סופ"ש פרוע

milkshakit

New member
די דומה ../images/Emo8.gif

ומה הבעיה? את פשוט יורדת שורה וכותבת מתחת.

HimXAndXHer

New member
הרממ.

שיר השבוע של HIM:
(אני לא יודעת מה עובר עליי לאחרונה. אני בקושי שומעת אותם~ ) שיר השבוע לא של HIM: AFI- Love Like Winter Sugarcult- Over Sugarcult- Memory ציטוט שעשה לכם את השבוע: מאיה: ~מראה לי את הקלמר שלה~ "נכון שזה נראה כמו מנת פלאפל?" קליפ/הופעת השבוע:
המלצת השבוע: תקראו המון! פיקים או ספרים, זה לא משנה, פשוט תקראו! אתר השבוע: יוטיוב
חוויית השבוע: בואו נגיד שזמנים מסויימים מיום חמישי עד היום הכניסו אותי למצבי רוח מעולים. ולא עישנתי שבוע |: אה בעצם לא. עישנתי בבית הספר S: תמונת השבוע: אני ממש אוהבת את התמונה הזו. משומה. מה אתם שומעים עכשיו: Roses are Red- White and Gold

LucyMeow

New member
../images/Emo55.gif AFI. ../images/Emo45.gif../images/Emo9.gif../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif

הפצצת סמיילים.^^ |רייייייייייייייייר|

Girl In The Box

New member
באיחור..

שיר השבוע של HIM:וויקד גיים שיר השבוע לא של HIM:למה לי פוליטיקה עכשיו וויסקי אין דה ג'אר-מטאליקה וואן-מטאליקה ציטוט שעשה לכם את השבוע:/ קליפ/הופעת השבוע:לא ממש ראיתי המלצת השבוע:הילדים של מחר..סרט יפההה אתר השבוע:אולטימט גיטר חוויית השבוע:סרט תמונת השבוע:אין לי כוח מה אתם שומעים עכשיו:כלום..

every me

New member
נוו טוב.

שיר השבוע של HIM:אממאממ רוב RR. שיר השבוע לא של HIM:Give Peace A Chance של ג'ון לנון שגורם לי לבכות כל פעם מחדש שאני שומעת אותו ציטוט שעשה לכם את השבוע:"אבל אופיר זה לא שם של גבר?" לאמש'ך יש שם של גבר
XD קליפ/הופעת השבוע: הווו אני לא יודעת>< המלצת השבוע:אמממ... לא יודעת נו>< אתר השבוע:
ו-deviantart
חוויית השבוע:|מגלגלתעיניים| תמונת השבוע:
מה אתם שומעים עכשיו:Revolution-The Beatles

למעלה