שאלון

Jeanne D Arc

New member
../images/Emo221.gif אני רוצה להיות משועממת ;;

אני לא חייה, הבצפר הורג אותי פריט הלבוש האהוב עליך? חולצות פולו כאלו מגניבות התקופה הכי אהובה עליך בחיים? בתוך לא בזמן התיכון, כנראה גנון לאן היית רוצה לחזור? לשום מקום >< לא בא לי לעבור שוב את הסיוט הזה שנקרא תיכון איפה נולדת? (בית חולים) באוקריינה ובאיזו עיר? ז'אפורוז'יה כמה פעמים עברת דירה? המון! כמעט כל שנתיים אנחנו עוברים אוהב את המקום שאתה גר בו? נחמד שכזה לא מתה עליו, חדר קטן מדי יש לך חברים עוד מהגן? לא, כולם נשארו באוקריינה מה החוויה הכי קשה שעברת עד עכשיו? התיכון! והכי טובה? התאהבתי שמח על זה? כן ^^ היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי? מישהו שסיים כבר תיכון ומחכה לצבא היית מאוהב? כן, ואני מאוהבת עכשיו חווית אהבה נכזבת? לא ממש בתול? כן אוהב את עצמך? תלוי מתי, עכשיו די כן מה היית משנה בך? את האף ועוד כמה תכונות מפגרות שבי מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה? שילוב של שניהם, לא רוצה להיות בלונדינית טיפשה ;; (אה רגע זאת אני עכשיו!) יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו? אהמ לא.. מה זה? כמה מחשבים יש לך בבית? אחד יחיד כמה טלוויזיות? 2- בסלון ובחדר שלי ככה בכללי: דבר נחמד שהיה לך היום: יום שישי, אין מחר לימודים דבר לא נחמד שקרה לך היום: שתשארתי בבית מתי התעוררת היום? ב7 ו20, כככה קמים לבצפר גובה: 173 משקל: 59 לבנות: מתי קיבלת מחזור פעם ראשונה? אהמ ב14 וחצי הפאדיחה הגדולה של החיים: למי אכפת ממנה באיזה ארצות ביקרת? אוקריינה וזהו מה התיכנונים שלך לפסח? תנו לו להגיע קודם מה תעשה מחר? לישון, לישון, לישון, לקנות בגדים ולהתקונן למבחן מאוהב? כבר שאלת, כן דלוק על מישהו? לא חושבת אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני? לא יודעת.. תלוי עד כמה קטן, אני לא פדופילית או משהו. אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה? זורקת אותו קיבנימט אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר? הייתי נשארת איתה כמו שיש, אנשים מתבגרים ומשתנים, גם אני לא נשארתי אותו הדבר. זה או זה: מחשב או טלוויזיה? מחשב רוק או פופ? רוק רוק או מטאל? רוק, בעצם תלויי ללכת או לנסוע?ללכת לישון או לקום? לישון! מי אוהב לקום >.> לכתוב או להקליד? להקליד, יותר מהר ונוח חיבוק או נשיקה? תלוי ממי, בעיקרון אני מעדיפה חיבוקים התכתבות או שיחת טלפון? התכתבות במסן.. להיות נבוך או להיות קול? קול לבכות או לצחוק? תלוי מה מצב רוח, לפעמים לבכות זה כיף גיטרה או תופים? תופים, סוף פסוק. אנשים קטנים ממך או גדולים ממך? גדולים אייסיקיו או מסנג'ר? מסן זהו ועכשיו לנוח קצת לפני חרישה למבחן >< לילה טוב >.>

