סכמ"ש

rocket

New member
ליד באר שבע

אבל הייתי כמה חודשים בממר"ם בהתחלה סתם בסיפוח ואז בקורס

Serf SaN

New member
נראה לי..כבר לא קיים כזה קורס XD

או ששינו לו את השם, או שאיחדו אותו עם משהו אחר.. סבטה, את ענתיקה

Ayelet chan

New member
מה הבעיה עם אט"ל? XD

חברה שלי שם וסבבה לה, וגם אני יושבת שם כל הזמן במשרדים ויש שם אנשים מגניבים.

Serf SaN

New member
למה? דווקא יעל נהנת שם.

בדר"כ אט"ל זה רע כי זה אומר להיות אחראי מחשוב ב... בסיס מזון. או בסיס אחסנה כלשהו. אבל נגיד אט"ל בקריה (וזה בתגובה גם לשאלה של איילת) - ממש בסדר.

Mana Sama

New member
אמממ..

הדרך קבע כל מי שהגיע לאט"ל מהקורס שלנו הגיע לאותו משרד שח"ר של"י (או פורטל משא"ן,אותו דבר) ובתכלס כל הידע שנרכש בקורס לא ממומש שם בשיט וזה כזה איכסי ;;

Serf SaN

New member
כן, אבל חצי מההקצאות של הקורס ככה..

משנים לכולם את התפקידים. אין מה לעשות :X

Mana Sama

New member
באמת? הבנתי שזה רק אצלנו

לפחות ממה ששמעתי כולם הגיעו להיות מנהלי רשת חוץ ממנו...נספחי קורס מר"מ >:

Serf SaN

New member
באמת??

אז חבל שחיית בהרגשה הזאת כל הזמן... אני מכיר מלא אנשים שהפכו לבודקי תוכנה, תומכות של תוכנה אחת וזהו, ועוד ועוד...

Mana Sama

New member
אבל זה כזה מסריח ><

אם יש חוסר בכוח אדם לתפקידים האלה,שיפתחו יותר קורסים מראש לא חבל עלינו? מה השח"ר של"י תרם לי בחיים? -.-

Serf SaN

New member
זה לא מה הוא תרם לחיים שלך,

זה מה החיים שלך תרמו לצבא. :) ואין מספיק ביקוש כדי לפתוח קורס שחר שלי, אז לוקחים אנשים מקורס הכי קרוב ומכשירים אותם לזה.

Lightning9

New member
באיחור משהו

משהו טוב שקרה השבוע? מד"א, עבודה כייפית במיוחד! משהו רע שקרה השבוע? לא היה זמן לנשום. שיחה די כואבת שהייתה צריכה להעשות, אבל היא עשתה טוב בסופו של דבר שיר השבוע: היה משהו, לא זוכרת ממש סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: דקסטר שנגמר >: ושבעת החטאית שראיתי היום! ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? "לברוח ממלאך המוות", ספר שהתחלתי לקרוא בזמן העבודה ואני צריכה לקנות ולהמשיך אותו~ בילוי השבוע? אני אומר מד"א, כי לא יצאתי [שוב] השבוע. אין לי כוחות התחדשות השבוע? תלושי משכורת? XD ציטוט השבוע? איש: "איפה קרני?" אדם: "קרני ודוקטור חזי נמצאים בחדר כבר שעה, הדלת סגורה ואין רעש. אנחנו מפחדים לנחש מה קורה שם!" ואז באו תיאורים של מי פסיבי, מי אקטיבי ועוד דברים שלא אמורים לקרות במשמרת!! קוספליי השבוע? אבל אני לא שומרתתתת תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? כלום, אני עצלנית. אבל גיליתי שהצבע מהשמלה של נואלה ירד לעיטורי זהב, וצריך לעשות חדש >: למה מצפה בשבוע הבא? כמובן שמד"א, עבודה! חברים סוף סוף ואולי להצליח לישון כמו בנאדם. אדם שעשה לך את השבוע? אדם. כל פעם מחדש. וגיאפיין בצורה כלשהי תמונה? כןןןןןןןןןןןן. תודה לקורלי

S.Riddle

New member
HIDE YOUR KIDS, HIDE YOUR WIFE

משהו טוב שקרה השבוע? צבעתי את השיער! D: משהו רע שקרה השבוע? מיגרנות. שיר השבוע: 4 Minutes - First סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: קיו קארה מאו ^-^ ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? random BL בילוי השבוע? סופ"ש אצל שירה + הארי פוטר 7 + סרטים קוריאניים + עוגה!
התחדשות השבוע? מגפיים חומות ופרוותיות משירה ~D: ציטוט השבוע? היה לי ציטוט ממש טוב, אבל הוא כל כך לא לציטוט על גבי הפורום. XP קוספליי השבוע? http://www.cosplay.com/photo/1959811/ - הן כל כך יפות!
תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? כלום :( אבל השבוע אני אתחיל לתפור כמו שצריך! למה מצפה בשבוע הבא? לא משהו מיוחד. אדם שעשה לך את השבוע? שירה 3>~ תמונה? ~

rocket

New member
ו.... גם אני ../images/Emo35.gif

משהו טוב שקרה השבוע? אני חושבת שהדבר שבאמת היה טוב השבוע הוא שהחתול שהוצאתי מהרחוב סוף סוף (מצא בית חם ואוהב ויש לו עכשיו גם אבא וגם אחות קטנה
משהו רע שקרה השבוע? אני לא חושבת שהיה משהו רע במובהק. שזה כבר טוב.
שיר השבוע: David Bowie - Life on Mars
סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: לא יצא לי לראות שום דבר השבוע לצערי...
ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? כלום :/
בילוי השבוע? לא כזה ביליתי השבוע
התחדשות השבוע? חוברת תשחצים *_*
ציטוט השבוע? אחת מהלקוחות הממש זקנות אתמול בעבודה שלי - "את יודעת, אני באה לראות במקום הזה הצגות כבר עשרים שנה!" אני - "אבל המקום הזה נבנה רק לפני כמה שנים ...."
קוספליי השבוע? http://calssara.deviantart.com/art/Romeo-X-Juliet-161692406 - חלומי *_* יום אחד אצלי .... רק בלי הטירה ברקע :/
תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? התחלתי להכין צמיד חדש ואיבדתי אותו באוטובוס :<
למה מצפה בשבוע הבא? להתחיל עוד עבודה (השלישית שלי...), להתחיל לתפור.
אדם שעשה לך את השבוע? נבט, שוב. היא חייבת להתחיל לקרוא פה מרוב שאני מזכירה אותה מדי שבוע.
תמונה? אין לי תמונות חדשות..

למעלה