שאלוןןן

Omanskit

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif../images/Emo137.gifשאלוןןן

על עצמך:
איך קוראים לך?
למה קוראים לך ככה? על שם מה?
מה תרצה להיות שתהיה גדול?
אתה חושב שתצליח להיות זמר או שחקן?
אם כן, למה?
באיזה מגמה אתה? (אם יש לך מגמות)
אתה אוהב להיות במגמה הזו?
אתה חושב שזה מה שתהיה בעתיד?
כל כמה זמן יש לך חברה\חבר?
אתה שקרן?
אתה מסוגל להחזיק מערכת יחסים לפחות חודשיים?
מה אתה אוהב בבן זוג?
תרשום פה את 3 המשאלות הכי גדולות שלך, ואני אגשים לך אחת.
איזה משאלה בחרת?
תן מספר מ1 עד 10
מה מספר המזל שלך?
האם אתה מאמין באלוהים?
אם לא אז במה? על בית הספר:
אתה אוהב ללמוד?
מהו המקצוע הכי אהוב עלייך?
יש מורה מועדפ\ת?
אתה חרוץ או כישלון?
מה בערך הם הציונים שלך?
איזה יומן יש לך?
תיק?
אתה מתאים את הדברים לאותו צבע?
האם יש לך כתב יד יפה? או אומרים לך שיש לך?
כשאתה מגיע לבית ספר הדבר הראשון שאתה עושה זה..:
מה יותר חשוב? מחשב או לימודים?
מהי העבודה הכי קשה שנתנו לך בביצפר?
אתה מקובל?
או שעברתם את הגיל, וכולם כפי שהם?
יש לכם תחרויות בביצפר על אופנה?
אתה אופנתי?
אתה שוויצר? אוכל:
מה המשקה המועדף עלייך?
מה האוכל המועדף עלייך?
מה יותר טעים, שניצל או נקנקיה?
האם אתה מעבר למשקל רגיל?
אתה חושב שאתה נראה טוב?
אתה מרוצה מאיך שאתה נראה?
אם היית מישהו אחר, איך היית רוצה להיות?
כשאתה מקבל דמי כיס, על מה אתה מבזבז אותו?
מה יותר טעים? ממתקים או חטיפים?
אתה צמחוני?
אתה אוכל דברים שומניים?
מה אתה אוכל לארוחת בוקר?
לארוחת צהרים:
ולערב?
מה סדר היום שלך באוכל:
האם אתה מכור לקולה?
אם לא, אז למה אתה מכור?
כשאתה שומע את המילה "אוכל" מה צץ לך בראש? **
זה שאלון שאני הכנתי, אתם יכולים להפיץ אותו... אני יענה בהודעה הבאה..

jaqui

New member
שאלון

על עצמך: איך קוראים לך? ג'קלין למה קוראים לך ככה? על שם מה? על שם אף אחד... ההורים שלי בחרו אותו מתוך מאגר של שמות בחוברת. מה תרצה להיות שתהיה גדול? עוד לא יודעת אתה חושב שתצליח להיות זמר או שחקן? אולי אם כן, למה? יש לי קצת כשרון לשירה אבל מצד שני קשה להגיע לתחום הזה. באיזה מגמה אתה? (אם יש לך מגמות) תיירות...הייתי. אתה אוהב להיות במגמה הזו? אהבתי אתה חושב שזה מה שתהיה בעתיד? אולי כל כמה זמן יש לך חברה\חבר? לא היה לי אתה שקרן? לא אתה מסוגל להחזיק מערכת יחסים לפחות חודשיים? לא יודעת מה אתה אוהב בבן זוג? לא יודעת תרשום פה את 3 המשאלות הכי גדולות שלך, ואני אגשים לך אחת. להצליח בחיים באופן עצמאי, שיהיה לי חבר בקרוב, ולהסתדר טוב בצבא... איזה משאלה בחרת? להצליח בחיים... את השאר אני מקווה שמישהו אחר יגשים לי... תן מספר מ1 עד 10 2 מה מספר המזל שלך? 2 האם אתה מאמין באלוהים? כן אם לא אז במה? על בית הספר: אתה אוהב ללמוד? ככה מהו המקצוע הכי אהוב עלייך? היה תיירות יש מורה מועדפ\ת? שפרה המחנכת אתה חרוץ או כישלון? חרוצה מה בערך הם הציונים שלך? בממוצע היה 80-85 איזה יומן יש לך? היה לי ארגונית תיק? כחול כזה אתה מתאים את הדברים לאותו צבע? תלוי במה האם יש לך כתב יד יפה? או אומרים לך שיש לך? לא כל כך אבל אומרים שיש לי כשאתה מגיע לבית ספר הדבר הראשון שאתה עושה זה..: להיכנס לכיתה מה יותר חשוב? מחשב או לימודים? לימודים אבל אני עכשיו לא לומדת... מהי העבודה הכי קשה שנתנו לך בביצפר? לראות סרט משעמם של 3 שעות אתה מקובל? לא או שעברתם את הגיל, וכולם כפי שהם? יש לכם תחרויות בביצפר על אופנה? לא אתה אופנתי? בערך אתה שוויצר? לא אוכל: מה המשקה המועדף עלייך? תה מה האוכל המועדף עלייך? ספגטי מה יותר טעים, שניצל או נקנקיה? שניצל האם אתה מעבר למשקל רגיל? לא אתה חושב שאתה נראה טוב? בסדר אתה מרוצה מאיך שאתה נראה? בסדר אם היית מישהו אחר, איך היית רוצה להיות? גבוהה יותר כשאתה מקבל דמי כיס, על מה אתה מבזבז אותו? או חוסכת או על בגדים מה יותר טעים? ממתקים או חטיפים? חטיפים אתה צמחוני? לא אתה אוכל דברים שומניים? לפעמים ציפס ובצל מטוגן מה אתה אוכל לארוחת בוקר? 2 טוסטים עם גבינה בד"כ לארוחת צהרים: משתנה ולערב? משתנה מה סדר היום שלך באוכל: משתנה האם אתה מכור לקולה? לא אם לא, אז למה אתה מכור? לא למשהו מיוחד כשאתה שומע את המילה "אוכל" מה צץ לך בראש? מזון..

chompi2

New member
בלעע הקאתי היום:[

איך קוראים לך? ליאור למה קוראים לך ככה? על שם מה? סתם המשפחה אהבה תשם מה תרצה להיות שתהיה גדול? לא יודעת משו בגראפיקה אתה חושב שתצליח להיות זמר או שחקן? לא אם כן, למה? כככה באיזה מגמה אתה? אני בחטיבה... אבל אני אלך לגראפיקה אתה חושב שזה מה שתהיה בעתיד?כן כל כמה זמן יש לך חברה\חבר? נה? אתה שקרן? לא אתה מסוגל להחזיק מערכת יחסים לפחות חודשיים? לא דעת מה אתה אוהב בבן זוג? אופי טוב? לא יודעת יש לי תבחור האידאלי אבל קשה לתאר^_^ תרשום פה את 3 המשאלות הכי גדולות שלך, ואני אגשים לך אחת.אין לי שמץ איזה משאלה בחרת? תן מספר מ1 עד 10 5 מה מספר המזל שלך? 5 האם אתה מאמין באלוהים? לא אם לא אז במה?עץ הדעת... על בית הספר: אתה אוהב ללמוד? לא אבל אני לא רוצה ליהיות בורה מהו המקצוע הכי אהוב עלייך? אין יש מורה מועדפ\ת? נירית(לשון,הבעה) ולנה(מתמטיקה)[: אתה חרוץ או כישלון? חרוץ^_^ מה בערך הם הציונים שלך? 80 איזה יומן יש לך? אןי לי תיק? ג'אנספורט אתה מתאים את הדברים לאותו צבע? נופ האם יש לך כתב יד יפה? או אומרים לך שיש לך? לא חחח כשאתה מגיע לבית ספר הדבר הראשון שאתה עושה זה..: מתיישבת במקום מה יותר חשוב? מחשב או לימודים? לימצודים מהי העבודה הכי קשה שנתנו לך בביצפר? לא זוכרת אתה מקובל? אין כזה דבר בשבילי, כל אחד מקובל אצל חבריו אז אני מניחה שכן לעומת זאת יש פופלארים שזה הפרחות^_^ או שעברתם את הגיל, וכולם כפי שהם? נה אצלינו הכל תינוקי יש לכם תחרויות בביצפר על אופנה? לא אתה אופנתי? חח לא אתה שוויצר? לא אוכל: מה המשקה המועדף עלייך? תפוחים מה האוכל המועדף עלייך? אבוקדו וחציל מטוגן מה יותר טעים, שניצל או נקנקיה? לא דעת האם אתה מעבר למשקל רגיל? נופ אני בממוצע אתה חושב שאתה נראה טוב? לא אתה מרוצה מאיך שאתה נראה? נגיד ש. אם היית מישהו אחר, איך היית רוצה להיות? איך הייתי? כשאתה מקבל דמי כיס, על מה אתה מבזבז אותו? אין לי דמי כיס אבל יש לי כסף ממשפחה אני שומרת בקופה^_^ מה יותר טעים? ממתקים או חטיפים? חטיפים.. אני שונאת ממתקים אתה צמחוני? לא אתה אוכל דברים שומניים? לא:S מה אתה אוכל לארוחת בוקר? קפה ועוגה לארוחת צהרים: ג'חנון בדר"כ ולערב? אבוקדו יאמייי וביצה מה סדר היום שלך באוכל: מה? האם אתה מכור לקולה? לא אם לא, אז למה אתה מכור? שום דבר כשאתה שומע את המילה "אוכל" מה צץ לך בראש? תלוי מתי... לפעמים תיהיה לי בחילה ולפעמים אני אחשוב על חציל מטוגן^_^

