שאלון חדש

D o o S h a

New member
עונהה

1) את מתקשה להירדם? לא 2) את לוקחת איתך משהו שיעזור לך להירדם? לא 3) מה הדבר האחרון שאת עושה לפני שאת הולכת לישון? שמה שמיכה 4) על מה את חושבת בדיוק לפני שאת נרדמת? כל פעם על משו אחר 5) את מתעוררת באמצע הלילה? לא בדר"כ 6) למה את מתעוררת באמצע הלילה בגלל : - שחלמת חלום רע? גם - נהיית צמאה מאוד? וגם - היית חייבת לשירותים? וגם 7) מה מעיר אותך בבוקר? אמא או אבא 8) באיזה מצב רוח את קמה על הבוקר? בדר"כ טוב! אף אחד מהדברים ששמת פה... כי רק קמתי חח 9) מה הדבר הראשון שאת חושבת עליו כשאת מתעוררת? כל פעם משו אחר 10) מה הדבר הראשון שאת אומרת כשאת קמה? כנ"ל 11) מה הדבר הראשון שאת עושה אחרי שאת קמה? כנ"ל חח 12) כמה שעות את ישנה ביממה? 8 אולי.. פחות או יותר 13) בכלל, את אוהבת לישון? כן! שאלה אחרונה לסיום, מה דעתך על השאלון? חמוד מאוד!

© h i l a ©

New member
עונהה

זכר\נקבה: נקבה גיל:15 1) את מתקשה להירדם? לפעמים.. 2) את לוקחת איתך משהו שיעזור לך להירדם? כמו, דובי או מוזיקה .. לא.. 3) מה הדבר האחרון שאת עושה לפני שאת הולכת לישון? טלוויזיה או מחשב... 4) על מה את חושבת בדיוק לפני שאת נרדמת? תלוי מה קרה באותו יום.. 5) את מתעוררת באמצע הלילה? לפעמים... 6) למה את מתעוררת באמצע הלילה בגלל : - שחלמת חלום רע? לפעמים.. - נהיית צמאה מאוד? כן חחח - היית חייבת לשירותים? תאמת לא ניראלי.. 7) מה מעיר אותך בבוקר? רעש, אמא מעירה לבצפר, יותר מידי שעות שינה [?].... 8) באיזה מצב רוח את קמה על הבוקר? שמחה ? תלוי.. מרוגשת ? לא.. עצובה ? תלוי.. מתלהבת ?תלוי.. מדוכאת ? תלוי.. מעוצבנת ? לא.. מדוכדכת ? תלוי כועסת ? תלוי איך מעירים אותי XD מאושרת ?תלוי.. מרוגזת ? תלוי מאוהבת ?תלוויייייי מה חשבתי עליו בלילה.. XD מחויכת ? תלוי... 9) מה הדבר הראשון שאת חושבת עליו כשאת מתעוררת? תלוי במצב שלי על הבוקר... 10) מה הדבר הראשון שאת אומרת כשאת קמה? לא אומרת.. חחח 11) מה הדבר הראשון שאת עושה אחרי שאת קמה? מצחצחת שיניים[?] חח 12) כמה שעות את ישנה ביממה? 9+ 13) בכלל, את אוהבת לישון? כןןןן!! שאלה אחרונה לסיום, מה דעתך על השאלון? חמדמד.. חח

../images/Emo152.gif.

