שאלון חדש

sof72

New member
../images/Emo182.gifשאלון חדש../images/Emo182.gif

שלום לכולם החלטתי לעשות שאלון על השינה ... מקווה שתענו ותהנו.. :) השאלון כתוב בלשון נקבה מטעמי נוחות אבל גם הזכרים שבנינו יכולים לענות כמובן ! (נקבה ולא זכר, כי שמתי לב שיש פה יותר מהסוג הזה :) זכר\נקבה:_______ גיל:______ 1) את מתקשה להירדם? 2) את לוקחת איתך משהו שיעזור לך להירדם? כמו, דובי או מוזיקה .. 3) מה הדבר האחרון שאת עושה לפני שאת הולכת לישון? 4) על מה את חושבת בדיוק לפני שאת נרדמת? 5) את מתעוררת באמצע הלילה? 6) למה את מתעוררת באמצע הלילה בגלל : - שחלמת חלום רע? - נהיית צמאה מאוד? - היית חייבת לשירותים? 7) מה מעיר אותך בבוקר? 8) באיזה מצב רוח את קמה על הבוקר? שמחה ? מרוגשת ? עצובה ? מתלהבת ? מדוכאת ? מעוצבנת ? מדוכדכת ? כועסת ? מאושרת ? מרוגזת ? מאוהבת ? מחויכת ? אם לא כתבתי איזו רגש אחר שאת מרגישה בדיוק כשאת קמה, את מוזמנת לכתוב. 9) מה הדבר הראשון שאת חושבת עליו כשאת מתעוררת? 10) מה הדבר הראשון שאת אומרת כשאת קמה? 11) מה הדבר הראשון שאת עושה אחרי שאת קמה? 12) כמה שעות את ישנה ביממה? 13) בכלל, את אוהבת לישון? שאלה אחרונה לסיום, מה דעתך על השאלון? זהו ~ שיהיה לך יום נחמד ~

עונה../images/Emo9.gif../images/Emo199.gif

זכר\נקבה: נקבה
גיל: 12 1) את מתקשה להירדם? לא 2) את לוקחת איתך משהו שיעזור לך להירדם? כמו, דובי או מוזיקה .. אממ..ספר
ספר תמיד עוזר לי להירדם
3) מה הדבר האחרון שאת עושה לפני שאת הולכת לישון? מצחצחת שיניים
4) על מה את חושבת בדיוק לפני שאת נרדמת? אממ.. על כל מיני דברים שקרו לי באותו היום נראלי
5) את מתעוררת באמצע הלילה? לפעמים 6) למה את מתעוררת באמצע הלילה בגלל : - שחלמת חלום רע?
- נהיית צמאה מאוד? - היית חייבת לשירותים?
7) מה מעיר אותך בבוקר? אמא
, מוזיקה, האור :] 8) באיזה מצב רוח את קמה על הבוקר? אממ..לפעמים שמחה, עייפה, עצובה.. תלוי איזה יום יהיה אותו היום
9) מה הדבר הראשון שאת חושבת עליו כשאת מתעוררת? איזה יום היום?
10) מה הדבר הראשון שאת אומרת כשאת קמה? לאדעת.. נראלי "אמאא....." בכל ישנוני כזה
11) מה הדבר הראשון שאת עושה אחרי שאת קמה? מצחצחת את שיניי
12) כמה שעות את ישנה ביממה? 9 13) בכלל, את אוהבת לישון? אממ..כן.. אבל יותר כיף לקום בבוקר
שאלה אחרונה לסיום, מה דעתך על השאלון? שאלון שווה