Dancing mad

New member
תשובות:

על עצמך: איך קוראים לך? אור למה קוראים לך ככה? על שם מה? הבאת את האור לחיים של ההורים שלי, אחרי שאבא שלי הבריא מסרטן. מה תרצה להיות שתהיה גדול? מתרגם\מתורגמן. אתה חושב שתצליח להיות זמר או שחקן? לא. אם כן, למה? אין לי כשרון לזה. באיזה מגמה אתה? כימיה וערבית, כי הבית ספר הדיקטטורי שלי מרשה רק שתי בחירות. אתה אוהב להיות במגמה הזו? כן, למרות שבמקור רציתי פיזיקה, אבל אחרי שראיתי מה הם עושים בפיזיקה, שמחתי שאני לא שם. אתה חושב שזה מה שתהיה בעתיד? אולי. כל כמה זמן יש לך חברה\חבר? לא היה לי אף פעם. אתה שקרן? לא. אתה מסוגל להחזיק מערכת יחסים לפחות חודשיים? נחייה ונראה. מה אתה אוהב בבן זוג? חוכמה, אדיבות, ומראה. תרשום פה את 3 המשאלות הכי גדולות שלך, ואני אגשים לך אחת. -אין לי רעיונות. איזה משאלה בחרת? תן מספר מ1 עד עשר :1. מה מספר המזל שלך?3 . האם אתה מאמין באלוהים? לא. אם לא אז במה? בעצמי, וביכולת שלי להצליח. על בית הספר: אתה אוהב ללמוד? כן, רק לא בבי"ס, שמבאס את הקודש שנקרא למידה. מהו המקצוע הכי אהוב עלייך? ערבית. יש מורה מועדפ\ת? המורה לערבית, המורה לכימיה. אתה חרוץ או כישלון? די חרוץ. מה בערך הם הציונים שלך?תלוי במה: כל ההומנים= 60-70 (כולל ביולוגיה) כל הריאלים=85-95 כל השפות= 95-100 איזה יומן יש לך? אין, מי צריך יומן? תיק? ג'נספורט כחול. אתה מתאים את הדברים לאותו צבע? לא. האם יש לך כתב יד יפה? או אומרים לך שיש לך? רק באנגלית הוא יפה. בעברית הוא מובן, אבל די מכוער. כשאתה מגיע לבית ספר הדבר הראשון שאתה עושה זה..: יושב. מה יותר חשוב? מחשב או לימודים? לימודים. מהי העבודה הכי קשה שנתנו לך בביצפר? העבודה בתנ"ך, כי לא אמרו לנו מה לעשות. "קחו פרק על יוסף, ותעשו עבודה." "מה צריך להיות בה?" "מבוא, גוף, סיכום ובבבליוגרפיה."
אתה מקובל? לא. או שעברתם את הגיל, וכולם כפי שהם? לא קשור לגיל. יש לכם תחרויות בביצפר על אופנה? לא. אתה אופנתי? לא. אתה שוויצר? לא. אוכל: מה המשקה המועדף עלייך? קולה. מה האוכל המועדף עלייך? פסטה. מה יותר טעים, שניצל או נקנקיה? שניצל. האם אתה מעבר למשקל רגיל? מתחת. אתה חושב שאתה נראה טוב? יחסית. אתה מרוצה מאיך שאתה נראה? לא, אני צריך להשמין. אם היית מישהו אחר, איך היית רוצה להיות? במשקל האידאלי. כשאתה מקבל דמי כיס, על מה אתה מבזבז אותו? על אוכל בבי"ס. מה יותר טעים? ממתקים או חטיפים? ממתקים. אתה צמחוני? לא. אתה אוכל דברים שומניים? הרבה, ועדיין אני לא משמין.
מה אתה אוכל לארוחת בוקר? כלום, למי יש זמן לזה? לארוחת צהרים: מה שיש. ולערב? כנ"ל. מה סדר היום שלך באוכל: אין סדר. כשאני רעב, אני מבקש אוכל, או מבשל. האם אתה מכור לקולה? מאוד. אם לא, אז למה אתה מכור?X כשאתה שומע את המילה "אוכל" מה צץ לך בראש? סבתא שלי, הבשלנית האולטימטיבית ומודל החיקוי שלי לבישול.

נוני...

על עצמך: איך קוראים לך? נוני. למה קוראים לך ככה? על שם מה? נעמה, מהמילה נעם. מה תרצה להיות שתהיה גדול? מעצבת אופנה. ומאושרת. אתה חושב שתצליח להיות זמר או שחקן? מממ...לא חושבת שאני אנסה. אם כן, למה? . באיזה מגמה אתה? (אם יש לך מגמות) תקשורת ואמנות. (פרשתי מביולוגיה! אני גאהההה כל כך!) אתה אוהב להיות במגמה הזו? יאפ. אתה חושב שזה מה שתהיה בעתיד? אני בטוחה שאני אעסוק בתחום שקשור לאמנות. גם אם אני לא אהיה מעצבת אפנה. כל כמה זמן יש לך חברה\חבר? חח איזה שאלה מוזרה.. כרגע יש לי חבר חודש. אתה שקרן? מממ..לא. אתה מסוגל להחזיק מערכת יחסים לפחות חודשיים? אמן אמן. אבל כן. מה אתה אוהב בבן זוג? כנות,צניעות,הומור, אהבה. תרשום פה את 3 המשאלות הכי גדולות שלך, ואני אגשים לך אחת. להיות בשנת שירות בארה"ב. לגור בבית ליד אגם. לטייל בעולם ולראות הכלללל. איזה משאלה בחרת? נתחיל מהראשונה. תן מספר מ1 עד 10: 6. מה מספר המזל שלך? אין לי.. האם אתה מאמין באלוהים? לא. אם לא אז במה? בעצמי, בגורל ובאופטימיות. על בית הספר: אתה אוהב ללמוד? מממ לא במיוחד... מהו המקצוע הכי אהוב עלייך? אמנות. יש מורה מועדפ\ת? דניאלה,אורנה. אתה חרוץ או כישלון? אני לא כישלון,ואני חרוצה רק כשמשו מעניין אותי או חשוב לי. מה בערך הם הציונים שלך? מממ... בין 75-95 איזה יומן יש לך? משו מאיטליה של חבורת מכשפות צפוניות. כה כה. תיק? ממ.. כל פעם משו אחר,אחד של ג'אנספורט,אחד ירוק יפפההה מתורכיה,אחד חום שק כזה ואחד שחור גם כן צד... אתה מתאים את הדברים לאותו צבע? מממ... כן מדי פעם. האם יש לך כתב יד יפה? או אומרים לך שיש לך? יאפ. אני כותבת בדפוס. כשאתה מגיע לבית ספר הדבר הראשון שאתה עושה זה..: שמה את התיק ועולה למעלה או יושבת באמפי עם חברות. מה יותר חשוב? מחשב או לימודים? לימודים. מה חשוב במחשב?!
מהי העבודה הכי קשה שנתנו לך בביצפר? ביו-תקשורת וכל העבודות חקר המסריחות האלה שהיו פעם... וממ... כלמיני עבודות באמנות שמפציצים בכמויות. אתה מקובל? ממ..אין אצלנו דבר כזה מקובל או לא מקובל.. סיימנו את זה בכתה ו'.
או שעברתם את הגיל, וכולם כפי שהם? אכן. יש לכם תחרויות בביצפר על אופנה? ממש לא... אתה אופנתי? יש לי את האופנה שלי,בוא נגיד.
אתה שוויצר? לא. אוכל: מה המשקה המועדף עלייך? דיאט קולה!!!!!! וסמירנוף וצ'אי. מה האוכל המועדף עלייך? סלט חסה של אמא, קורדון בלו..יאממיי..
מה יותר טעים, שניצל או נקנקיה? מממ... תלוי איזה.
האם אתה מעבר למשקל רגיל? לא. אתה חושב שאתה נראה טוב? מדי פעם... אתה מרוצה מאיך שאתה נראה? כן למה לא. אבל יש תמיד מה לשנות. אם היית מישהו אחר, איך היית רוצה להיות? לאידעת. כשאתה מקבל דמי כיס, על מה אתה מבזבז אותו? על כל דבר בערך... הכל! אני בזבזנית בטירוף. מה יותר טעים? ממתקים או חטיפים? חטיפים. אתה צמחוני? לא. אתה אוכל דברים שומניים? מממ... צ'יפס?! מה אתה אוכל לארוחת בוקר? לא אוכלת בד"כ. לארוחת צהרים: מה שיש...
מה שאמא מכינה.. מביאה... ולערב? ממ... אין לי זמן לאכול ערב בד"כ... ואין לי כח
, אבל איזה סנדביץ' או משו. מה סדר היום שלך באוכל: חחח אין?!
האם אתה מכור לקולה? כןןןןןןןןןןןןןןןןןןן!!!!!!!!!!!!!!!! אם לא, אז למה אתה מכור? . כשאתה שומע את המילה "אוכל" מה צץ לך בראש? כרגע? שהבטן שלי עושה קולות ושמחכות לי למטה נקניקיות מצוופפווותתתת...
אז ביי.