זכר\נקבה:
גיל: 16 1) את מתקשה להירדם? לא ממש 2) את לוקחת איתך משהו שיעזור לך להירדם? כמו, דובי או מוזיקה ..לא 3) מה הדבר האחרון שאת עושה לפני שאת הולכת לישון? מכבה את המחשב 4) על מה את חושבת בדיוק לפני שאת נרדמת? על כמה היום שלי היה קשה
5) את מתעוררת באמצע הלילה? כמעט ולא 6) למה את מתעוררת באמצע הלילה בגלל : - שחלמת חלום רע? כן - נהיית צמאה מאוד? לא - היית חייבת לשירותים? לפעמים 7) מה מעיר אותך בבוקר? אמא והשמש בחוץ 8) באיזה מצב רוח את קמה על הבוקר? (אני אענה נכון לשנה הזו :]) שמחה ?
מרוגשת ?
עצובה ? יש בזה משהו מתלהבת ? לא מדוכאת ?
מעוצבנת ?
מדוכדכת ?
כועסת ?
מאושרת ? לא מרוגזת ? כן מאוהבת ? לא מחויכת ? כמעט ולא אם לא כתבתי איזו רגש אחר שאת מרגישה בדיוק כשאת קמה, את מוזמנת לכתוב. חח זה בסדר, כיסית כמעט הכל
. אי אפשר להגיד שכל החיים אני עם פרצוף עצוב, כי יש בקרים דווקא טובים, אבל האמת שהשנה הזו כ"כ מעצבנת אותי שהדבר היחיד שאני חושבת עליו בבוקר- זה איזה מבחנים יש לי וכמה שעות אני לומדת..
9) מה הדבר הראשון שאת חושבת עליו כשאת מתעוררת? אוי, באמת עניתי
10) מה הדבר הראשון שאת אומרת כשאת קמה? אין לי כוח 11) מה הדבר הראשון שאת עושה אחרי שאת קמה? מנסה להתאושש חח 12) כמה שעות את ישנה ביממה? אממ 6 13) בכלל, את אוהבת לישון? נראה לי שאלה אחרונה לסיום, מה דעתך על השאלון? חמוד מאוד

No NiCk15

New member
../images/Emo15.gifעונה(יופי שנזכרתי../images/Emo6.gif)

זכר\נקבה:
) 1) את מתקשה להירדם?אממ לפעמים 2) את לוקחת איתך משהו שיעזור לך להירדם? כמו, דובי או מוזיקה .. אממ לא 3) מה הדבר האחרון שאת עושה לפני שאת הולכת לישון?מורחת קרן לחות על הידיים
4) על מה את חושבת בדיוק לפני שאת נרדמת?אממ מה שעבר עלי היום ודברים כאלה.. 5) את מתעוררת באמצע הלילה?אממ לעיתים רחוקות מאוד 6) למה את מתעוררת באמצע הלילה בגלל : - שחלמת חלום רע?
- נהיית צמאה מאוד? - היית חייבת לשירותים?
7) מה מעיר אותך בבוקר?אימא
8) באיזה מצב רוח את קמה על הבוקר? שמחה ?
מרוגשת ? עצובה ? מתלהבת ? מדוכאת ? מעוצבנת ? מדוכדכת ? כועסת ? מאושרת ?
מרוגזת ? מאוהבת ? מחויכת ?
אם לא כתבתי איזו רגש אחר שאת מרגישה בדיוק כשאת קמה, את מוזמנת לכתוב. 9) מה הדבר הראשון שאת חושבת עליו כשאת מתעוררת?אממ לאיודעת.. שאני רעבה?
10) מה הדבר הראשון שאת אומרת כשאת קמה?בוקר טוב
11) מה הדבר הראשון שאת עושה אחרי שאת קמה?הולכת להגיד שלום להורים
12) כמה שעות את ישנה ביממה?אממ 10-11 13) בכלל, את אוהבת לישון?כן שאלה אחרונה לסיום, מה דעתך על השאלון?מקורי וחמוד