תשובות

זכר\נקבה:נ גיל:18 1) את מתקשה להירדם? לפעמים כשהמחשבות הורגות אותי.. 2) את לוקחת איתך משהו שיעזור לך להירדם? כמו, דובי או מוזיקה .. חחח לא. 3) מה הדבר האחרון שאת עושה לפני שאת הולכת לישון?אולי מעשנת סיגרייה או מנגת בגיטרה.. 4) על מה את חושבת בדיוק לפני שאת נרדמת? על **** 5) את מתעוררת באמצע הלילה? לפעמים אם יש לי סיוטים 6) למה את מתעוררת באמצע הלילה בגלל : אם יש לי סיוטים.. לפעמים יש לי גם התקבצויות שרירים ברגל ואני מתעוררת בגלל הכאבים - שחלמת חלום רע? כן - נהיית צמאה מאוד? לא - היית חייבת לשירותים? לא 7) מה מעיר אותך בבוקר? אמא או השכנים עם התינוקת המשוגעת שלהם 8) באיזה מצב רוח את קמה על הבוקר? שמחה ? לא מרוגשת ? לפעמים תלוי מה צריך לקרות באותו יום עצובה ? לרוב כן =( מתלהבת ? לפעמים תלוי מה צריך לקרות באותו יום מדוכאת ? תלוי.. מעוצבנת ? כןןן מדוכדכת ? לפעמים כועסת ?כן מאושרת ? גם.. תלוי מרוגזת ? לא מאוהבת ? בימים ההם הייתי מתעוררת ככה חח מחויכת ? לאא אם לא כתבתי איזו רגש אחר שאת מרגישה בדיוק כשאת קמה, את מוזמנת לכתוב. 9) מה הדבר הראשון שאת חושבת עליו כשאת מתעוררת? עייפה 10) מה הדבר הראשון שאת אומרת כשאת קמה? "אעעע שוב העירו אותי!!" 11) מה הדבר הראשון שאת עושה אחרי שאת קמה? הולכת לשירותים חח 12) כמה שעות את ישנה ביממה? מ4 עד 7 לא יותר 13) בכלל, את אוהבת לישון? כן רק שלא נותנים לי שאלה אחרונה לסיום, מה דעתך על השאלון? אה.. בסדר...

sweet shir

New member
עונה..

זכר\נקבה: נקבה גיל: 13 1) את מתקשה להירדם? כן
2) את לוקחת איתך משהו שיעזור לך להירדם? אמ.. 2 כריות נורמליות, 2 כריות סתם, בובת כלב ענקי ובובת קוף..
3) מה הדבר האחרון שאת עושה לפני שאת הולכת לישון? נשכבת המיטה 4) על מה את חושבת בדיוק לפני שאת נרדמת? על מה שעבר עליי היום ומה שיעבור עלי מחר. 5) את מתעוררת באמצע הלילה? לא ממש 6) למה את מתעוררת באמצע הלילה בגלל: - שחלמת חלום רע? - נהיית צמאה מאוד? - היית חייבת לשירותים?
7) מה מעיר אותך בבוקר? לוידעת 8) באיזה מצב רוח את קמה על הבוקר? אממ תלוי, לפעמים חרא, לפעמים ישנוני, לפעמים מתרגש.. תלוי בנסיבות. 9) מה הדבר הראשון שאת חושבת עליו כשאת מתעוררת? מאיפה לי? 10) מה הדבר הראשון שאת אומרת כשאת קמה? בוקר טוב 11) מה הדבר הראשון שאת עושה אחרי שאת קמה? הולכת לשטוף פנים 12) כמה שעות את ישנה ביממה? 8 בערך. 13) בכלל, את אוהבת לישון? כה!! מאוד
שאלה אחרונה לסיום, מה דעתך על השאלון? בסדר..

sukrazit

New member
עונההה

זכר\נקבה:_נקבה______ גיל:_14_____ 1) את מתקשה להירדם? לא 2) את לוקחת איתך משהו שיעזור לך להירדם? כמו, דובי או מוזיקה ..לא 3) מה הדבר האחרון שאת עושה לפני שאת הולכת לישון? רואה טלויזיה 4) על מה את חושבת בדיוק לפני שאת נרדמת? לא דעת כל פעם על משו אחר 5) את מתעוררת באמצע הלילה? רק אם אני לא מרגישה טוב..או שיש רעש 6) למה את מתעוררת באמצע הלילה בגלל : - שחלמת חלום רע? כן - נהיית צמאה מאוד?כן - היית חייבת לשירותים? כן 7) מה מעיר אותך בבוקר? רעש... 8) באיזה מצב רוח את קמה על הבוקר? שמחה ? לא מרוגשת ?לא עצובה ? לא מתלהבת ? לא מדוכאת ? לא מעוצבנת ?לא מדוכדכת ? לא כועסת ?לא מאושרת ? לא מרוגזת ?לא מאוהבת ? לא מחויכת ? כן אם לא כתבתי איזו רגש אחר שאת מרגישה בדיוק כשאת קמה, את מוזמנת לכתוב. 9) מה הדבר הראשון שאת חושבת עליו כשאת מתעוררת? על להמשיך לישון 10) מה הדבר הראשון שאת אומרת כשאת קמה? מה השעה 11) מה הדבר הראשון שאת עושה אחרי שאת קמה? בודקת מה השעה 12) כמה שעות את ישנה ביממה? 8 13) בכלל, את אוהבת לישון? כן שאלה אחרונה לסיום, מה דעתך על השאלון? מאוד נחמד

