התפקדות דצמבר

באמת? כבר שמתי פעם.

בכל מקרה, אל תתלהבו יותר מדי, הרוב זה איפור. *חוזרת לפסיכומטרי* (כן אני יודעת, אני חולת נפש שלומדת בארבע וחצי בבוקר. אני חיית לילה מלידה
)

MadinaLake

New member
מתפקדת

שם: קתרין גיל: 16 תאריך לידה: 11.03.91 מקום מגורים: מרכז דרכים ליצירת קשר: תבקשו במסר. מה אתם עושים בחיים כרגע: כלום
מה אתם שומעים עכשיו: כלום,רק קמתי
שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם: יש מלא...
איך עבר עליכם נובמבר? ספרו משהו שאתם זוכרים לטובה: שביתה? מה אתם מתכננים לדצמבר? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו: לא
תמונה [וכן, רצוי מאוד שהיא תהיה שלכם!!]

../images/Emo220.gifמורה קיללה את ההורים שלנו על זה שבאנו

לבצפר היום:Oבערך,אם לא היינו צורחים עליה אז היא היתה אומרת את הקללות.. בת זונה!@#$5 שם:דורין=] גיל:14 בעוד פחות מחודש 15 תאריך לידה:1.1.93 מקום מגורים:יבנה>< דרכים ליצירת קשר:330951125 איסיקיו,אמפ יש את המסנג'ר בעולם שלי,ופלאפון בממסרים=] מה אתם עושים בחיים כרגע:כותבים.. מה אתם שומעים עכשיו:הילדים קופצים,שוטי הנבואה.. שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם:מה קרה לך-שוטי הנבואה.. איך עבר עליכם נובמבר? ספרו משהו שאתם זוכרים לטובה:עבר,העיקר לא?אמפ,קניתי דברים לחדר שלי=] מה אתם מתכננים לדצמבר? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו:לא יודעת עוד,ימי הולדת.. תמונה [וכן, רצוי מאוד שהיא תהיה שלכם!!] - =]

my reflection

New member
../images/Emo9.gif

שם:סתיו גיל:14 תאריך לידה:2.9 מקום מגורים:חולון דרכים ליצירת קשר:מסן[email protected] מה אתם עושים בחיים כרגע:שובתים
מה אתם שומעים עכשיו:שום כלום
שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם:Serj Tankian - Empty Walls איך עבר עליכם נובמבר? ספרו משהו שאתם זוכרים לטובה:יום נישואין של ההורים
אכלנו במסעדה,אחותי הזמינה אותנו והיא שילמה.שווה
ממ..חוץ מזה שום דבר. מה אתם מתכננים לדצמבר? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו:כרטיס טיסה בעזרת השם
..ושתגמר השביתה...ולפגוש את כולכן
D:: תמונה [וכן, רצוי מאוד שהיא תהיה שלכם!!] -מי אמר זוועה ולא קיבלD:?

אני! ../images/Emo13.gif

שם: ליהיא גיל: 15 תאריך לידה: 31.7 מקום מגורים: ת"א דרכים ליצירת קשר: האמ מסן [email protected] מה אתם עושים בחיים כרגע: ממ לא הרבה.. שובתים:] (ורואה מלאא נמלטים.. סדרה ממכרת
) מה אתם שומעים עכשיו: את השקט.. שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם: I bet you look good on the dance floor - arctic monkeys איך עבר עליכם נובמבר? ספרו משהו שאתם זוכרים לטובה: עבר סה"כ נחמד..היתה שביתה (גם קצת לימודים אבל בקטנה).... מה אתם מתכננים לדצמבר? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו: ממ היום קידום אבל לא בטוח שאני אבוא ואז אני גם לא אוכל להזמין סווצ'ר:/ ואולי איזה מסיבה.. וסתם להתבטל בבית D: תמונה [וכן, רצוי מאוד שהיא תהיה שלכם!!] -

Dolev19

New member
אני

שם:שיר גיל:15 תאריך לידה:17/11/92 מקום מגורים:רעננה דרכים ליצירת קשר:מסנג'ר: [email protected] מה אתם עושים בחיים כרגע: לומדת מה אתם שומעים עכשיו:מקפליי שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם:hate איך עבר עליכם נובמבר? ספרו משהו שאתם זוכרים לטובה:היה לי מומולדתD: מה אתם מתכננים לדצמבר? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו:כלום. תמונה [וכן, רצוי מאוד שהיא תהיה שלכם!!] - אין לי כח חחח

A Broken Myth

New member
להלהלה ../images/Emo9.gif

שם: נועה
דרכים ליצירת קשר: מסנג'ר, אייסיקיו
מה אתם עושים בחיים כרגע: מחכה שהשביתה המזדרגגת תסתיים
מה אתם שומעים עכשיו: gone forever - three days grace שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם: apologize - timbaland Ft. one republic איך עבר עליכם נובמבר? ספרו משהו שאתם זוכרים לטובה: עבר סבבה. נמנמ, יומולדת של חברה D: מה אתם מתכננים לדצמבר? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו: אמממ, נופש. כאילו צימרים וזה D: תמונה [וכן, רצוי מאוד שהיא תהיה שלכם!!] -

Keren W

New member
אני :)

שם:קרן גיל: 15.9 תאריך לידה: 12/3 מקום מגורים:גדרה דרכים ליצירת קשר: [email protected],טלפון,פלאפון וכל מיני דברים אלקטרונים נוספים... מה אתם עושים בחיים כרגע:לומדים כיתה י'(אמורים ללמוד) מה אתם שומעים עכשיו:when you'r gone-Avril בMTV שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם:אף שיר איך עבר עליכם נובמבר? ספרו משהו שאתם זוכרים לטובה: נחמד,הייתה שביתה לחברה טובה הייתה יומולדת,נפגשתי עם חברות שלי וזהו בעיקרון מה אתם מתכננים לדצמבר? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו:אממ...לא ממש פשוט שיהיה חודש טוב ושיר גשם כי בקצב הזה יגיע רק קיץ! ושכמובן אבא יחזור מסין כבר(אני אוהבת שהוא בבית) תמונה [וכן, רצוי מאוד שהיא תהיה שלכם!!] -

its only ma

New member
אני!!! ../images/Emo13.gif

שם: עדי כהן גיל: 14 תאריך לידה: א' כסלו מקום מגורים: קרית אונו, ליד ת"א דרכים ליצירת קשר: מסן[email protected] אייסי:218500781 -ממש עדיף מסן! מה אתם עושים בחיים כרגע: לומדים, או אמורים ללמוד, חצי חצי, ועובדת, ומנסה למצוא עוד עבודה!!! מה אתם שומעים עכשיו: את הטלוויזיה ואת אמא שלי שרה XD שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם: RUBY- KAISER CHIEFS איך עבר עליכם נובמבר? ספרו משהו שאתם זוכרים לטובה: יומולדת....
היה חודש טוב אבל אני לא זוכרת איזה טוב היה...אבל היה טוב... מה אתם מתכננים לדצמבר? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו: הארי פוטר החדש יוצא, קניון ק.א החדש נפתח
וחנוכה!!! D: תמונה [וכן, רצוי מאוד שהיא תהיה שלכם!!] -
שעה אני מנסה להעלות את זה!!! X_X זהו, ויתרתי על התמונה!

למעלה