מ ו ג ה

New member
עווווונה../images/Emo13.gif

זכר\נקבה: נקבה גיל: 15 ו9 1) את מתקשה להירדם? איך לפעמים 2) את לוקחת איתך משהו שיעזור לך להירדם? כמו, דובי או מוזיקה .. יש לי איאור החמור של פו אבל זה ממש לא כדי שאני אירדם חח
3) מה הדבר האחרון שאת עושה לפני שאת הולכת לישון? נרדמת
סתם, לפני שאני נכנסת למיטה אני אומרת ברכת לילה ומנשקת מזוזה, רואה טלוויזיה וככה נרדמתתת 4) על מה את חושבת בדיוק לפני שאת נרדמת? אממ בד"כ שאני במיטה וחושבת על דברים זה רק על דברים עצובים, באמת. החושך עושה לי רע בראש אז אני פשוט שקועה בטלוויזיה 5) את מתעוררת באמצע הלילה? מממ לא. פעם הייתי מתעוררת המון 6) למה את מתעוררת באמצע הלילה בגלל: - שחלמת חלום רע?
- נהיית צמאה מאוד?
- היית חייבת לשירותים?
7) מה מעיר אותך בבוקר? לא יודעת איכשהו אני מתעוררת לבד
8) באיזה מצב רוח את קמה על הבוקר? תלוווווי:p שמחה ?מרוגשת ? אם יש משהו שישמח אותיי עצובה ?מתלהבת ? אם יש משהו שהעציב אותי אתמול מדוכאת ?מעוצבנת ? ממ לא מדוכדכת ?כועסת ? לא מאושרת ?מרוגזת ? נו אותו דבר שמחה מאוהבת ?מחויכת ?
9) מה הדבר הראשון שאת חושבת עליו כשאת מתעוררת? יום חדש, בוקר טוב. 10) מה הדבר הראשון שאת אומרת כשאת קמה? "אאאאאאאאא" *פיהוק ומשחררת ידיים* 11) מה הדבר הראשון שאת עושה אחרי שאת קמה? ^ 12) כמה שעות את ישנה ביממה? שמעו זה תלוי, אני משתדלת לישון 8 שעות בלילה למה אם לא הג'ננה קרבה ובאה במשך היום...את ה8 שעות שינה אני חייבת....אבל אם אני מספיקה אז בדר"כ 9 או 10...בחופשים זה כבר משו אחר חוחוחוח 13) בכלל, את אוהבת לישון? מאוד, חבל שקשה לי נורא להירדם וגם. אני כמו אבא שלי, כל תזוזה בבית או רחש או לחש מעירה אותי. השינה שלי לא הכי עמוקה בוא נגיד שאלה אחרונה לסיום, מה דעתך על השאלון? כןן

alexa92

New member
../images/Emo168.gif

זכר\נקבה:
גיל:13 ו-11 חודשים 1) את מתקשה להירדם?לפעמים 2) את לוקחת איתך משהו שיעזור לך להירדם? כמו, דובי או מוזיקה ..לפעמים מוסיקה 3) מה הדבר האחרון שאת עושה לפני שאת הולכת לישון?או במחשב או מוסיקה או טיוי 4) על מה את חושבת בדיוק לפני שאת נרדמת?על היום שעבר 5) את מתעוררת באמצע הלילה?לפעמים 6) למה את מתעוררת באמצע הלילה בגלל : - שחלמת חלום רע?לפעמים - נהיית צמאה מאוד?נופ - היית חייבת לשירותים?יאפ 7) מה מעיר אותך בבוקר?שירותים או רעשים חזקים 8) באיזה מצב רוח את קמה על הבוקר? ישנוני שמחה?נופ מרוגשת?נופ עצובה?לפעמים מתלהבת?נופ מדוכאת?לפעמים מעוצבנת?לפעמים מדוכדכת?יאפ כועסת?נופ מאושרת?נופ מרוגזת?נופ מאוהבת?יאפ מחויכת?נופ אם לא כתבתי איזו רגש אחר שאת מרגישה בדיוק כשאת קמה, את מוזמנת לכתוב. 9) מה הדבר הראשון שאת חושבת עליו כשאת מתעוררת?איזה יום היום ומה התוכניות להיום. 10) מה הדבר הראשון שאת אומרת כשאת קמה?בוקר טוב לאימא 11) מה הדבר הראשון שאת עושה אחרי שאת קמה?הולכת למטבח 12) כמה שעות את ישנה ביממה?תלוי באיזה יום.בממוצע כ-8 שעות 13) בכלל, את אוהבת לישון?מאוד שאלה אחרונה לסיום, מה דעתך על השאלון?נחמד.