נׁעה

New member
יאי, שאלון

פריט הלבוש האהוב עליך? אהה.. לא יודעת. אחד מהם? התקופה הכי אהובה עליך בחיים? היא נהגה להיות גיל 15 בערך -כיתה ט' - אבל עכשיו אני כבר ממש לא בטוחה בקשר לזה.
לאן היית רוצה לחזור? נכון לעכשיו, שום מקום. לא שכ"כ טוב לי איפה שאני, אבל אני לא בטוחה שמשהו אחר יהיה שיפור. איפה נולד? (בית חולים) אהה.. לא יודעת. אולי לניאדו? ובאיזו עיר? נתניה כמה פעמים עברת דירה? פעם אחת. אוהב את המקום שאתה גר בו? אפשר להגיד. יש לך חברים עוד מהגן? יאפ
. חח, הקשרים הכי חזקים שלי עכשיו. מה החוויה הכי קשה שעברת עד עכשיו? שאלה טובה. והכי טובה? כבר לא בטוחה בקשר לזה. בע, תפסת אותי בתקופה לא טובה. שמח על זה? אז זהו, שכנראה שלא. היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי? מאוד. כל אחד. רק, לא אני. טוב, אולי לא כל אחד
. אבל מישהו הגיוני. היית מאוהב? לא. חווית אהבה נכזבת? לא. בתול? כן. אוהב את עצמך? לא ממש. מה היית משנה בך? את חוסר הבטחון. ואת האף. מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה? אני שונאת את השאלות האלה. אני אשאר כמו שאני, תודה. יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו? סליחה? כמה מחשבים יש לך בבית? שניים בשימוש, עוד אחד אמור להיות פה איפשהו... כמה טלוויזיות? אני די בטוחה ש-4. ככה בכללי: דבר נחמד שהיה לך היום: בטלה מתוקה
דבר לא נחמד שקרה לך היום: פצעון גדול ומגעיל? מתי התעוררת היום? בערך בעשר, או אולי קרוב יותר לאחת-עשרה. גובה: מטר שישים-וקצת. ממש קצת.
משקל: 57, בערך. לבנות: מתי קיבלת מחזור פעם ראשונה? או הא.. למה שאני אזכור כזה דבר? נראה לי.. בכיתה ו'? הפאדיחה הגדולה של החיים: אני לא זוכרת פדיחות. באיזה ארצות ביקרת? ארה"ב (ניו-יורק, פלורידה, וויסקונסין, וביקור קצרצר באילינוי), נורווגיה, טורקיה, ספרד, ולאחרונה גם פולין. מה התיכנונים שלך לפסח? פסח זה עוד המון זמן...
אמ, אלמד לבגרויות ואתלהב מכך שטכנית סיימתי בי"ס? מה תעשה מחר? הו, בטלה מתוקה...
מאוהב?
לא
דלוק על מישהו? גם כן לא. אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני? אם זו הייתה סתם הדלקות, סביר להניח שלא. אבל אם משהו יותר גדול, או אם משהו היה מתפתח בלי שאני אשים לב, לא הייתי מתאמצת במיוחד כדי למנוע את זה. אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה? לגלות כזה דבר, זה הפחד הכי גדול שלי
... מנתקת קשר, אני מניחה. אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר? למה קיצוניות? קודם כל הייתי מנסה להסתדר עם מי שהוא עכשיו. ואם הוא נהפך, במקרה, לבלתי-נסבל, אני מניחה שהייתי מנתקת קשר. למרות שאם הוא היה חשוב לי, הייתי לפחות מסבירה לו למה. זה או זה: מחשב או טלוויזיה? מחשב. רוק או פופ? רוק רוק או מטאל? מטאל ללכת או לנסוע? תלוי מתי, תלוי לאן, תלוי עם מי. תלוי גם מי נוהג
לישון או לקום? שאלה מטומטמת. ברור שלישון. אבל, אם הבחירה היא בין שינה ועירנות, זו כבר דילמה. לכתוב או להקליד? פעם חשבתי שלכתוב עדיף, היום אני מתחילה לשנות את דעתי. חיבוק או נשיקה? חיבוק. תמיד. התכתבות או שיחת טלפון? התכתבות. אני לא טובה בטלפון. להיות נבוך או להיות קול? קול. לבכות או לצחוק? בחיים האמיתיים, לצחוק שולט. באומנות (סרטים, ספרים, וכו') - לבכות זה הרבה יותר חזק, מעניין, משמעותי. גיטרה או תופים? כמובן שגם וגם. ותוסיפו גם באס. אוו, וקלידים. זה חשוב. אנשים קטנים ממך או גדולים ממך? אני לי העדפה מסויימת, אבל יוצא שרוב החבר'ה שלי גדולים ממני. אייסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר. האייסיקיו שלי נפתח פעם בחצי שנה, וגם זה בחסד.

מ א י ו

New member
"גיטרה או תופים? כמובן שגם וגם. ותו

סיפו גם באס. אוו, וקלידים. זה חשוב." אהבתי
"אייסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר. האייסיקיו שלי נפתח פעם בחצי שנה, וגם זה בחסד."- אצלי זה בדיוק ההפך

