סופש...

מממאיה35

New member
../images/Emo184.gif סופש...

איך התחלתי לפאזל? חוץ מזה שבגיל 16 או משהו עשיתי איזה פאזל וחצי (עד היום אני זוכרת שה"חצי" היה פאזל של 1000 של המונה ליזה שהתייאשתי באמצע והוא עדיין איפשהו מפורק בקופסא אצל ההורים שלי), לפני איזה חמש או שש שנים היתי חולה במחלת הנשיקה, שזו כידוע מחלה שיכולה לקחת הרבה זמן.. אז היה לי המון זמן וקניתי לי פזל ע"מ להעביר אותו.. בדרך הבראתי מהחיידק של המחלה אבל נדבקתי ב"חיידק" אחר
בכל מקרה, עכשיו אני כבר שבוע בבית, חולה, אבל לצערי לא מסוגלת לפאזל.. יש פאזל שהתחלתי לפני המחלה, כבר אחרי מיון ואפילו חלקו הורכב, ואני לא מסוגלת להתיישב עליו.. באסה.. אם היתי יכולה לפאזל נראה לי שהיתי מסיימת חצי מהסטוק של הפאזלים שממתינים להרכבה.. אבל אני לא יכולה, אז מה שנשאר זה לקטר
כשאתם חולים אתם יכולים להרכיב או מרכיבים פאזלים? ~סופש נעים~

jocie1

New member
../images/Emo115.gifרפואה שלמה החלמה מהירה לך../images/Emo140.gif

|אחרי מנוחה רצינית כבר חוזרת לעבודה. אין מספיק שעות ביום להגיע לכל הדורש תשומת לב, כולל הפאזלים. לכן לוקח המון זמן להשלים את ההרכבה. תרגישי טוב סוף שבוע נעים. תקפידי על שתיה מרובה הטמפ' יטפסו...

ssyוM

New member
שאלה טובה

כשאני חולה אני לא ממש במצב לפאזל...קשה להתרכז כשיש גורם מסיח כמו מחלה . שתהיה לך רפואה שלמה
שולחת לך המון

shely50

New member
החלמה מהירה!../images/Emo39.gif

רק תרגישי טוב, שתוכלי לחזור ולפאזל בכיף!

123נעמי

New member
החלמה מהירה ../images/Emo140.gif

חיזרי מהר לאיתנך ולהרכבת פאזלים

תתאיפה

New member
מממאיה, אם צרת רבים חצי נחמה אצלך, אז גם אני

כבר יותר משבוע חולה ורק היום הלכתי לרופא.... ובגלל זה עוד לא מיסגרתי את הפאזל שסיימתי בשבוע שעבר, הוא עדיין מונח על השולחן... מאחלת לך החלמה מהירה, אני בדרך... לגבי מחירים של פאזלים, הסתקרנתי לדעת אם בדיוטי פרי המחירים יותר זולים, אז התשובה היא: לא בצורה משמעותית, אם בכלל. הבת שלי טסה השבוע ובקשתי שתבדוק לי, אז קודם כל אין מבחר והמחירים נעים בין 35$-45$ ל-1000 חתיכות.

האדרים

New member
שולחים לך איחולי החלמה מהירה ../images/Emo24.gif

הרגשונים באדיבות הילדים...

למעלה