המאמוש

New member
התשובות שלי...

איך קוראים לך? שני למה קוראים לך ככה? על שם מה? חוט אדום שמוזכר בתנ"ך... מה תרצה להיות שתהיה גדול? לרכב על סוסים אתה חושב שתצליח להיות זמר או שחקן? אולי אבל אני לא ממש רוצה באיזה מגמה אתה? (אם יש לך מגמות) רק בכיתה ח' כל כמה זמן יש לך חברה\חבר? חצי שנה.. אתה שקרן? לא! שונאת שקרנים! אתה מסוגל להחזיק מערכת יחסים לפחות חודשיים? כן מה אתה אוהב בבן זוג? אכפתיות ויחס תרשום פה את 3 המשאלות הכי גדולות שלך, ואני אגשים לך אחת. סוס משלי, חיים מאושרים ועוד 4 משאלות איזה משאלה בחרת? 1 2 ו... 3!
תן מספר מ1 עד 10 2 מה מספר המזל שלך? 22 האם אתה מאמין באלוהים? כה אתה אוהב ללמוד? לאאא! מהו המקצוע הכי אהוב עלייך? אין כזה. יש מורה מועדפ\ת? מיה, המורה לספורט. אתה חרוץ או כישלון? חרוצה! מה בערך הם הציונים שלך? 90 איזה יומן יש לך? של טוייטי עם פרווה! תיק? של אולסטאר אתה מתאים את הדברים לאותו צבע? לפעמיים.... האם יש לך כתב יד יפה? או אומרים לך שיש לך? אומרים, אבל אני לא ממש אוהבת... כשאתה מגיע לבית ספר הדבר הראשון שאתה עושה זה..: הולכת ללוקר להביא את הדברים מה יותר חשוב? מחשב או לימודים? גם וגם!
מהי העבודה הכי קשה שנתנו לך בביצפר? לא זוכרת... אתה מקובל? או שעברתם את הגיל, וכולם כפי שהם? אני כבר לא בכיתה ד' יש לכם תחרויות בביצפר על אופנה? לא.... אתה אופנתי? יש לי את האופנה שלי ומי שלא נראה לו זבשלו! אתה שוויצר? לא ושונאת כאלו! מה המשקה המועדף עלייך? תפוזים מה האוכל המועדף עלייך? טוסט מה יותר טעים, שניצל או נקנקיה? שניצל! נקניקה זה בעעעע האם אתה מעבר למשקל רגיל? לא אתה חושב שאתה נראה טוב? ביחס למי? אתה מרוצה מאיך שאתה נראה? לא אם היית מישהו אחר, איך היית רוצה להיות? עם יותר ביטחון עצמי כשאתה מקבל דמי כיס, על מה אתה מבזבז אותו? שומרת הכל!
מה יותר טעים? ממתקים או חטיפים? תלוי איזה... אתה צמחוני? לא אתה אוכל דברים שומניים? אמממ קצת... מה אתה אוכל לארוחת בוקר? סנוויץ' בבצפר... לארוחת צהרים: כל פעם משהו אחר... ולערב? כל פעם משהו אחר גם... מה סדר היום שלך באוכל: מזאת אומרת? האם אתה מכור לקולה? לא.. ממש לא! אם לא, אז למה אתה מכור? מים! כשאתה שומע את המילה "אוכל" מה צץ לך בראש? צהריים\בוקר\ערב

B a r r B e e

New member
מיין...../images/Emo15.gif

איך קוראים לך? בר למה קוראים לך ככה? על שם מה? על שם סבתא של אמא ודודה של אבא מה תרצה להיות שתהיה גדול? לא יודעת אתה חושב שתצליח להיות זמר או שחקן? ממ..זמרת?..לא!..אני יודעת לשיר אבל אין לי קול מיוחד או מהמם!!! שחקנית- אני מקווה פעם הייתי אומרת שאני רוצה ליהיות שחקנית אבל היום אני כבר לא יודעת... אם כן, למה? אם אני יצליח זה כי אני יודעת לשחק..זהו
באיזה מגמה אתה? (אם יש לך מגמות) עיוני מורחב (5 יחידות ביולוגיה+ 5 יחידות מדעי החברה+ 2 יחידות כימיה) אתה אוהב להיות במגמה הזו? כן. ניראה לי... אתה חושב שזה מה שתהיה בעתיד? לא יודעת מה יהיה בעתיד!! כל כמה זמן יש לך חברה\חבר? חח לא יודעת זה לא הולך לפי ימים.. אתה שקרן? לא אתה מסוגל להחזיק מערכת יחסים לפחות חודשיים? לפחות?..אממ כן מסתבר שחודשיים הצלחתי... מה אתה אוהב בבן זוג? אם הוא בן זוג שלי אני בטח יואהב בו הכל!!! תרשום פה את 3 המשאלות הכי גדולות שלך, ואני אגשים לך אחת. אין לי משאלות...אממ אולי לפגוש את כריסטינה אגילרה או נלי??.. אין לי משהו אחר... איזה משאלה בחרת? לפגוש את כריסטינה אגילרה...חח...הבטחת להגשים!!! תן מספר מ1 עד 10: 10 מה מספר המזל שלך? אין לי האם אתה מאמין באלוהים? כן אם לא אז במה? על בית הספר: אתה אוהב ללמוד? לא מהו המקצוע הכי אהוב עלייך? שיעור חופשי... יש מורה מועדפ\ת? המחנכת שלי!...יש מורים שהתפקיד שלהם תפור עליהם... אתה חרוץ או כישלון? לא זה ולא זה... מה בערך הם הציונים שלך? 70-80 איזה יומן יש לך? ממ..אירגונית חמודה כזאת...בשחור וורוד.. תיק? ממ..אחד כתום ואחד תכלת... אתה מתאים את הדברים לאותו צבע? ממ..כן בדר"כ.. האם יש לך כתב יד יפה? או אומרים לך שיש לך? לדעתי יש לי כתב יפה..וכן הרבה אנשים אוהבים את הכתב שלי.. כשאתה מגיע לבית ספר הדבר הראשון שאתה עושה זה..: אומרת שלום לחברים מה יותר חשוב? מחשב או לימודים? לימודים...לצערי... מהי העבודה הכי קשה שנתנו לך בביצפר? לא זוכרת משהו שהיה כזה קשה.. אתה מקובל? או שעברתם את הגיל, וכולם כפי שהם? עברנו תגיל...תודה!! יש לכם תחרויות בביצפר על אופנה? ממ...לא יודעת בכל מקרה אני ממש לא בקטע! אתה אופנתי? ניראה לי שפחות או יותר... אתה שוויצר? לא חושבת...אני לא יודעת... אוכל: מה המשקה המועדף עלייך? נסססססססססס מה האוכל המועדף עלייך? עוגיות (דיאטתיות) מה יותר טעים, שניצל או נקנקיה? שניצל סויה
האם אתה מעבר למשקל רגיל? כן!
אתה חושב שאתה נראה טוב? לא... אתה מרוצה מאיך שאתה נראה? לא... אם היית מישהו אחר, איך היית רוצה להיות? הייתי רוצה ליהיות אני רק רזה יותר! כשאתה מקבל דמי כיס, על מה אתה מבזבז אותו? דיסקים/ בגדים/ תכשיטים.. מה יותר טעים? ממתקים או חטיפים? שניהם משמינים!!! אתה צמחוני? כן!
אתה אוכל דברים שומניים? לא!!! מה אתה אוכל לארוחת בוקר? לא אוכלת ארוחת בוקר!!! לארוחת צהרים: לחמניה (קמח מלא!) עם קוטג' וסלט... ולערב? נס ועוגיות (דיאטתיות) מה סדר היום שלך באוכל: ארוחת צהריים ובערב נס עם עוגיות.. האם אתה מכור לקולה? לא אם לא, אז למה אתה מכור? לנסססססס כשאתה שומע את המילה "אוכל" מה צץ לך בראש? שומן!!!

אענה*.