o0Invisible0o

New member
^^

פריט הלבוש האהוב עליך?אמממ..חולצת תחרה שחורה יפה שלי.^^
התקופה הכי אהובה עליך בחיים?אממ..יסודי? לאיודעת.
הווווו..כיתה י' הייתה טובה.
לאן היית רוצה לחזור?לא רוצה לחזור, אפשר לדלג שנה קדימה?
איפה נולד? (בית חולים)השרון
ובאיזו עיר?פ"ת.
כמה פעמים עברת דירה?0
אוהב את המקום שאתה גר בו?נניח.
יש לך חברים עוד מהגן?אחת.
מה החוויה הכי קשה שעברת עד עכשיו?מוות של אחות.:X
והכי טובה?אממממממ..לאיודעת. או הקורס במד"א, או הטירונות או קורס צלילה. אני חושבת שטירונות..אבל זה גם היה אחרון אז קשה לשפוט.:X
שמח על זה?על החוויה הכי טובה? אלא מה?
היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי?כן, לא בנאדם ספציפי אחר, אלא לשאול תכונות שיש לאנשים אחרים ולא לי. כלומר, לשנות בעצמי מס' דברים שאני לא אוהבת.
היית מאוהב?לא.
חווית אהבה נכזבת?לא.
בתול?אני בת ה19 הכי חסרת ניסיון שקיימת, תודה.
אוהב את עצמך?ממש לא בתקופה האחרונה.
לא הייתי רוצה להיות מישהו אחר, באמת שלא. אני הראשונה לראות את כל החסרונות באנשים אחרים, אבל גם בעצמי.
מה היית משנה בך?כ"כ הרבה דברים. את כל סדר היום שלי, המבולגן למדי. את האופן שבו אני מתנהגת כלפי אנשים אחרים, את השקט והביישנות כלפי אנשים מסויימים, את העצלנות שאפילו מגעילה את עצמי, מה כ"כ קשה להזיז את התחת? אה??? הו, כ"כ הרבה דברים שהייתי משנה.
מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה?אה, אחרי הכל..כשלמדתי שמראה באמת לא משנה [אז מה אם לי זה חשוב? יש מספיק אנשים שלהם זה לא חשוב.
] אז את החוכמה.
יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו?אמ, ברור!
כמה מחשבים יש לך בבית?1.
כמה טלוויזיות?5? משהו בסגנון.
ככה בכללי:
דבר נחמד שהיה לך היום:פרק ממש ממש ממש ממש ממש הזוי באבודים. אחותי וגיסי באו לבקר.
דבר לא נחמד שקרה לך היום:נרקבתי מול הטיוי/מחשב כל היום, לא התקשרתי לפחות ל4 חברות שהייתי אמורה להתקשר, למעשה לא התקשרתי לאף אחד היום. כולן יכעסו עלי, חלקן כבר כועסות.
מתי התעוררת היום?מאוחר כ"כ!!! 12:00.
גובה:מה קשור.
1.62. יש שטוענים שיותר, ויש שפחות.
משקל:לא יודעת, אבל זה יותר מדי. לא מעניין אותי המשקל המספרי, רק איך שאני נראית...
לבנות: מתי קיבלת מחזור פעם ראשונה?כיתה ו' מתישהו, הייתי בין הראשונות בכיתתי..
לבנים: מתי קיבלת קרי לילה פעם ראשונה?
הפאדיחה הגדולה של החיים:לא לעיני כולם באינטרנט!!
באיזה ארצות ביקרת?גאד. גרמניה, איטליה, ספרד, הולנד, צ'כיה,אוסטריה, הונגריה, שוויץ, תורכיה, יוון, אנגליה, צרפת...לא זוכרת מה עוד.
מה התיכנונים שלך לפסח?זה עוד כ"כ רחוק. מקווה שלא יכריחו אותי לקחת רגילה, אז לבוא לבסיס כרגיל..רק לא לעשות כלום כל היום.
מה תעשה מחר?כלוםםםםםםםםםם!!!!!!!
מאוהב?לא.
דלוק על מישהו?.
אם....
אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני?OMG לא. לא להדלק על אף אחד קטן. [סורי, מכירה הרבה שיוצאות עם בחור קטן מהן, אני פשוט לא רואה את זה קורה.o_0]
אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה?הו, נפגעת מאוד ובוכה המון. ומסיימת את זה, כמובן. אבל זה לא יהיה קל.
אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר?הרבה חברים שלי השתנו, גם אני השתניתי!אצל חלק קיבלתי את השינוי ושמרנו על קשר, עם חלק ניתקתי את הקשר. אי אפשר לשנות את הבנאדם. זה או לקבל את השינוי, להסתגל או לנתק.
זה או זה:
מחשב או טלוויזיה?מחשב.^^
רוק או פופ?רוק
רוק או מטאל?רוק
ללכת או לנסוע?שאלה ממש קשה.
בעולם הדמיוני שבראשי, לנסוע..אבל כמו שהייתי רוצה שיהיו הדרכים וכלי הרכב והתחבורה הציבורית והאנשים.:X בעולם הריאלי, לנסוע. למרות שעכשיו מתחיל החורף..
אז אולי ללכת..
לישון או לקום?פעם, בשנייה הייתי אומרת לקום, עכשיו, לישון.
לכתוב או להקליד?לאיודעת. כנראה שלהקליד.
חיבוק או נשיקה?חיבוק, וגם בקושי.
מגע פיזי קשה לי.
התכתבות או שיחת טלפון?גאד, ברור שהתכתבות.
להיות נבוך או להיות קול?אני תמיד נבוכה, אעדיף להיות "קולית"
לבכות או לצחוק?לצחוק.
גיטרה או תופים?שניהם זה טוב.
מפוחית!
אנשים קטנים ממך או גדולים ממך?גדולים.
אייסיקיו או מסנג'ר?מסנג'ר,.
הודגש באמצעות מדגישומטיק
[בכוונה השארתי את השורה הזאת!
]

o0Invisible0o

New member
אז אני נשמעת כמו עצמי..XDD

מוזר, דווקא תמיד במפגשים הראשונים שלי עם אנשים מהאינטרנט הם השתגעו כמה שאני ביישנית במציאות לעומת המחשב..o_0

