מה עובר עליי?;[
L Loves Bitch New member 30/12/06 #107 אני באמת צריכה לעשות את השאלון שלי [מי מתחמקת מהעבודה שלה ולא תקבל תעודת בגרות? מי?!] קיצור בשבילך
L Liquid Dreams New member 30/12/06 #110 ברר. אני צעירה, אבל... יש שם כמה שאלות שאני לא יכולה לענות עליהן.. צטערת.
Y yogniz New member 30/12/06 #111 טוב נו..../images/Emo109.gif לא יודע אם זה רלוונטי מאחר שסיימתי את הלימודים כבר.. אבל זה מה שהיה כשלמדתי..
טוב נו..../images/Emo109.gif לא יודע אם זה רלוונטי מאחר שסיימתי את הלימודים כבר.. אבל זה מה שהיה כשלמדתי..
B BleedingDeath New member 30/12/06 #113 ../images/Emo15.gif בעיקרון אני אחות בכורה טכנית אין לי אחים יעזור לה?
H Harry the Bloody New member 30/12/06 #116 עונה גם../images/Emo140.gif אח שלי הכין לי מילקשייק ואנחנו לשתות אותו בחוץ ביחד^^ חמוד
P pink floyder New member 31/12/06 #133 ממש ממש ממש חשוב../images/Emo70.gif הייתי שמח אם הייתם שולחים לי תווים שך לקרימוסה, מיי ימורטל, וליתיום לאימייל, או אפילו פה... בבקשה! [email protected]
ממש ממש ממש חשוב../images/Emo70.gif הייתי שמח אם הייתם שולחים לי תווים שך לקרימוסה, מיי ימורטל, וליתיום לאימייל, או אפילו פה... בבקשה! [email protected]
F FireInsaid New member 31/12/06 #136 הוומיי ]]]]]: [ספוילר לעונה השניה של האו.סי שבערוץ 10] הרגע ראיתי ביוטיוב, שאלכס ומריסה נפרדו, וזה הרס לי ת'מצברוח, כי מריסה דפקה ]: וכי הן היו חמודות! ו-ו-ו מי זורק בחורה כמו אלכס?!>< סעמאק ]: אני שונאת לסביות ]:
הוומיי ]]]]]: [ספוילר לעונה השניה של האו.סי שבערוץ 10] הרגע ראיתי ביוטיוב, שאלכס ומריסה נפרדו, וזה הרס לי ת'מצברוח, כי מריסה דפקה ]: וכי הן היו חמודות! ו-ו-ו מי זורק בחורה כמו אלכס?!>< סעמאק ]: אני שונאת לסביות ]: