הפתיל של EVIL SPIKE

Idomania

New member
שירשור..

להוסיף תגובה להודעה מסיומת כמו שאת עשית עכשיו במקום לפתוח שתי הודעות על ספוילרים את עשה אחד ואז לאותה הודעה עושה תגובה וכותבת את ההודעה החדשה שלך..

Evil Spike

New member
עוד מעט מתחיל מכושפות וסברינה

אנשים! עוד מעט מתחיל מכושפות וסברינה איזה כיף! איך אני אוהבת את יום חמישי... אבל אהבתי אותו יותר כשהיה באפי ואנג´ל בסטרא וורלד... אבל זה גם טוב... יא התחיל...

idan3k

New member
וזה קשור לבאפי איך?

זה לא צ´אט פה אז אם את רוצה לרשום הודעות לא קשורות תסמני בסימן הזה:
ומומלץ שתכתבי אותם בשרשור אוף-טופיק או שרשור הודעות וכו´...

Biggie G

New member
מזאת אומרת??? ../images/Emo58.gif ל6

מזאת אומרת חורשים את הקטע שהוא אנס אותה???? הוא אנס אותה גוד דמאט!!! את יודעת מזה אונס?? זה בטח לא משהו שנשכח ככה בפוף וגמרנו! לדעתי לפחות, ההתעסקות באונס לגמרי לא מספיקה- באפי מתנהגת בקצת יותר מידי סלחנות לספייק. לספייק מגיע כל מה שעובר עליו אם לא כפליים. ובתור אופציה רומנטית עם באפי? אני כבר לא סופר אותו. כי אם הם יחזרו זה יהיה פשוט מטומטם. אני לא רואה שום הגיון בבחורה שחוזרת לזרועותיו של החבר שאנס אותה. זה פשוט יותר מידי......

Evil Spike

New member
למדתי |שמא ../images/Emo58.gif 6 ו 7 חקירת ה

תקרית כשאמרתי שטוחנים את זה כי בזמן האחרון הם כבר לא ממש מדברים על דברים שהיו כמו למשל "המערכת יחסים של באפי וספייק ב - somting blue שלא הזכירו אפילו פעם אחת. כי בעונות הראשונות כל דבר קטן שקרה מזכירים אלף פעם! (כמו למשל זאנדר שהיה חייל באלווין). אני בהחלט מסכימה במאה אחוז שמה שספייק עשה הוא נורא ושהוא צריך לסבול! אבל צריך לקחת בחשבון שספייק לא ממש שפוי. ספייק רע - את זה כולם יודעים אבל מאז שקיבל את השבב ומאז שהתאהב בבאפי הוא התחיל להשתפר, לעזור לאנשים לעזור לסקובי (אפילו אם זה מתוך מחווה לבאפי...) וכ´ו. ובעונה השישית כשהוא ראה את באפי בחיים - כולנו ראינו איך העיניים שלו זהרו משמחה. והוא עזר לבאפי לעבור את העונה השישית בשלום (מבחינה נפשית וגופנית). והוא הראה יותר מפעם אחת עד כמה הוא אוהב אותה. וזה לא ממש היה איכפת לו בהתחלה אם היא לא אוהבת אותו או אם היא מנצלת אותו - העיקר שהוא יהייה איתה. ושהיא נפרדה ממנו הוא ממש לא ידע מה לעשות עם עצמו ואז הוא שכב עם אניה וכל זה והבין שהוא עשה משהו לא הכון. והוא אמר לבאפי כמה דקות לפני "התקרית" (מצטערת ככה אני קוראת לזה...) שהיא הייתה צריכה לתת לו (זאנדר) להרוג אותו (ספייק) והיא אמרה שהוא יודע שהיא לא יכלה לעשות זאת. וספייק שמאוהב בבאפי נואשות (ולא ממש שפוי - כי הוא ערפד) ניסה "להראות לה כמה הוא אוהב אותה ´ולגרום לה להרגיש את זה´" ושניה אחרי שהיא העיפה אותו הוא אשכרה הבין מה הוא עשה! ואז התחילו הפלאשבקים והוא היה חייב לסוע כי הוא לא יכל לסבול את זה יותר (כמו שהוא אמר שזה לא אמור להיות ככה "vampire kills slayer " או משהו כזה - שדרך אגב זה אמור להיות הפוך...) והקטע עם הנשמה. והוא לא אותו בנאדם.. סליחה ערפד שהיה. כי עכשיו יש לו נשמה ואני רוצה שיסבול! הוא צריך לסבול.. אבל אני רוצה שהם יהו ביחד כי זה החלום שלי! מאז הפעם הראשונה שפתחתי סטאר וורלד וראיתי את ספייק בפרק lover´s walk נלחם לצידה של באפי (מתוך אינטרסים כמובן...)! ואמרתי : הם צריכים להיות ביחד! אז אני לא יודעת מה להגיד עכשיו על ספייק כי מה שכתבת גרם לי לחשוב עליו דברים רעים ושאני לא מאמינה שספייק יכל לעשות דבר כזה - אבל אני תמיד ירצה שהוא יהייה עם באפי...