dana re3

New member
עונההההה

זכר\נקבה:_____נקבה__ גיל:___14 וחצי___ 1) את מתקשה להירדם?לא 2) את לוקחת איתך משהו שיעזור לך להירדם? כמו, דובי או מוזיקה ..לא 3) מה הדבר האחרון שאת עושה לפני שאת הולכת לישון?מצחצחת שיניים 4) על מה את חושבת בדיוק לפני שאת נרדמת?על דברים שאני רוצה שיקרו 5) את מתעוררת באמצע הלילה?כן 6) למה את מתעוררת באמצע הלילה בגלל :סתם אמא שלי אומרת שבגלל שאני מפחדת שהשעון לא יצלצל - שחלמת חלום רע? - נהיית צמאה מאוד? - היית חייבת לשירותים? 7) מה מעיר אותך בבוקר?שעון 8) באיזה מצב רוח את קמה על הבוקר? בסדר שמחה ? מרוגשת ? עצובה ? מתלהבת ? מדוכאת ? מעוצבנת ? מדוכדכת ? כועסת ? מאושרת ? מרוגזת ? מאוהבת ? מחויכת ? אם לא כתבתי איזו רגש אחר שאת מרגישה בדיוק כשאת קמה, את מוזמנת לכתוב. 9) מה הדבר הראשון שאת חושבת עליו כשאת מתעוררת? איזה יום הולך להיות לי 10) מה הדבר הראשון שאת אומרת כשאת קמה?מתלבשת ואחר כך מצחצחת שיניים 11) מה הדבר הראשון שאת עושה אחרי שאת קמה?אמרתי 12) כמה שעות את ישנה ביממה?14 נראה לי 13) בכלל, את אוהבת לישון?כן שאלה אחרונה לסיום, מה דעתך על השאלון?נחמדדדדד זהו ~ שיהיה לך יום נחמד ~

My self and i

New member
../images/Emo199.gif../images/Emo110.gif

זכר\נקבה:_נקבה______ גיל:_12 וחצי_____ 1) את מתקשה להירדם? ממש לא. 2) את לוקחת איתך משהו שיעזור לך להירדם? כמו, דובי או מוזיקה .. לא. 3) מה הדבר האחרון שאת עושה לפני שאת הולכת לישון? שמה פיג'מה. 4) על מה את חושבת בדיוק לפני שאת נרדמת? על מה שעבר עליי היום. 5) את מתעוררת באמצע הלילה? לא. זאת אומרת, בדר"כ לא אבל לפעמים לשירותים או משו בסגנון. 6) למה את מתעוררת באמצע הלילה בגלל : - שחלמת חלום רע? - נהיית צמאה מאוד? - היית חייבת לשירותים?
7) מה מעיר אותך בבוקר? אמא. 8) באיזה מצב רוח את קמה על הבוקר? לפעמים ולפעמים. לפעמים ממש טוב ולפעמים לא כ"כ.. שמחה ?
מרוגשת ?
עצובה ? מתלהבת ? מדוכאת ?
מעוצבנת ?
מדוכדכת ? כועסת ?
מאושרת ?
מרוגזת ?
מאוהבת ?
מחויכת ?
אם לא כתבתי איזו רגש אחר שאת מרגישה בדיוק כשאת קמה, את מוזמנת לכתוב. 9) מה הדבר הראשון שאת חושבת עליו כשאת מתעוררת? איך יהיה היום.. 10) מה הדבר הראשון שאת אומרת כשאת קמה? מה השעה?
11) מה הדבר הראשון שאת עושה אחרי שאת קמה? מצחצחת שיניים. 12) כמה שעות את ישנה ביממה? 8 בערך. 13) בכלל, את אוהבת לישון? כן,מאוד.. שאלה אחרונה לסיום, מה דעתך על השאלון? אחלה

