מחלות.

PerfectSP

New member
XD ../images/Emo190.gif

זה פשוט ש... בכלל אין הרבה להקות עם בנות
רק שתי להקות וחצי עם סולניות D: ועוד כמה להקות גות'

Billy Shirs

New member
זה בגלל שבנות לא יודעות לעשות מוזיק

ה. חוץ מאחת בשכבה שלי אבל לכל כלל יש יוצא מהכלל

Billy Shirs

New member
נו באמת..

אני רק מציינת עובדה. את יודעת כמה אנשים יש בביג בנד? בערך 20. את יודעת כמה בנות? 2.

פלאפאל

New member
את יודעת כמה נגני צ'לו יש?

וכמה נגניות? יותר נגניות. חוץמזה שזה ממש לא אומר כלום. גם יש יותר גברים בהייטק, זה לא אומר שהם יותר טובים בזה. רות גביזון לשלטון, היא אמרה על זה דבר מה זה חכמים. אבל בואי לא נכנס לזה

Billy Shirs

New member
אצלנו יש אחת...

שהיא במקרה גם חברה ממש טובה שלי
בכל מקרה, על הכלים ה*מגניבים* יש הרבה פחות בנות. כמה חצוצרניות, סקסופוניסטיות, מתופפות, בסיסטיות, קלריניסטיות וכו' את מכירה? מעט מאוד וחבל שכך. איך שנולדת לי בת אני קונה לה חצוצרה כזאת מפלסטיק לילדים.

להתעלף זה לא נחמד.

יש לי נקודה בברך שאם אני מקבלת בה מכה, אפילו הקטנה ביותר - אני מתעלפת. תארי לעצמך איזה סיוט היה זה להיות ילדה שכל הזמן נופלת.

פלאפאל

New member
כי זה משהו שצריך לעבור? ../images/Emo3.gif

נו לא על כמעט-מוות... סתם על התייבשות או משהו. האוכל בחדר מיון באמת טעים, סתם שתדעו. אנשי האמבולנס הולכים לאכול שם כל הזמן כי זה טעים P:

MispIaced

New member
נמנמ

הייתה לי פעם שפעת עם חום של 42 מעלות (כן מאיה, 42 D: ). אף פעם לא אושפזתי ואף פעם לא התעלפתי Oם

MispIaced

New member
כן

התחלתי לחשוב ולראות דברים שלא קיימים. אני לא ארשום, אתם תחשבו שאני חולה נפש >:

Billy Shirs

New member
אבל הזיות זה כל כך מגניבבב

כמו שיר של הביטלס
חוץ מזה, אף אחד לא יחשוב שאתה חולה נפש אם תרשום הזיות. מה שחשוב זה שאתה *יודע* שהן הזיות. לדוגמה, אם היית רושם באיזשהו שרשור א-ט "וואי אתם לא תאמינוווו עפתי היום על דרקון!!" אז הייתי דואגת.

MispIaced

New member
זה היה דיי קרוב לזה, האמת.

|הפדיחה|רק שחשבתי שאני חייב את השמיכה שלי להארי פוטר ושיש עכבישים בגודל 10 מטר בבית. (שוב, חום 42, הייתי על סף עילפון ואחרי 5 כדורי אקמול, מותר לי).|ספדיחה| ומאיה, תגדירי "אנחנו"
.

למעלה