סופ"ש פרוע

milkshakit

New member
../images/Emo183.gifסופ"ש פרוע../images/Emo183.gif

שיר השבוע של HIM:
שיר השבוע לא של HIM:
ציטוט שעשה לכם את השבוע:
קליפ/הופעת השבוע:
המלצת השבוע:
אתר השבוע:
חוויית השבוע:
תמונת השבוע:
מה אתם שומעים עכשיו: מדגיש אהמ אהמ *שיעול* - הסופ"ש פרוע הקודם עדיין באמצע הדף! אז תיקחו לתשומת ליבכם

bitter end

New member
../images/Emo7.gif

שיר השבוע של HIM: beautiful שיר השבוע לא של HIM: hate me- blue october ציטוט שעשה לכם את השבוע: "-נו - נו תגידי לחמור שלך -אבל אין לי חמור -אז תקני" קליפ/הופעת השבוע: המלצת השבוע: תחזירו טפסים בזמן!! זה חשוב!!!!! אתר השבוע: blogmusik חוויית השבוע: הצטרפות למועדון היורמים הבית ספרי תמונת השבוע: מה אתם שומעים עכשיו: nadal

little WhiSper

New member
lithium...

שיר השבוע של HIM:
שיר השבוע לא של HIM: כל החדש של אוונסנס.בעיקר sweet sacrifice. ציטוט שעשה לכם את השבוע: Lithium- don't want to lock me up inside קליפ/הופעת השבוע:
המלצת השבוע:אלבום-the open door של אוונסנס. חרשתי לו על התחת השבוע. אתר השבוע:נו אין חדש, מייספייס תפוז וישרא חוויית השבוע:אירועים משפחתיים.. תמונת השבוע:אנ'לא מאמינה שאני שמה אותה. בלי תגובות! מה אתם שומעים עכשיו:LITHIUM. (anything is better than to be alone) יאללה חורף יאללה חורף יאללה חורף!!!

milkshakit

New member
sweet sacrifice זה השיר היחיד

שאהבתי משם. לא אהבתי ת'אלבום הזה והתמונה |אוהב|!!!!1 (בכוונה
)

nooki92

New member
תשובוות..

שיר השבוע של HIM: under the rose שיר השבוע לא של HIM: under the bridge-rhcp ציטוט שעשה לכם את השבוע: "אבל אני רוצה להיות שם" "אבל אתה כאן ילד..." קליפ/הופעת השבוע: red hot chili pepeers-live המלצת השבוע: לא עולה לי אתר השבוע: האתר של רד הוט.. פלי מייל.. חוויית השבוע: עבודה תמונת השבוע: אם הייתי במחשב שלי הייתי שמה תמונה.. :( מה אתם שומעים עכשיו:החומר של ג'ון פרשיאנטה

DanaValo

New member
וואו. כמה זמן לא הייתי פה! ../images/Emo2.gif

והתגעגעתי
שיר השבוע של HIM: Don't fear the reaper
שיר השבוע לא של HIM: -Cutting Crew "I Just Died In Your Arms" שיר כ"כ מדהים!!!
ציטוט שעשה לכם את השבוע: -הצבעה ונאומים למועצת תלמידים- מישהי: "אני אייצג אותנו בדרך הכי טובה שיש ואבוא לשם לא בתור יחידה אלא בתור כל ט'1!" כל הכיתה: "אנחנו ט'2!!!#^!#^!#%^!&!~^."
קליפ/הופעת השבוע: :|| נופ. אין אחת.
המלצת השבוע: אל תהיו מעאפנים ותקחו מטריה, הכי כיף זה גשששששםםםם. יש. אה ו.. כשיש לכם מלאמלא שיעורים ושבוע הבא מאתיים מבחנים תדעו לנצל את השבוע [כן, זה כולל שישי].
אתר השבוע: אתר בצפר
עצוב,הא?
חוויית השבוע: יש כ"כ הרבה =X
תמונת השבוע:
חחח הצחיק אותי וישר הזכיר לי את הלן
מה אתם שומעים עכשיו: -חחח את שיר השבוע לא של HIM
-
דנה. סופ"ש נעים לכולם. אהה. מבחנים :||.

corala

New member
../images/Emo103.gifאני~

שיר השבוע של HIM:RHIMA
~ שיר השבוע לא של HIM:שוב, clouds של פלסיבו.
וגם קצת super drive של גראווי~XD ציטוט שעשה לכם את השבוע:גרר~ איך ציטוט יכול לעשות שבוע? קליפ/הופעת השבוע:ההופעה של בונג' ורדהוט משנת 90 ומשהו. המלצת השבוע:כבשן הנשמה זה חתיכת ספר טוב.
אתר השבוע:BME
חוויית השבוע:המ. הרבהיותרמדיבשבילשאוכללפרטכאן. תמונת השבוע:דאמיט, עשיתי בהוספת תגובה מהירה~;; מה אתם שומעים עכשיו:clouds ם:

danduuu

New member
עוד שבוע נגמר וטוב שכך..........

שיר השבוע של HIM: Join Me שיר השבוע לא של HIM: AFI-Love Like Winter Within Temptation-Destroyed Epica-Black Infinity Visions Of Atlantis-Winternight Xandria-My Scarlet Name Angra-Bleeding Heart Visions Of Atlantis-Lost 30seconds to mars-The Fantasy 30seconds to mars-Buddha For Mary Negative-About My Sorrow Negative-Neverending Parade
!!! Lacuna Coil-To Myself I Turned Lacuna Coil-Falling Again ציטוט שעשה לכם את השבוע: תמיד אני לא זוכרת את זה חחח קליפ/הופעת השבוע: AFI-Love Like Winter המלצת השבוע: יש לה ביצים
סרט קורע
אתר השבוע:
חוויית השבוע: -גשם!!!
-קיבלתי מנילה
-נכשלתי טסט פנימי -יום חילות
תמונת השבוע: מה אתם שומעים עכשיו: My Michelle-GN'R

milkshakit

New member
../images/Emo123.gif

שיר השבוע של HIM:
שיר השבוע לא של HIM: Judas Priest - Breaking The Law Lordi - It Snows In Hell Def Leppard - Love Bites Def Leppard - Armageddon It Def Leppard - Rocket Motley Crue - Brandon
Motley Crue - Dr. Feelgood חרשתי על האימאמאמא שלו, ועוד אחרי שהראו אותו בטלוויזיה אז בכלל..
. Flinch - Liikaa Entwine - Bitter Sweet Robbie Williams - Bongo Bong
AC/DC - Thunderstruck AFI - Love Like Winter Avenged Sevenfold - Seize The Day
ציטוט שעשה לכם את השבוע: "Your mother gave birth to you with love, inside She had candlelight and songs of life Brandon, I love you I love her She's your mom"
"Seize the day or die regretting the time you lost It's empty and cold without you here, too many people to ache over" קליפ/הופעת השבוע: OMG
(אני רואה פה בהתחלה פוטנציאל לסלאש..
) http://vidsearch.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&videoid=930694960 המלצת השבוע:
- עוד להקה מפינלנד, מ-ע-ו-ל-ה!!!! וגם לא מזיק שהם חתיכים אחד אחד
הסולן דומה באופן מחשיד לוילה. כדאי לבדוק! ----> http://www.myspace.com/uniklubi אתר השבוע: http://www.myspace.com/ |מכורה| חוויית השבוע: המועדון ביום חמישי
היה משעשע ביותר. תמונת השבוע: גאד..
האובססיה השלישית שלי נכון לעכשיו: סינסטר גייטס, הגיטריסט השווה כל כך של אוונג'ד סוונפולד.
מה אתם שומעים עכשיו: Def Leppard - Hysteria

Yellow Alien

New member
החזירו את המחשב שלי לחיים :)

שיר השבוע של HIM: לא שמעתי HIM לאחרונה שיר השבוע לא של HIM: Avenged Sevenfold - Seize The Day
ציטוט שעשה לכם את השבוע:"I'll try," she said as he walked away. "Try not to lose you." קליפ/הופעת השבוע:Avenged Sevenfold - Seize The Day המלצת השבוע:Avenged Sevenfold - Seize The Day!!!
אתר השבוע:אותם אתרים חוויית השבוע:נשרף לי המחשב
תמונת השבוע:
מה אתם שומעים עכשיו:Avenged Sevenfold - Seize The Day בפעם המיליון..מה שקורה כשנתקע שיר ..

danduuu

New member
יוו מי זה/זאת החמוד/ה הזה/זו??../images/Emo23.gif

חחחחחחחח ובכלל לא שמעת השבוע את סיז דה דיי חחחח האמת שאני חרשתי עליו בערך בינואר פברואר ועכשיו כבר אין לי כוח אליו חחחח

Yellow Alien

New member
../images/Emo6.gifחיחי

אממ סתם תמונה חמודה שמצאתי איזה בוביי חח איזה פוזה חמודה הא?חח כןן ואיי אני הולכת לחרוש על השיר הזה דיי הרבה נראה לי

Aline In Chains

New member
../images/Emo183.gifעונה..

שיר השבוע של HIM:
לא שמעתי האמת..חחח.. שיר השבוע לא של HIM:
כנסיית השכל-היינו עושים אהבה.. הביטלס-אתמול.. ציטוט שעשה לכם את השבוע:
אין לי כוח. קליפ/הופעת השבוע:
של פנטרה... המלצת השבוע:
לישון!! אתר השבוע:
תפוז חוויית השבוע:
יומולדת לידיד+הופעה. תמונת השבוע:
> מה אתם שומעים עכשיו:
כלום חחח

LucyMeow

New member
../images/Emo55.gif

שיר השבוע של HIM: The Funeral of Hearts שיר השבוע לא של HIM: A Static Lullaby- The Shooting Star That Destroyd Us ציטוט שעשה לכם את השבוע:
"I will bite straight through As I wait for you, dear, Endlessly."
קליפ/הופעת השבוע: לא יודעת.. המלצת השבוע: תשמרו על הלב שלכם.
אתר השבוע: ישרא?.. לא יודעת.. חוויית השבוע: אתמול בערב. תמונת השבוע: .... מה אתם שומעים עכשיו: את הלב שלי מתפורר? כן, בעיקר. אל תשאלו, בבקשה. [ואת The used- On my own..]

למעלה