tamaguchi girl

New member
../images/Emo89.gif

פריט הלבוש האהוב עליך? פריט שאין לי- חצאית סקוטית, פריט שיש לי- מכנסי ג'ינס שקיימים אצלי איזה שנה+- והם הדבר הכי יעיל ויפה בארון שלי ^^ התקופה הכי אהובה עליך בחיים? השנה האחרונה, וכיתה ד'-ה'. לאן היית רוצה לחזור? לבטן של אמא איפה נולד? (בית חולים) בית חולים וולפסון ובאיזו עיר?חולון כמה פעמים עברת דירה? 2 [זאת אומרת שגרתי ב3 דירות] אוהב את המקום שאתה גר בו? עכשיו מאוד D: יש לך חברים עוד מהגן? לא מה החוויה הכי קשה שעברת עד עכשיו? שבירת שיניים והכי טובה? הכרתי את הדס
שמח על זה? מאוד
היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי? לא היית מאוהב? לא חווית אהבה נכזבת? לא בתול? כן אוהב את עצמך? תלוי באיזה מצב מה היית משנה בך? את הבטן, ואח"כ מסדרת לי ראייה 6/6 מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה? חוכמה יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו? איסיקיו
כמה מחשבים יש לך בבית? 2 כמה טלוויזיות? כולל אלה שלא פועלות? אם כן אז 5 ככה בכללי: דבר נחמד שהיה לך היום: ראינו שעתיים סרט באזרחות במקום ללמוד, בעל זבוב [מומלץ, למרות שכבר ראיתי אותו כמה פעמים הוא מרגש ומעניין כל פעם מחדש] דבר לא נחמד שקרה לך היום: נרדמתי בצהרים וכשקמתי הייתי חולה ;; מתי התעוררת היום? בעשרים לשמונה, לבי"ס. גובה: 1.66 משקל: חסוי
לבנות: מתי קיבלת מחזור פעם ראשונה? לא קיבלתי
לבנים: מתי קיבלת קרי לילה פעם ראשונה? היי, אני נקבה
הפאדיחה הגדולה של החיים: אין אחת שזכורה לי במיוחד >< באיזה ארצות ביקרת?טורקיה ורודוס מה התיכנונים שלך לפסח?אין כאלה בינתים מה תעשה מחר? לישוןןןןןןןןןן מאוהב? לא
דלוק על מישהו? לא אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני? תלוי מי הבנאדם ואם זה רק הידלקות אפשר לעבור על זה הלאה, וגם תלוי מה הוא מרגיש כלפי ובלהבלהבלה כאלה אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה? עוזבת. אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר? אם זה הגיע למצב של שינוי קיצוני לרעה מנתקת קשר, אם זה משהו שאפשר להתרחק ממנו בנושאים מסויימים וכאלה אז הייתי מקבלת אותו כמו שהוא. זה או זה: מחשב או טלוויזיה? מחשב רוק או פופ?רוק רוק או מטאל? רוק ללכת או לנסוע? לנסוע לישון או לקום? לישון לכתוב או להקליד? גם וגם חיבוק או נשיקה? גם וגם התכתבות או שיחת טלפון? תלוי עם מי להיות נבוך או להיות קול? לקחת באיזי לבכות או לצחוק? לצחוק גיטרה או תופים? שאלה מכשילה
לא יודעת, שניהם. אנשים קטנים ממך או גדולים ממך? תלוי לאיזה מצבים.. אייסיקיו או מסנג'ר? איסיקיו, לרוב.

עונה:]] תקראו

פריט הלבוש האהוב עליך?נעלי בובה:] התקופה הכי אהובה עליך בחיים?כיתה ז' וח' השנים הכי מדהימות בחיים לאן היית רוצה לחזור?כיתה ו' כל כך הרבה לשנות. איפה נולד? (בית חולים)יוסף-טל ובאיזו עיר?אילתתת כמה פעמים עברת דירה?פעמיים(גרתי ב-3 מקומות) אוהב את המקום שאתה גר בו?כעע:]] יש לך חברים עוד מהגן?ברור:] מה החוויה הכי קשה שעברת עד עכשיו?בלי אחים שנתיים והכי טובה?מסיבות פתוחות שמח על זה?כע היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי?ממש לא. היית מאוהב?ברור חווית אהבה נכזבת?כן בתול?כן אוהב את עצמך?חציחצי מה היית משנה בך?שומנים מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה?חוכמה יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו?כן.. כמה מחשבים יש לך בבית?3 כמה טלוויזיות?5 ככה בכללי: דבר נחמד שהיה לך היום:מ..כלום דבר לא נחמד שקרה לך היום:כלום מתי התעוררת היום?9 וחצי גובה:160 ומשו משקל:לא יודעת לבנות: מתי קיבלת מחזור פעם ראשונה?קצת לפני 13 לבנים: מתי קיבלת קרי לילה פעם ראשונה?:] הפאדיחה הגדולה של החיים:לקלל מורה שהיא מאחורי באיזה ארצות ביקרת?ארהב,מקסיקו,לונדון מה התיכנונים שלך לפסח?בומבלהההה:]] מה תעשה מחר?אתכונן למבחן מאוהב?כן דלוק על מישהו?כן אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני?לא בטוח אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה?זורק אותו לעזאזל,למה הוא מרחם.? אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר?לא יודעת באמת שלא יודעת זה או זה: מחשב או טלוויזיה?מחשב רוק או פופ?רוק רוק או מטאל?רוק ללכת או לנסוע?לסוע לישון או לקום?לישון-ולקום לדברים מסוימים לכתוב או להקליד?לכתוב חיבוק או נשיקה?חיבוק התכתבות או שיחת טלפון?התכתבות להיות נבוך או להיות קול?קול לבכות או לצחוק?לבכות גיטרה או תופים?גיטרה אנשים קטנים ממך או גדולים ממך?גדולים אייסיקיו או מסנג'ר?מסן הודגש באמצעות מדגישומטיק
ההדגשות הצליחו לי?! מי קרא?תגיבו או משו..חח ובורינג סיקיו וספיי זה כאלה שעוקבים עם מי קורא לך אווי או משו כזה.

