The Silent Weekend

אזירפאל

New member
../images/Emo182.gif The Silent Weekend ../images/Emo188.gif

למרות שכבר פחות חורפי.
פורומים מועדפים על הגולשים בפורום:
נייטוויש אוונסנס מיי כמיקל רומנס אופנה אלטרנטיבית מטאל
המציפנים:
(65) Cry For The Moon (68) ZuLi90 (71) The Girl Who Lived (96) אזירפאל (104) The Phantom Agony (106) Jilian (120) אטומיק בייגל (128) Fairywitch (131) Ice Queen 7 (248) מגרש השוודים
השאלון:
שיר/י השבוע של ווית'ין: שיר/י השבוע לא של ווית'ין: אלבום השבוע: מה את/ה שומע/ת עכשיו: דבר טוב שקרה השבוע: דבר רע שקרה השבוע: משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: אתר השבוע: מאכל השבוע: ספר השבוע: סרט/סדרת השבוע: תמונת השבוע: סופשבוע מצויין. :)

חיי מתים! X_X

שיר/י השבוע של ווית'ין: Ice Queen, The Promise שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Sonata Arctica- My selene Nightwish- Deep Silent Complete& FantasMic אלבום השבוע: אין.. מה את/ה שומע/ת עכשיו: My Selene דבר טוב שקרה השבוע: הצלחתי לנגן את פנטסמיק באורגן! X____X אממ, 95 בלשון, 100 בביולוגיה P: דבר רע שקרה השבוע: כל מיני.. משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: לנגן את פנטסמיק מהר בלי שגיאות כל שניה
אתר השבוע: פייסבוק מאכל השבוע: לא יודע ספר השבוע: - סרט/סדרת השבוע: הפרקליטים, יריחו תמונת השבוע: אין לי כוח להעלות כלום

Liquid Dreams

New member
איפה כל הגשם >:

שיר/י השבוע של ווית'ין: אין שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Winter- Tori Amos, Sleepwalker- Nightwish אלבום השבוע: לא משהו ספציפי מה את/ה שומע/ת עכשיו: לא שומעת דבר טוב שקרה השבוע: גשם *_____* דבר רע שקרה השבוע: הפסיק הגשם ;[ משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: גשם? :{ אתר השבוע: last.fm מאכל השבוע: אמ אין משהו ספר השבוע: הארי פוטר השלישי D: סרט/סדרת השבוע: הממ מגרש ביתי *_* תמונת השבוע: אין

Gremshnit

New member
סוף שבוע נעימים לכולם~

שיר/י השבוע של ווית'ין: Jillian
שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Dead Can Dance- Song of the Sybil, Ullyses, Yulunga, אלבום השבוע: Dead Can Dance- A Passage In Time מה את/ה שומע/ת עכשיו: Nightwish- FanTasmic דבר טוב שקרה השבוע: הייתי בהופעה מדהימה במסגרת פסטיבל העוּד של ארא דינקג'יאן
זה היה ענק. דבר רע שקרה השבוע: ~אישי~ משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: הארי פוטר ואוצרות המוות!!!
אתר השבוע: mywinterstorm.com מאכל השבוע: פסק זמן במילוי קרם אגוזים *-* ספר השבוע: אין סרט/סדרת השבוע: אין תמונת השבוע: Dead Can Dance *~* אתם חייבים לשמע אותם, הם פשוט מעולים!!!

