The Silent Weekend

Jilian

New member
עונה ../images/Emo13.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: candles, pearls of light, blooded שיר/י השבוע לא של ווית'ין:sahara-nightwish,I walk alone-Tarja אלבום השבוע: Enter
מה את/ה שומע/ת עכשיו: Tori amos- Precious Things דבר טוב שקרה השבוע: ההורים נסעו לצימר והשאירו לי את הבית!!!
דבר רע שקרה השבוע:2 רעידות אדמה
הסוף קרב צריך לחזור בתשובה
משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: תוצאות המבחן בביולוגיה אתר השבוע: תפוז מאכל השבוע: ברוקלין סטייל פיצה ספר השבוע:
סרט/סדרת השבוע: גיבורים, המקום תמונת השבוע

taroboy

New member
יש גלידה בפנים!

שיר/י השבוע של ווית'ין: אממ TC שיר/י השבוע לא של ווית'ין: נראה שאיימנג'רי של אוונסנס
אלבום השבוע: אין מה את/ה שומע/ת עכשיו: שומכלום דבר טוב שקרה השבוע:גשם ברקים רעמים
דבר רע שקרה השבוע: אין משהו מיוחד משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: שיהיה שבוע טוב אתר השבוע: פייסבוק מאכל השבוע: קרקרים כאלה++ ספר השבוע: אין סרט/סדרת השבוע: גיבורים עונה2
ו-שמונה כללים פשוטים
תמונת השבוע:

lacrimosa girl

New member
גלידה? איפה גלידה? ../images/Emo2.gif

~מכורה~ אני מאוכזבת קשות.
נו טוב, יש סימון

adida33

New member
עונהP:

שיר/י השבוע של ווית'ין: Dark Wings שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Breaking Benjamins - Blow Me Away אלבום השבוע: אין מה את/ה שומע/ת עכשיו: Evanescence - Surrender דבר טוב שקרה השבוע: שביתה. דבר רע שקרה השבוע: אורחים>< משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: שתימשך השביתה...?P: אתר השבוע: אין
מאכל השבוע: מקרוני בולונז
ספר השבוע: ממלכות נשכחות-מולדת. סרט/סדרת השבוע: נמלטים, מחשבות פליליות, גיבורים, האוס, דקסטר2. תמונת השבוע:

Liquid Dreams

New member
בוא נעשה הסכם, טוב?

אל תכנס לאנשים אחרים לצלחת והם לא ייכנסו לך לצלחת. סבבה?

ZuLi90

New member
אבל אם היא כבר באה ומפרסמת מה בצלחת...

זכותי להגיב , חופש ביטוי D:....

Liquid Dreams

New member
אתה יכול להגיב, לא אמרתי שלא.

אבל אתה בא ואומר "די עם הבשר אנשים", וזה מפריע לי. אל תגיד לאנשים מה לאכול ומה לא לאכול, הם יודעים לחשוב לבד מה מתאים להם.

ZuLi90

New member
אני רק מנסה להציע עצה...

את יכולה לדבר עליה=] זו המטרה שלי =] אני רק רוצה לדבר איתך ואת סנובית :p

../images/Emo183.gifסליחה רגע.

אתה זה שמנסה לקבוע לאנשים מה לשים בצלחת. והיא סנובית? אם היית רוצה לדבר איתה על זה יכולת לפתח דיון בצורה מתורבתת. לקרוא לה 'סנובית' או מה שלא יהיה, זאת לא צורת דיון. זה לבוא ולהגיד לבנאדם, וואלה, אני יותר טוב. אם תבוא ממקום של דיון ורצון לשמוע גם את הצד שלה בדיון, אפשר יהיה לדבר על זה. לא בצורה הזאת. ~אני מנסה להיות מאוד מאופקת פה. אם משהו כתוב לא כשורה, נא תקנו אותי~

../images/Emo183.gif

תגיב בצורה שמבטאת את דעתך ועמדתך. אל תכפה את דעתך עלינו. גם לנו יש אחת ואנחנו חיים כמו שמתאים לנו.

ZuLi90

New member
אנשים :O

סנובית זה היה בצחוק... בשיא ההומור! באמת XD חח ובנוגע לוויכוח עצמו סתם ניסיתי לעורר רוחות ושיחות בעיניין D: הרי המטרה היא לדבר בפורום הזה (או סתם לשלוח גרזנים לכל עבר?).. אממ שולם XD?

adida33

New member
XDDDDDDDD

לפני כמה זמן הייתי בתל אביב והיו שם אנשים צימחוניים שעמדו וחילקו עלונים נגד התעללות בבעלי חיים.. הם באים אליי "ילדה את אוהבת חיות??" אמרתי להם "כן
" והם: "את אוכלת בשר?" אני: "כן
" הם: "את לא חושבת שזה קצת סותר אחד את השני?!?!?!?!" אני: "
"

למעלה