מצוטטת

New member
../images/Emo182.gif

כיוון שהגשם במילא זלף
העצים נשבו וטיפות זלגו
מענף לענף מענף לענף
זה היה סיפור של חורף לא יותר
בשיר בשיר זה היה של ד.ליטני...
פה אצלי/נו זה סיפור של עוד
עוד בוקר של תחילת חורף ואני עם ציפציף על הרציף אחכה שהאביב שלי יגיע עד אז עוד בוקר חורפי נעים לכם

בוקר -אור יקרות- ש'לי...|קריצית|

אוח....... על הטיפטופיות האלה שלך... אוח....... על הבוקר החורפי הזה... אוח....... על תחילית של התחדשויותיים לחות ומטופפות ככה על הבוקר הזה :))

מצוטטת

New member
../images/Emo9.gif

i just want to feel ת'אביב כבר...... אנ'לא אדם שלחורף אבל נעים לבנתיים להרגיש לך בין שורותינו בחזרה

מתקמבקת לי :))

לשות' לך נעים גם בגב יקירתי??? ני מוכנה בשם השליחות הקטלנית לביא ת'מכסחת ות'מגרפה? {לך ני שומרת ת'נוצה הלבנה שגנבתי מהמסע האחרון:)) }

תזיזי תפרוג'קטור שלך ממני..

את מיסנוורת לי תשורות.... אם כך הם "פני הדברים".........וגופם של העניינים...... אשתדל לצאת ולהכנס לעיתים קרובות יותר :)))

ני בשלב ההתנשפויות...חכי.

אל תאיצי בי במיתותא ממך...... באיטיות....... ברכות.... ברוך... בעדנה... לאט לאט לגרום לך להפתח... אבל בזיותות אחרות של גופו של "דיפרנטלי"...כזה...עם "בטר" נזילה מומסת מוקרמת כזה. {ני אוהבת את "גורם" האפתאההההההההההה......... איי איי איי ככה פיתום בלי להודיע מראש :))}

נו...

אם כבר ירדת לי פה במחאה... גם לי יש אחת... לא ברוטאלית חלילה...אפילו לא אלימה... מחאה שקטה ועיקשת... על כי אילנה חסומה. יש לי משו עקרוני כזה...נגד חסימות במגזר הציבורי...בפרטי זה כבר משו אחר. ההובנה מחאתי הצנועה והחסודה?

ורד 3

New member
../images/Emo42.gif בוקר טוב....../images/Emo42.gif

גמני אחכה לי בשקט ..עד שהאביב שלי יגיע . ולעת עתה .. שיהיה לנו בוקר טוב..
ואח"כ ..צהריים נעימים ....
ואח"כ..אחה"צ.... טובים ....
ואח"כ ערב מעניין ונחמד.....

קטי30

New member
../images/Emo182.gifכל אחד/ת והטפטפת שלו/ה../images/Emo182.gif

השהגשם מטפטף על הגג וזולג על המרזב סבבע' כשהרוח נושבת ומפזרת צינה גם זה סבבע' אבל- כשזה האף החבול והפצוע אנושות שלי מכל הקינוחים מטפטף ללא הפוגה זה כואב
כשהגרון שלי החליט להכניס איזה חיידק ולתת לו לחרבש לי שם את הכל זה כואב ובגדול
גם כן דרך להתחיל את החורף הזה
מקווה להבריא וכמה שיותר מהר לא ממש בא לי בזמן כל הטכרוויד הזה עכשיו כל מה שנשאר לי זה להסביר את זה לגוף שלי מכאן יוצאת אילו בקריאה נרגשת
בחיית זום זום חזור לעצמך ומהררררררררררררררררררררררררררררר
בוקר טוב

קטי30

New member
טכרוויד= בלגן ככה בתרגום חופשי

15 שנה עם מרוקאים עז'יז'תי זה מידבקקקקקקקקקקקקקקק

למעלה