ובקשר לחתימה - היא אפילו לא יפה. מושלמת ? o_O איך קוראים לך? ליאור. למה קוראים לך ככה? על שם מה? סבתא ז"ל. מה תרצה להיות שתהיה גדול? פסיכיאטריה/רפואה/פסיכולוגיה/אנערף. אתה חושב שתצליח להיות זמר או שחקן? זמרת. אם כן, למה? קול. באיזה מגמה אתה? (אם יש לך מגמות) ביולוגיה ומדעי החברה. אתה אוהב להיות במגמה הזו? מאוד. אתה חושב שזה מה שתהיה בעתיד? לא יודעת. כל כמה זמן יש לך חברה\חבר? צ. אתה שקרן? לא. אתה מסוגל להחזיק מערכת יחסים לפחות חודשיים? כן. מה אתה אוהב בבן זוג? את הסקס הזמין ? סתם סתם. ;| תרשום פה את 3 המשאלות הכי גדולות שלך, ואני אגשים לך אחת. אותו, הגשמה עצמית וכוח רצון. איזה משאלה בחרת? כוח רצון. תן מספר מ1 עד 10 2. מה מספר המזל שלך? אין. האם אתה מאמין באלוהים? לא. אם לא אז במה? בשוקולד. על בית הספר: אתה אוהב ללמוד? כן. מהו המקצוע הכי אהוב עלייך? מ. ביולוגיה/מדעי החברה/מתמטיקה/היסטוריה. יש מורה מועדפ\ת? יאפ. אתה חרוץ או כישלון? חרוץ כשבא לי. מה בערך הם הציונים שלך? 90 ומעלה. איזה יומן יש לך? אין. תיק? ג'אנספורט. אתה מתאים את הדברים לאותו צבע? לפעמים. האם יש לך כתב יד יפה? או אומרים לך שיש לך? אומרים שיש לי כתב יד ערבי[מצורף..]. כשאתה מגיע לבית ספר הדבר הראשון שאתה עושה זה..: אומרת שלום. מה יותר חשוב? מחשב או לימודים? לימודים. מהי העבודה הכי קשה שנתנו לך בביצפר? 10 מתכונות במתמטיקה. אתה מקובל? מה השאלה סטייל כיתה א' הזו. או שעברתם את הגיל, וכולם כפי שהם? אהא. יש לכם תחרויות בביצפר על אופנה? לא. אתה אופנתי? לא. אתה שוויצר? ח. לא. אוכל: מה המשקה המועדף עלייך? מים. מה האוכל המועדף עלייך? שוקולד[?]. מה יותר טעים, שניצל או נקנקיה? שניצל. האם אתה מעבר למשקל רגיל? לא. אתה חושב שאתה נראה טוב? לא. אתה מרוצה מאיך שאתה נראה? מה זהב קשור לאוכל? ! אם היית מישהו אחר, איך היית רוצה להיות? כנ"ל. o_O כשאתה מקבל דמי כיס, על מה אתה מבזבז אותו? קוסמטיקאית וספרים. מה יותר טעים? ממתקים או חטיפים? ממתקים. אתה צמחוני? כבר שלוש שנים.. אתה אוכל דברים שומניים? כע. מה אתה אוכל לארוחת בוקר? פרוסה עם משהו. לארוחת צהרים: מה שאמא עשתה/שניצל טבעול. ולערב? טוסט. מה סדר היום שלך באוכל: אין. האם אתה מכור לקולה? לא. אם לא, אז למה אתה מכור? מה אכפת לכם. כשאתה שומע את המילה "אוכל" מה צץ לך בראש? כרגע? הסלט שאכלתי לפני כמה דק'.

../images/Emo26.gif

איך קוראים לך?נומי למה קוראים לך ככה? על שם מה? תנ"ך חח (כאילו, בגירסא המלאה של השם הזה
) מה תרצה להיות שתהיה גדול? ממ.. משו שאני מתחברת אליו.. מחשבים או אמנות אתה חושב שתצליח להיות זמר או שחקן? מי יודע אם כן, למה? כי זה משו שבאמת יש לי את ה"נשמה" בשבילו.. בקשר לשאר.. זה תלוי באיזה מגמה אתה? (אם יש לך מגמות) למדתי ספרות וערבית(לא שמזה נקלט לי משו) אתה אוהב להיות במגמה הזו? אהבתי בספרות אתה חושב שזה מה שתהיה בעתיד? לא כל כמה זמן יש לך חברה\חבר? זה לא לפי זמנים.. היתה תקופה של שנים שלא היה לי חבר חח אתה שקרן? אתה מסוגל להחזיק מערכת יחסים לפחות חודשיים?בבדעי מה אתה אוהב בבן זוג? חוש הומור נאמנות כנות רגישות תרשום פה את 3 המשאלות הכי גדולות שלך, ואני אגשים לך אחת. איזה משאלה בחרת?לא ידעת אני רק רוצה אושר ובריאות לי וליקרים לי תן מספר מ1 עד 10 ---> 2 מה מספר המזל שלך? לא בטוחה האם אתה מאמין באלוהים? אפשר להגיד אם לא אז במה?מאמינה.. אני לא בטוחה איך להסביר .. על בית הספר: אתה אוהב ללמוד?לא ממש אהבתי בזמנו חח מהו המקצוע הכי אהוב עלייך?אנגלית\ספרות יש מורה מועדפ\ת?ממ המחנכת והמורה לספרות אתה חרוץ או כישלון? משו באמצע חח מה בערך הם הציונים שלך? היו בסביבו ה80 איזה יומן יש לך?משו בינוני כזה צבעוני תיק? יש לי ג'נספורט אתה מתאים את הדברים לאותו צבע? אה.. ככה.. האם יש לך כתב יד יפה? או אומרים לך שיש לך? לא במיוחד יפה.. כתב שכזה.. חח כשאתה מגיע לבית ספר הדבר הראשון שאתה עושה זה..:אה.. *נזכרת* מתיישבת על השולחן או משו? מה יותר חשוב? מחשב או לימודים? ממטכנית לימודים.. אבל כל עוד אפשר לשלב את שניהם אז סבבה עוד יותר מהי העבודה הכי קשה שנתנו לך בביצפר? נתנו לי לעשות איזה עבודה בספרות נורא גדולה לבגרות שהייתי יכולה לעשות אם הייתי מחליטה באמת.. אבל בסוף עשיתי את המבחן אתה מקובל? אפפעם לא הייתי "מקובלת" ובשלב מסויים נעלמו הגבולות וכל אחד בשלו והיה לי די סבבה עם זה
או שעברתם את הגיל, וכולם כפי שהם? עברנו ת'גיל
יש לכם תחרויות בביצפר על אופנה? חח לא שאני יודעת אתה אופנתי? יחסית.. הולכת לפי מה שבא לי אתה שוויצר?ממש לא אוכל: מה המשקה המועדף עלייך? ממ קולה? מה האוכל המועדף עלייך?בורגר! מה יותר טעים, שניצל או נקנקיה? שניצל (שמכינים בבית אבל
) האם אתה מעבר למשקל רגיל? ממ לא בערך ממוצע שכזה אתה חושב שאתה נראה טוב?אני פסדר אתה מרוצה מאיך שאתה נראה?לפעמים יותר לפעמים פחות אם היית מישהו אחר, איך היית רוצה להיות? לא ידעת.. אני אשאר אני חח כשאתה מקבל דמי כיס, על מה אתה מבזבז אותו? ממ אוכל חחחח ובגדים מדי פעם שאני צריכה משו מה יותר טעים? ממתקים או חטיפים? ממתקים אתה צמחוני?לא אתה אוכל דברים שומניים? מדי פעם מה אתה אוכל לארוחת בוקר?לא אוכלת כמעט ארוחת בוקר לארוחת צהרים: מה שיש.. או אוכלת מבחוץ (לא מבחוץ-הרחוב.. מבחוץ-להזמין) ולערב? או שיוצאת.. או סתם מנשנשת משו שיש במקרר מה סדר היום שלך באוכל: לא מי יודע מה חח האם אתה מכור לקולה?קצת חח אם לא, אז למה אתה מכור?ממ לא ידעת
כשאתה שומע את המילה "אוכל" מה צץ לך בראש? בורגר
או סתם איזה משו כזה בייתי.. אורז שניצל תוחי אדמה.. פירה

