אחסון תרופות

Milochka1

New member
../images/Emo184.gif אחסון תרופות

היכן וכיצד אתן מאחסנות תרופות? עד כה כל "בית המרקחת" היה מאוחסן אצלי בשידה ליד המיטה. לאחרונה הקטנצ'יק התחיל לגלות התענינות כלפי המגירה ולכן נאלצתי לפנות אותה בדחיפות. כרגע כל התרופות נמצאות בתוך שקית גדולה על מדף גבוהה במטבח, והבלגן חוגג. אין לנו אפשרות לתלות ארון תרופות בחדר האמבטיה. אשמח לשמוע רעיונות, עצות וטיפים

תרופות

לנו יש קופסא מיוחדת של איקאה שהיא "אנטי-ילדים" ניתן למצוא כאלה גם בפארמים אבל הן יור קטנות. יש להם מנגנון שבלתי ניתן לפתיחה ע"י ילדים. הקופסא הזו נמצאת על השידה באמבטיה. אם אל בא לך להשקיע את תמיד יכולה לקנות מנגנון נעילה למגירה נגד ילדים כך שלא יוכל לפתוח את המגירה והתרופות יחזרו למקומן.

Milochka1

New member
למען האמת

גם ככה הייתי צריכה לחפש לתרופות מקום אחר. מאז שהגיע הילד הסטוק גדל (לצערי) וכבר מזמן המגירה של השידה הייתה בבלגן ולא היה בה מספיק מקום. לצערי קופסא קטנה לא תעזור לי
כי יש די הרבה בקבוקונים/קופסאות וכו'.

אז דווקא הקופסא של איקאה תתאים לך

ברוחב ובאורך היא בערך כמו קופסאת נעלים אבל היא הרבה יותר עמוקה ולכן את יכולה לשים בשתי שכבות (ואפילו 3 לפעמים). אני שומרת את כל התרופות של הקטן במגירה הראשונה של השידה כשזה כולל בעיקרר אקמוליים למיניהם, טיפות אף ומשחות שונות ככה הם בהישג יד בזמן הטיפול בו (כן כן, הוא עדיין עם חיתול, אנחנו בשלבי גמילה). כמובן שגם על המגירה הזו יש סוגר נגד ילדים!

SILIVAS

New member
אין לי קופסת תרופות

אבל בארון בחדר אמבטיה יש לי מדף גבוה ובו שמתי קופסא קטנה עם התרופות (בלי
רעה
) אנחנו לא צריכים הרבה. כרגע גם המדף יצריך טיפוס על כיסא בשביל ילד קטן. לאחסן בתוך קופסא בטיחותית נשמע לי רעיון מאוד טוב

jaguarjag

New member
למה באמבטיה?

נראה לי שתרופות לא מסתדרות טוב עם האדים באמבטיה לא?

SILIVAS

New member
למי השאלה../images/Emo35.gif

ועונה: למה במטבח
אף פעם לא הבנתי
אני מאחסנת באמבטיה מתוך הרגל אבל חוץ מתרופות שצריך לשים במקרר האמבטיה נראית לי מקום נכון לאחסן בו תרופות ובתוך ארון סגור אין סיבה שתהיה בעיה עם האדים וכמובן שהאמבטיה מאווררת היטב

maybesure

New member
אצלי במטבח כי

כולם בוגרים ונוטלים כדורים כתרופה - ויותר נוח עם ספל מים מהמטבח. כמובן שמדובר רק בחלק מהתרופות שהן בשימוש שוטף. על השאר עניתי בהמשך השרשור.

iditush forever

New member
התרופות אצלינו מאוחסנות

בקופסאת פלסטיק גדולה, שקופה, עם סוג של סגירה הרמטית נגד ילדים, אין לי מושג איפה נרכשה, קיבלתי אותה מהורים שלי בזמנו. התרופות תמיד נמצאות בארון של החדר שינה, שזה חלק נפרד בארון שבו אני מאחסנת מוצרי קוסמטיקה שונים, מגבות, סדינים וכן גם את התרופות שיש לנו במידת הצורך.

