דיון

החווה שלנו *מנקודת מבטי*

טוב הממ, בקיץ היה לנו מנהג (יותר נכון לבנים) לקחת את שחר (ילד מהחווה) ולשטוף אותו במתקני שטיפה, חחח
זה היה מצחיק! חח סיפרו לי גם על ה"שניצל" שנהגו לעשות (משום מה כבר לא עושים), חח היו שוטפים מישהו ומגלגלים אותו בחול במנז'!
אחרי נפילה, כמובן! או בימי הולדת
.
ובכן, בפורים כן
הממ לתלמידי החווה לא, למדריכים ומתנדבים כן!

Unreachable

New member
../images/Emo6.gif

ה"שניצל" נשמע לי אכזרי במקצת.... פה לפחות נעם לא יכול לעשות לי את זה כי המנז' הוא במרחק של איזה 5 דקות בהאורווה

או מאוד מענין ../images/Emo13.gif

יש לכם מנהגים בחווה? אמ חוץ מזה שכאשר נופלים צריך להביא עוגה אז כלום. באיזה מקרים מביאים בחוותכם עוגה? נפילות ואם למישהו יש יומולדת הוא מביא עוגה אתם נוהגים עם הסוסים במנהגים של החגים: אמ לא לא ממש... חוץ מזה שכל פעם בפסח מישהו אחר נח מהמלון. (למשל: בפורים, מחפשים אותם, ומביאים להם משלוח מנות): ח רק אם יש פריסטייל בתחרות או משהו. אתם חוגגים ימי הולדת, למדריכים, סוסים ותלמידי החווה?! התלמידים מביאים עוגה. ולסוסים? אנחונ לא ממש יודעים מתי הם נולדו

אני יענה כרוכבת "עמק זוהר"../images/Emo9.gif..

אממ.. שכחתי
יומולדת, ונפילות, לא שמישו שם על זה, אבל נגיד ש..
לפעמים
כן, לכולם חוגגים
אין לי מה להוסיף

horse girl1

New member
טוב זה מה שנראה לי..../images/Emo121.gif

מדובר על חוות הפארק
כן יש לנו מנהג אחד שיש בטח בכל החוות להביא עוגה שנופילם
וזהו נראה לי
מביאים עוגה שנופילם
אהה כן בחכונה יש הדלקת נרות אם סופגניות...והקבוצות של ליאון וטלי בחמש עושות מין תחרות קפיצות לגוובה שנה הגיעו הכי הרבה אם אוסטין ואמיר למטר 60 ואם ארגו למטר 50. אהה והייתה פעם אחת שהיה מין פורימון כזה אם קבוצות לפי רמות שעושות כל מיני משימות...
אה כן ולא אם כן רק לשכמה שהכי נחמדים ואנחנו קשורים אליהם...בינתיים בזמן האחרון חגגו רק לטלי באנו בשבת בבוקר והפתענו אותה
אהה לא אין לי מה להוסיף..

למעלה