Fairywitch

New member
יאיי, אני במציפנים../images/Emo70.gif סופ"ש נעים../images/Emo9.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: The Howling
שיר/י השבוע לא של ווית'ין: עברי לידר - מרי לנצח
אלבום השבוע:The Heart of Everything
מה את/ה שומע/ת עכשיו: את "רק בישראל"- הטלויזיה ברקע מהסלון
דבר טוב שקרה השבוע: היה לי יום הולדת
דבר רע שקרה השבוע: שדווקא היום הולדת שלי היה היום הכי קר וגשום בשנה ולא יכולתי לצאת לשום מקום
משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: אין לי ציפיות...
אתר השבוע: שוב פייסבוק- אני מכורה
מאכל השבוע: לזניה
ספר השבוע: אני עדיין עם "משחקי הכס" של ג'ורג' מרטין...
סרט/סדרת השבוע: "אבודים"
תמונת השבוע:מהשרשור הענק שלנו
הודגש באמצעות מדגישומטיק

סופ"ש נעים לכולם ^^

שיר/י השבוע של ווית'ין: אין שיר/י השבוע לא של ווית'ין: אין אלבום השבוע: אין מה את/ה שומע/ת עכשיו: הפרעה של אדגאי (ועכשיו בעצם רק בישראל, נגמרו הפרסומות P:) דבר טוב שקרה השבוע: חורף, כנס גושים שהיה אצלנו
דבר רע שקרה השבוע: אממ בערך כזה שבימים האחרונים במקום לקום עם השעון המעורר אני ממשיכה לישון וזה לא טוב. :{ העצלנות משתלטת. ;; משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: אההה לא יודעת
אתר השבוע: יוטיוב (חרשתי על סרטוני באפי ואליסון האניגן
~אובססיה~) מאכל השבוע: יויו שנגמר שלשום
וקינדר דליס
|שמנה| ספר השבוע: אין סרט/סדרת השבוע: סדרות - באפי, ורוניקה ומכושפות, סרט - דייט מובי תמונת השבוע: אין

>>>

שיר/י השבוע של ווית'ין: Deceiver Of Fools שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Slaying The Dreamer - Nightwish אלבום השבוע: Century Child - Nightwish מה את/ה שומע/ת עכשיו: כלום. דבר טוב שקרה השבוע: גיליתי שהמפקד החדש בא לבסיס והשני המגעיל עוזב שבוע הבא ^^. דבר רע שקרה השבוע: לא זוכרת משהו ספציפי... משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: המפקד החדש יבוא והקודם יעוף
.
אתר השבוע: נמנמ... אין. מאכל השבוע: מרק נמס בכוס
.
ספר השבוע: לא קראתי השבוע. סרט/סדרת השבוע: מחשבות פליליות
ועוד... אין לי כח לפרט.
תמונת השבוע:

../images/Emo13.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: OSH ואנטר שיר/י השבוע לא של ווית'ין: הממ ghost love score
אלבום השבוע: TSF, distorted-memorial, cradle-nymphetamin מה את/ה שומע/ת עכשיו: paradise lost- forever failure דבר טוב שקרה השבוע: הממ לא זוכר דבר רע שקרה השבוע: כנ"ל משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: לשום דבר ספציפי.. אתר השבוע: הממ לא זוכר
מאכל השבוע: מרק בטטה! ספר השבוע: שום ספר=/ סרט/סדרת השבוע: dead silece..
למה לעזאזל אין יותר סרטי אימה טובים?
תמונת השבוע: ציירתי את טאריה
אני כבר אבקש מאחד החברים שלי לסרוק ואעלה את זה מתישהו
סופ"ש חביב לכולם

אזירפאל

New member
אני

שיר/י השבוע של ווית'ין: בעיקר Ice Queen ו-Our Farewell. שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Radiohead - Dollars and Cents Radiohead - Let Down ועוד. אלבום השבוע: Amnesiac ו-Mother Earth. מה את/ה שומע/ת עכשיו: כלום. דבר טוב שקרה השבוע: חורף!
דבר רע שקרה השבוע: הייתי עייף. משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא:
אתר השבוע: דיסקונט.
מאכל השבוע: כדורי שוקולד. ספר השבוע: "שני ירחים" סרט/סדרת השבוע: Weeds. נגמר!!11111
תמונת השבוע: אין.

../images/Emo183.gifשני ירחים../images/Emo45.gif../images/Emo47.gif

~למרות שקראתי ממזמן ולא זוכרת כמעט כלום
~

למעלה