Elanus

New member
ZZZZZZZ

זכר\נקבה:נקבה גיל:16 1) את מתקשה להירדם?בזמן האחרון לא 2) את לוקחת איתך משהו שיעזור לך להירדם? כמו, דובי או מוזיקה ..לא 3) מה הדבר האחרון שאת עושה לפני שאת הולכת לישון? מכבה את המחשב 4) על מה את חושבת בדיוק לפני שאת נרדמת? אני עושה מדיטציה:) לפחות משתדלת. 5) את מתעוררת באמצע הלילה?אףפעם. (טפוטפו) 6) למה את מתעוררת באמצע הלילה בגלל : - שחלמת חלום רע? - נהיית צמאה מאוד? - היית חייבת לשירותים? 7) מה מעיר אותך בבוקר? כלום. אם כבר אז ההורים אחרי מכות. 8) באיזה מצב רוח את קמה על הבוקר? שמחה ? מרוגשת ? עצובה ? מתלהבת ? מדוכאת ? מעוצבנת ? מדוכדכת ? כועסת ? מאושרת ? מרוגזת ? מאוהבת ? מחויכת ? בעיקר מסטולה. אם לא כתבתי איזו רגש אחר שאת מרגישה בדיוק כשאת קמה, את מוזמנת לכתוב. 9) מה הדבר הראשון שאת חושבת עליו כשאת מתעוררת? מה השעה? 10) מה הדבר הראשון שאת אומרת כשאת קמה? אמא למה לא הערת אותי?! סתם אא בוקר טוב 11) מה הדבר הראשון שאת עושה אחרי שאת קמה?מתלבשת 12) כמה שעות את ישנה ביממה?9 13) בכלל, את אוהבת לישון?לא זה דיי ביזבוז שאלה אחרונה לסיום, מה דעתך על השאלון? ממש נחמד אהבתי! זהו ~ שיהיה לך יום נחמד ~ גם לכם

FuckinG SmilE

New member
../images/Emo8.gifעונהנהנה

זכר\נקבה:_______
גיל:______12 עוד 15 ימים 1) את מתקשה להירדם?אממ לפעמים 2) את לוקחת איתך משהו שיעזור לך להירדם? כמו, דובי או מוזיקה ..כרית קטנה שיש לי שאני אוהבת לישון איתה
3) מה הדבר האחרון שאת עושה לפני שאת הולכת לישון?מכבה ת'אור 4) על מה את חושבת בדיוק לפני שאת נרדמת?על כל מה שעברתי היום ושכדאי לי לישון כי מחר הולך להיות לי יום אדיר
[אצלי זה תמיד ככה
] 5) את מתעוררת באמצע הלילה?אממ לעיתים רחוקות 6) למה את מתעוררת באמצע הלילה בגלל : - שחלמת חלום רע?
- נהיית צמאה מאוד?
- היית חייבת לשירותים?
7) מה מעיר אותך בבוקר?או אח שלי או טלפון
8) באיזה מצב רוח את קמה על הבוקר? שמחה ?
מרוגשת ?
עצובה ? מתלהבת ? מדוכאת ? מעוצבנת ? מדוכדכת ? כועסת ? מאושרת ?
מרוגזת ?
מאוהבת ? מחויכת ?
אם לא כתבתי איזו רגש אחר שאת מרגישה בדיוק כשאת קמה, את מוזמנת לכתוב. 9) מה הדבר הראשון שאת חושבת עליו כשאת מתעוררת?שהולך לי להיות כיף היום
10) מה הדבר הראשון שאת אומרת כשאת קמה?אאוץ'[כי תמיד אני מקבלת מכה מהקיר;-[] 11) מה הדבר הראשון שאת עושה אחרי שאת קמה?אממ בודקת מה השעה 12) כמה שעות את ישנה ביממה?12-10 13) בכלל, את אוהבת לישון?מאוד
שאלה אחרונה לסיום, מה דעתך על השאלון?שאלון ממש מגניב
זהו ~ שיהיה לך יום נחמד ~ גמלך
הודגש באמצעות מדגישומטיק

d r o r y

New member
עונה:

