פתיל דון

smgfan

New member
כן! זה לפחות מה שאנחנו (הצופים)

יודעים! הדמויות לא! תמשיכי לראות, מצפה לך עונה מדהימה!!!!

הייזל

New member
../images/Emo183.gifפתיל דון

Stolen Child lyrics by W. B. Yeats music by H. Alexander Where dips the rocky highland of Sleuth Wood in the lake, There lies a leafy island where flapping herons wake The drowsy water-rats. There we’ve hid our fairy vats full of berries, And of reddest stolen cherries. Come away, O, human child! To the woods and waters wild with a fairy hand in hand, For the worlds more full of weeping than you can understand. Where the wave of moonlight glosses the dim grey sand with light, Far off by farthest Rosses we foot it all the night, Weaving olden dances, Mingling hands, and mingling glances, Till the moon has taken flight; To and fro we leap, and chase the frothy bubbles; While the world is full of troubles. And is anxious in its sleep. Come away! O, human child! To the woods and waters wild. With a fairy hand in hand, For the world’s more full of weeping than you can understand. Where the wandering water gushes from the hills above Glen-Car, In pools among the rushes, that scarce could bathe a star, We seek for slumbering trout, And whispering in their eaars; We give them evil dreams, Leaning softly out from ferns that drop their tears Of dew on the young streams. Come! O human child! To the woods and waters wild, With a fairy hand in hand, For the world’s more full of weeping than you can understand. Away with us, he’s going, the solemn-eyed; He’ll hear no more the lowing of the calves on the warm hill-side. Or the kettle on the hob sing peace into his breast; Or see the brown mice bob round and round the oatmeal chest. For he comes the human child, to the woods and waters wild, With a fairy hand in hand, For the world’s more full of weeping than he can understand.​

לiלה

New member
אם כבר דון אז מישהו יודע....

באיזו סדרה השחקנית שיחקה לפני באפי (זו חידה והתשובה למטה)... תשובה: מיגו. ידעתם? (תודה למאיה).

JoyceFreak

New member
את האמת...

ידעתי את זה וזו הוכחה שדון לא ב-א-מ-ת מעצבנת אלא הדמות שנתנו לה... כאילו זו לא השחקנית אלא הדמות... במיגו היא דווקא הייתה דיי חמודה... וואי החזרת אותי אחורה, איזו סידרה טובה! ממש אהבתי חבל שהיו רק איזה חמישה פרקים שחזרו על עצמם...

14מתן

New member
../images/Emo124.gif בקשר לדון (אל תסקלו אותי..)

קיימים ספוילרים קטנים על דון בעונה החמישית ופיצי פיצי על איזה שהוא חנון בעונה השישית היום כשחזרתי מסבתא שלי עברה לי הברקה בראש
למה אנחנו שונאים את דון ? בגלל שהיא צועקת כל פעם שחוטפים אותה, שמנסים להרוג אותה ? קודם כל היא בסך הכל בת 14 אפשר לחשוב מה אתם הייתם עושים אם איזה יצור מפלצתי עם שיניים מחודדות היה בא וחוטף אותכם למפעל שלו אני חושב שדבר ראשון הייתם מנסים לקרוא לעזרה ועוד במיוחד אם הייתם יודעים שאחותכם היא איזה סופר גיבור שמאבקת את היצור המחודד בתוך 7 וחצי שניות לפי דעתי היא באה להראות את האדם הפשוט בלי הכוחות העל טבעיים (ע"ע באפי, וילו טארה...) ומראה לנו איך האדם הפשוט מגיב לכאלה סיטואציות לא כמו תושבי סאנידייל חסרי הלב שלא איכפת להם מהחיים שלהם ושל חברים שלהם ומצידם אפשר למות, גם ככה הם יכולים לחזור כדמות אחרת בהמשך הסדרה (אנדרו...) אז דון באמת ניראת די אומללה יחסית לקבועים שבסידרה שבחרו מרצונם להלחם ביצורים המחודדים אחרי הכל לה אין ברירה הרי אחותה היא הקוטלת וכל מי שרוצה לפגוע בבאפי ילך ישר לדון ולכן הילדה לחוצה ! עזבו אותה ! שלא נדבר על זה שהיא גילתה שהיא המפתח (מטאפורה למאמוצת !) אז אוקיי היא לא מתמודדת עם זה הכי טוב בעולם אבל היא בנאדם (מפתח אבל למה להתווכח) והיא עושה טעוית כמו בblood ties או בreal me אז מה ?! כמה פעמים אתם טעיתם ?! אני אומר : "ישר כוח דון !" נ.ב אני כל כך עומד להיות מוחרם בפורום הזה...

