../images/Emo184.gif סופש...
איך התחלתי לפאזל? חוץ מזה שבגיל 16 או משהו עשיתי איזה פאזל וחצי (עד היום אני זוכרת שה"חצי" היה פאזל של 1000 של המונה ליזה שהתייאשתי באמצע והוא עדיין איפשהו מפורק בקופסא אצל ההורים שלי), לפני איזה חמש או שש שנים היתי חולה במחלת הנשיקה, שזו כידוע מחלה שיכולה לקחת הרבה זמן.. אז היה לי המון זמן וקניתי לי פזל ע"מ להעביר אותו.. בדרך הבראתי מהחיידק של המחלה אבל נדבקתי ב"חיידק" אחר
בכל מקרה, עכשיו אני כבר שבוע בבית, חולה, אבל לצערי לא מסוגלת לפאזל.. יש פאזל שהתחלתי לפני המחלה, כבר אחרי מיון ואפילו חלקו הורכב, ואני לא מסוגלת להתיישב עליו.. באסה.. אם היתי יכולה לפאזל נראה לי שהיתי מסיימת חצי מהסטוק של הפאזלים שממתינים להרכבה.. אבל אני לא יכולה, אז מה שנשאר זה לקטר
כשאתם חולים אתם יכולים להרכיב או מרכיבים פאזלים? ~סופש נעים~
איך התחלתי לפאזל? חוץ מזה שבגיל 16 או משהו עשיתי איזה פאזל וחצי (עד היום אני זוכרת שה"חצי" היה פאזל של 1000 של המונה ליזה שהתייאשתי באמצע והוא עדיין איפשהו מפורק בקופסא אצל ההורים שלי), לפני איזה חמש או שש שנים היתי חולה במחלת הנשיקה, שזו כידוע מחלה שיכולה לקחת הרבה זמן.. אז היה לי המון זמן וקניתי לי פזל ע"מ להעביר אותו.. בדרך הבראתי מהחיידק של המחלה אבל נדבקתי ב"חיידק" אחר