קובן

Unreachable

New member
היא גם צעירה מגיל ומכפיר

בקצת- הרבה זמן.... כפיר היה ממש יפה שהוא היה צעיר.. ערביייי קטן!

הוא תמיד נאצי אם אין לך עוגיה../images/Emo182.gif

למה שהוא יחשוב אפילו לתת לך להתקרב אליו אם אין לך אפילו פרס קטן בשבילו? רעה

Unreachable

New member
למה הוא חושב שמגיע לו פרס קטן?!

והייתה לי עוגיה הוא פשוט רצה רק אותה... רע אה ותודה כלבה זה השם השני שלי

Unreachable

New member
ברור שאני יודעת!!!

אני שמה לו עוגיה מול הפרצוף הוא מנסה לקחת אותה ואז אני תוקעת לו ראשיה מול הפרצוף ואז הוא מסתובב וכמעט בועט בי ואז הוא נזכר שיש לי עוגיה ביד אז הוא מסתובב ואז אני מזכירה לו שקודם כל יש ראשיה אז בצורה עצבנית ביותר הוא מכניס ת'צמו לראשיה אני נותנת לו ת'עוגיה ושנינו הולכים עצבנים לשער סיפור אהבה....... NOT נראה לי שהוא שונא אותי

ThE ReaLeSt GoD

New member
זה בולשיט הקובן

כי סוס חי גם בלעדיו יפה מאוד.. אצלנו בחווה בכל אופן לא שמים והסוסים בסדר גמור וסבבה...

יש שני סיבות שאנשים משתמשים בקובן!

1) לסוסים שפרוות החורף שלהם לא מספיקה (כגון סוסים זקנים או סייחים) לחימום הגוף שמים להם קובן. 2) לסוסי תחרויות יופי (הולטר, שאו מן שיפ) שלא רוצים שפרוות החורף שלהם תגדל שמים להם קובן שיתחממו ולא יצטרכו לגדל פרוות חורף. וסוסי הבר, ברגע שהם לא יכולים לספק חום משלהם ולגדל פרוות חורף נדמה לי שמרגישים שהם חולים ואז הם נשארים מאחור... אז זה לא ממש בעיה!

לכל האנשים שאמרו שלא צריך קובן:

תתפלאו. הסוסים בארץ ובכלל הם נורא מפונקים, הסוסים שחיים בטבע, חיים בעדרים ומוצאים בעצמם אוכל ויוצרים לעצמם חיים טובים, סוס שגדל בשבי והיה בשבי הרבה זמן לא יוכל אף פעם לחיות כרגיל בטבע, ככה גם עם הקובנים. הסוסים אומנם מגדלים פרוות חורף אך לרוב זה לא מספיק להם, אומנם בארץ לא קר כל כך, אבל הסוסים כאן, מרגישים שזה קור, אנחנו לא גרים באלסקה, הסוסים לא יודעים מה זה הקור שם, הם בכל זאת צריכים את הקובנים שלהם.

טוי בוי

New member
בערך מה שכתבית...

שהסוסים בארץ רגילים לאקלים פה ולכן רובם צריכים קובנים

למעלה