פתיל דון

אושרה1

New member
איזה גדול התחילה העונה ה-5

בס"ד אני לתומי בודקת לי בתבל דיטל ואני מגלה שיש באפי!!! אבל עלו בראשי כמה שאלות: מאיפה דון הוקרצה? איך היא אחות של באפי מאיפה? ולפני כמה זמן התחילה העונה? אושרה

shonni

New member
מאיפה הביאו את דון?../images/Emo28.gif

מאיפה דון צצה פתאום? האם נתנו לה הסבר כי לא ראיתי? בינתיים היא ממש מיותרת ומעצבנת!

ד י י ז י

New member
בנתיים היא אמורה להיות...

מיותרת ומעצנת. חכי עוד כמה פרקים ותביני הכל. אל תקראי בשום פנים ואופן (כמה זמן לא יצא לי לומר את הביטוי הזה..
) ספוילרים! תהרס לך העונה.

לiלה

New member
אני זוכרת מה חשבתי שראיתי את דון...

הייתי בטוחה שאני לא בסדר ושכל הסידר לא ראיתי אותה או פספסתי משהו בעלילה... כעסתי על עצמי!

Marsha Figg

New member
אצלי זה היה שונה לגמרי...

התחלתי לראות באפי מעונה 5, אז לא ראיתי שום דבר מוזר בזה שהיא לא בת יחידה. לא הבנתי מה פתאום מציגים את הדברים מנקודת המבט שלה, אבל לא היה איכפת לי במיוחד, כי זה עזר לי להכיר את הסדרה. ואז, אחרי שראיתי את עונות 1-3, ופתאום באפי כבר לא בת יחידה, זה באמת נראה לי מוזר, אבל בהמשך זו מתגלה כאחלה של בחירה דווקא (לדעתי לפחות)...
רחלי

JoyceFreak

New member
תשובה...

חוץ מזה שיש לך תשובה למטה בשאלה של מישהו אחר, אז הנה התשובה... בסוף הפרק הראשון בעונה החמישית (דרקולה) הופיעה דון באופן מאוד מפתיע מה שהשאיר את כל צופי באפי בהלם. כמעט כולם (אני חושב) רצו לקלטות ולמקורות לבדוק שהם לא פספסו איזה משהו באמצע( כולל אותי) אז ככה... בקשר להופעה של דון ההסבר יינתן בהמשך העונה...אל תדאגי לא פיפסת כלום. זה גם נכון מאוד שדון מאוד מעצבנת וצעקנית אך אין מה לעשות זאת הדמות שלה. אני אישית לא ממש אוהב אותה אבל שוב אין מה לעשות...

GreeCheeMan

New member
בשום אופן אל תקראי ספוילרים!!

אני קראתי ספוילרים חופשי, וזה פשוט הרס לי את העונה החמישית. בסוף באפי VS דרקולה הייתי אמור להשאר עם פה פתוח, אבל קראתי לפני זה ספויליריים ארורים וזה הרס לי את החוויה של העונה החמישית.

star lili

New member
אני נשארתי עם פה פתוח

איזה שבועיים אחרי שראיתי את BvD,ואני מתרחקת מספוילרים כמו מ
, אז כמעט מתתי עד לפרק 5, כשסוף סוף מגלים מה קורה שם לעזעזל. וזה היה שווה כל רגע.
ממליצה לכולם.

ANGEL N

New member
גם אני !!!

הייתי די המום מהקטע הזה. ספויילר לעונה חמישית!!! אבל היה לי ברור שלא ככה סתם הכניסו אחות לבאפי, זה פשוט לא מתאים לסידרה כזאת, זה לא היפים והאמיצים ששם בלי הרבה בעיות מכניסים עוד משהוא לסידרה בלי הרבה בעיות, ישדעתי שמשהוא מאוד מאוד חשוב קשור אליה

idan3k

New member
באופרות סבון לא מוסיפים סתם אחים...

לא אומרים הופה יש אחות היא תמיד הייתה שם... אמא ואבא עושים ילד, הילד 7 שנים תינוק ופתאום שצריך הוא נהיה בן 20 ויש לו רומן עם הדודה שכבר 8 שנים בת 30.

לעומת זאת באריזה משפחתית

פתאום מעלימים אחות (הייתה ג´ודי? נכון, עכשיו כבר אין!)

max2k

New member
כן אבל לזה יש הסבר

האוטובוס בית ספר של השחקנית ששיחקה אותה התהפך. עדיף היה לא לגשת לנושא כזה רגיש לסדרה לכל המשפחה.

B a n j o

New member
../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif

אני שמעתי שהיא סתם לא רצתה לחזור מה קרה לה? מתה ?

B a n j o

New member
לא נורא

one nigro פחות
סתם, אני לא גזען, זה פשוט היה מתחייב !

העונה התחילה לפני.. 3 פרקים

ודאון.. את תגלי מאיפה היא הגיעה עם הזמן. אל תדאגי, לא הפסדת כלום אלא אם כן את רוצה ספוילרים, ואז אני בשמחה אגלה לך מי זאת דאון;)

תמשיכי לראות את העונה ותביני-

או שתקראי ספויילר להמשך העונה- ספויילר להמשך 5 ההסבר שהיא כוח שהוכנס לגוף ילדה-דוון והושתלו זכרונות שונים עם דוון במוחות של כולם... משהוא לא מובן אבל זה בקצרה כדי שלא יהרס מדי לך כל הקטע.. חבל על ספויילרים...

למעלה