הפתיל של EVIL SPIKE

Evil Spike

New member
אני חדשה פה אבל זהירות!

טוב כבר הזכרתי שאני חדשה פה ומכירה כמה אנשים... אז ככה אני הולכת להישאר פה עוד הרבה זמן ואני עומדת להיות הספויילרית שלכם.. אז זהירות! אל דאגה אני אתן הזהרות כדי שאנשים לא יכנסו בטעות לספויילר אבל זיכרו - הכניסה על אחריותכם...

Evil Spike

New member
אנשים - ספויילר!

ספייק נצפה לאחרונה בפרקים ככה 7 או 8 בעונה השביעית שהוא ניזון מאנשים!!! כן -כן! "my boy has been feeding agin!" ובואו לא נשכח את מה שקורה בפרק ה-4 help מה שקאסי אומרת לספייק.. איך שהיא רומזת לו שבאפי עוד תגיד לו שהיא אוהבת אותו יום אחד. והרוע הראשון חוזר, את זה בטח כולם יודעים, והוא משחק עם מה שנשאר מהמוח של ספייק... ובפרקים הקרובים לבאפי וספייק תהייה שיחה רצינית מה שגורם לתהות על מה..? (מי שראה עונה שישית - seeng red ן grave ודאי יודע...) ובקשר לאנג´ל אז קורדיליה ואנג´ל שכמה שחיכינו שיהיו ביחד... גורלם נחרץ- ובפרק האחרון של העונה השלישית כשהם עומדים להתוודות על אהבתם אחד לשני קונר (שאני לא מחבבת במיוחד - לא סובלת אותו!!!) שחושב שאנג´ל הרג את אביו המאמץ קושר את אנג´ל בתוך ארגז וזורק אותו לים ולא מגלה לאף אחד (היחידים שיודעים זה הוא וחברה שלו שעזרה לו - פושטקים!) כך אף אחד לא ימצא אותו.. וקורדיליה הופכת להיות מה שנקרא "higher being" כמו האורקול ונוטשת את אנג´ל לבדו (מלת ברירה) דרך אגב בפרק קונר אומר לאנג´ל משהו שלדעתי מאוד עמוק - הוא אומר לו "you´ll not gonna die - you´ll get to live, forever!" מסכן... ואז שהוציאו אותו משם אחרי שווסלי מצא אותו הוא היה חיוור והכל והיו לו סיוטים והזיות בתוך הים... מסכן שלי... :( אבל הוא חזר! :) עכשיו איך שבוא קורדיליה חזרה ובפרק האחרון שראיתי קורדיליה לא זוכרת כלום! כאילו מי הם אנג´ל וכל החבר´ה שלו.. אז אני מחר יראה את הפרק הבא הרביעי ואני יעדכן אתכם.. בכל מקרה זה הכל לעכשיו.. (סתם יש לי עוד... אבל בפעם אחרת..)

Evil Spike

New member
למי שרואה עונות 6 ו- 7 אחרת ספוילר!

שמתם לב שבעונה השביעית טוחנים את כל הקטע שספייק ניסה לאנוס את באפי וספייק כל הזמן רק חושב על זה ולבאפי היה איזה פלאשבאק של זה ב"ביניט´ יו" כשהוא ביקש ממנה להחזיק לו את הפנס שלא תבינו לא נכון - אני מתה על זה.. אבל מתי הם יהיו ביחד...? ואגב ב"סלפלס" זה היה קטע הכי אכזרי שיכול להיות לספייק אי פעם! אני ידעתי שזאת לא היא אבל עדיין - רעים! רעים! וב"הלפ" למה היא לא נשארה איתו?! למה?! לא נורא... :)