קרני44

New member
../images/Emo109.gif עונהה

זכר\נקבה: נקבה
1) את מתקשה להירדם? לא
2) את לוקחת איתך משהו שיעזור לך להירדם? כמו, דובי או מוזיקה .. אני קוראת ספר
3) מה הדבר האחרון שאת עושה לפני שאת הולכת לישון? קוראת ספר
4) על מה את חושבת בדיוק לפני שאת נרדמת? על היום שהיה והיום שיהיה
5) את מתעוררת באמצע הלילה? לאא
6) למה את מתעוררת באמצע הלילה בגלל : לא מתעוררת
- שחלמת חלום רע?
- נהיית צמאה מאוד?
- היית חייבת לשירותים?
7) מה מעיר אותך בבוקר?ה של השכנים או השעון המעורר
8) באיזה מצב רוח את קמה על הבוקר? לפעמים טוב לפעמים רע
שמחה ? מרוגשת ?
עצובה ? מתלהבת ?
מדוכאת ? מעוצבנת ?
מדוכדכת ? כועסת ?
מאושרת ? מרוגזת ?
מאוהבת ? מחויכת ?
אם לא כתבתי איזו רגש אחר שאת מרגישה בדיוק כשאת קמה, את מוזמנת לכתוב.
9) מה הדבר הראשון שאת חושבת עליו כשאת מתעוררת? על אוכל
10) מה הדבר הראשון שאת אומרת כשאת קמה? בוקר טוב
11) מה הדבר הראשון שאת עושה אחרי שאת קמה? עושה פיפי
12) כמה שעות את ישנה ביממה? בין 9-10
13) בכלל, את אוהבת לישון? לא
שאלה אחרונה לסיום, מה דעתך על השאלון? חמוד
הודגש באמצעות מדגישומטיק

iheartchad

New member
עונה ../images/Emo13.gif

זכר\נקבה: נקבה גיל: עוד פחות מחודשיים 14 1) את מתקשה להירדם? כן 2) את לוקחת איתך משהו שיעזור לך להירדם? כמו, דובי או מוזיקה .. ספר חח זה מרדים לי תעיניים 3) מה הדבר האחרון שאת עושה לפני שאת הולכת לישון? הולכת לשירותים 4) על מה את חושבת בדיוק לפני שאת נרדמת? על ה=כ=ו=ל! חח זה ממש מצחיק אני עושה לעצמי חשבונות נפש כשאני מנסה להירדם XD 5) את מתעוררת באמצע הלילה? לא.. 6) למה את מתעוררת באמצע הלילה בגלל :
- שחלמת חלום רע? - נהיית צמאה מאוד? - היית חייבת לשירותים? 7) מה מעיר אותך בבוקר? אור/שעון מעורר/אמא 8) באיזה מצב רוח את קמה על הבוקר? רע, אני תמיד עייפה :/ שמחה ?
מרוגשת ? עצובה ?
מתלהבת ? מדוכאת ?
מעוצבנת ? מדוכדכת ? כועסת ? מאושרת ? מרוגזת ? מאוהבת ? מחויכת ? אם לא כתבתי איזו רגש אחר שאת מרגישה בדיוק כשאת קמה, את מוזמנת לכתוב. 9) מה הדבר הראשון שאת חושבת עליו כשאת מתעוררת? אוי לא בא לי לישון 10) מה הדבר הראשון שאת אומרת כשאת קמה? אני לא ממש מדברת כשאני קמה חח 11) מה הדבר הראשון שאת עושה אחרי שאת קמה? מצחצחת שיניים 12) כמה שעות את ישנה ביממה? 6 וחצי - 8 13) בכלל, את אוהבת לישון? כן
שאלה אחרונה לסיום, מה דעתך על השאלון? חמדמד, רק שלא היה לי כוח לחלקים עם הרגשות חחח ^_____^

sniii

New member
.......

