hazelnut

New member
../images/Emo182.gif../images/Emo182.gif../images/Emo182.gif../images/Emo182.gif../images/Emo182.gif

אילת12

New member
2. אולי אירגונית אישית

אני יודעת שזה שם מוצר אבל זה הפך למשהו מקובל. אם לא, תנסי לחפש, על אותו המשקל, שמות באופיס דיפו או בקרביץ וכו.

lazy fish

New member
2 זה לא פשוט יומן?

לגבי 1, לא בדיוק הבנתי מה רואים בתמונה, אולי אוגדנית?

august west

New member
1. בעברית? אין מושג. אבל אני יכול

להסביר מה זה. זה מין תיק שמאורגן לפי תאריכים, קודם ימים ואחר כך שבועות ואחר כך חודשים. דוחפים את הניירות העבודתיות לתוך המקומות הנכונים כדי להזכר בהם ולדעת מהן המשימות העכשיוויות. כל זה מאד מיושן כי היום יש המצאה חדשה שקוראים לה פאלם פיילוט.

august west

New member
2. ../images/Emo45.gif יומן, אלא אם כן

כמו שציינתי בתגובה לשאלה מס' 1, התקדמו למאה הנוכחית ואז personal organizer = Palm Pilot

hazelnut

New member
../images/Emo26.gifTICKLER FILE. ועכשיו שאוגוסט

הסביר כל-כך יפה מה זה TICKLER FILE, האם מישהו יודע את שמו בעברית
הנה התיאור של אוגוסט: "...זה מין תיק שמאורגן לפי תאריכים, קודם ימים ואחר כך שבועות ואחר כך חודשים. דוחפים את הניירות העבודתיות לתוך המקומות הנכונים כדי להזכר בהם ולדעת מהן המשימות העכשיוויות..." והנה איך הדבר הזה נראה: http://www.janjasper.com/tickler_file.jpg 2 רב-תודות מראש (וגם אח"כ אודה שוב
)

hazelnut

New member
../images/Emo26.gifהאם הרבים של "תיק תזכורת" =

"תיקי תזכורת" (לעומת תיקי תזכורות) נראה לי כן, אבל אשמח לאישור (או דחייה)

אני זוכרת את זה מהצבא, לפני 30+ שנה

אבל לדעתי הביטוי כבר לא קיים. אני לא הייתי משתמשת בו. והערה קטנטונת להייזל - כשאת מעלה שאלה ברשימת הדיוור של אגודת המתרגמים, מקבלת תשובה שם ומעלה אותה כאן, היה נחמד אם היית מציינת מאיפה קיבלת את התשובה. לדעתי לפחות.

Sparks

New member
הביטוי קיים.... אבל כמובן מקוצר

אחרת הבוס שלי לא היה שואל "לא שמתי את זה לת"ת ל 31.3.06?" ...ואומרים את האותיות כשם. ספארקס .

hazelnut

New member
תודה ספרקס../images/Emo45.gif אז, את אומרת ש -

ת"ת נפוץ יותר מאשר "תיק תזכורת" ? אשמח לאישור

Sparks

New member
בשיחה ובדיבור כן.

כמעט כל המזכירות שאני במגע איתן (וזה לא מעט) מכירות את הביטוי. במכתב בדרך כלל זה מופיע כ - ת"ת ואז תאריך לציין עותק לתיק התזכורות. כיצד לכתוב את זה כמונח מלא וחלק מטקסט... אני לא בטוחה. הייתי הולכת על תיק תזכורת. ספארקס

hazelnut

New member
תודה רבה, ספרקס. אם כך, אכתוב כך -

תיקי תזכורת (ת"ת) רב-תודות

למעלה