ה"י 16.4

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif../images/Emo187.gif

לא עברתי על זה בקלות.. הואגם שיקר לי בהתחלה,והסברתי לו שזה לא בסדר.. קיצר קצת חינוך=] הוא לא משחק ובחיים לא ראה סכומים כאלה..XD וזה בסדר, אני אשרוד ואממן עוד ראן לקבוצה הנחמדה שכבר קניתי קסדה ממנה=] רקצריך להתאושש ולהיכנס למשטר APQ שוב=]

icy woman

New member
אנה

זה לא רק סתם הוא זרק זהלם של משחק הוא חדר לפרטיות שלך, הוא עשה בדברים שלא שלו כשלו. עידן, זה לא שייך אם עשה בכוונה או לא- הוא קיבל החלטות על דבר שלא שייך לו. כחינוך זה צריך להיות יותר מסתם נו נו נו ואת- קחי לך זמן להרגע וחיזרי אילנו. אין לי ספק שיהיה עוד כובע

Guid

New member
צודקת,

אני רק ציינתי את זה שזה לא היה בכוונה, אני יודע שזה עדיין לא בסדר. אבל אם הוא היה עושה את זה בכוונה זה היה הרבה יותר מעצבן, תאמיני לי. D: וחוץ מזה, זה אחיה הקטן, לא היא אמורה להיות המחנכת שלו. היא הסבירה לו את הטעות שעשה, וזה בסדר גמור לדעתי, כי אחרי הכל הוא לא התכוון להרע...

Guid

New member
אאוץ`...

30 מיליון עפו לחינם... טוב, לפחות הוא לא עשה את זה בכוונה... /tapuzforum/images/emo4.gif

Hasselblad

New member
אנושקה...

המממ עצוב... מבאס... אבל יעבור. קחי אוויר, הפסקה, וכשתחזרי את יודעת שיש פה מספיק אנשים יעזרו לך. ZHELM חדשה זה לא מעבר לגבולות היכולת שלך

אויש, נורא.

אם לא הייתי בסקניה הייתי שולח כמה מיליונים, אבל גם אני בסקניה וגם יש לי אולי 11 מיל.

deisy

New member
../images/Emo24.gif

קחי אויר קצת.... תחזרי עם כוחות חדשים.... לא רחוק היום תהיה לך אחת חדשה!

../images/Emo201.gif

וואוו, נראה לי שאנחנו חולקות אחים
מסקנה גורפת - לא לתת לו שום דבר שחשוב לך
אני מסכימה לגמרי עם איריס, זה לא סתם משהו במשחק, זה לקחת משהו שלך ולעשות בו מה שהוא רוצה בלי שום אכפתיות. מצד שני זה אח שלך, ואת לא צריכה להיות השוטר הרע שלו... אין לי פתרון
מבחינת המשחק, קחי לך קצת זמן להירגע, ולפני שתשימי לב יהיה לך מספיק כסף
30 מיל קטן עליך. אחרי שכבר עשית את זה, ומצאת קבוצה, עכשיו יהיה לך קל יותר.

למעלה