^^
פריט הלבוש האהוב עליך?אמממ..חולצת תחרה שחורה יפה שלי.^^
התקופה הכי אהובה עליך בחיים?אממ..יסודי? לאיודעת.
הווווו..כיתה י' הייתה טובה.
לאן היית רוצה לחזור?לא רוצה לחזור, אפשר לדלג שנה קדימה?
איפה נולד? (בית חולים)השרון
ובאיזו עיר?פ"ת.
כמה פעמים עברת דירה?0
אוהב את המקום שאתה גר בו?נניח.
יש לך חברים עוד מהגן?אחת.
מה החוויה הכי קשה שעברת עד עכשיו?מוות של אחות.:X
והכי טובה?אממממממ..לאיודעת. או הקורס במד"א, או הטירונות או קורס צלילה. אני חושבת שטירונות..אבל זה גם היה אחרון אז קשה לשפוט.:X
שמח על זה?על החוויה הכי טובה? אלא מה?
היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי?כן, לא בנאדם ספציפי אחר, אלא לשאול תכונות שיש לאנשים אחרים ולא לי. כלומר, לשנות בעצמי מס' דברים שאני לא אוהבת.
היית מאוהב?לא.
חווית אהבה נכזבת?לא.
בתול?אני בת ה19 הכי חסרת ניסיון שקיימת, תודה.
אוהב את עצמך?ממש לא בתקופה האחרונה.
לא הייתי רוצה להיות מישהו אחר, באמת שלא. אני הראשונה לראות את כל החסרונות באנשים אחרים, אבל גם בעצמי.
מה היית משנה בך?כ"כ הרבה דברים. את כל סדר היום שלי, המבולגן למדי. את האופן שבו אני מתנהגת כלפי אנשים אחרים, את השקט והביישנות כלפי אנשים מסויימים, את העצלנות שאפילו מגעילה את עצמי, מה כ"כ קשה להזיז את התחת? אה??? הו, כ"כ הרבה דברים שהייתי משנה.
מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה?אה, אחרי הכל..כשלמדתי שמראה באמת לא משנה [אז מה אם לי זה חשוב? יש מספיק אנשים שלהם זה לא חשוב.
] אז את החוכמה.
יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו?אמ, ברור!
כמה מחשבים יש לך בבית?1.
כמה טלוויזיות?5? משהו בסגנון.
ככה בכללי:
דבר נחמד שהיה לך היום:פרק ממש ממש ממש ממש ממש הזוי באבודים. אחותי וגיסי באו לבקר.
דבר לא נחמד שקרה לך היום:נרקבתי מול הטיוי/מחשב כל היום, לא התקשרתי לפחות ל4 חברות שהייתי אמורה להתקשר, למעשה לא התקשרתי לאף אחד היום. כולן יכעסו עלי, חלקן כבר כועסות.
מתי התעוררת היום?מאוחר כ"כ!!! 12:00.
גובה:מה קשור.
1.62. יש שטוענים שיותר, ויש שפחות.
משקל:לא יודעת, אבל זה יותר מדי. לא מעניין אותי המשקל המספרי, רק איך שאני נראית...
לבנות: מתי קיבלת מחזור פעם ראשונה?כיתה ו' מתישהו, הייתי בין הראשונות בכיתתי..
לבנים: מתי קיבלת קרי לילה פעם ראשונה?
הפאדיחה הגדולה של החיים:לא לעיני כולם באינטרנט!!
באיזה ארצות ביקרת?גאד. גרמניה, איטליה, ספרד, הולנד, צ'כיה,אוסטריה, הונגריה, שוויץ, תורכיה, יוון, אנגליה, צרפת...לא זוכרת מה עוד.
מה התיכנונים שלך לפסח?זה עוד כ"כ רחוק. מקווה שלא יכריחו אותי לקחת רגילה, אז לבוא לבסיס כרגיל..רק לא לעשות כלום כל היום.
מה תעשה מחר?כלוםםםםםםםםםם!!!!!!!
מאוהב?לא.
דלוק על מישהו?.
אם....
אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני?OMG לא. לא להדלק על אף אחד קטן. [סורי, מכירה הרבה שיוצאות עם בחור קטן מהן, אני פשוט לא רואה את זה קורה.o_0]
אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה?הו, נפגעת מאוד ובוכה המון. ומסיימת את זה, כמובן. אבל זה לא יהיה קל.
אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר?הרבה חברים שלי השתנו, גם אני השתניתי!אצל חלק קיבלתי את השינוי ושמרנו על קשר, עם חלק ניתקתי את הקשר. אי אפשר לשנות את הבנאדם. זה או לקבל את השינוי, להסתגל או לנתק.
זה או זה:
מחשב או טלוויזיה?מחשב.^^
רוק או פופ?רוק
רוק או מטאל?רוק
ללכת או לנסוע?שאלה ממש קשה.
בעולם הדמיוני שבראשי, לנסוע..אבל כמו שהייתי רוצה שיהיו הדרכים וכלי הרכב והתחבורה הציבורית והאנשים.:X בעולם הריאלי, לנסוע. למרות שעכשיו מתחיל החורף..
אז אולי ללכת..
לישון או לקום?פעם, בשנייה הייתי אומרת לקום, עכשיו, לישון.
לכתוב או להקליד?לאיודעת. כנראה שלהקליד.
חיבוק או נשיקה?חיבוק, וגם בקושי.
מגע פיזי קשה לי.
התכתבות או שיחת טלפון?גאד, ברור שהתכתבות.
להיות נבוך או להיות קול?אני תמיד נבוכה, אעדיף להיות "קולית"
לבכות או לצחוק?לצחוק.
גיטרה או תופים?שניהם זה טוב.
מפוחית!
אנשים קטנים ממך או גדולים ממך?גדולים.
אייסיקיו או מסנג'ר?מסנג'ר,.
הודגש באמצעות מדגישומטיק
[בכוונה השארתי את השורה הזאת!
]