דיון

../images/Emo183.gifדיון../images/Emo183.gif

אתם רואים, הגעתי עם פתיחה מרעננת של דיונים כאלו
חחח
הדיון על... מנהגים בחווה
יש לכם מנהגים בחווה? ספרו ופרטו.
באיזה מקרים מביאים בחוותכם עוגה? פרטו.
אתם נוהגים עם הסוסים במנהגים של החגים, פרטו. (למשל: בפורים, מחפשים אותם, ומביאים להם משלוח מנות
)
אתם חוגגים ימי הולדת, למדריכים, סוסים ותלמידי החווה?!
יש לכם מה להוסיף?! אז תוסיפו.

chompi2

New member
תושופות

מנהגים לא יודעת עוגה מתי שנופלים מהסוס לא לא

../images/Emo3.gif בחווה שלי......(בווסטרן....../images/Emo6.gif)

יש לכם מנהגים בחווה? ספרו ופרטו.לזרוק אנשים לשוקת...
אל תשאלו למה.....סתם תחביב של העובדים....שמשעמם.......וכן...גם אותי זרקו פעם...ואיימו הרבה מאוד פעמים...חחח
באיזה מקרים מביאים בחוותכם עוגה? פרטו.מי צריך להביא עוגה שיש מסעדה+אולם אירועים של החווה...יש שם עוגות כל הזמן ותמיד אנחנו "גונבים"..חחחחחחחחוגם בדרך כלל לא נופלים אצלנו....
אתם נוהגים עם הסוסים במנהגים של החגים, (למשל: בפורים, מחפשים אותם, ומביאים להם משלוח מנות)פרטו.ממממ.....לא.......
חבל...
אתם חוגגים ימי הולדת, למדריכים, סוסים ותלמידי החווה?!אמ...סתם יוצאים לטיול רק המדריכים ודופקים גאלופים...
אבל בעצם זה קורה גם שאין יום הולדת...אז לא משנה...חחח
יש לכם מה להוסיף?! אז תוסיפו.אין לי מה להוסיף....

Unreachable

New member
אוי

גם נעם מאיים שהוא יזרוק אותי יום לשוקת בחצר...
כי אני מעצבנת אותו

חחח....לפעמים רודפים אחרי ומנסים לת

פוס אותי ואז פתאום כולם מחליטים שהם צריכים לזרוק אותי לשוקת כי אני "עושה צרות" חחח....ואז כולם מאיימים עלי ואני מנסה לברוח..... לפעמים תופסים אותי ולפעמים לא....אבל גם שתופסים אותי אני "מתחננת" ואז הם מוותרים לי......וכן.......זה יכול להיות מאודדדד מבדר....חחחח

Unreachable

New member
חחחחח

זה עוד יכול לקרות, אל תדאגי
(לא התכוונתי לזה שיום אחד אני אולי אקח ממנו אטלף מת)

טחחחח......./images/Emo182.gif

תדאגי שאני יהיה שם לראות אותך נופלת לשוקת ואין לדעת, אולי הוא יציע לעיזה להצטרף למועדון-אספני-העטלפים-המתים או בקיצור מאה"ה

טחחחחחח....

תדאגי שאני יהיה שם לראות אותך נופלת לשוקת ואין לדעת, אולי הוא יציע לעיזה להצטרף למועדון-אספני-העטלפים-המתים או בקיצור מאה"ה

נמנמנמנמנמנ...../images/Emo182.gif

מנהגים? בטוח יש אבל לא עולה לי אף אחד כרגע מביאים עוגה כשנופלים - טוב אמורים להביא עוגה כשנופלים אבל לאחרונה אף אחד לא ממש שם על זה. אה ושחר וליאן מביאות עוגה גם כשהן חוגגות שנה באורווה
לפני שבוע... אממממ....לא חוגגים יומולדת? אולי, מי שיש לו מביא עוגה (או שיוטה מביאה עוגה
), לסוסים לא ממש, רק מציינים את זה ומי שרוכב על הסוס קבוע גם מביא לו איזה משו בדרך כלל.

LeAnNe

New member
../images/Emo46.gifזה לא מצחיק../images/Emo182.gif../images/Emo62.gif

עבדנו על העוגה הזאת שעות
(שחר אמרה משהו על נעם ועוגה ושנה..)

Unreachable

New member
זה

********שאת******** לא מביאה עוגה זה לא אומר שהאחרים גם לא (את חייבת כבר 2 עוגות....)

MorH

New member
רק 2?

איזה כיף לך אני חייבת לפחות 4 ( ** לפחות ** )...

מתי נפלתי ממנה?../images/Emo182.gif

זכור לי משו אבל שכחתי...... בדרבי? היה עוד אחת לא? ויש לי חובות מלפני איזה שלוש שנים, מגבע, מכפיר אף פעם לא הבאתי... אויש למה אני מגלה לך?!

S H I L G I

New member
אני..

מביאים עוגה ביומולדת אם רוצים וכשנופלים ובפורים אני לא יודעת אבל ביגור חיפשנו תסוסים (ואפילו זכיתי מקום ראשון בתחרות תחפושות עם שילגי!!)

למעלה