ינקיפנק

New member
לן בדיכי. לן לרצות למות היו אכשיו

פריט הלבוש האהוב עליך? חולצות, אני משקיעה בהן הרבה כסף. התקופה הכי אהובה עליך בחיים? אין. לאן היית רוצה לחזור? יומיים אחורה): איפה נולד? (בית חולים) בית החולים של ברסט, בלרוס ובאיזו עיר? ברסט? כמה פעמים עברת דירה? פעמיים אוהב את המקום שאתה גר בו? יאפ יש לך חברים עוד מהגן? יאפ, חברה. מה החוויה הכי קשה שעברת עד עכשיו? נדחתי ע"י בנאדם שאני ממש אוהבת. נראה לי, הוא עדיין לא ענה. והכי טובה? היום כיף בתל אביל עם חברות שלי. שמח על זה? יאפ היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי? לא, אני אוהפתאת עצמי היית מאוהב? אכשיו. הייתי. נראה לי. חווית אהבה נכזבת? אני מקווה שלא. בתול? יאפ אוהב את עצמך? יאפ מה היית משנה בך? כלום. מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה? יופיP: |שטחית| יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו? אה? כמה מחשבים יש לך בבית? UNO כמה טלוויזיות? DOS ככה בכללי: דבר נחמד שהיה לך היום: כלום. דבר לא נחמד שקרה לך היום: הבנתי ששלחתי לו את ההודעה, וזה לא היה חלום. מתי התעוררת היום? ב10:40 חיחיחי גובה: 1.65 משקל:41 נראה לי. שניה..... יאפ. לבנות: מתי קיבלת מחזור פעם ראשונה? בגיל 12*_* לבנים: מתי קיבלת קרי לילה פעם ראשונה? הפאדיחה הגדולה של החיים: אין באיזה ארצות ביקרת? טורקיה ואיטליה מה התיכנונים שלך לפסח? פסח? לאכול סופגניות. מה תעשה מחר? אמות. אני מקווה. מאוהב? יאפ דלוק על מישהו? נופ, האפשרות למעלה יותר הולמת את מצבי. אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני? למה לא? אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה? מצליף בו עם כרית. אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר? לשנות חזרה בעזרת עינויים. זה או זה: מחשב או טלוויזיה? מחשב רוק או פופ? רוק רוק או מטאל? מטאל
ללכת או לנסוע? לנסוע לישון או לקום? לישום לכתוב או להקליד? לכתוב חיבוק או נשיקה? לא היה לי לא זה ולא זה); התכתבות או שיחת טלפון? התכתבות להיות נבוך או להיות קול? קולללל לבכות או לצחוק? לבכות גיטרה או תופים? גיטרה אנשים קטנים ממך או גדולים ממך? גדולים ממני, הם מאגניבים אייסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר ואו, איזה חיים חסרי חיים.

איי שאלוןD:../images/Emo96.gif

לא עניתי על אחד כבר הרבה זמן:p. פריט הלבוש האהוב עליך?חולצה, אני אוהבת חולצותתת*-* התקופה הכי אהובה עליך בחיים?אמממ, לא היסודי:|, אולי החטיבה... לאן היית רוצה לחזור?לחטיבה:p איפה נולדת? (בית חולים)ניראה לי בית חולים השרון, אני לא בטוחה:] ובאיזו עיר?פ"ת
כמה פעמים עברת דירה?פעם אחת אבל הייתי קטנה מידי בשביל להיות מודעת לזה:p אוהב את המקום שאתה גר בו?כן, שקט פה יחסית לשאר פ"ת יש לך חברים עוד מהגן?לא, הלכתי לגן דתי ולבי"ס חילוני, אז לא היה מישהו שבא איתי מהגן.. מה החוויה הכי קשה שעברת עד עכשיו?בעיקרון לא עברתי חויות כ"כ קשות אבל אם אני צריכה לבחור אז הניתוח שלי.. והכי טובה?אני לא יכולה לבחור חוויה טובה אחת כי היו מלא מלא מלא שמח על זה?כן היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי?אממ כן, אבל לא לכל החיים,רק להיום, לראות איך זה^^. הייתי רוצה להיות קריסטין דאנס, כי היא יצאה עם ג'יייק:||||||, וגם נעה תשבי שיצאה עם ג'וליאן מניפ טק,
. אוי, אני כזאת שטחיתXD. היית מאוהב?:| חווית אהבה נכזבת?אע. בתול?לא. סתם כןXD, אני רק בת 15:p אוהב את עצמך?תלוי, אבל בעיקרון כן. מה היית משנה בך?אממ, הייתי רוצה שער אחר ומגניב(חלק!!!! בהיר!) ועיניים עם צבע מעניין:]. מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה?חוכמה, כי לא הייתי רוצה להיות יפה וטיפשה יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו?מה? כמה מחשבים יש לך בבית?2 כמה טלוויזיות? אחת וחצי, השניה לא עובדת
. ככה בכללי: דבר נחמד שהיה לך היום:אממ הרגע קמתי, אבל אחותי הביאה לי אורירו!^^ דבר לא נחמד שקרה לך היום:היה לי התקף אפצ'י
! מתי התעוררת היום?לא מזמן. גובה:נמוך משקל:ידוע:]. לבנות: מתי קיבלת מחזור פעם ראשונה?בגיל 13 הפאדיחה הגדולה של החיים:אממממ, לא יודעת, כניראה זה היה כ"כ מפדח שמחקתי את זה מהזיכרון שלי:]. באיזה ארצות ביקרת?הולנד,בלגיה וצרפת. מה התיכנונים שלך לפסח?עוד אין לי תכנונים, רק נגמר סוכות
. מה תעשה מחר?אלמד........... מאוהב?לא דלוק על מישהו?לא אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני?תלוי, אם הוא בגן אז לא, אבל שנה שנתיים זה לא נורא אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה?נפרדת ממנו, זה דבר ממש פתטי:|. אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר?כל בני אדם משתנים, אם זה לרעה כניראה שהקשר כבר יתפוגג מעצמו.. זה או זה: מחשב או טלוויזיה?וואו:|. כרגע טלוויזיה רוק או פופ?רוק רוק או מטאל?רוק ללכת או לנסוע?לנסוע, למרות שזה עצלני תחת:|. לישון או לקום?לישון בתופת בי"ס לקום כשאין בי"ס.. לכתוב או להקליד?להקליד חיבוק או נשיקה?אם זה חיבוק אמיתי אז חיבוק, אם לא אז נשיקה:]. התכתבות או שיחת טלפון?תלוי עם מי להיות נבוך או להיות קול?XDDDDDDD לבכות או לצחוק?לצחוק גיטרה או תופים?גיטרה אנשים קטנים ממך או גדולים ממך?מה? אייסיקיו או מסנג'ר?מסןן:]

yaeloolik

New member
XDDDDDDDDDDDDD../images/Emo189.gif../images/Emo192.gif

"תלוי, אם הוא בגן אז לא, אבל שנה שנתיים זה לא נורא.."