שלום לכולם החלטתי לעשות שאלון על השינה ... מקווה שתענו ותהנו.. :) השאלון כתוב בלשון נקבה מטעמי נוחות אבל גם הזכרים שבנינו יכולים לענות כמובן ! (נקבה ולא זכר, כי שמתי לב שיש פה יותר מהסוג הזה :) זכר\נקבה:זכר_______ גיל:24______ 1) את מתקשה להירדם?רוב הזמן כן 2) את לוקחת איתך משהו שיעזור לך להירדם? כמו, דובי או מוזיקה ..לא 3) מה הדבר האחרון שאת עושה לפני שאת הולכת לישון?בדר"כ אני הולך לישון אחרי אחד משני הפעולות-או אחרי טיול/בילוי שאני עושה/מבלה בחוץ,או אחרי שאני מסיים עם האינטרנט לאותו היום 4) על מה את חושבת בדיוק לפני שאת נרדמת?חחח...מליון דברים.על אייאקס,על מה יהיה איתי בהמשך,איך אני ארגיש בהמשך,על מנגינות שאני נורא אוהב(ואני מנגן לי אותן בראש),על היום שיהיה למחרת,ועוד המון. 5) את מתעוררת באמצע הלילה?לפעמים 6) למה את מתעוררת באמצע הלילה בגלל :או בשביל לשתות,או שאחרי חלום,או שאני צריך לשירותים - שחלמת חלום רע?כן - נהיית צמאה מאוד?כן - היית חייבת לשירותים?כן 7) מה מעיר אותך בבוקר?או שהשעון המעורר,או שהמשפחה,או שאני קם לבד 8) באיזה מצב רוח את קמה על הבוקר?תלוי מתי.רוב הזמן במשך חיי,הייתי קם במצב רוח מחורבן ביותר,בזמן האחרון אני קם במצב רוח סביר שמחה ? מרוגשת ? עצובה ? מתלהבת ? מדוכאת ? מעוצבנת ? מדוכדכת ? כועסת ? מאושרת ? מרוגזת ? מאוהבת ? מחויכת ? אם לא כתבתי איזו רגש אחר שאת מרגישה בדיוק כשאת קמה, את מוזמנת לכתוב. 9) מה הדבר הראשון שאת חושבת עליו כשאת מתעוררת?כל פעם זה יכול להיות משהו אחר.בדר"כ אותם דברים שעליהם אני חושב לפני שאני נרדם 10) מה הדבר הראשון שאת אומרת כשאת קמה?אין דבר ספציפי 11) מה הדבר הראשון שאת עושה אחרי שאת קמה?שותף פנים וידיים 12) כמה שעות את ישנה ביממה?בממוצע 6-7 שעות 13) בכלל, את אוהבת לישון?לפעמים כן ולפעמים לא שאלה אחרונה לסיום, מה דעתך על השאלון?בסדר זהו ~ שיהיה לך יום נחמד ~

swirrrly

New member
../images/Emo118.gif

זכר\נקבה:__נקבה_____ גיל:____17__ 1) את מתקשה להירדם? לא, פשוט לא ממש עייפה 2) את לוקחת איתך משהו שיעזור לך להירדם? כמו, דובי או מוזיקה .. לפעמים ספר 3) מה הדבר האחרון שאת עושה לפני שאת הולכת לישון? צחצוח שיניים 4) על מה את חושבת בדיוק לפני שאת נרדמת?
5) את מתעוררת באמצע הלילה? לא 6) למה את מתעוררת באמצע הלילה בגלל : - שחלמת חלום רע? - נהיית צמאה מאוד? - היית חייבת לשירותים? 7) מה מעיר אותך בבוקר? אנשים 8) באיזה מצב רוח את קמה על הבוקר? עצובה 9) מה הדבר הראשון שאת חושבת עליו כשאת מתעוררת? שיט, צריך לקום 10) מה הדבר הראשון שאת אומרת כשאת קמה? 11) מה הדבר הראשון שאת עושה אחרי שאת קמה? 12) כמה שעות את ישנה ביממה? 8-12 13) בכלל, את אוהבת לישון? מאוהבת שאלה אחרונה לסיום, מה דעתך על השאלון? סבבה

BrokenDream103

New member
עונה... משעמםםם

זכר\נקבה:_______ זכר גיל:______ 16.5 1) את מתקשה להירדם? ממש!! 2) את לוקחת איתך משהו שיעזור לך להירדם? כמו, דובי או מוזיקה .. מוזיקה. 3) מה הדבר האחרון שאת עושה לפני שאת הולכת לישון? שומע מוזיקה, שותה משו קר 4) על מה את חושבת בדיוק לפני שאת נרדמת? מה היה אם הייתי מצליח להיות מה שאני רוצה:] 5) את מתעוררת באמצע הלילה? כן:[ 6) למה את מתעוררת באמצע הלילה בגלל : - שחלמת חלום רע? -- אולי - נהיית צמאה מאוד? לא - היית חייבת לשירותים? לא 7) מה מעיר אותך בבוקר? חום של המיטה, אור יום 8) באיזה מצב רוח את קמה על הבוקר? מעאפןןןן שמחה ? מרוגשת ? עצובה ? מתלהבת ? מדוכאת ? כן מעוצבנת ? כן מדוכדכת ? כועסת ? מאושרת ? מרוגזת ? מאוהבת ? מחויכת ? אם לא כתבתי איזו רגש אחר שאת מרגישה בדיוק כשאת קמה, את מוזמנת לכתוב. 9) מה הדבר הראשון שאת חושבת עליו כשאת מתעוררת? מה יהיה היום? 10) מה הדבר הראשון שאת אומרת כשאת קמה? כלום... 11) מה הדבר הראשון שאת עושה אחרי שאת קמה? מסתכל במראה 12) כמה שעות את ישנה ביממה? 8-10 13) בכלל, את אוהבת לישון? בטחחח שאלה אחרונה לסיום, מה דעתך על השאלון? אמממ.. שיהיה בלשון זכר, ואז הוא יהיה טוב