Evil Spike

New member
לנעמה, מתן וזלצברג

ראו איך הגעתי עד הלום למרות הכל! ואני הולכת להביא המון ספויילרים אז נעמה תזהרי... בכל מקרה אם יהייה ספויילר אני אפילו יכתוב - "זהירות נעמה" אז מה ככה? מחר יש לשון... תחביר נכון? לא היו שיעורים נכון? זה שיעורים משיעור קודם... נכון? יופי ומתן החלטנו (חלקנו) שחן צריכה להיות קורדיליה... זלצברג אתה יכול להיות גם ווסלי.. אבל מה שבטוח יוני הוא ספייק! אני מקווה שאף אחד מכם (מתן ועידו) לא מתנגד... אה וליעד טוען שהוא אנג´ל בגלל השרירים ... - זה בגלל השיער... אבל למה להרוס לו את האשליות? - אז נזרום עם זה.. וצריך לעשות מרתון של פרקים הכי יפים... והפעם יש מוזמנים חדשים... (ליעד ושקד) :) אני עכשיו שומעת את הגירסה המלאה של השיר האחרון... ואני אומרת עכשיו רשמית לכולם שידעו שאני סולח..אה.. סליחה אני מבקשת סליחה ממורן שחם אם העלבתי אותה בטעות לא התכונתי - אבל כזאת אני... בכל מקרה זה לא היה אמור לפגוע זה סתם משהו שרציתי לשתף אותה בו (אני מדברת על התיאורייה שלי..)

Evil Spike

New member
תמונות ועידו ומתן ראו הוזהרתם!

אני מאוד אוהבת את ספייק! למי שיש אפשר לשלוח לי תמונות של ספייק (טוב לא רק לי - לכולם) וגם של אנג´ל.. אבל אני מאוד אוהבת את ספייק... הוא כזה חמוד.. ועידו ומתן ראו הוזהרתם! ספייק ואנג´ל חמודים! דיי לשנוא אותם! ואני רושמת למתן פלוס כי הוא הראה קצת סימפטיות לגבי ספייק ואנג´ל כשאמר (על כל אחד מהם בסיטואציה אחרת) "אני כבר לא שונא אותו כל-כך, הוא בסדר..." עידו - יש לך ממי ללמוד!

ברוכה הבאה

ספוילרים לעונה ה7 את מתכוונת? אם כן- אני בטח לא אקרא אותם, כל עוד לא ראיתי את הפרקים

idan3k

New member
../images/Emo46.gif גאד! תכתבי למה הספויילר!

לאיזה עונה ואם זה לשביעית אז לאיזה פרק!!!

Idomania

New member
ועוד משהו...

תשרשרי.. פשוט תעשי לעצמך שרשור ספוילרים ובו תכתבי את כל הודעות הספוילרים שלך

nAm250

New member
ובשביל האיזון

מכיוון שאני מעריצת אנג´ל לא ספייק התמונה הכי יפה לפי דעתי של דיוויד...

idan3k

New member
../images/Emo26.gif

1. אני? שונא את ספייק? ממש לא... 2. קוראים לי עידן ולא עידו, תלמדי לקרוא. 3. מי את חושבת שאת שאת יכולה לבקר פה אנשים ולרשום להם פלוסים או להגיש להם שהם יכולים ללמוד... את לא נמצאת פה 24 שעות אפילו אז תעשי טובה ותורידי פרופיל... כי מהרגע שנכנסת לפה את... בואי רק נגיד שעדיף היה שלא תכנסי לפה... יש לך בעיה עם החוקים? עם זה שהגולשים פה לא מוכנים לתפוס ממך כמו שאת תופסת מעצמך? הX למעלה מחכה לך...

nAm250

New member
היא לא התכוונה אליך...

היא חדשה והיא לא כל כך מבינה, מה לעשות לא כולם הם כמוך!
תוותרו לה קצת, תמיד זה ככה בהתחלה

idan3k

New member
אז זהו שהיא לא מבינה שהיא חדשה

היא חושבת שהיא יכולה לקבוע לכולם ולשפוט את כולם... תאמיני לי כשאני הייתי חדש התנהגתי בהתאם... ואין כזה דבר לוותר לה, אם נוותר לה אז היא תמשיך לקלקל לכולם ת´סידרה, אני אישית בטחתי לעצמי שאם הורסםי לי כאן עוד פרק אחד בעונה השביעית אני לא נכנס יותר לפורום הזה.

Idomania

New member
לא היא לא התכוונה אליי...

היא התכוונה לעידו זלצברג (צדקתי?) כנראה היא מכירה אותו מאיז הפורום אחר או מהחיים שלה.. ונראה לי שגם למתן 14(או שזה כבר 15??)

idan3k

New member
לי יש יומולדת עוד 17 יום (כולל היום

) ואז אני אהיה בן 15... 17.11 - תסמנו ביומנים!

max2k

New member
לי יש יומהולדת עוד 16 ימים

אם אנחנו כבר בנושא.

למעלה