בוקר טוב../images/Emo6.gif

פריט הלבוש האהוב עליך? סווצ'רים ענקיים של דיסני ווורנר בראדרס התקופה הכי אהובה עליך בחיים? יש עליות וירידות, אבל הכל היה בסדר. לאן היית רוצה לחזור? לשום מקום איפה נולד? (בית חולים) מאונט סייני ובאיזו עיר? מנהטן, ניו יורק כמה פעמים עברת דירה? אחת אוהב את המקום שאתה גר בו? לא במיוחד. הייתי רוצה לגור בת"א או בר"ג. יש לך חברים עוד מהגן? כן, אבל לא חברים קרובים מה החוויה הכי קשה שעברת עד עכשיו? אוה? לא חושבת על אחת. והכי טובה? אח שלי נולד שמח על זה? כל כך^^ היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי? לא היית מאוהב? אני חושבת שכן, אבל אני לא בטוחה חווית אהבה נכזבת? לא בתול? הי! אוהב את עצמך? ככה ככה מה היית משנה בך? כרגע נוח לי עם עצמי, רגע נדיר
אבל הייתי משנה את העצלנות ואת זה שאני מגיבה מהר מידי לפעמים. מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה? חוכמה, יותר עוזר יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו? לא כמה מחשבים יש לך בבית? שניים כמה טלוויזיות? שתיים ככה בכללי: דבר נחמד שהיה לך היום: קמתי? קמתי לפני שעה דבר לא נחמד שקרה לך היום: אכלתי יותר מידי קורנפלקס. בחיי, לא ידעתי שספיישל קיי כל כך טעים
עכשיו כואבת לי הבטן מתי התעוררת היום? לפני שעה ככה גובה: מטר שישים ומשהו משקל: יבדקו אותי בצו הראשון, אין לי מושג. אבל בסביבות חמישים, קצת פחות. לבנות: מתי קיבלת מחזור פעם ראשונה? הי! לבנים: מתי קיבלת קרי לילה פעם ראשונה? הפאדיחה הגדולה של החיים: יש המון. אני אף פעם לא זוכרת כששואלים באיזה ארצות ביקרת? ארה"ב (נולדתי), ישראל(
), איטליה, צרפת, אנגליה, אוסטריה, פולין, אולי יש עוד. באוסטריה רק ישנתי בנחיתת ביניים. מה התיכנונים שלך לפסח?
לחנוכה אין לי תכנונים. שאלון ישן, משהו? מה תעשה מחר? בצפר, בטח. יש לי רק שעתיים^^ מאוהב? לא דלוק על מישהו? לא אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני? אולי אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה? מדברת איתו אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר? זה כל כך תלוי. תלוי כמה אני אוהבת אותו או אותה, תלוי איזה שינוי וכמה הוא דרסטי וכו'. זה או זה: מחשב או טלוויזיה? מחשב רוק או פופ? שניהם רוק או מטאל? רוק ללכת או לנסוע? ללכת לישון או לקום? להיות ער, לא לקום
לכתוב או להקליד? לכתוב חיבוק או נשיקה? חיבוק התכתבות או שיחת טלפון? התכתבות, כרגע אני לא יכולה לדבר בטלפון להיות נבוך או להיות קול? קול לבכות או לצחוק? לצחוק גיטרה או תופים? לא משנה לי אנשים קטנים ממך או גדולים ממך? גדולים ממני. כל החברים שלי גדולים ממני אייסיקיו או מסנג'ר? שניהם

polbblop

New member
../images/Emo79.gifעונה. ../images/Emo13.gif

פריט הלבוש האהוב עליך? ג'ינס.
התקופה הכי אהובה עליך בחיים? אע. עכשיו.
לאן היית רוצה לחזור? לניו-יורק..
איפה נולד? (בית חולים) אע. לא'דעת, נו.
איפושהו באוקראינה בכלל.
ובאיזו עיר? חרקוב
כמה פעמים עברת דירה? המ. לא'דעת.
אוהב את המקום שאתה גר בו? כן. מאודמאוד.
יש לך חברים עוד מהגן? לא... רק מהיסודי.
מה החוויה הכי קשה שעברת עד עכשיו? אע. לא הולכת לכתוב פה.
והכי טובה? המעבר לחטיבה.
שמח על זה? מאודמאוד.
היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי? טוב לי עם עצמי, תודה.
היית מאוהב? אע, כן.
חווית אהבה נכזבת? כן.
בתול? סמיילי-מגלגל-עיניים-של-המסנג'ר
אוהב את עצמך? בקטנה.
מה היית משנה בך? מוסיפה קצת בטחון עצמי.
מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה? אע, שניהם? לא'דעת, נו...
יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו?
כמה מחשבים יש לך בבית? 1
כמה טלוויזיות? 2
ככה בכללי:
דבר נחמד שהיה לך היום: אע. עדיין לא היה שומדבר נחמד...
דבר לא נחמד שקרה לך היום: כנ"ל..
מתי התעוררת היום? 10
גובה: 1.60 ואולי עוד כמה סנטי'
משקל: אע. יותר מדיי.
לבנות: מתי קיבלת מחזור פעם ראשונה? לאזוכרת...
לבנים: מתי קיבלת קרי לילה פעם ראשונה?
הפאדיחה הגדולה של החיים: אע. לא'דעת...
באיזה ארצות ביקרת? ארה"ב, רוסיה, אוקראינה, טורקיה וישראל.
מה התיכנונים שלך לפסח?
מה תעשה מחר? אלך לביה"ס, ואז למרכז העיר, לשופינג קטן.
מאוהב? כן.
דלוק על מישהו? מאודמאוד.
אם....
אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני? אע. קטן ממני... בכמה?
אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה? המ. עוזבת אותו. לא צריכה רחמים של אנשים...
אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר? אע. זה לא אם.
הקשר דיי התנתק.
זה או זה:
מחשב או טלוויזיה? מחשב.
רוק או פופ? רוק.
רוק או מטאל? רוק.
ללכת או לנסוע? לסוע.
לישון או לקום? לישון.
לכתוב או להקליד? לכתוב.
חיבוק או נשיקה? שניהם.
התכתבות או שיחת טלפון? טלפון.
להיות נבוך או להיות קול? קול.
לבכות או לצחוק? לצחוק, כמובן.
גיטרה או תופים? גיטרהההההההה.
אנשים קטנים ממך או גדולים ממך? אע. אנשים בגילי?
אייסיקיו או מסנג'ר? מסנ.