זכר\נקבה:_נקבה______ גיל:__15____ 1) את מתקשה להירדם?לא 2) את לוקחת איתך משהו שיעזור לך להירדם? כמו, דובי או מוזיקה ..חח לא 3) מה הדבר האחרון שאת עושה לפני שאת הולכת לישון?אמממ מחשב? 4) על מה את חושבת בדיוק לפני שאת נרדמת?על כל מיני דברים 5) את מתעוררת באמצע הלילה?אמממ נדיר שזה קורה 6) למה את מתעוררת באמצע הלילה בגלל :בדר"כ זה כי אני צריכה לשירותים - שחלמת חלום רע? - נהיית צמאה מאוד? - היית חייבת לשירותים? 7) מה מעיר אותך בבוקר?אמא\אבא 8) באיזה מצב רוח את קמה על הבוקר? מדוכאת, מדוכדכת, אדישה שמחה ? מרוגשת ? עצובה ? מתלהבת ? מדוכאת ? מעוצבנת ? מדוכדכת ? כועסת ? מאושרת ? מרוגזת ? מאוהבת ? מחויכת ? אם לא כתבתי איזו רגש אחר שאת מרגישה בדיוק כשאת קמה, את מוזמנת לכתוב. 9) מה הדבר הראשון שאת חושבת עליו כשאת מתעוררת?עוד פעם בצפר?=\ 10) מה הדבר הראשון שאת אומרת כשאת קמה?עוד פעם בצפר?=\ 11) מה הדבר הראשון שאת עושה אחרי שאת קמה?אוכלת 12) כמה שעות את ישנה ביממה?תלוי.. בדר"כ 6.. משהו כזה 13) בכלל, את אוהבת לישון?מאוד!!!! שאלה אחרונה לסיום, מה דעתך על השאלון? נחמד..=] זהו ~ שיהיה לך יום נחמד ~

dirty fairy

New member
נחמד../images/Emo187.gif

שלום לכולם החלטתי לעשות שאלון על השינה ... מקווה שתענו ותהנו.. :) השאלון כתוב בלשון נקבה מטעמי נוחות אבל גם הזכרים שבנינו יכולים לענות כמובן ! (נקבה ולא זכר, כי שמתי לב שיש פה יותר מהסוג הזה :) נקבה גיל:__15__ 1) את מתקשה להירדם? לא 2) את לוקחת איתך משהו שיעזור לך להירדם? כמו, דובי או מוזיקה .. לא 3) מה הדבר האחרון שאת עושה לפני שאת הולכת לישון? מנשקת ספר תנ"ך 4) על מה את חושבת בדיוק לפני שאת נרדמת? על היום שהיה 5) את מתעוררת באמצע הלילה? כן לפעמים 6) למה את מתעוררת באמצע הלילה בגלל : חלום רע בדרך כלל 7) מה מעיר אותך בבוקר? אמא 8) באיזה מצב רוח את קמה על הבוקר? או עצבנית או אדישה 9) מה הדבר הראשון שאת חושבת עליו כשאת מתעוררת? איזה באסה לקום 10) מה הדבר הראשון שאת אומרת כשאת קמה? "אמא אל תפתחי את החלון" 11) מה הדבר הראשון שאת עושה אחרי שאת קמה? שותה שוקו 12) כמה שעות את ישנה ביממה? בימים של ביה"ס 8 בערך 13) בכלל, את אוהבת לישון? מממממממממאאאאאאאאאאדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד שאלה אחרונה לסיום, מה דעתך על השאלון? נחמד

