מחלות.

MispIaced

New member
גם לגז יש טעם מגעיל

מעניין אם הוא יקפיא לי את הפירסינג בלשון.

Billy Shirs

New member
../images/Emo184.gifמחלות.

לאחר שהבראתי מווירוס כההה לא נעים של 24 שעות, ממש רציתי לספר לכם על זה, אז החלטתי שעל הדרך אני אפתח שרשור לגיטימי אם כי אוף-טופיקי על הנושא הכה לא נעים הזה. אז... אתם רוצים להיות חולים (במשהו קל כמו שפעת למשל)? מה המחלה הכי לא סימפטית שהייתה לכם? האם הייתה לכם מחלה או פציעה חמורה עד כדי אשפוז? האם אתם מנסים להמשיך בחייכם כרגיל כשאתם חולים או שאתם נשכבים במיטה ומסרבים לצאת? מה הקטע השנוא עליכם במחלות? (מי שרוצה יכול להוסיף שאלות בעצמו...
)

sweet shir

New member
עונה ^_^

אז... אתם רוצים להיות חולים (במשהו קל כמו שפעת למשל)? לא, לא יכולה להרשות לעצמי להפסיד מבחנים ומתמטיקה. ><" מה המחלה הכי לא סימפטית שהייתה לכם? קלקול קיבה: יום שלם של הקאות. האם הייתה לכם מחלה או פציעה חמורה עד כדי אשפוז? כן, בגיל שנה.
האם אתם מנסים להמשיך בחייכם כרגיל כשאתם חולים או שאתם נשכבים במיטה ומסרבים לצאת? נשכבת במיטה ומסרבת לצאת.
מה הקטע השנוא עליכם במחלות? שלא מרגישים טוב חח
.

אני חיילת, תחשבו לבד. (גימלים!!!!)

הראשון: כן!!!! הלפני אחרון: "הצילו, המפקדת? (אני לא באמת קוראת לה המפקדת.) אני גוסססתתתתתת!!!!!!!!!!!!!!! אני לא יכולה לבוא היום!!!!!!!"

פלאפאל

New member
חלית? ../images/Emo2.gif

אעעעע ;[ מתוכננת לי שפעת של 24 שעות ביום ראשון, לכבוד המבחן בהיסטוריה
אף פעם לא הגעתי לאשפוז למרות שזה נמצא ברשימת ה"עד גיל 30" שלי (יחד עם להתעלף). ואי אפשר להמשיך בחיים כרגיל כשהראש שלך מאיים להתאבד O:

Billy Shirs

New member
גם אני לא התעלפתי:\

זה נראה דווקא כיף. וכן, חליתי. זה היה נורא לא נעים. הקאתי פעמיים:\ אחרי שכבר חזרתי לישון (כי ברור שזה יהיה באמצע הלילה) חשבתי בבוקר שאני כבר מרגישה טוב ושאני יכולה ללכת לבי"ס, וגם אם אני לא מרגישה טוב אז מה, יש לי מבחן בכימיה, ארבע שעות מחשבים ופעם ראשונה בהרכב, ז"א, יום עד חמש. אז שינסתי מותניים והלכתי לבי"ס. מיותר לציין שהיה סיוט. היו לי כאבי ראש, סחרחורות, ותחושת קור תמידית שהובילה לרעידות מדי פעם. במבחן בכימיה קיבלתי 72, במחשבים לא תפקדתי ובהרכב סתם היה אסון כי לא ידעתי איך לתופף אז אחד אחר ניגן ואני צפיתי. בזבוז זמן מוחלט! והכי עצוב, שהבנאדם בכלל בסיסט אבל הוא מתופף פי אלף יותר טוב ממני. (כן, הסיבה האמיתית שהלכתי היא ההרכב.)

פלאפאל

New member
../images/Emo2.gif תרביצי לבסיסט! יש לך מקלות, השתמשי בהם!

בשביל מה נראה לך שהם שם, להרביץ לתופים תמימים וחסרי ישע?
תתאמני על זה המון המון המון. או שתתאמני על בס ותנגני במקומו כשהוא ינגן במקומך. כל ההרכב הזה נשמע די פלצני ותופס מעצמו >_<

Billy Shirs

New member
עד כמה שאני מרחמת על התופים,

וגם קצת על הבסיסט, ממש לא הפריע לי שהוא ניגן. אין לך מושג כמה מפגרת הרגשתי כשניסיתי לעשות את המקצב (הממש קל, לפי המנצח) שניסו להראות לי. חוץ מזה שכל פעם שניסיתי כולם הסתכלו עליי. זה היה נורא. אני לא סובלת כשאנשים מסתכלים עליי ככה. מין בהייה סלאש נעיצת מבטים. ואגב, הוא לא הבסיסט בהרכב הספציפי הזה. נראה לי שהוא סתם בחר לצפות מאיזשהי סיבה.

להתעלף זה לא כיף!!!!!!

זה כיף כשאת חסרת כל יכולת לזוז או להגן על עצמך?! כשאת פשוט נופלת בערמה על הרצפה וצריכים לטפל בך כדי שלא תחנקי או משהו?! זה כיף כשאת יודעת שאת עומדת להתעלף ואת צורחת למישהו שיעזור כי את נמצאת לבד ואת בקושי מצליחה כי אין לך כוח לזוז?!

Billy Shirs

New member
../images/Emo6.gif

אולי זה באשמתו והוא רוצח מטורף בפוטנציה וכאלה, אבל לפחות יש לו עמוד שדרה והוא ממש שווה!

Billy Shirs

New member
בטח שהוא הצליח!

את לא קוראת את הקומיקסים? הוא התחתן 10 פעמים מאז. נראה לי שהוא התגבר לא רע. כבר לא ממש אכפת לו מהירו, אלא יותר מקאיטו כי הוא נעל אותו 30 שנה וכאלה. נראה לי שעל יאקו הוא כבר דיי התגבר.

אני לא קוראת../images/Emo3.gif

אם כן - כנראה הוא לא אהב אותה מספיק! הוא סתם רב עם הירו עליה! פויה על אדם! (אני אוכל לענות לכל דבר שתגידי.)

Billy Shirs

New member
חוצפה!

הוא אהב אותה עד כדי כך שהוא היה מוכן להרוג את הירו בגלל זה
הוא סתם התגבר, כי אנשים נוטים לעשות את זה לאחר 400 שנה.

למעלה