מסטולית

New member
שאלון מפגר... ../images/Emo26.gif

על עצמך: איך קוראים לך? גילי למה קוראים לך ככה? על שם מה? על שם... שם שאמא אהבה? מה תרצה להיות שתהיה גדול? עורכת דין שמנהלת מהצד חנות דיסקים
אתה חושב שתצליח להיות זמר או שחקן? לא אם כן, למה? לא! כי אין לי יכולות משחק או שירה, מן הסתם באיזה מגמה אתה? (אם יש לך מגמות) תקשורת אתה אוהב להיות במגמה הזו? נחמד אתה חושב שזה מה שתהיה בעתיד? מקווה שלא כל כמה זמן יש לך חברה\חבר? מה? אתה שקרן? לא אתה מסוגל להחזיק מערכת יחסים לפחות חודשיים? לא יודעת מה אתה אוהב בבן זוג? הכל, אם הוא יהיה הבנזוג שלי תרשום פה את 3 המשאלות הכי גדולות שלך, ואני אגשים לך אחת. שתהיה לי ולנוג חנות דיסקים מצליחה בת"א
איזה משאלה בחרת?תקרא למעלה!! תן מספר מ1 עד 10 - 8 מה מספר המזל שלך? 2 האם אתה מאמין באלוהים? לפעמים אם לא אז במה? בכל מידי דברים... לגבי אלוהים זה משתנה על בית הספר: אתה אוהב ללמוד? לא מהו המקצוע הכי אהוב עלייך? אין כזה יש מורה מועדפ\ת?המי המי אברהמי! למרות שהוא לא מלמד אותי כלום... אתה חרוץ או כישלון?באמצע מה בערך הם הציונים שלך? 60-65 איזה יומן יש לך? של פאוור פאף
תיק? שחור כזה של פוקס אתה מתאים את הדברים לאותו צבע? איזה דברים? האם יש לך כתב יד יפה? או אומרים לך שיש לך? אומרים שכן... לדעתי הוא לא משהו כשאתה מגיע לבית ספר הדבר הראשון שאתה עושה זה..: אומרת שלום לשומר
מה יותר חשוב? מחשב או לימודים? לימודים מהי העבודה הכי קשה שנתנו לך בביצפר? לא יודעת אתה מקובל? שאלה מטומטמת. או שעברתם את הגיל, וכולם כפי שהם? שקט כבר יש לכם תחרויות בביצפר על אופנה? מה אנחנו המורדים? אתה אופנתי? הנה עוד שאלה מטומטמת אתה שוויצר? לא.. אוכל: מה המשקה המועדף עלייך? דיאט קוקה קולה למון [סי סי] מה האוכל המועדף עלייך? סלט מה יותר טעים, שניצל או נקנקיה? שניצל האם אתה מעבר למשקל רגיל? לא יודעת.. מה המשקל הרגיל? אתה חושב שאתה נראה טוב? לא אתה מרוצה מאיך שאתה נראה? לא אם היית מישהו אחר, איך היית רוצה להיות? מאיפה לי כשאתה מקבל דמי כיס, על מה אתה מבזבז אותו? דמי כיס?!?!?! על בגדים, הופעות, נסיעות וכל זה.. מה יותר טעים? ממתקים או חטיפים? חטיפים אתה צמחוני? לא אתה אוכל דברים שומניים? לפעמים מה אתה אוכל לארוחת בוקר? מסטיק בדר"כ לארוחת צהרים: משתנה.. היום אכלתי פירה
ולערב? משתנה.. סלט בדר"כ מה סדר היום שלך באוכל: מסטיק בבוקר, ארוחת צהריים ולפעמים ארוחת ערב האם אתה מכור לקולה? לא אם לא, אז למה אתה מכור? לטובלרונים לבנים
כשאתה שומע את המילה "אוכל" מה צץ לך בראש? המבורגר משום מה... חחח אחד השאלונים היותר דפוקים שעשיתי

dandusha1

New member
עונה :)

איך קוראים לך? דניאל
למה קוראים לך ככה? על שם מה? סתם, ההורים שלי אהבו ת'שם :) מה תרצה להיות שתהיה גדול? עדיין לא יודעת .. נחיה ונראה
אתה חושב שתצליח להיות זמר או שחקן? יכול להיות .. אם כן, למה? זמרת אולי .. :) חחח סתם לא .. ;] באיזה מגמה אתה? (אם יש לך מגמות): אין לי עדיין מגמות אתה אוהב להיות במגמה הזו? כנ"ל אתה חושב שזה מה שתהיה בעתיד? כנ"ל כל כמה זמן יש לך חברה\חבר? מממ.. לא יודעת.. אתה שקרן? לא..לפעמים פה ושם שקרים לבנים :) אבל לא יותר אתה מסוגל להחזיק מערכת יחסים לפחות חודשיים? כן ! מה אתה אוהב בבן זוג? חמוד , אוהב :) ודואג.. תרשום פה את 3 המשאלות הכי גדולות שלך, ואני אגשים לך אחת. מממממ... אין לי משהו בראש כרגע :) איזה משאלה בחרת? תן מספר מ1 עד 10: 7 מה מספר המזל שלך? 7 האם אתה מאמין באלוהים? ברווור
אם לא אז במה? אני מאמינה באלוהים :) על בית הספר: אתה אוהב ללמוד? מממ.. לא :) מהו המקצוע הכי אהוב עלייך? תנ"ך יש מורה מועדפ\ת? גלית-המורה לתנ"ך אתה חרוץ או כישלון? חרוץ :) מה בערך הם הציונים שלך? סביבות ה85 איזה יומן יש לך? של סנופי :) תיק? לי קופר אתה מתאים את הדברים לאותו צבע? לא האם יש לך כתב יד יפה? או אומרים לך שיש לך? אומרים :) כשאתה מגיע לבית ספר הדבר הראשון שאתה עושה זה..: מממ.. הולכת לשים ת'תיק בכיתה :) מה יותר חשוב? מחשב או לימודים? ממ.. לימודים יותר חשוב :) מחשב.. יותר מהנה :) מהי העבודה הכי קשה שנתנו לך בביצפר? אממ.. היו הרבה לא זוכרת אתה מקובל? מממ בערך :) או שעברתם את הגיל, וכולם כפי שהם? לא יודעת יש לכם תחרויות בביצפר על אופנה? חחח כן .. סתם מכוערים :) אתה אופנתי? חחחח אני חושבת שכן :) אתה שוויצר? לא אוכל: מה המשקה המועדף עלייך? קולה מה האוכל המועדף עלייך? אוכל של אימא :) מה יותר טעים, שניצל או נקנקיה? ממ.. שניצל ;] האם אתה מעבר למשקל רגיל? לא אתה חושב שאתה נראה טוב? בערך אתה מרוצה מאיך שאתה נראה? כנ"ל אם היית מישהו אחר, איך היית רוצה להיות? לא הייתי רוצה להיות מישהי אחרת :) טוב לי עם עצמי ;] כשאתה מקבל דמי כיס, על מה אתה מבזבז אותו? בגדים :) מה יותר טעים? ממתקים או חטיפים? ממתקים אתה צמחוני? לא אתה אוכל דברים שומניים? חח כן מה אתה אוכל לארוחת בוקר? אני לא אוכלת ארוחת בוקר אין לי זמן :) לארוחת צהרים: מממ.. זה כל פעם משתנה , משהו בשרי , ותוספת :) ולערב? לפעמים בורקסים , ביצים , מלאווח וכו' :) מה סדר היום שלך באוכל: מזתומרת ? האם אתה מכור לקולה? כן אם לא, אז למה אתה מכור? לקולה כשאתה שומע את המילה "אוכל" מה צץ לך בראש? מממ.. ספגטי :)

