ה"י 16.4

לבנדר א

New member
../images/Emo183.gifה"י 16.4../images/Emo183.gif

עברתי את המבוך, צלחתי את הJQ (שהיה דווקא די קל) וחיסלתי חלק מכובד ממלאי השיקויים היקר שנשאר לי מLMPQ רק כדי לגלות ש... באמת אין לי מה לעשות שם. למה לעזאזל היה לי כל כך חשוב לעשות את זה? בע. אז מה, עכשיו אני צריכה לעשות את הJQ אחורנית כדי לחזור?! בבקשה תגידו לי שיש דרך אחרת.

D amaged R oses

New member
אמ, שום התקדמות, אבל

יאייי! PET חדש!! ממייפל SEA! מעניין מתי יגיעו השאר! וצריך לעדכן במאמרים שכן יש לנו!! איזה כייייף

D amaged R oses

New member
יש חבילות

החבילה הזולה יותר זה בלי הכובע @_@" שהוא מכוער כמו לא יודעת מה

deisy

New member
מפה לעיר הקרובה?

כל הכבוד על מעבר הJQ! הישג נכבד ביותר!

Hasselblad

New member
גם אני פעם נתקעתי שם

בלי מפה לעיר הקרובה וגיליתי שלהתאבד זה לא עוזר.. ואחרי כמה ניסיונות לקפוץ הפוך הבנתי שזה לא עוזר והתחננתי לאנשים למפה לעיר...

לבנדר א

New member
תראו מה הופעל עלי אתמול

כשמצאתי את הmonster card שלהם. ואפילו עם זה לא הצלחתי.

deisy

New member
יש קלפים שמפעילים "סקילים" מסויימים

אתמול נפל לי אחד של הדרקונים האדומים והוסיף לי התקפה... נחמד! ובאשר לדבש - תהיי נחמדה לחמה שלך

לבנדר א

New member
זה נשמע קצת מוזר

אבל אני עם המשימה הזאת כל כך הרבה זמן שאני אתאכזב לקבל את הדבש ממישהו אחר. זה פשוט משהו שאני יודעת שאני חייבת להשלים, ויום אחד זה יקרה ויכניס אותי להיי מטורף.

הרבה זמן לא הגבתי בהודעה הזאת.../images/Emo13.gif

אז... אחרי הרבה זמן של הפסקה ממייפל ( כחודשיים ), חזרתי ושיחקתי בדמות יחסית חדשה שלי. הדמות היא לוחם רמה 20, לפחות עד היום שעליתי עוד רמה ואני כעת רמה, 21. קיבלתי חיה לאימוץ מהמשימה החדשה של הפיה הזאת באלינה. סתם חילזון מכוער שלא עושה כלום. חשבתי שחיות אמורות לסייע בכל מיני דברים, שלי לא עושה כלום. הפיה אמרה לי שהוא יחיה רק 5 שעות. אני קיבלתי אותו כבר לפני כמה ימים, שקפצתי לאיזה רבע שעה עשרים דקות למייפל. והוא עדיין חי. אולי זה רק אם אני משחק 5 שעות רצוף? לא יודע.

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif../images/Emo187.gif...

20% לקראת 82=] יאי. נתתי לאח שלי לשחק קצת בדמות.....בבוקר. ובערב חזרתי והפלא ופלא - אין ZHELM. 30 מיליון נזרקו לאווי=] היום הוא הודה שזה כן היה הוא ושהוא" רק רצה לראות איךאפשר לזרוק ולהריםאת זה." מדכא משהו. עד שהדיכאון יעבור לי,אינלי כוח לשחק.. בלע.

לבנדר א

New member
מההההההההההההה?!?!?!?!?

אצלי הוא לא היה עובר את זה ככה בקלות! אם הוא גם משחק, לדעתי רק הוגן שהוא יתן לך 30M. ברצינות, מאמי, רדי עליו. ואם בכל זאת תצטרכי כסף כדי לקנות עוד אחת, אשמח לתרום לאמא המאמצת שלי.

למעלה