סכמ"ש

string chan

New member
../images/Emo183.gif סכמ"ש ../images/Emo183.gif

משהו טוב שקרה השבוע? משהו רע שקרה השבוע? שיר השבוע: סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? בילוי השבוע? התחדשות השבוע? ציטוט השבוע? קוספליי השבוע? תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? למה מצפה בשבוע הבא? אדם שעשה לך את השבוע? תמונה?

Mint Drops

New member
Willy Wonka

משהו טוב שקרה השבוע? ראיתי צ'ארלי בממלכת השוקולד פעמיים, הארי פוטר החמישי והשישי, EASY A ו-500 ימים עם סאמר. משהו רע שקרה השבוע? פעילות על טבעית 2 (לא שווה את הכסף), מזג אוויר נורא, יום שני שהיה מלא באכזבות, אף אחד לא רוצה לראות איתי טרון >: שיר השבוע: http://www.youtube.com/watch?v=d633ouCmXww תצחקו, אבל אני לא יכולה להפסיק עם זה. סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: צ'ארלי בממלכת השוקולד! ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? בילוי השבוע? מסעדה עם אמא, פעילות על טבעית 2 עם חברה, התחדשות השבוע? לק כחול מחריד. ציטוט השבוע? "איך כותבים סיסי שליה?" -"ס' י' ס' י'." -"אה, כמו סיסי הנסיה! איך אהבתי את זה כשהייתי קטן." קוספליי השבוע? http://www.cosplay.com/costume/305720/ כי זה סרט כ"כ חמוד. תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? כלום. למה מצפה בשבוע הבא? יום רביעי, אני מניחה, למרות שאין משהו מיוחד. אדם שעשה לך את השבוע? האדם שהמציא את המיטה. תמונה?

juliChan

New member
יהיה בסדר

משהו טוב שקרה השבוע? - שעות העבודה שלי כבר לא מטורפות כמו פעם משהו רע שקרה השבוע? - מצב רוח שלי על הריצפה ממש אני לא יודע מה יש לי אני רציתי השבוע להתחיל לשפץ את הקוספליי לייסרג אבל מאז מה שקרה לי עם אמא שלי כאילו פחד כזה שאם אני אתחיל להתעסק שוב עם הקוספליי הזה יקרה לי משהו שיר השבוע: Nightwish - Wishmaster סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: התחלתי לראות גאנדם כל העונות ... ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? בילוי השבוע? - בבית אין לי מה לעשות התחדשות השבוע? - אין קוספליי השבוע? http://www.cosplay.com/photo/2793574/ התלהבתי מהכנפיים שלהם למה מצפה בשבוע הבא? - לא יודע מה יהיה אבל אני נישאר חיובי אולי אני צריך לתת לעצמי עוד זמו לאסוף את עצמי

rukia chan

New member
תחי רכבת ההרים הרגשית! ../images/Emo103.gif

משהו טוב שקרה השבוע? נטע ישנה פה, ישנתי אצל מיי משהו רע שקרה השבוע? הגעתי לנקודת שבירה טוטאלית ובכיתי איזה שש פעמים... אבל עכשיו יותר טוב ^^ שיר השבוע: There's a Place For Us - Carrie Underwood סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: טכנית ראיתי אותו ביום שבת, אבל נרניה 3 המעולה *__* ונגמר מרלין עונה 3 ;; ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? שוליית הרוצח. בילוי השבוע? היאספות ראנדומלית ולא מתוכננת בשהם. התחדשות השבוע? אין. ציטוט השבוע? "אז מה, לנסלוט או פקונדו ארנה?" ו- "כן, דו"ץ היה אישה פעם" [גל ברגע טמטום] קוספליי השבוע? אין. תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? ממש לא חשבתי בכיוון אפילו XD למה מצפה בשבוע הבא? לסופ"ש. אדם שעשה לך את השבוע? כל מי שהיה בשהם, נטע ומיי במיוחד. ואימוש! ♥ תמונה? אין.