ady18

Well-known member
תשובות

שלום לכולם החלטתי לעשות שאלון על השינה ... מקווה שתענו ותהנו.. :) השאלון כתוב בלשון נקבה מטעמי נוחות אבל גם הזכרים שבנינו יכולים לענות כמובן ! (נקבה ולא זכר, כי שמתי לב שיש פה יותר מהסוג הזה :) זכר\נקבה:_____נקבה__ גיל:______22 1) את מתקשה להירדם?לפעמים 2) את לוקחת איתך משהו שיעזור לך להירדם? כמו, דובי או מוזיקה ..לא 3) מה הדבר האחרון שאת עושה לפני שאת הולכת לישון?א ולפעמיםמכינה בגדים מכבה מחשב טלוויזה בודקת ששהשעון מעורר בשעה שכיוונתי ובסוף שירותים 4) על מה את חושבת בדיוק לפני שאת נרדמת?אממ משתנה אין קבוע 5) את מתעוררת באמצע הלילה?לפעמים 6) למה את מתעוררת באמצע הלילה בגלל : - שחלמת חלום רע?כן - נהיית צמאה מאוד? - היית חייבת לשירותים?כן 7) מה מעיר אותך בבוקר?הפלאפון או לפעמים אני 8) באיזה מצב רוח את קמה על הבוקר? מרוגשת עייפה מקווה שהתאמתי בגדים למזג האוויר שמחה ? מרוגשת ? עצובה ? מתלהבת ? מדוכאת ? מעוצבנת ? מדוכדכת ? כועסת ? מאושרת ? מרוגזת ? מאוהבת ? מחויכת ? אם לא כתבתי איזו רגש אחר שאת מרגישה בדיוק כשאת קמה, את מוזמנת לכתוב. 9) מה הדבר הראשון שאת חושבת עליו כשאת מתעוררת?אם הבגדים מתיאמים למה 10) מה הדבר הראשון שאת אומרת כשאת קמה?אממ נראה לי מה השעה\מה מזג האוויר 11) מה הדבר הראשון שאת עושה אחרי שאת קמה?תלוי אם אני יוצאת על הבוקר אז בגדים ומכינה תיק וכאלה ואם זה יום שאני לא יוצאת ישר אז שוקו ושמה רדיו 12) כמה שעות את ישנה ביממה?אממ סביבות 7 13) בכלל, את אוהבת לישון?כן שאלה אחרונה לסיום, מה דעתך על השאלון?מצוין

kate162

New member
../images/Emo199.gif

זכר\נקבה:___נקבה____ גיל:__15____ 1) את מתקשה להירדם? לפעמים 2) את לוקחת איתך משהו שיעזור לך להירדם? כמו, דובי או מוזיקה .. לא 3) מה הדבר האחרון שאת עושה לפני שאת הולכת לישון? רואה טלוויזיה 4) על מה את חושבת בדיוק לפני שאת נרדמת? כל מיני דברים 5) את מתעוררת באמצע הלילה? כן 6) למה את מתעוררת באמצע הלילה בגלל : - שחלמת חלום רע? כן - נהיית צמאה מאוד? כן - היית חייבת לשירותים? כן 7) מה מעיר אותך בבוקר? אמא שלי מתקשרת 8) באיזה מצב רוח את קמה על הבוקר? שמחה ? מרוגשת ? עצובה ? מתלהבת ? מדוכאת ? מעוצבנת ? מדוכדכת ? כועסת ? מאושרת ? מרוגזת ? מאוהבת ? מחויכת ? עייפה...! אם לא כתבתי איזו רגש אחר שאת מרגישה בדיוק כשאת קמה, את מוזמנת לכתוב. 9) מה הדבר הראשון שאת חושבת עליו כשאת מתעוררת? לא יודעת 10) מה הדבר הראשון שאת אומרת כשאת קמה? כלום 11) מה הדבר הראשון שאת עושה אחרי שאת קמה? מדליקה טלוויזיה 12) כמה שעות את ישנה ביממה? 8-9 13) בכלל, את אוהבת לישון? כן שאלה אחרונה לסיום, מה דעתך על השאלון? חמוד