tai01

New member
|ùå÷å|עונה-אין לכם למה לטר

פריט הלבוש האהוב עליך? חולצה כחולה קרועה למעלה שרשום עליה הארי הומר (ויש ציור של הומר מהסימפסונס כהארי פוטר) התקופה הכי אהובה עליך בחיים? אין לאן היית רוצה לחזור? קוסטה ריקה איפה נולד? (בית חולים) פוריה בטבריה ובאיזו עיר? בחור שקוראים לו קצרין כמה פעמים עברת דירה? 0 אוהב את המקום שאתה גר בו? קצת יש לך חברים עוד מהגן? ברור! מה החוויה הכי קשה שעברת עד עכשיו? מעבר לבי"ס חדש,אירוע מוחי של הכלבה שלי,זריקות,המורה לגיטרה שלי עזב והכי טובה? הכלבה החלימה! יש לי מורה חדש טוב לגיטרה.הייתי בקוסטה ריקה, חגגתי בת מצווה שמח על זה? ברור! היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי? לא כרגע היית מאוהב? כן חווית אהבה נכזבת? כן בתול? כן אוהב את עצמך? ככה ככה מה היית משנה בך? את זה שאני סנובית מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה? חוכמה יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו? לא הבנתי,מה זה סיקיו? כמה מחשבים יש לך בבית?3 כמה טלוויזיות?5 ככה בכללי: דבר נחמד שהיה לך היום: ישנתי אצל חברה דבר לא נחמד שקרה לך היום: הייתי צריכה לחזור הביתה מתי התעוררת היום? 7:05 גובה: 1.65 משקל: 49 לבנות: מתי קיבלת מחזור פעם ראשונה? לא קיבלתי לבנים: מתי קיבלת קרי לילה פעם ראשונה? הפאדיחה הגדולה של החיים: נפלתי בטיול לתוך ברכת אבן על צינור ברזל,פינו אותי באמבולנס באיזה ארצות ביקרת? קוסטה ריקה,קפריסין,סיני מה התיכנונים שלך לפסח? מאיפה לי לדעת מה יהיה בפסח?! מה תעשה מחר? יש לי שבוע טקס התבגרות בבי"ס מאוהב? כרגע לא דלוק על מישהו? קצת אבל לא משהו רציני אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני? לא אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה? צורחת עליו ועוזבת אותו אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר? מנסה לשנות אותו בחזרה,וזה קרה. זה או זה: מחשב או טלוויזיה?מחשב רוק או פופ?רוק רוק או מטאל?רוק ללכת או לנסוע?ללכת לישון או לקום?לקום לכתוב או להקליד?להקליד חיבוק או נשיקה?חיבוק התכתבות או שיחת טלפון?שיחת טלפון להיות נבוך או להיות קול?קול לבכות או לצחוק?לצחוק גיטרה או תופים?גיטרה,ברור!! (אני מנגנת גיטרה) אנשים קטנים ממך או גדולים ממך? קטנים וגדולים אייסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר!