AndreaCorr ©

New member
~~~>

איך קוראים לך?שרון למה קוראים לך ככה? על שם מה?על שם כלום מה תרצה להיות שתהיה גדול?כשתהיה* ולא יודעת אתה חושב שתצליח להיות זמר או שחקן?ממש לא אם כן, למה? באיזה מגמה אתה? איזו* ופילוסופיה אתה אוהב להיות במגמה הזו?מאוד אתה חושב שזה מה שתהיה בעתיד?פילוסופית? לא כל כמה זמן יש לך חברה\חבר?מה זו השאלה הזאת...? זה לא קבוע אתה שקרן?לא אתה מסוגל להחזיק מערכת יחסים לפחות חודשיים?תלוי עם מי מה אתה אוהב בבן זוג?כלמיני תרשום פה את 3 המשאלות הכי גדולות שלך, ואני אגשים לך אחת. שאנשים ידברו ויכתבו עברית נכון איזה משאלה בחרת?איזו*. מסתבר שהיא לא התגשמה תן מספר מ1 עד 10: 7 מה מספר המזל שלך?אין האם אתה מאמין באלוהים?לא אם לא אז במה?בכלום על בית הספר: אתה אוהב ללמוד?לפעמים מהו המקצוע הכי אהוב עלייך?פילו יש מורה מועדפ\ת?כן אתה חרוץ או כישלון?חרוצה לרוב מה בערך הם הציונים שלך?90+ איזה יומן יש לך?של בי"ס תיק?דיזל שחור פשוט אתה מתאים את הדברים לאותו צבע?לא... האם יש לך כתב יד יפה? או אומרים לך שיש לך?לפעמים כשאתה מגיע לבית ספר הדבר הראשון שאתה עושה זה..:אומרת לאנשים שלום מה יותר חשוב? מחשב או לימודים?לימודים, אבל זה לא אומר שזה עדיף מהי העבודה הכי קשה שנתנו לך בביצפר?לא זוכרת אתה מקובל?עברנו את שלב המקובלים/לא מקובלים בסביבות כיתה ג' או שעברתם את הגיל, וכולם כפי שהם?כמו שאמרתי יש לכם תחרויות בביצפר על אופנה?לא... אתה אופנתי?די אתה שוויצר?לא אוכל: מה המשקה המועדף עלייך?מים מה האוכל המועדף עלייך?צנוברים מה יותר טעים, שניצל או נקנקיה?אני צמחונית האם אתה מעבר למשקל רגיל?כנראה אתה חושב שאתה נראה טוב?לא אתה מרוצה מאיך שאתה נראה?לא אם היית מישהו אחר, איך היית רוצה להיות?לא יודעת כשאתה מקבל דמי כיס, על מה אתה מבזבז אותו?דיסקים, בגדים, לא יודעת... מה שאני צריכה באותו רגע מה יותר טעים? ממתקים או חטיפים?חטיפים אתה צמחוני?כן אתה אוכל דברים שומניים?לא מה אתה אוכל לארוחת בוקר?כלום לארוחת צהרים:זה משתנה כל יום ולערב?כנ"ל מה סדר היום שלך באוכל:אני אוכלת בצהרייים ובערב האם אתה מכור לקולה?לא שותה קולה אם לא, אז למה אתה מכור?לא דברים פיזיים כשאתה שומע את המילה "אוכל" מה צץ לך בראש?סיני

noooga

New member
רוצה! מאוד! ../images/Emo99.gif

איך קוראים לך? נגה למה קוראים לך ככה? על שם מה? על שם המורה של אחותי... לך תבין מה תרצה להיות שתהיה גדול? שחקנית (נשמע דבילי) אתה חושב שתצליח להיות זמר או שחקן? אממ כן! אם כן, למה? כי אני חושבת שיש לי את הכישרון להיות שחקנית באיזה מגמה אתה? (אם יש לך מגמות)יש לי שב"ח (שיעור בחירה) ואני בביו טכנולוגיה (נשמע נורא וזה באמת נורא!) אתה אוהב להיות במגמה הזו? לא!!! אתה חושב שזה מה שתהיה בעתיד? לללללאאא! כל כמה זמן יש לך חברה\חבר? כל חצי שנה (חח סתם) אתה שקרן? כן אתה מסוגל להחזיק מערכת יחסים לפחות חודשיים? כרגע לא מה אתה אוהב בבן זוג? יכולת הקשבה תרשום פה את 3 המשאלות הכי גדולות שלך, ואני אגשים לך אחת.1)שיהיה לי יותר בטחון עצמי עם אנשים 2)שאני לא אקח ללב כל דבר 3) שאני אהיה חכמה! איזה משאלה בחרת? מה?? אמרת 3! תן מספר מ1 עד 10: 9 מה מספר המזל שלך? אין לי האם אתה מאמין באלוהים? כן אם לא אז במה?--- על בית הספר: אתה אוהב ללמוד? לא מהו המקצוע הכי אהוב עלייך? בינתיים- אנגלית (וגם זה לא ממש) יש מורה מועדפ\ת? אממממממ... סילוי... למתמטיקה אתה חרוץ או כישלון? כישלון מה בערך הם הציונים שלך? בין 80 ו-90... וגם פה ושם 60 ו-70
איזה יומן יש לך?רגיל תיק?כנ"ל אתה מתאים את הדברים לאותו צבע?לא האם יש לך כתב יד יפה? או אומרים לך שיש לך? אומרים שיש אבל אני בספק
כשאתה מגיע לבית ספר הדבר הראשון שאתה עושה זה..: הולכת להתחמם במזגן מה יותר חשוב? מחשב או לימודים? מחשב! מהי העבודה הכי קשה שנתנו לך בביצפר? פרוייקט במדעים אתה מקובל? מילה מטומטמת! או שעברתם את הגיל, וכולם כפי שהם? כולם כפי שהם!! יש לכם תחרויות בביצפר על אופנה? חח לא.. זה בצפר של קיבוצניקים! אתה אופנתי? משתדלת (אני לא קיבוצניקית... מושבניקית) אתה שוויצר? לא אוכל: מה המשקה המועדף עלייך?קולה מה האוכל המועדף עלייך?סלט מה יותר טעים, שניצל או נקנקיה?נקניקיה האם אתה מעבר למשקל רגיל? לא אתה חושב שאתה נראה טוב? לא יודעת אתה מרוצה מאיך שאתה נראה? בערך.. אם היית מישהו אחר, איך היית רוצה להיות? לא יודעת כשאתה מקבל דמי כיס, על מה אתה מבזבז אותו? על דברים דפוקים כמו מסטיקים מה יותר טעים? ממתקים או חטיפים? חטיפים אתה צמחוני? לא אוהבת בשר ולא עוף... אבל לא ממש צימחונית אתה אוכל דברים שומניים? כן מה אתה אוכל לארוחת בוקר? שותה- שוקו לארוחת צהרים: כל פעם משהו אחר ולערב?כנ"ל מה סדר היום שלך באוכל: זה לא קבוע האם אתה מכור לקולה?בערך.. אם לא, אז למה אתה מכור? לכלום...רגע, רק שתיה? כי אם לא אז למלח כשאתה שומע את המילה "אוכל" מה צץ לך בראש? עוף

Eden McFadden

New member
התשובות שליייייי

על עצמך: איך קוראים לך? עדן למה קוראים לך ככה? על שם מה? אין סיבה מיוחדת... מה תרצה להיות שתהיה גדול? לא הקדשתי לזה הרבה מחשבה עדיין אתה חושב שתצליח להיות זמר או שחקן? כן אם כן, למה? כי יש לי כישרון לשירה, ככה כולם אומרים לי באיזה מגמה אתה? (אם יש לך מגמות) סיימתי בית ספר, אבל הייתי במגמת מב"ר (מסלול בגרות רגיל) אתה אוהב להיות במגמה הזו? כן, היה סבבה אתה חושב שזה מה שתהיה בעתיד? לא כל כמה זמן יש לך חברה\חבר? אין זמן קבוע... אתה שקרן? לא אתה מסוגל להחזיק מערכת יחסים לפחות חודשיים? כן מה אתה אוהב בבן זוג? עיניים ורגישות תרשום פה את 3 המשאלות הכי גדולות שלך, ואני אגשים לך אחת. 1 - כרגע, המשאלה הכי גדולה שלי היא שהבחור שאני אוהבת יאהב גם אותי בחזרה. 