הפתיל של EVIL SPIKE

Evil Spike

New member
עונה שביעית וגם פרק 6 בעונה

דיי אני מתה לדעת כבר מה זה ה"ביניט´ יו" הזה!!! מה מתחתיי? מה יש מתחת? זה מותח... אוף למה היה השבוע שידור חוזר ובקשר לפרומו שראיתי על פרק 6 מה באפי עושה שם בסוף הפרק על הילד הזה??? אני לא רוצה אפילו לדעת... (סתם אני כן ירצה שאני יראה ת´פרק...) בכל מקרה זה היה מפחיד... ואני לא חשבתי שזה יקרה לבאפי.. (אני יודעת שזה קסם..אבל בכל זאת...) ומעניין מה ספייק אומר על זה... אחרי הכל הוא וזאנדר פותרים את העניין (ביחד!)

idan3k

New member
לא רק את...

אבל נראה לי שיקח עוד זמן עד שנבין מזה, וגם כשנחשוב שהבנו מזה זה אולי לא יהיה בדיוק זה... זה משהו בסגנון DEATH IS YOUR GIFT אבל יותר קיצוני... השבוע היה שידור חוזר כי לפעמים עושים שידורים חוזרים, זה דבר נהוג בארה"ב ויכול להית שזה יהיה עוד איזה 3 פעמים העונה. והפעם זה היה קשור להאלווין. ספויילר ל706 (עד סוף ההודעה)
זה צריך להיות איזה כישוף או משהו שהם התאהבו במישהו אחד, משהובסגנון הפרק הזה בעונה השניה שכולן מתאהבות בזאנדר. ספייק? לספייק יש בעיות יותר גדולות כרגע....

Biggie G

New member
דווקא אותי (ספויילר ל706)

לא מעניין ממש מה ספייק יגיד על זה....הוא לא בדיוק בסטטוס של לאבר נבד נכון? למרות שנראה לי שהפרק הולך להיות די מחזור של BBB מהעונה השנייה עדיין בכל פעם שאני מנסה לתאר את באפי ודאון רבות על גבר אני מתחיל לצחוק. ככה שנראה שלפרק יש פוטנציאל :) ד"א- זה רק אני או הדבר הכי נורא בפרומו היה הפוני של באפי???

הייזל

New member
../images/Emo185.gif הפתיל של EVIL SPIKE

אני מזהירה את כולכם מחק הלייזר שלי יצא מהבוידם. EVIL SPIKE , ברוכה הבאה. אני לא יודעת איך זה בפורומים אחרים כאן משרשרים!

למעלה