רבקהבן

New member
תרופות אצלי

מאוחסנות בקופסה עם סגירה הרמטית בארון המטבח על המדף הכי גבוה פעם בכמה זמן בודקת את התאריכים ומרעננת לפי הצורך

I Was Hoping

New member
בסלסלה בארון מטבח

שאפשר לראות מה יש בתוכה כדי לא לחפש סתם. מדי פעם עושה בה סדר וזורקת מה שלא בתוקף, וקונה מה שצריך [פלסטרים, אדוויל וכו'].

אין לנו הרבה תרופות

והן מאוחסנות בסלסלה בארון המטבח העליון. מדי פעם עוברת ועושה סדר וזורקת מה שלא צריך.

שחר38

New member
בסלסלות בתוך ארון נעול במטבח

לא לוקחת סיכונים עם תרופות.

maybesure

New member
../images/Emo101.gif

תרופות שבשימוש שוטף - בקופסה של גלידות - ללא מכסה! בארון המטבח העליון (כבר מזמן אין ילדים קטנים בבית). הכוונה למשככי כאבים סטנדרטיים, משחה לכויות, אגדי פלסטר ותרופות כשיש מישהו חולה שזקוק להן באותו שבוע. כשמבריאים - מחזירה מיד את התרופות הלא שימושיות למגרה בחדר השינה שלי שם מאוכסנות כל התרופות כולל חמרי חיטוי ומשחות, מד חום וכו'. פעם בחצי שנה (לפני חורף ולפני קיץ), מסדרת את המגרה זורקת פגי תוקף ובודקת אם חסרים אגדים ומשככי כאבים מורידי חום. בתוך המגרה מאכסנת לפי סוגים בקופסאות של מגבונים לחים: משחות/כדורים/חמרי חבישה/. בקבוקי סירופ ללא קופסה בעמידה בתוך המגרה שעומקה מספיק להעמדת בקבוק עם הקופסה שלו. לא שומרת אנטיביוטיקה אם נשארה אחרי מחלה. כשחוזרת מבית מרקחת עם מינונים רשומים על קופסאות - רושמת מיד את המינונים על הבקבוקים גם. כפיות, כוסיות מידה ומזרקים - בקופסת פלסטיק בארון המטבח במקום קבוע.

יש בהום סנטר קופסא עם....

תאים העשויה פלסטיק שקוף כמו מזוודה קטנה , בגדלים שונים ובה ניתן לאכסן בין היתר תרופות וכדורים באופן שיהיו מרוכזים על פי שם או על פי שם המשתמש. הכי חשוב בנושא שהעלת זה לבדוק מידי פעם תאריך תפוגה .

שרונית28

New member
שעומר נולד קניתי בשילב קופסא מיוחדת

שנועדה לאחסון תרופות, יש לה מנגנון שילד לא יכול לפתוח. הקופסא נמצאת בארון בגדים במקום שאין לעומר גישה אליה. וכל כמה חודשים עורכת סדר בקופסא וזורקת תרופות שכבר לא שימוש או שתוקפן עוד לפוג.

בחיי כל שירשור פה מזכיר לי משהו

אחר לעשות כרגע תרופות שלא בשמוש יום יומי בסלסלות במדף העליון באמבטיה תרופות כגון אדויל נורופן וקירור + כאבי ראש בסלסלה מעל התמי 4 מה מראה שאני צריכה לעשות סדר בתרופות לראות מה צריך ומה לא ולעשותלי קופסא על מדף במטבח

Milochka1

New member
תודה לכולן ../images/Emo140.gif

החלטתי לאחסן אותן באחד מארונות המטבח במדף גבוהה בתוך סלסלות.

Milochka1

New member
ועוד שאלה

תרופות נוזליות כמו "אקמולי" או סירופים נגד שיעול - כמה זמן לאחר הפתיחה ניתן להשתמש בהן? האם ללכת לפי תאריך התפוגה המקורי? לא בעלון התרופות ולא על האריזות אין שום מידע בקשר לזה. ועוד שאלה ל maybesure: כתבת שאת זורקת את האנטיביוטיקה לאחר כל מחלה. אפשר לדעת אם יש לכך סיבה מיוחדת? הרי לחלק מכדורי האנטיביוטיקה יש תוקף של 3-4 שנים.

למעלה