NomaSP

New member
עונה....

זכר\נקבה:____נקבה___ גיל:__14____ 1) את מתקשה להירדם? הייתה לי תקופה כזאת, עכשיו לא 2) את לוקחת איתך משהו שיעזור לך להירדם? כמו, דובי או מוזיקה ..נופ 3) מה הדבר האחרון שאת עושה לפני שאת הולכת לישון? מצחצחת שיניים 4) על מה את חושבת בדיוק לפני שאת נרדמת? אוף מחר יש בצפר , אלא עם כן יום שבת 5) את מתעוררת באמצע הלילה?ליפעמים 6) למה את מתעוררת באמצע הלילה בגלל : - שחלמת חלום רע? - נהיית צמאה מאוד?יאפ - היית חייבת לשירותים? יאפ 7) מה מעיר אותך בבוקר? אמא 8) באיזה מצב רוח את קמה על הבוקר? שמחה ? מרוגשת ? עצובה ? מתלהבת ? מדוכאת ? מעוצבנת ? מדוכדכת ? כועסת ? מאושרת ? מרוגזת ? מאוהבת ? מחויכת כן אם לא כתבתי איזו רגש אחר שאת מרגישה בדיוק כשאת קמה, את מוזמנת לכתוב. 9) מה הדבר הראשון שאת חושבת עליו כשאת מתעוררת? אוף.... יש בצפר 10) מה הדבר הראשון שאת אומרת כשאת קמה? בוקר טוב 11) מה הדבר הראשון שאת עושה אחרי שאת קמה? בודקת מה השעה 12) כמה שעות את ישנה ביממה? 7-8 13) בכלל, את אוהבת לישון? מאוווד שאלה אחרונה לסיום, מה דעתך על השאלון? נחמד

qtgirl

New member
לילה טובבבבבבבבבבב

שלום לכולם החלטתי לעשות שאלון על השינה ... מקווה שתענו ותהנו.. :) השאלון כתוב בלשון נקבה מטעמי נוחות אבל גם הזכרים שבנינו יכולים לענות כמובן ! (נקבה ולא זכר, כי שמתי לב שיש פה יותר מהסוג הזה :) זכר\נקבה:___נקבה____ גיל:___17___ 1) את מתקשה להירדם? לא 2) את לוקחת איתך משהו שיעזור לך להירדם? כמו, דובי או מוזיקה .. לא 3) מה הדבר האחרון שאת עושה לפני שאת הולכת לישון? מכבה את האור והמחשב... 4) על מה את חושבת בדיוק לפני שאת נרדמת? שאני עייפה=] 5) את מתעוררת באמצע הלילה? לפעמים 6) למה את מתעוררת באמצע הלילה בגלל : - שחלמת חלום רע? לא מעיר בדרך כלל - נהיית צמאה מאוד? מתעוררת אבל לא קמה.. - היית חייבת לשירותים? מעצבן וגורם לי לקום 7) מה מעיר אותך בבוקר? אמא 8) באיזה מצב רוח את קמה על הבוקר? אם לביצפר אז חרא אבל אם בחופש אז סבבה=] 9) מה הדבר הראשון שאת חושבת עליו כשאת מתעוררת? אמממ.. לא זוכרת 10) מה הדבר הראשון שאת אומרת כשאת קמה? בוקר טוב לאמא 11) מה הדבר הראשון שאת עושה אחרי שאת קמה? הולכת להיתקלח 12) כמה שעות את ישנה ביממה? 10 משהו כזה 13) בכלל, את אוהבת לישון? כן שאלה אחרונה לסיום, מה דעתך על השאלון? אחלה זהו ~ שיהיה לך יום נחמד ~

למעלה