../images/Emo210.gif

זכר\נקבה:_______ נקבה גיל:______ 15 1) את מתקשה להירדם? לעיתים קרובות 2) את לוקחת איתך משהו שיעזור לך להירדם? כמו, דובי או מוזיקה .. לפעמים מזיקה 3) מה הדבר האחרון שאת עושה לפני שאת הולכת לישון? מצחצחת שיניים ? 4) על מה את חושבת בדיוק לפני שאת נרדמת? לא ידועת 5) את מתעוררת באמצע הלילה? לא ממש 6) למה את מתעוררת באמצע הלילה בגלל : - שחלמת חלום רע? - נהיית צמאה מאוד? - היית חייבת לשירותים? הכל יכול להיות... 7) מה מעיר אותך בבוקר? אימא 8) באיזה מצב רוח את קמה על הבוקר? שמחה ? מרוגשת ? עצובה ? מתלהבת ? מדוכאת ? מעוצבנת ? מדוכדכת ? כועסת ? מאושרת ? מרוגזת ? מאוהבת ? מחויכת ? הכל ביחד חחח אם לא כתבתי איזו רגש אחר שאת מרגישה בדיוק כשאת קמה, את מוזמנת לכתוב. 9) מה הדבר הראשון שאת חושבת עליו כשאת מתעוררת? לרוב - אוף, בצפר. 10) מה הדבר הראשון שאת אומרת כשאת קמה? לא יודעת :O 11) מה הדבר הראשון שאת עושה אחרי שאת קמה? הולכת לישון..? 12) כמה שעות את ישנה ביממה? תלוי 13) בכלל, את אוהבת לישון? כן שאלה אחרונה לסיום, מה דעתך על השאלון? נחמד

R o t e m 1 5

New member
../images/Emo80.gifעונה

זכר\נקבה:נקבה גיל:14.5 1) את מתקשה להירדם?לא 2) את לוקחת איתך משהו שיעזור לך להירדם? כמו, דובי או מוזיקה ..לא 3) מה הדבר האחרון שאת עושה לפני שאת הולכת לישון? מכבה את האור 4) על מה את חושבת בדיוק לפני שאת נרדמת? על טלי שרון 5) את מתעוררת באמצע הלילה?לא 6) למה את מתעוררת באמצע הלילה בגלל : - שחלמת חלום רע?
- נהיית צמאה מאוד?
- היית חייבת לשירותים? 7) מה מעיר אותך בבוקר? אמא 8) באיזה מצב רוח את קמה על הבוקר? שמחה ? מרוגשת ? עצובה ? מתלהבת ? מדוכאת ? מעוצבנת ? מדוכדכת ? כועסת ? מאושרת ? מרוגזת ? מאוהבת ? מחויכת ? שומדבר? כן. אם לא כתבתי איזו רגש אחר שאת מרגישה בדיוק כשאת קמה, את מוזמנת לכתוב. 9) מה הדבר הראשון שאת חושבת עליו כשאת מתעוררת? שלא בא לי בצפר 10) מה הדבר הראשון שאת אומרת כשאת קמה? שלום 11) מה הדבר הראשון שאת עושה אחרי שאת קמה? חוזרת לישון 12) כמה שעות את ישנה ביממה? לא יודעת 13) בכלל, את אוהבת לישון? כן שאלה אחרונה לסיום, מה דעתך על השאלון? אחלה לגמרי

עונה

דבר ראשון אהבתי שהשאלן נכתב בלשון נקבה (כל השאלונים תמיד נכתבים בלשון זכר ...) זכר\נקבה:__נקבה_____ גיל:___13___ 1) את מתקשה להירדם?לפעמים 2) את לוקחת איתך משהו שיעזור לך להירדם? כמו, דובי או מוזיקה ..לא 3) מה הדבר האחרון שאת עושה לפני שאת הולכת לישון?לובשת פיג'מה 4) על מה את חושבת בדיוק לפני שאת נרדמת?כל מיני דברים נחמדים וחביבים ... :p 5) את מתעוררת באמצע הלילה?פעם ב-100 שנה 6) למה את מתעוררת באמצע הלילה בגלל : - שחלמת חלום רע?כה - נהיית צמאה מאוד?כה - היית חייבת לשירותים?וכה 7) מה מעיר אותך בבוקר?אמא או האור 8) באיזה מצב רוח את קמה על הבוקר? שמחה ? מרוגשת ?רק עם יש איזה טיול או משהו עצובה ? מתלהבת ? מדוכאת ? מעוצבנת ? מדוכדכת ? כועסת ? מאושרת ? מרוגזת ? מאוהבת ? מחויכת ?כה אם לא כתבתי איזו רגש אחר שאת מרגישה בדיוק כשאת קמה, את מוזמנת לכתוב. 9) מה הדבר הראשון שאת חושבת עליו כשאת מתעוררת?שאני עייפה ורוצה ללכת לישון
10) מה הדבר הראשון שאת אומרת כשאת קמה?בוקר טוב להורים שלי 11) מה הדבר הראשון שאת עושה אחרי שאת קמה?אוכל ארוחת בוקר 12) כמה שעות את ישנה ביממה?אין לי מושג ... 13) בכלל, את אוהבת לישון?כההההההההה שאלה אחרונה לסיום, מה דעתך על השאלון?חביב מאוד !!!!!!