akirekaeru

New member
בתפוזים סיניים יש יותר תוכן ממה שנראה

משהו טוב שקרה השבוע? התחלתי לעבוד במאפייה "עוגייה". משהו רע שקרה השבוע? היה שבוע עמוס להחריד וקשה לשלב בין הלימודים לשיעורים לעבודה. אחרי יומיים וחצי של עבודה, הודיעו לי שלא התקבלתי כי אני - שימו לב - איטית מדי. ("אבל את מאוד חמודה".. לא, כי זה יוביל אותי רחוק.) שיר השבוע? + סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע? תודה לבר שייביץ' שהביאה את הגאונות הזאת לאוזניי: http://www.youtube.com/watch?v=LZoO8LyizLA (Maybe it's just the way I walk / that makes them think that I like... boys) ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? התחלתי את בין-עולם של ניל גיימן (
). מעניין כמה זה דומה ל"המהלכים בקצוות" וענייני העולמות בסדרת "קרסטומנסי" של דיאנה וויין ג'ונס (
גם). בילוי השבוע? כנראה שהאכילה במסעדה + סיבוב על חוף הים עם המשפחה הצהריים. התחדשות השבוע? 556+ ש"ח (125% יותר ממה שהייתי מרוויחה בחודש! וואו!) לחשבון הבנק בעשירי לינואר. ציטוט השבוע? "הפרלבל פילגל את הגרלשית". כיף בלחמן. (.. זו רק אני או שמשפטים בג'יבריש נשמעים כמו סלנג גס במיוחד..? הפרלבל גם *משנצר* את הגרגלשית, אגב.) קוספליי השבוע? אופס, לא שמרתי את זה. תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? \_/" למה מצפה בשבוע הבא? כלום, למען האמת. חה, לפחות לא יהיה לי עמוס. תמונה? זה לא ניבתן שעוות בפוטושופ, זו בעצם הגדלה מיקרוסקופית של רימה של זבוב. שימו לב ל"אף"!

Mint Drops

New member
נראה כמו משהו שעושים בספור.

נו, המשחק מחשב השולט ההוא שיוצרים יצורים.

string chan

New member
תפוזבל ../images/Emo191.gif

מחק לי הכל ): משהו טוב שקרה השבוע? תחילת השבוע היה ממש נחמד. יום שני משמרת שווה, עם שתי החייאות מוצלחות (; משהו רע שקרה השבוע? שאר השבוע היה מעצבן, הרגתי לא הכי טוב וזה. וכאב לי הגב אחרי המשמרת הזו >< שיר השבוע: נדפק לי הראש לגמרי, אבל: http://www.youtube.com/watch?v=ZhC-zQ3Kf-g סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: ראיתי עכשיו צעצוע של סיפור 3, וזה כזה חמוד ובכיתי בסוף ;ם; ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? סיימתי סופסוף את Royal Assassin וכבר התחלתי את הספר הבא.... בילוי השבוע? המשמרתבסני, אני מניחה XD התחדשות השבוע? אני מרגישה קצת רע להגיד את זה פה, אבל, החייאה. שנה ומשהו של חוסר מזל נתנו משמרות ממש שווה. D: ציטוט השבוע? "תראי עם מה אני מתעסק במקום ללמוד לפסיכומטרי..." פראמדיק תוך כדי הנשמות. קוספליי השבוע? http://www.cosplay.com/photo/2762684/ תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? אה, התחלתי סופסוף לעבוד כמו שצריך על העבודת גמר במוסיקה.... למה מצפה בשבוע הבא?ראשון-שני עמוסים במיוחד ): תמונה? נסטיה וחן 3> http://www.cosplay.com/photo/2794926/

Mana Sama

New member
אחד השבועות הנוראיים =/

משהו טוב שקרה השבוע? הפרוייקט ללימודים יצא זוועה,אבל המרצה איכשהו חיבבה אותו O.O ואין שיעורי בית באנימציה להשבוע,רק עריכה! ^__^ משהו רע שקרה השבוע? כל העבודה על הפרוייקט הייתה מלווה בעצבים בלתי יתוארים,הרבה דמעות ותסכול. הדמויות התפרקו,דברים זזו בתוך הפריים,התפאורה החליטה להתפרק לי באמצע..ולקח לי יותר מידי זמן לסיים עם זה >< וגם לא נפגשתי עם ליאב השבוע וסתם איכסי.. שיר השבוע: lady gaga-boys boys boys..אין לי מושג למה סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: פעילות על טבעית הראשון,שהיה משעמם עד ה-5 דקות האחרונות שהקפיצו לי את הצורה,ונייטמר ביפור קריסמס,שפשוט שכחתי כמה הוא מקסים ועשוי מעולה 3> ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע?כרגיל-כלום בילוי השבוע? עם ניב אצלי בבית..היה הזוי התחדשות השבוע? כלום ._. ציטוט השבוע? אני כבר לא זוכרת.. קוספליי השבוע? לא נתקלתי במשהו מיוחד תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? פרוייקט מסריח ~__~ למה מצפה בשבוע הבא? לאכול פיצה,כי אני עם חשקים מתחילת השבוע XDD ולפגוש את ליאב >: אדם שעשה לך את השבוע? כל מיני אנשים נחמדים שניסו לעודד 3> תמונה?

