Rinattt

New member
החלמה מהירה יקירתי ../images/Emo25.gif

אל תשכחי שעד סוף השבוע את חייבת להיות במיטבך
יפה לך לא לענות לי לטלפונים

קטי30

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo51.gif

ורק על הלחי יו נויי הבקטריות
לבות

magic40

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif

עוד בוקר של תחילת חורף

בוקר קסום של אויר נקי ומשגע

את הבוקר פתחתי בהליכה בפארק הלאומי איזה תענוג, יותר כיף מכל חדר כושר כמה אנשים הולכים, רוכבים, ונהנים מהטבע וסרך כלל גם ממוסיקה טובה (אלו שהולכים לבד כמוני עם iPod) או שיחה נעימה (אלו שהולכים עם חבר/ה). בוקר של אנרגיות טובות לכולםםםםםםםםםםםםםםםםם

shefil

New member
בוקר טוב לטיפה../images/Emo182.gifולענן ../images/Emo188.gif

טוב יצירתי אני לא אהיה אז ככה בשביל הכיף.. בוקר טוב כמה נחמד לפתוח את הבוקר השני עם רכב לא מניע זו הפעם ה- 4 ברציפות ואיזה כיף שבזמן שמחכים לחילוץ הילדים באותו משתובבים ואיזה כיף לעשן סיגריה ככה בנחת ב- 5 דק' לשמונה ולמה כיף? כי עם כל זה אחותכם בפסון מוחלט מחלקת נשיקות חיבוקים ומילים יפות . שום דבר לא יכול לקלקל את הבוקר הזה... אז בוקר נהדר לכולכם ויום נעים וחמים

../images/Emo41.gifמצביעים ומשפיעים בתפוז אנשים!../images/Emo41.gif

תפוח הזהב 2006 יוצא לדרך! כמדי שנה בשנה, גם הפעם אנו נותנים בידיכם, הגולשים, את האפשרות לבחור את הפורומים הפופולאריים ביותר! בחרו כבר עכשיו את שלושת הפורומים האהובים עליכם על ידי הקלקה על הקוביה המופיעה בצד שמאל בראש כל פורום, או בלינק הבא: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/mis/goldenApple2006.asp זכרו – מי שמצביע, משפיע!
לרגל יציאת הסינגל החדש של דניאל זילברשטיין, "מה שאת עושה לי", הפורום מחלק לכם סינגלים. רוצים גם אתם לקבל סינגל? הקליקו כאן לפרטים נוספים: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=1577&msgid=88673865
החצבים, הסתווניות, הנחליאלי, עלי השלכת נדידת הציפורים ומזג האויר מבשרים שהסתיו הגיע. העלו תמונות לתחרות בתפוז
אלבומים
מעונת הסתיו ותוכלו לזכות בפרסים: http://www.tapuz.co.il/Albums/contests/contest.asp?c=86

קטי30

New member
זיכרו: מי שמצביע משפיע../images/Emo88.gif../images/Emo43.gif

ועוד משפט "חכם" שבטח שניםםםםםםםםםםםםםםםםם לקח לדן קווייל סגן נשיא ארה"ב לשעבר (קלינטון) להגיע ובטח עם הרבה דם יזע ודמעות "אחוז הצבעה נמוך מצביע על פחות אנשים שהולכים לקלפיות" בחיית אבוקּ' אתה רציני
חד אונה

אני כבר הצבעתי...

אתמול. לפורום ג'אגלינג וחד אופן. ניסתי לגרור אחורי עוד מישי...אבל היא לא התחברה לי טוב לוו גרירה.

מצוטטת

New member
חד

מנועי אופני פעמי אבל גמני הטבעתי אצבעון אופו עוד חסרה חותמת שלי של ה~מישי~

רציתי להצביע ../images/Emo45.gif לפורום

אבל חושב שמאז נחסמה אילנה הפורום עושה במקום דרוך
אצביע רק אם אילנה תחזור

זה כבר ארוני..

אילנה.. משום מה היא כאן השעיר לעזאזל של כולם...<טוב..אולי הניסוח הזה לא הכי>..אז הברווזון המכוער.. אם בצדק אם בטעות אם בצחוק ואם כי סתם משעמם..<וכן יש לה היכולת להיות את הכל בדקה אחת שלמה> ובכל פעם שהיא נחסמת..יש אישהו..מצעד צדקה בשבילה.. אז אילנה.. שבאמת תחליטו מי זאת אילנה... דגנית רגע לפני קפה שעה עם נעלי ספורט לפני הליכה.. וחצי שעה אחרי בדיקה של מצבי הפיננסי..באתר הבנק..

the paranormal

New member
שלום גם אני מתלונן

אני רק קורא כאן והיה לי נחמד ומצחיק מאז שאילנה נחסמה משעמם לי

למעלה