התפקדות דצמבר

../images/Emo2.gif מזה הדיבור הזה ?! לכי תעמדי בפינת החשיבה!

לגבי הכותרת אני מסכימה, לגבי השאר לא

Sweet Dark Life

New member
../images/Emo152.gif

שם:אילנה :) גיל:ב\עוד מעט 14 P: תאריך לידה:25.12.93 מקום מגורים:חדרה..... דרכים ליצירת קשר:מסן: [email protected] מה אתם עושים בחיים כרגע:יושבת בחוץ, בוהה בשמיים מה אתם שומעים עכשיו:MCR-Helena שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם: Breaking Benjamin - The Diary of Jane [בשבוע האחרון בעיקר] story of the year -until the day i die [כנ"ל] Tokio Hotel - 1000 Meere Welcome To The Black Parade-MCR [התמכרות קשה] איך עבר עליכם נובמבר? ספרו משהו שאתם זוכרים לטובה:שומדבר! כל החודש אני פה בשביתה.. התחרפנתי מה אתם מתכננים לדצמבר? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו:יומולדת D: תמונה [וכן, רצוי מאוד שהיא תהיה שלכם!!] -

אבריל לאבין? אתם לא שונאים אותה או משו?../images/Emo6.gif

שם: קארין גיל: 14 וחצי תאריך לידה: 31.5.93 מקום מגורים: אשדוד
דרכים ליצירת קשר: [email protected] מה אתם עושים בחיים כרגע: אני מניחה שמשתעממת מה אתם שומעים עכשיו: The Used - Let It Bleed שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם:
איך עבר עליכם נובמבר? ספרו משהו שאתם זוכרים לטובה: כלום
מה אתם מתכננים לדצמבר? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו: בטח D: המפגש/יום קידום של הפורום, מפגש MCR, שופינג שהבטיחו לי
, והרבה הרבה פאן
למרות ששמעתי שאולי יבטלו את החג אם חוזרים ללימודים השבוע
תמונה [וכן, רצוי מאוד שהיא תהיה שלכם!!] -
באמת שאין לי תמונה במחשב :]

חח קארין,

ההתחלה של המסנ שלך, זה כמו שם של פלאפון חדיש וסקסי שכזה. DD:
karin3i5. עכשיו בחנויות!
|עזבי,אני משועממת. D:]

inbal287

New member
מתפקדת

שם: ענבלירון גיל: 18 וארבעה חודשים תאריך לידה: 2/8/89 מקום מגורים: ירושלים דרכים ליצירת קשר: מסר
מה אתם עושים בחיים כרגע: צופה בחשש בימים שעוברים ומקרבים את הגיוס... גאד. ומעבר לזה, משתדלת לנצל את הזמן עד כמה שאפשר. לקרוא, לדבר עם אנשים, לצאת, לראות מקומות ולעשות הרבה דברים בפורומים
. מה אתם שומעים עכשיו: Stream Of Passion - Haunted שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם: Buckcherry - Sorry וגם Bleed Well של הימ איך עבר עליכם נובמבר? ספרו משהו שאתם זוכרים לטובה: וואו... נובמבר היה חודש עמוס מדי ומלא ברגשות ובלאגנים. בעיקר זכור לי לטובה ההתפטרות מהעבודה. פיינלי, חיים. פיינלי, לא עוד עצבים כל היום... פשוט חופש. מעבר לזה גם שיחות עם אנשים מסויימים ומפגשים עם חברות שלא ראיתי המון המון זמן. מה אתם מתכננים לדצמבר? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו: לדצמבר? וול, שומדבר מיוחד. בעיקר הרבה לעשות חיים... ורצוי לפגוש את כל החבר'ה מהפורומים לפני הגיוס... ואממ המון דברים שקשורים לתפוז... תמונה [וכן, רצוי מאוד שהיא תהיה שלכם!!] - אין לי אף תמונה
... אני צריכה שמישהו יצלם אותי כבר!!

Rose131

New member
מה, אין M2 בפורומים מועדפים?!

נעלבתי
שם:נועה גיל:16 תאריך לידה:10.9.91 מקום מגורים:ירושלים\מבשרת דרכים ליצירת קשר:[email protected] מסנג'ר מה אתם עושים בחיים כרגע:בצפר, עבודה מה אתם שומעים עכשיו:את הטלוויזיה שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם:ארמ.. כלמיני?D: איך עבר עליכם נובמבר? ספרו משהו שאתם זוכרים לטובה:ארמ.. כלמיני
מה אתם מתכננים לדצמבר? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו:אנג'ל! דה אמברלה אקדמי! הו!

למעלה