באמבוק

New member
חולהעלשאלונים. ~מתה~

פריט הלבוש האהוב עליך? חולצה ומכנס..?
התקופה הכי אהובה עליך בחיים? לפני חודש. עכשיו כלכך עצוב לי. לאן היית רוצה לחזור? ללפני חודש. לשנות הכל. איפה נולד? (בית חולים) לאזוכרת. ובאיזו עיר? תלאביב, אבל חולונית - רמתגנית מלידה. כמה פעמים עברת דירה? 0. אוהב את המקום שאתה גר בו? חולהעליו. XD יש לך חברים עוד מהגן? 3 ואפילו יותר. מה החוויה הכי קשה שעברת עד עכשיו? איבוד סבתא, סבא היה בבית חולים, הריב של אבא ואמא, האיבוד הגדול של כמעט כל החברות שהיו לי. והכי טובה? לפני חודש. הכל. וששירלי המורה הכיטובהבעולם אמרה אתמול שהיא בהריון השני DDDD: שמח על זה? כן. אבל זה התפוגג ואין דרך חזרה. היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי? המורה שלי. היית מאוהב? לא. חווית אהבה נכזבת? לא ממש. בתול? כן
~שתקו~ אוהב את עצמך? לא ממש. מה היית משנה בך? הבטן. מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה? אני מחוננת ולא ממש אכפת לי אם אינ אהיה יפה
יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו? הא? כמה מחשבים יש לך בבית? 2 כמה טלוויזיות? 3 ככה בכללי: דבר נחמד שהיה לך היום: מממממ. סבתא שלי עוד מעט באה? ~חבולביותרקשותאנוש~ דבר לא נחמד שקרה לך היום:יש לי פיפי דחוף. ~רצהלעשותומתהמבושה~. מתי התעוררת היום? 7 וחצי ואח"כ 10. גובה: 1.42 משקל: 46 לבנות: מתי קיבלת מחזור פעם ראשונה? אף פעם. ><" לבנים: מתי קיבלת קרי לילה פעם ראשונה? . הפאדיחה הגדולה של החיים: דיברתי בפלאפון ביום כיפור והתנפלו עליי הקקים. ;; באיזה ארצות ביקרת? סלובקיה, צ'כיה ופולין. מה התיכנונים שלך לפסח? לאכול מצות עם שוקולד
מה תעשה מחר? אלך לבצפר, אכין שיעורים ופיפי. מאוהב? לא. דלוק על מישהו? ^ שאלה למעלה? ~~" אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני? לאידעת. אני נגד הבדלי גילאים. כאילו, אם אני רוצה להיות חברה של מישהו שגדול ממני ב3 או 4 או מקסימום 5 שנים, אסור לי בגלל שאני קטנה ממנו? אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה? אני לא מבינה בזה. אני מאמינה שנפרדת ממנו. יש לי חצי ידיד כזה XD שהיה איתי בכיתה הקודמת ועבר גם למחוננים איתי ועם עוד אחת והוא רצה להציע לי חברות כדיי לא להיות בפאדיחות ושכנעתי את ידיד שלי להגיד לו שלא יציע XD אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר? מנסה לשנות חזרה, לגמרי. וזה קרה לי. זה או זה: מחשב או טלוויזיה? שניהם, איאפשר? וותרו! רוק או פופ? כנ"ל. ~~" רוק או מטאל? רוק. ללכת או לנסוע? לנסוע נראלי ;; לישון או לקום? לישון. לכתוב או להקליד? להקליד. חיבוק או נשיקה? חיבוק. התכתבות או שיחת טלפון? התכתבות XD להיות נבוך או להיות קול? להיות מאגניב S: לבכות או לצחוק? להתגלגל מצחוק. גיטרה או תופים? לאידעת. שניהם. אנשים קטנים ממך או גדולים ממך? שניהם. אייסיקיו או מסנג'ר? מסנ!!!11111 לייק דא.

חמצמצה

New member
:-|

פריט הלבוש האהוב עליך? בגדים של חורף. התקופה הכי אהובה עליך בחיים? לוידעת. לאן היית רוצה לחזור? למיטה. איפה נולד? (בית חולים) הקריה או איך שלא קוראים למקום הזה בת"א נראהלי. בי"ח פרטי כזה ובאיזו עיר? רמתגן כמה פעמים עברת דירה? 1 אוהב את המקום שאתה גר בו? מאוד יש לך חברים עוד מהגן? לוזכרת כלכך מי היה איתי בגן. מה החוויה הכי קשה שעברת עד עכשיו?
היום. והכי טובה? אין לי כוח לספר, זה עושה לי רע. שמח על זה? מה? היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי? מז"א? היית מאוהב? כה|: חווית אהבה נכזבת? לובטוחה אם זה מה שקורה עכשיו בתול? כן אוהב את עצמך? בערך.. מה היית משנה בך? לוידעת כברר מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה? לוידעת. חוכמה? יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו? אין אפ'חד כמה מחשבים יש לך בבית? 2 כמה טלוויזיות? 4 ככה בכללי: רע דבר נחמד שהיה לך היום: שומדבר דבר לא נחמד שקרה לך היום: הכל לא נחמד היום. מתי התעוררת היום? 12:30 ככה גובה: 1.63 משקל: 45-44 לבנות: מתי קיבלת מחזור פעם ראשונה? בגיל 14
לא מאוחר בכלל^^" לבנים: מתי קיבלת קרי לילה פעם ראשונה? :ם הפאדיחה הגדולה של החיים: אני מוקפת פאדיחות. באיזה ארצות ביקרת? ארצות סקנדיביה[נורבגיה, שוודיה, פינלנד וכו'], כל בריטניה[אירלנד, סקוטלנד, אנגליה וויילס], איפשו באפריקה[קניה נראהלי], ארה"ב, גרמניה וארצות באזור. לוזכרת נו. מה התיכנונים שלך לפסח? אין תיכנונים, בטח יהיה בצפר {תגבורים לקראת בגרויות} מה תעשה מחר? בצפר. מאוהב? כן
אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני? למה לא? {אם זה הפרש קטן} אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה? נותן לו ללכת אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר? או מקבלת אותו כמו שהוא!! זה או זה: מחשב או טלוויזיה? מחשבב רוק או פופ? רוק רוק או מטאל? רוק ללכת או לנסוע? ללכת לישון או לקום? לישון לכתוב או להקליד? לכתוב חיבוק או נשיקה? חיבוק התכתבות או שיחת טלפון? שיחה להיות נבוך או להיות קול? נבוך לבכות או לצחוק? לצחוק גיטרה או תופים? גיטרה אנשים קטנים ממך או גדולים ממך? גם וגם אייסיקיו או מסנג'ר? מסן. עברית קשה שפה וגם החיים שלי. אם קראת, אז שרשרי- בוהו.

למעלה