HetareFlora

New member
ברפ

משהו טוב שקרה השבוע? שאלה טובה משהו רע שקרה השבוע? הסופ"ש לא הסתיים משהו. שיר השבוע: F.Cuz - Friend's Graduation סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: לא זוכרת. בטח הקליפ החדש של אפטר סקול ודברים ביוטיוב, ומלא מלא שטויות של סאיוו ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? הפרק החדש של דייס, קראתי מחדש סאנגוקו סטרייז בילוי השבוע? במסעדת המבורגר עם חברה ביום שלישי..? התחדשות השבוע? נעליי בית חדשות..? והזמנתי כמה דברים. ציטוט השבוע? "היום למדתי שגם דרקוני ים יכולים להיות הומואים. וקרוסדרסרים." קוספליי השבוע? אין לי כוח. נגיד שזה משהו שאני מתכננת להאנאמי תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? הכנתי פפיון למה מצפה בשבוע הבא? מתחיל סופ"ש ארוך שמקבל גשר ליום רביעי שאחריו. ^^" אדם שעשה לך את השבוע? .. התשובה שאני מכניסה כאן מתחילה להתיישן.. תמונה? אין לי מושג.

BIGסכמ"שון :)

משהו טוב שקרה השבוע? מממ.. ראיתי עם כנני את TANGLED :) והDVD של הBIGSHOW 2010 הגיע *_* משהו רע שקרה השבוע? כאבי שיניים, סופ"ש סביר וסתם. שיר השבוע: High High - Gdragon&TOP סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: המ. כלום ס: אבל ראיתי את הDVD של ביגבאנג פעמיים ברצף וגם את פרק 7+8 של Family Outing~~ ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? ספר בשם "סוזנה הבוכייה" - לא משהו, לא מומלץ. בילוי השבוע? TANGLED עם כנני. התחדשות השבוע? הDVD המהממםםםםם 3> ציטוט השבוע? "DEUCE DEUCE!!!" קוספליי השבוע? אין 3:" תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? איןןןן~ למה מצפה בשבוע הבא? כלום... ם-ם; אדם שעשה לך את השבוע? כל מיני אנשימים~ תמונה? רציתי לשים תמונה מהסופ"ש, אבל אין לי כוח להעלות מהפלאפון P:

akane

New member
סופ"ש חולה

משהו טוב שקרה השבוע?הגב השתחרר, חזרתי ללימודים וכנראה מצאנו מקרר סוף כל סוף!~ משהו רע שקרה השבוע? הגב שוב נתפס לי קלות אתמול, המכונה התקלקלה!! ;( צריכה שוב ללכת לתיקון ואני מתחילה לתהות אם זה שווה את ה200 שח כל חודשיים.... ובמקום לצייר סטורי בורד מלא ציירתי רק 3 ציורים. סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: עוד פרק של פאני וסטוקינג ואיזה 100 פעמים הטריילר של פלונטר (אני ככ רוצה ללכת לראות את זה). ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? מדריך להכנת גרפיקה בסגנון רטרו. בילוי השבוע?מסיבת יום הולדת לחבר מהכיתה. היה מאוד כיפי והשוטרים אפילו לא פינו אותנו!~ התחדשות השבוע? אין :< קוספליי השבוע? http://www.cosplay.com/photo/2762593/ הריסים גאוניות תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? טוב, בגלל שהמכונה התקלקלה "סופ"ש טירוף תפירה" הפך ל"טוב נו נתפור כיסוי אייפון" לחברה שלי אלה. מבוסס על ציור שלה. למה מצפה בשבוע הבא? לפגוש חברות על כוס תה ומאפים 3> אדם שעשה לך את השבוע? אלה, שקנתה לי שק מתנות סופר חמודות ואז איבדתי את השקית באוטובוס ;O; תמונה? הכיסוי אייפון של אלה.

juliChan

New member
תרגישי טוב ^^

רק בריאות וכוח צריך היום איזה מכונה יש לך ??? אני יש לי שניים בבית אחת שיפצתי ותיקנתי בעצמי אולי אוכל לעזור לך

למעלה