2 - כשאני אסיים את השירות הצבאי, אני אלך ללמוד משהו טוב ותהיה לי קריירה טובה. 3 - שיהיה שלום בעולם איזה משאלה בחרת? המשאלה הראשונה שכתבתי תן מספר מ1 עד 10 5 מה מספר המזל שלך? 5 האם אתה מאמין באלוהים? כן אם לא אז במה? --- על בית הספר: אתה אוהב ללמוד? סיימתי ללמוד, אבל כדי לענות על השאלה - לא, אני לא סובלת ללמוד מהו המקצוע הכי אהוב עלייך? אנגלית יש מורה מועדפ\ת? לא אתה חרוץ או כישלון? כישלון מה בערך הם הציונים שלך? בין 60-80, רק באנגלית היה לי 100 איזה יומן יש לך? יש לי אירגונית תיק? בצבע כתום של בריאות כללית אתה מתאים את הדברים לאותו צבע? לא האם יש לך כתב יד יפה? או אומרים לך שיש לך? כן כשאתה מגיע לבית ספר הדבר הראשון שאתה עושה זה..: כאמור, סיימתי ללמוד... אבל פעם הייתי יושבת עם החבר'ה בחוץ לפני שהשיעור מתחיל מה יותר חשוב? מחשב או לימודים? מחשב חחח מהי העבודה הכי קשה שנתנו לך בביצפר? לא זוכרת... זה היה מזמן אתה מקובל? אפשר להגיד שאני כמו כולם או שעברתם את הגיל, וכולם כפי שהם? כן, עברתי את הגיל הזה יש לכם תחרויות בביצפר על אופנה? אני לא בבית ספר אתה אופנתי? לא, אני ממש לא הולכת לפי האופנה, אני לובשת מה שאני אוהבת ומה שנוח לי אתה שוויצר? לא אוכל: מה המשקה המועדף עלייך? קולה מה האוכל המועדף עלייך? ספגטי בולונז וכל דבר עם תפוחי אדמה מה יותר טעים, שניצל או נקניקיה? שניצל האם אתה מעבר למשקל רגיל? לא אתה חושב שאתה נראה טוב? לא ממש אתה מרוצה מאיך שאתה נראה? לא אם היית מישהו אחר, איך היית רוצה להיות? שיער חום בהיר, עיניים ירוקות, 1.60 בערך. כשאתה מקבל דמי כיס, על מה אתה מבזבז אותו? אני לא מקבלת דמי כיס.. אבל כשאני מקבלת משכורת מהצבא, אני תמיד הולכת לקנות לי איזה בגד חדש מה יותר טעים? ממתקים או חטיפים? ממתקים אתה צמחוני? לא אתה אוכל דברים שומניים? כן מה אתה אוכל לארוחת בוקר? אני לא אוכלת ארוחת בוקר, אבל אם אני ממש רעבה, אני אוכלת טוסטים לארוחת צהרים: כל יום משהו אחר ולערב? כנ"ל מה סדר היום שלך באוכל: אני אוכלת בשעה 12:30 ארוחת צהריים ובשעה 18:30 ארוחת ערב האם אתה מכור לקולה? כן, מאוד! אם לא, אז למה אתה מכור? אני מכורה לקולה... אבל גם לשוקולד כשאתה שומע את המילה "אוכל" מה צץ לך בראש? משהו טעים!

אני עונה!

איך קוראים לך? קורל
למה קוראים לך ככה? על שם מה? קוראים לי ככה על שם אלמוג=קורל וזה גם עץ באיזהו מקום...
מה תרצה להיות כשתהיה גדול? אני ארצה להיות שחקנית. |סופגניהאתה חושב שתצליח להיות זמר או שחקן? שחקנית כאילו הלו?! זה נועד בשבילי! מושלמות! בעעעעע אני רושמת כמו איזו פאקצה!!!
אם כן, למה? כי יש לי כישרון!!!
באיזו מגמה אתה? (אם יש לך מגמות)אני לא במגמה. אבל המקצועות בחירה שלי זה פסיכולוגיה ומחול אירובי. (אני בכיתה ז')
אין לי זמן לשאלות אז אני אכתוב רק את התשובות!!! אין לי חבר!
אני לא שקרנית!
לא יודעת...
אני אוהבת בבן זוג רק טוב וקצת קנאה...
אל תגשים, לא צריך!
לא יודעת!!!
6
אין לי מס' מזל!
דההההההההה ברור!!! בית ספר: כן, אנגלית\ שולמית פורת לאנגלית, חרוץ, 17-90, יומן של לי קופר, של לי, לא, כתב יד מהמם!\ יושבת ומסתכלת בשעון! או משלימה שיעורים, מחשב דההההה!, עבודת שורשים! יאק!, בערך!, הא?, לא!, כן!, לאאאאאא!. אוכל, כל דבר, כל דבר, נקניקיה!, כן...
, כן, כן. בערך, רזה קצת יותר, על כל דבר זול, חטיפים, כן!, כן, נס קפה, כל דבר, כל דבר, כלום, לא, לכלום, כלום!

FlowerPower

New member
נמנמנמ

על עצמך: איך קוראים לך? ליהי למה קוראים לך ככה? על שם מה? כי אמא שלי אהבה את השם, ואחים שלי התנגדו בתוקף לשם "הגר" (תודה לאל ברוך השם!) מה תרצה להיות שתהיה גדול? כשאני אהיה גדולה אני אחליט אתה חושב שתצליח להיות זמר או שחקן? לא הצלחה מסחררת, אבל בקטנה כן P: אם כן, למה? לאודעת, ככה נראה לי באיזה מגמה אתה? שנה הבאה יש מגמות.. בראש שלי פיזיקה וביולוגיה, אבל הכל יכול להשתנות אתה אוהב להיות במגמה הזו?..... אתה חושב שזה מה שתהיה בעתיד? שוב אני אגיד- מה שיהיה בעתיד נדע בעתיד! כל כמה זמן יש לך חברה\חבר? כולה פעם אחת היה לי חבר. אני לא מחליפה אותם כמו גרביים.. :| אתה שקרן? לא אתה מסוגל להחזיק מערכת יחסים לפחות חודשיים? החזקתי אחת בלבד. שנה ו-5 חודשים. מה אתה אוהב בבן זוג? כללי מדיי :| תרשום פה את 3 המשאלות הכי גדולות שלך, ואני אגשים לך אחת. איזה משאלה בחרת? לא בחרתי, ולא עולות לי משאלות.. תן מספר מ1 עד 10: 5 מה מספר המזל שלך? נגיד ש-2 האם אתה מאמין באלוהים? לפעמים אם לא אז במה? בעצמי P: על בית הספר: אתה אוהב ללמוד? לא מהו המקצוע הכי אהוב עלייך? אנגלית יש מורה מועדפ\ת? לע אתה חרוץ או כישלון? אני אחלה מה בערך הם הציונים שלך? 80-90 איזה יומן יש לך? ארגונית מוזרה תיק? ג'אנספורט ירוק אתה מתאים את הדברים לאותו צבע? לא, כבר עברתי את הגיל הזה האם יש לך כתב יד יפה? או אומרים לך שיש לך? כתב נחמד.. ואומרים לי מדיי פעם שיש לי כתב יפה כשאתה מגיע לבית ספר הדבר הראשון שאתה עושה זה..: הולכת לבדוק שינויים במערכת מה יותר חשוב? מחשב או לימודים? לישון! מהי העבודה הכי קשה שנתנו לך בביצפר? לא נתנו לנו עדיין עבודות. אתה מקובל? אין דבר כזה. אבל יש לי הרבה "חברים". או שעברתם את הגיל, וכולם כפי שהם? ... יש לכם תחרויות בביצפר על אופנה? יש תלבושת אחידה. אתה אופנתי? כן, אבל לא בביצפר בגלל התלבושת אתה שוויצר? לא אוכל: מה המשקה המועדף עלייך? מיצי פירות (מנגו, אפרסק, לימון ותפוז) מה האוכל המועדף עלייך? יש לי פעם חשק לזה ופעם חשק למשו אחר מה יותר טעים, שניצל או נקנקיה? המבורגר האם אתה מעבר למשקל רגיל? לא.. אתה חושב שאתה נראה טוב? בסדר.. אתה מרוצה מאיך שאתה נראה? לא הכי אם היית מישהו אחר, איך היית רוצה להיות? לא הייתי רוצה להיות מישהו אחר כשאתה מקבל דמי כיס, על מה אתה מבזבז אותו? על מה שבא לי באותו הזמן מה יותר טעים? ממתקים או חטיפים? תלוי מה בא לי אתה צמחוני? לא אתה אוכל דברים שומניים? לרוב לא כי זה עושה לי רע מה אתה אוכל לארוחת בוקר? שותה משו, ואז בביצפר סנדוויץ' (כשאני טורחת להכין). אם אני לא מכינה ואין לי זמן- אז שומדבר. לארוחת צהרים: מה שיש.. ולערב? משו קל או שאני לא אוכלת בכלל מה סדר היום שלך באוכל: אין האם אתה מכור לקולה? הייתי פעם, אבל כבר חודש לא שתיתי אם לא, אז למה אתה מכור? אני מכורה לאינטרנט :/ כשאתה שומע את המילה "אוכל" מה צץ לך בראש? *בא לי להקיא כי הרגע שתיתי 2 כוסות ענקיות של שייק תותים*

gargamich

New member
אחלה שאלון../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif

איך קוראים לך? מיך למה קוראים לך ככה? על שם מה? אח של סבתי ז"ל
מה תרצה להיות שתהיה גדול? זנוע אתה חושב שתצליח להיות זמר או שחקן? גיא אמר שכן
אם כן, למה? שאלו אותו מה ;[ באיזה מגמה אתה? (אם יש לך מגמות) אני רק ב-ט'
ואני מחונן בכלל
אבל אני נראה לי שאבחר במקצועות המוגברים הללו: כימיה, צרפתית ועוד כמה דברים ;[ אתה אוהב להיות במגמה הזו? הופה, קראו שוב
אתה חושב שזה מה שתהיה בעתיד? יאפ כל כמה זמן יש לך חברה\חבר? אין לי אתה שקרן? קצת אתה מסוגל להחזיק מערכת יחסים לפחות חודשיים? תלוי עם מי
מה אתה אוהב בבן זוג? אף פחוס ויפה
|גומר|
תרשום פה את 3 המשאלות הכי גדולות שלך, ואני אגשים לך אחת. שיהיה לי כלב\ה, שאני אדע הרבה הרבה שפות יפות שגורמות ריגושים, ושיהיו לי עוד מיליון משאלות...
איזה משאלה בחרת? השלישית
תן מספר מ1 עד 10- 3 מה מספר המזל שלך? 31 האם אתה מאמין באלוהים? כן אם לא אז במה? על בית הספר: איכס אתה אוהב ללמוד? קצת מהו המקצוע הכי אהוב עלייך? חנג' ומתמטיקה
יש מורה מועדפ\ת? כן אתה חרוץ או כישלון? כישלון מה בערך הם הציונים שלך? ממוצע 89 איזה יומן יש לך? כחול תיק? כחול אתה מתאים את הדברים לאותו צבע? לא האם יש לך כתב יד יפה? או אומרים לך שיש לך? אני חושב שכן, אבל הוא לא קריא
