לפעמים האם יש לך כתב יד יפה? או אומרים לך שיש לך? לא, לא כשאתה מגיע לבית ספר הדבר הראשון שאתה עושה זה..: להניח את הספרים שלי איפשהו [אין לי לוקר] מה יותר חשוב? מחשב או לימודים? מחשב מהי העבודה הכי קשה שנתנו לך בביצפר? הכל קשה לי אתה מקובל? פחח לא או שעברתם את הגיל, וכולם כפי שהם? יש כאלה יותר ידועים בגלל נבחרות ספורט ושטויות כאלה יש לכם תחרויות בביצפר על אופנה? ממש לא אתה אופנתי? לא אתה שוויצר? לא אוכל: מה המשקה המועדף עלייך? קפה מה האוכל המועדף עלייך? וונדיס מה יותר טעים, שניצל או נקנקיה? שניצל, אני שונאת נקניקיות האם אתה מעבר למשקל רגיל? כן אתה חושב שאתה נראה טוב? כן אתה מרוצה מאיך שאתה נראה? כן אם היית מישהו אחר, איך היית רוצה להיות? אף אחד כשאתה מקבל דמי כיס, על מה אתה מבזבז אותו? אוכל מה יותר טעים? ממתקים או חטיפים? ממתקים אתה צמחוני? לא אתה אוכל דברים שומניים? כן מה אתה אוכל לארוחת בוקר? גרנולה בר לארוחת צהרים: מה שיש בבצפר או בבית ולערב? סתם חטיף מה סדר היום שלך באוכל: אנאערף האם אתה מכור לקולה? לא ממש אם לא, אז למה אתה מכור? קפה כשאתה שומע את המילה "אוכל" מה צץ לך בראש? וונדיס

למעלה