פרק 115

אה וזאביק../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אחרי שסער שיחרר אותו, "איזה אלים אתה, באמת.."
ישר עלתה לי לראש הסצנה של זאביק ודורי

א ו ר3

New member
השיר שהיה בקטע שתום מדבר עם סיגי....

שיר מדהים... שהיה לי אותו פעם רק אני לא זוכרת את שמו... מישהו יודע?

אונגי2

New member
איפה טובה ואוסקר ../images/Emo35.gif ../images/Emo70.gif

שיתנו לנו להנות עוד קצת מהדמויות הענקיות האלה לפני שאנחנו נפרדים מהם לנצח
...

Hadas 87

New member
גם לא מעניינת חח

דיי, כל הזקיינל'ה האלו מיצו את עצמם.
הגיע הזמן להתמקד בחבר'ה הצעירים והחשובים שבסדרה.

liaush

New member
../images/Emo45.gif D:: עם כל הכבוד לצוות הזקנים..

אוסקר אחד בהחלט מספק אותנו, ולא צריך את כל להקת הזקנים הזו אחריו. תאכלס מדכא לראות כ"כ הרבה זקנים בטלנובלה שרוב הצופים שלה הם בני נוער. שיראו גם ת'חברה הצעירים , הזקנים מיצאו את עצמם!. אוסקר 1 בתור נציג הזקנים בהחלט מספק לא צריך להגזיםD:

אונגי2

New member
מעניינים וחצי... אוסקר וטובה עשו לי את

כל העונה הראשונה... גם אשלי ועובד הפציצו לפעמים חחחח... נכון שהם דמויות לא ממש חשובות בעלילה אבל הם מוסיפים כ"כ הרבה לסדרה!!!

אונגי2

New member
כן הבנתי

גם אותי הזקנה הזאת של ארהל'ה ואוסקר לא מעניינת... אבל אהבתי אותה במשחק החיים חחחח...

Hadas 87

New member
רק אני לא מבינה

למה לעזאזל סער לא מכין עותק מהקלטת המזורגגת הזו כבר ונותן לזאביק עותק בשביל החיים של כללל האנשים שהוא הרג/עומד להרוג לאחרונה ואת העותק השני מביא למשטרה?

פרק חמוד../images/Emo13.gif../images/Emo66.gif

סוף סוף קצת מתח
וואי איך פחדתי על גל היא כזאת בובה איך הי5א בכתה ואמרה אמא מסכנה מה היא אשמה בכל הצרות של ההורים שלה
עדי שיחקה מדהים היום!!!אהבתי את המשחק שלה
מסכן איציק באאמת נורא מצחיק שסמדר מרשה לעצמה להיפגע מהעניין הזה חח אבל גם מצחיק שאיציק די מקנא בעצמו חחחחחח
זאביק כרגיל מלך
שזאביק אמר לליאן שהוא לא רגיל שהיא נלחמת הוא רמז לה על האונס נכון?הייתי בטוחה שהוא יגיד לליאן משהו כי הרי היא חייבת לדעת שהוא אנס אותה
פעם ראשונה מתחילת האלופה 1 שאהבתי את המשחק של מייקל לואיס
היום כולם שיחקו יפה
אני מרחמת על ענבל מסכנה
אבל אני גם לא רוצה שהוא יהיה איתה כי אני אוהבת עוד מהעונה הראשונה את רני וריטה
השמפו שענבל החזיקה את הרבל אסנס?
דרייה
ומה עם ג'לל?שכחו ממנו
לא סובלת את יעל הדמות שלה אדישה כזאת מעצבנת
אין אין ידעתי שדורי טוב!!והכל בגלל האבא החרא שיש לו!!אבל אני לא רוצה שיכנס לכלא אני אוהבת אותו ואת מילי ביחד
האישה הזאת שעובדת באתר כל פעם בוכה מה כאילו יש לה סיפור או משהו?לא מבינה את זה
סוף סוף הראו את ראש הממשלה
חחח קרע אותי הקטע של רני במקסימוס "רני,תראה ככה נראה אספרסו עוגייה,זה אספרסו.סבבה?"
מה זה הלחיצת יד הזאת של אסי וקארין הבנאדם אשכרה יצא בזכותה מהכלא וזה מה שמגיע לה?חוצפה
סער כרגיל מלך
\קדימה
קאריןןןןןןןןןןן אין איןןן מלכההה
הרגה אותי עם המשפט-"לחיצת יד ותודה של חולה אנמיה,אני לא אומרת שהבנאדם היה צריך להדביק אותי על שולחן את יודעת כאילו לקרוע מעליי תבגדים כמו איזה חיה רעה את יודעת ל..,למרות שזה היה נחמד אם הוא היה עושה את זה אבל משהו.משהו איזה איזה נשיקה משהו איזה איזה את יודעת איזה,ריפרוף על הלחי איזה איזה מבט רגע של הכרת תודה"חחחחחחח נקרעתי אין אין מלכה הבחורה
וואי הקטע שהראו את היד של תום בתחילת הסצינה הצטממררתי הבנאדם נראה מת גמור ובכלל שסיגי מתה זה היה כ"כ מרגש הזלתי אפילו כמה דמעות
חחח סער קירקף את זאביק
"אתה השתגעת תגיד לי מה זה האלימות הזאת" חחחח
חח זאביק ביקש מסער ממש דבר קטן פצפון חחח
בקיצור פרק יפה מצטערת על החפירה

khzh120

New member
אם ליאן תדע על האונס../images/Emo66.gif../images/Emo71.gif

היא ישר תגיד לסער והוא יהרוג את זאביק

בטח היה להם מה זה קשה לצלם את הסצנה עם גל

זאביק וליאן.... כי ראו ששרון מתאמץ לא לצעוק או להיות רע מידי כדי שהילה לא תתחיל לבכות
מלך

wounded animal

New member
שרון הוא פשוט מדהים../images/Emo70.gif

אני חולה עליו עוד ממיכאלההה עוד בעונה הראשונה של האלופה רציתי שהוא יהיה.. הוא תותח איך שמחתי כשבימכאלה החליפו את טוביה צפיר בו..
הוא מדהים, פשוט כיף לראות אותו על המסך

liaush

New member
לא במיכאלההוא החליף את טוביה אלא בטלנובלה בעמ

AntilopA2

New member
הדמות של יעל לא אדישה ומעצבנת../images/Emo46.gif

היא הדמות הכי טובה בעונה
ורבאק הקטע עם ענבל באמת היה מעצבן. מה היא לוקחת בקבוק שמפו לחבר שלה כדי לשבת ולהסניף אותו?!

khzh120

New member
הרבל אסנס-רוצחים../images/Emo46.gif../images/Emo66.gif../images/Emo71.gif

החברה הזאת פאקינג מתעללת בחיות, איך הם מצפים שגם פרסומות סמויות ומטומטמות יעזרו להם?!

למעלה