פרטיות עדיף לשלוח במסרים, או צ´ט וכו´, כי זה דוחק פתילים אחרים קצת יותר חשובים למטה. ואגב- יהיה לך יותר נוח להזהיר מספויילרים בכותרת ההודעה עם הסימן
. ואל.

WillowFreak

New member
וכשאת כותבת ספויילר....

בבקשה ממך
ציני לאיזו עונה הוא מתייחס
בספויילר הקודם שלך חשבתי שאת מתכוונת לשישית אז פתחתי את ההודעה ועכשיו נהרסה לי השביעית...
אז להבא תדאגי לציין זאת..
תודה רבה
( קצת כועסת
... אבל זה יעבור מקוה שלא פגעתי בך... בכל מקרה ברוכה הבאה
)

כן..

הרבה אנשים רוצים לפתוח כאן את השביעית בלי לדעת מה קורה בה. לכן צייני-
שישית באפי
שביעית באפי
רביעית אנג´ל
שלישית אנג´ל בחרי מה שאת רוצה. העיקר שתסמני. ואל.

Evil Spike

New member
עונה שביעית/רביעית

הפרקים זה כל מיני פרקים שראיתי אז זה בהודעה אחת בואט אחד כך שזה די סיפור העלילה לפי מה שראיתי בפרקים..

Lion_Heart

Well-known member
אני חייב לציין

היא לא אמרה "יום אחד היא תאמר לך שהיא אוהבת אותך" היא אמרה "יום אחד היא תאמר לך" זה יכול להיות הרבה דברים דבר אחד ש עולה בדעתי שהיא תאמר לו "אני סולחת לך"

Evil Spike

New member
כן עונה שביעית ורביעית אנג´ל

כן עונה שביעית וגם עונה רביעית של אנג´ל אבל אם זה נגיד עונה שישית אני ארשום ליד... אם תרצי...

The Flash

New member
welcome! spike lover

אני אוהב את ספייק הנחמד יותר מאת ספייק הרשע אבל מילא ברוכה הבאה!

Evil Spike

New member
נעמה הגיעה להחלטה שאני אוהבת אותו ת

כשהבהרתי לנעמה (יותר נכון ניסיתי..) מתי אני אוהבת את ספייק זה היה: כשהוא רע... כשהוא אוהב את באפי והוא נחמד.. כשהוא טוב עם נשמה... כשהוא שונא את באפי... כשהוא הורג אנשים... כשהוא עוזר לאנשים... כשהוא לא יכול להרוג אנשים... אז היא הגיעה להחלטה שאני אוהבת אותו תמיד.. אבל אני לא אוהבת שהוא מתבכיין!!! למרות שבעונה השביעית בפרק help ירדו לו דמעות ושם הוא היה ממש חמוד...

Idomania

New member
רק דבר אחד!

קודם כל ברוך הבא! דבר שני בבקשה בבקשה תקפידי לעשות הפרדה בין פרקים שכבר שודרו בארה"ב ופרקים שעוד לא שודרו זה נורא חשוב!! וזה..
7(שודר כבר..) from beanth you it´s devours(אם יש שגיאות כתיב, מצטער)

למעלה