motib4

New member
ועוד כמה דברים... ../images/Emo29.gif

לגבי טיוט ג´ינס שלי- לא הבנתי לפי התגובה שלך אם את רוצה לשים אותו או לא... בעיקרון- יש ג´ינסים שהם לא כאלהההה משופשפים, זה בדיוק מה שניסיתי לעשות. מצרף לך אותו כאן בכל מקרה.
יש לי רעיון ממש טוב שיכול לעזור לכולם. לעשות עמוד של טוב ורע... לא טיפים- שמראים אותו חפץ בצורה הטובה ובצורה הלא טובה, אלא לדוגמא: דוליז עם שיער טוב, דוליז עם שיער לא טוב. דוליז עם הצללה נכונה- דוליז עם הצללה לא נכונה. תחשבי כמה זה יכול לעזור.
מקווה שיצא משהו מכל ההודעות האלה.
צ´או.

motib4

New member
טודע! ../images/Emo9.gif ../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif ../images/Emo29.gif

הרבה עבודהההה...

ברגע שאני אמצא זמן...מחרתיים מבחן כ-כ--------------ה ענק בטמטומטיקה.

funki fish

New member
תגובה!

אחרי שמחקתם את הסיפור היפה שלי! הכל מכוער לדעתי בלעעע

../images/Emo26.gif

כול הבנוט שרוצות לעשות טיוט איפור שישרשרו עצמן הנה עם טיפים של איפור על אמו קיס... נאגד את כולם כי ניאי רואה שיש הענות מצד כמה בנוט... טוב

טוב אז ככה...

אני רוצה לבנות אתר על דוליז ויש לי כמה שאלות:
*אם אתו מאשרות לתת לי לשים את הטורטריאלים שלכן באתר שלי?...
*אם אתן רוצות לעזור לי בבניית האתר: מנהלות פורומים טורטוריאלים וכדומה.?..
*אוליי ענת תרצה ליהיות איתי אתרי אחות?
*אני בשום בנים ואופן לא יבנה את האתר ללא אישורים ממכן...
אשמח לקבל תגובות! ממני סטייס

ליסנ´אפ...../images/Emo3.gif

אני לא מאשרת לך לפרסם את הטיוטריאלז שמופיעים באתר, ולא בגלל שאני נגדך, אלא בגלל שאז המדריך ייאבד את הפואנטה שלו, והוא לא יהיה ייחודי.
אין לי בעיה לעזור לך בבניית האתר, השאלה היא איזה סוג של עזרה את צריכה.
אתר אחות-המדריך השלם לדוליז לא מפרסם בו כתובות של אתרים אחרים, לא מקשר לאתרים אחרים, ולא ממליץ על אתרים אחרים. כדי להיות אתר אחות אני חושבת שצריך לפחות לקשר, ואני לא מוכנה לעשות את זה, אני לא מוכנה להפוך את המדריך לאתר ברמה של האתרים בבונו.
טוב שאת אומרת את זה

אוקי אחריי התלבטות קלה *מאוד* הבנתי

שהתגובות לא כל כך חמות... החלטתי שאני לא יבנה את האתר...
אני לא רוצה לעשות משו עויין שרך הפורום הזה
אני שפשוט כבר הרבה זמן רוצה לבנות אתר, רק שחיפשתי נושא.... אם אני יבנה אתר אני לא יעשה על דוליז כי זו רק הייתה אופצייה... אני ימשיך לעסוק במה שאני אוהבת, לעשות דוליז!וימשיך לפרסם אותן בפורום *אין טינה?*

MaMi liraz

New member
המשכתי את הדולי

של ענת- פופיקית כדי שתוכלו לשים בטריטוריאל אני מקווה שזה בסדר מצידכם

למעלה