לא מוחרם פשוט נסקל באבנים../images/Emo9.gif

למרות שיפה אמרת.. אני לא שונאת אותה.. זה זה שאני לא אוהבת אותה. לדעתי היא לא הועילה הרבה לסדרה זהו.. למרות שבשישית לטעמי היא משתפרת ומתן אתה חמודי:)

JoyceFreak

New member
תודה לאל! (עלילות דון)

סוף סוף מישהו מדבר פה כמו שצריך!... אף פעם לא הבנתי למה אתם כל כך שונאים את דון. נכון שהיא טיפה מעצבנת, ונכון שהצעקות שלה זה לא הדבר הכי מענג בעולם, אבל מה אתם רוצים ככה היה מגיב כל בן- אדם נורמלי! אני מסכים עם כל מלה של מתן שאזר את האומץ להוציא את זה לאוויר העולם... הילדה סך הכל בת 14 ילדה מתבגרת ממוצעת שרוצה חיים נורמלים (כמובן שהדבר לא ממש מסתדר לה כי אחותה של הקוטלת). היא מגיבה בדרך שכל מתבגרת מגיבה (יש לי אחות כזאת אני יודע...) רק בקול קצת יותר צפצפני, מה שאולי גורם לה להיות קצת מעצבנת. אני חושב שכדאי לרדת בכלל מכל הקטע עם דון כי אני אומר לכם כבר עכשיו שלקראת העונה השביעית הדמות של דון מאוד מתבגרת והיא כבר לא צעקנית- צפצפנית כזאת. נ.ב: מתן אני מקווה שאותך לא יחרימו כי אני הבא בתור אחריך...

IDOffryn

New member
דווקא בעונה החמישית..../images/Emo58.gif

היא הייתה איכשהו בסדר עד סוף העונה אבל בפרק האחרון רק המחשבה שכל הבלאגן שקרה לבאפי בגללה והיא אפילו לא אמורה להיות שם!!! אבל מצד שני אם היא לא היתה שם אז העונה החמישית לא הייתה(שמתם לב איך אני יוצא ונכנס מעלילה לחיים..) ו
6 מה היא עושה בעונה ה6??? היא כל כך תקועה שם!! והקטע של הקלפטומניה כל כך קטע נואש לעשות משהו מעניין איתה ונראה שבעונה השישית היא סתם פרצוץ יפה שצריך להציל מדי פעם..(סליחה עם זה שטחי מידי..) ונקודת מחשבה 7x01
באפי מאמנת את דון?? מתי ראינו את באפי מאמנת מישהו? כל ה6 שנים עם וילו וזאנדר והיא אף פעם לא למדה אותם איך להלחם ופתאם בלילה אנחנו רואים את באפי מלמדת את דון איך להלחם.. לא יודע לדעתי הדמות תהיה מעניינת בעונה הזאת... ושימו לב אחרון! אני כבר לא כותב דאון החלטתי להצטרף לתרגום של ביפ ולכתוב פשוט דון

IDOffryn

New member
ואני זוכר ../images/Emo41.gif

מתי בדיוק התעצבנתי עלייה לראשונה אוקיי בפרק האחרון של העונה החמשית שהמניין של גלורי סחבו אותה ואז פתאם היא צעקה "באאאאאאאפפפפי" שם בדיוק חשבתי אוף תסתמי כבר!! וזה רק התגבר בסוף הפרק... שספייק עלה ואז היא צעקה "ספייק" היא לחשבה שאם היא תהיה בשקט אז ספייק יכל להפתיע אותו והעיף אותו בלי בעיה אבל היא פשוט חייבת לצעוק!! וכמובן הסוף המר..

max2k

New member
אני חושב שבגלל

שאחותה הקוטלת אנחנו שונאים אותה (ותיכף יבוא ההסבר). זאנדר תמיד עמד לצד באפי, הוא זה מסמל את האדם הפשוט בסדרה. וילוו עושה קסמים ועוזרת לבאפי, בנוסף היא גם החברה הכי טובה. טרה עזרה לסקוביס´ לא מעט אבל אפילו היא לא הגדירה את עצמה בחמישית כסקוביס´. דון לא עשתה כלום כדיי לקנות את מעמדה, חוץ מעצם היותה המפתח היא מעולם לא עשתה דבר חשוב מספיק בשביל שנאהב אותה כמו כל שאר הסקוביס´. להפך היא נכנסה לצרות, ולכן כמו הרגש הראשון של באפי, הרגשנו שהיא מעמסה.

ככה-

אתה צודק בל מה שאמרת, אפשר להבין למה אתה תוהה... תשובה חדב בשבילך: דון היא דמות מעצבנת, דמות שפשוט מעצבן לראות אותה. היא אופיינית לגילה לחוצה וכל זה- כן. אבל הדמות- מעצבנת! אין מה לעשות!!

mscooter

New member
חשוב !!! למי שמסיים לקרוא את הסוף

של השרשור הזה אני מצטער בשבילו, אבל למי שעוד לא קרא, ולא ראה את העונה החמישית, אל תקראו... זהו... אם לא ראיתם את החמישית, סדרו את ההודעה... ולכותבי השירשור: פעמיים הזכרתם שדון היא
לחמישית המפתח !! וזה בלי להזהיר מראש כלום.. ממש לא מתחשב מצדכם... אם לא הייתי רואה את החצי השני של עונה 5 הייתי ממש מתרגז.. אל תשנאו אותי, אני פשוט רגיש לספוילרים

holala

New member
כולם אומרים לי לא לקרוא ספויילרים..

אבל מצטערת, אני חסרת סבלנות, וממש אין לי כוח לחכות עד שאני אדע בדיוק מי או מה הדון הזאת. אז ב-ב-ק-ש-ה, מי שיודע מה לעזאזל היא עושה פתאום בסדרה, כתבו וספיילרו חופשי! אני כבר מתה לדעת!!!

למעלה