גם זה אצל פיראט אקדחון, אולי הוא רמה 139, אבל ישנם רק 3976 HP!!! נראה שאני יכול לשרוד נגד דרקוני שלד?? בטח רק 2 מכות... למרות אצלך, HP שלך הכי גבוה בשאר העבודות, ועוד סקילים שמעלה הגנה כמו "Power Guard" אני מה זה מקנא בך! אין לי אפילו סקיל שמעלה הגנה... אני חייב עוד HP!!! אוף!!
וגמרתי את המשימות של התג שריף תותחית רצינית, היינו באיזה מפה שיש גם את המפלצות הסגולות (מצטערת לא זוכרת שמות) לרמה 95 שלוקח לי ים זמן להרוג והיא במקביל מרביצה ל-BF והורגת אותם מהצד השני כדי שאני לא אמות חבל על הזמן תותחית !!! בסוף שחררתי אותה לעלות רמה כי אני כל הזמן הולכת שם לאיבוד
והיא חוזרת לקחת אותי. כמובן שאת ז'אק לא מצאתי עדיין ולא ברור לי מה אני צריכה לעשות.
כדי להגיע ל JACK. אני אקח אותך לכניסה לשם ואת צריכה לקפוץ בשני שלבים. כשתגיעי למעלה הוא נמצא במערה. שימי לב שהמוטות הענקיים המתגלגלים הורגים. הדרך הכי טובה זה שאני אעלה אליו ואת תעשי טלפורט אלי בדרך כלשהי.
זה PQ (לאחד...) הוא יצא בקוראן ובמייפל סי לרמות 40+ ותוך 10 דקות אפילו מישהוא ברמה 40 יכול לקבל 70K EXP למי שצריך תרגום מהאינפו: רמות 40-200 לכל המפלצות יש 1 HP ככה שכל אחד יכול להרוג אותן (אם הוא לא מפפספס) מה שנותן ללוחמים ואראנים להעלות יותר לדקס כי סקילים של מובים מורידים את הדיוק למי שלא יודע....) היטי הקטן בכל שלב פשוט גורם לך לפספס יותר מה שמוריד את ה- EXP שמקבלים בסוף המקום הזה טוב במיוחד לאראנים כי גם ברמה 40 הם יכולים להרוג 12 מפלצות ביחד..... הנה לינק ותראו מה זה.... http://www.youtube.com/watch?v=yslKkEhvkdw
אלו PQ שנמצא ליד אריאט,PQ פרימדיות אלו צריך להרוג כמה שיותר מפלצות בזמן מסוים... אם תפגש ביטי ישמיד כול מפלצות על כול המפות כבונוס... את אראן שפוגע ב12, משום שתמיד בהתחלה התקפה הראשון פוגע רק 3, וזה כאילו "מתקן" את ההתקפה הבאה...