כשאתה מגיע לבית ספר הדבר הראשון שאתה עושה זה...: בוהה
מה יותר חשוב? מחשב או לימודים? לימודים מה, אבל יותר כיף מחשב
מהי העבודה הכי קשה שנתנו לך בביצפר? עבודה ארצית כזאת בתנ"ך אתה מקובל? מע או שעברתם את הגיל, וכולם כפי שהם? מה?
יש לכם תחרויות בביצפר על אופנה? לא אתה אופנתי? לא אתה שוויצר? לא אוכל: כן
מה המשקה המועדף עלייך? מים וקרח!!!!!!!!!!111 מה האוכל המועדף עלייך? לכים האם אתה מעבר למשקל רגיל? הגדירו רגיל
אתה חושב שאתה נראה טוב? הופה, לא
אתה מרוצה מאיך שאתה נראה? לא אם היית מישהו אחר, איך היית רוצה להיות? לא כמוני כשאתה מקבל דמי כיס, על מה אתה מבזבז אותו? אותם, ואני לא מקבל
מה יותר טעים? ממתקים או חטיפים? ממתקים אתה צמחוני? כן אתה אוכל דברים שומניים? כן מה אתה אוכל לארוחת בוקר? כריות
לארוחת צהריים: מגוון ולערב? כנ"ל מה סדר היום שלך באוכל: אני קם ואוכל, אוכל עוד, עוד, הולך לבי"ס ואוכל בקיפטריה, אוכל סנדוויץ' ראשון, ואז שני, ואז שלישי, ואז תוספת שהבאתי מהבית, קונה דונאט בקפיטריה, מסיים אחרי שלושה ביסים וקונה עוד אחד אותו אוכל לי לאט לאט וכו'...
האם אתה מכור לקולה? איכס לא אם לא, אז למה אתה מכור? קרח
כשאתה שומע את המילה "אוכל" מה צץ לך בראש? יאמי
עוד שאלות! ;[

flowers girl

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo3.gif

איך קוראים לך? נעה
למה קוראים לך ככה? על שם מה? סתם שם יפה
מה תרצה להיות שתהיה גדול? שחקנית-מגישה-דוגמנית-זמרת
אתה חושב שתצליח להיות זמר או שחקן? כעעעעעעעעעעעעע
אם כן, למה? כי אני מוכשרת, כריזמתית ועוד
באיזה מגמה אתה? (אם יש לך מגמות) אין לי מגמות אבל אם היו.. דרמה
אתה אוהב להיות במגמה הזו? אני לא במגמה
אתה חושב שזה מה שתהיה בעתיד? כע
כל כמה זמן יש לך חברה\חבר? 506434589385039 שנים
אתה שקרן? לע
אתה מסוגל להחזיק מערכת יחסים לפחות חודשיים? בקושי, אבל כע
מה אתה אוהב בבן זוג? כלמיני
תרשום פה את 3 המשאלות הכי גדולות שלך, ואני אגשים לך אחת. 1
להיות כמו סברינה המכשפה הצעירה
2
שכל מי שאני ארצה ירצה אותי גם
3
שהקריירה שלי תלך טוב
איזה משאלה בחרת? 1
תן מספר מ1 עד 10 4
מה מספר המזל שלך? 14
האם אתה מאמין באלוהים? קצת
אם לא אז במה? גורל בעיקר
על בית הספר:
אתה אוהב ללמוד? לא
מהו המקצוע הכי אהוב עלייך? אמרתי שלא
יש מורה מועדפ\ת? לאאא סאמוק:[
אתה חרוץ או כישלון? כישלוןןןןן
מה בערך הם הציונים שלך? אין לנו ציונים. הערכות. לכתוב הכל פה
איזה יומן יש לך? מושלםםםםםם
תיק? כתום של ג'אנספורט
אתה מתאים את הדברים לאותו צבע? מהההה
האם יש לך כתב יד יפה? או אומרים לך שיש לך? כעעעעע
כשאתה מגיע לבית ספר הדבר הראשון שאתה עושה זה..: נאנחת
מה יותר חשוב? מחשב או לימודים? מחשב, דהה
מהי העבודה הכי קשה שנתנו לך בביצפר? ללכת לבצפר כל יום
אתה מקובל? מה אני ילדה בכתה ו'
או שעברתם את הגיל, וכולם כפי שהם? ב-ד-י-ו-ק
יש לכם תחרויות בביצפר על אופנה? What The...
למי יש..
אתה אופנתי? דעע
אתה שוויצר? דעע
אוכל:
מה המשקה המועדף עלייך? קוקה קוקה
, ומיץ ענבייייים
מה האוכל המועדף עלייך? ג'אנק פודדד
מה יותר טעים, שניצל או נקנקיה? שניצל. שונאת נקניקיות
האם אתה מעבר למשקל רגיל? לע
אתה חושב שאתה נראה טוב? כע
אתה מרוצה מאיך שאתה נראה? מה אמרתי
נו באמת, אתם לא עקביים:<
אם היית מישהו אחר, איך היית רוצה להיות? כלומר, מי הייתי רוצה להיות, לא
הייתי רוצה להיות... מורן אטיאס
כשאתה מקבל דמי כיס, על מה אתה מבזבז אותו? אותם* סיגריות בעיקר
מה יותר טעים? ממתקים או חטיפים? חטיפים, דעע
אתה צמחוני? לא
אתה אוכל דברים שומניים? ככעעעעעע
מה אתה אוכל לארוחת בוקר? לא אוכלת ארוחת-בוקר
לארוחת צהרים: טוב נו מה אני לא קבועה:<
ולערב? לא קבועה אמרתיייי.. לא קבועההההה:<<
מה סדר היום שלך באוכל: בבצפר, בצהריים (לפעמים), בערב, ובלילה קצת לנאשנאש
האם אתה מכור לקולה? קצת
אם לא, אז למה אתה מכור? אמרתי שאני מכורה סאמ אמוק
כשאתה שומע את המילה "אוכל" מה צץ לך בראש? המבורגר, בגלל האייקון של תפוז. *תפוזונע*

Big Apple Boy

New member
עונה...

על עצמך: איך קוראים לך?- למה קוראים לך ככה? על שם מה? מה תרצה להיות שתהיה גדול?- ארכיטקט. אתה חושב שתצליח להיות זמר או שחקן?- זה מה שאומרים... אם כן, למה?- קראו למעלה. באיזה מגמה אתה? (אם יש לך מגמות) אתה אוהב להיות במגמה הזו? אתה חושב שזה מה שתהיה בעתיד? כן... כל כמה זמן יש לך חברה\חבר? כל שנה שנתיים. אתה שקרן? לא יודע. אתה מסוגל להחזיק מערכת יחסים לפחות חודשיים? נראה לי. מה אתה אוהב בבן זוג? את המראה והאישיות. תרשום פה את 3 המשאלות הכי גדולות שלך, ואני אגשים לך אחת.צצ. איזה משאלה בחרת? צצצצצצצצצ. תן מספר מ1 עד 10 מה מספר המזל שלך? 7. האם אתה מאמין באלוהים? לא ממש. אם לא אז במה? בעצמי. על בית הספר: אתה אוהב ללמוד? לאאאאא..... מהו המקצוע הכי אהוב עלייך? ג"ג ואנגלית. יש מורה מועדפ\ת? תמי המחנכת... אתה חרוץ או כישלון? בין לבין. מה בערך הם הציונים שלך? 95 ממוצע בתעודה חודשית נראה לי.. איזה יומן יש לך? יומן זבנג 2004-2005 תיק? lee copper.... אתה מתאים את הדברים לאותו צבע? לא לפי מקצועות.. האם יש לך כתב יד יפה? מסורבל מחורבש וכל שאר התיאורים המגעילים שקיימים... או אומרים לך שיש לך? כתב מגעיל, מעורר בחילה... כשאתה מגיע לבית ספר הדבר הראשון שאתה עושה זה..: שם ת'תיק ומנסה להירדם על הכיסא. מה יותר חשוב? מחשב או לימודים? לימודים ומחשב... מהי העבודה הכי קשה שנתנו לך בביצפר? עבודת עונש על הציירים במאה ה19 בכיתה ב'... אתה מקובל? לא ממש. או שעברתם את הגיל, וכולם כפי שהם? משהו כזה. יש לכם תחרויות בביצפר על אופנה? תחרויות ביומולדת זה כן אבל בבצפר לא. אתה אופנתי? זה מה שכולם אומרים. אתה שוויצר? לא. אוכל: מה המשקה המועדף עלייך? coke... מה האוכל המועדף עלייך? בשר
והרבה.... מה יותר טעים, שניצל או נקנקיה? נקניקיה של בורגר ראנץ'.... האם אתה מעבר למשקל רגיל? אני מתחת למשקל רגיל 40 ק"ג ובן 12.... אתה חושב שאתה נראה טוב? כן... אתה מרוצה מאיך שאתה נראה? כן התארך לי השיער באופן מאסיבי בזמן האחרון... אם היית מישהו אחר, איך היית רוצה להיות? בלי משקפיים.. כשאתה מקבל דמי כיס, על מה אתה מבזבז אותו? מי מבזבז? חוסך! מה יותר טעים? ממתקים או חטיפים? חטיפים... אתה צמחוני? לא... אתה אוכל דברים שומניים? לא... מה אתה אוכל לארוחת בוקר? שוקו ו|סופגניה. לארוחת צהרים: משהו בשרי. ולערב? משהו חלבי.... מה סדר היום שלך באוכל: האם אתה מכור לקולה? אפשר להגיד.. אם לא, אז למה אתה מכור? לכלום.. כשאתה שומע את המילה "אוכל" מה צץ לך בראש? הרעב... ** זה שאלון שאני הכנתי, אתם יכולים להפיץ אותו... אני יענה בהודעה הבאה..

למעלה