pacific ocean

New member
יאללה תשובות! ../images/Emo203.gif

שלום לכולם החלטתי לעשות שאלון על השינה ... מקווה שתענו ותהנו.. :) השאלון כתוב בלשון נקבה מטעמי נוחות אבל גם הזכרים שבנינו יכולים לענות כמובן ! (נקבה ולא זכר, כי שמתי לב שיש פה יותר מהסוג הזה :) זכר\נקבה:_נקבה______ גיל:__15 וחצי____ 1) את מתקשה להירדם? כן 2) את לוקחת איתך משהו שיעזור לך להירדם? כמו, דובי או מוזיקה .. טלוויזיה 3) מה הדבר האחרון שאת עושה לפני שאת הולכת לישון?רואה טלוויזיה 4) על מה את חושבת בדיוק לפני שאת נרדמת? על החבר שלי...נראה לי 5) את מתעוררת באמצע הלילה? לפעמים 6) למה את מתעוררת באמצע הלילה בגלל : - נהיית צמאה מאוד 7) מה מעיר אותך בבוקר? הפלא שלי.... שעון מעורר 8) באיזה מצב רוח את קמה על הבוקר? מעוצבנת כועסת מרוגזת אם לא כתבתי איזו רגש אחר שאת מרגישה בדיוק כשאת קמה, את מוזמנת לכתוב. 9) מה הדבר הראשון שאת חושבת עליו כשאת מתעוררת? איך יעבור היום המעפן הזה חחח 10) מה הדבר הראשון שאת אומרת כשאת קמה? כוס עמק חחחח 11) מה הדבר הראשון שאת עושה אחרי שאת קמה? מתלבשת נראה לי..או שוטפת פנים.. 12) כמה שעות את ישנה ביממה? 6... 13) בכלל, את אוהבת לישון? כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן שאלה אחרונה לסיום, מה דעתך על השאלון? חביב...חבל שהוא קצר כל כך

s h a r o n 7

New member
עונה ../images/Emo199.gif../images/Emo126.gif

זכר/נקבה: נקבה
את מתקשה להירדם? לא
את לוקחת איתך משהו שיעזור לך להירדם? לא
מה הדבר האחרון שאת עושה לפני שאת הולכת לישון? פיפי
על מה את חושבת בדיוק לפני שאת נרדמת? על היום שעבר
את מתעוררת באמצע הלילה? לפעמים
למה את מתעוררת באמצע הלילה בגלל: - שחלמת חלום רע?
- נהיית צמאה מאוד?
- היית חייבת לשירותים?
מה מעיר אותך בבוקר? אבא
באיזה מצב רוח את קמה על הבוקר? תלוי..כל יום הרגשה שונה
מה הדבר הראשון שאת חושבת עליו כשאת מתעוררת? בצפר
מה הדבר הראשון שאת אומרת כשאת קמה? בוקר טוב
מה הדבר הראשון שאת עושה אחרי שאת קמה? פיפי
כמה שעות את ישנה ביממה? 8 פחות או יותר
בכלל, את אוהבת לישון? כן
שאלה אחרונה לסיום, מה דעתך על השאלון? מרדים
סתם לא..
נחמד

galit2510

New member
עונה

זכר\נקבה:_נקבה______ גיל:____13 וחצי __ 1) את מתקשה להירדם?כה 2) את לוקחת איתך משהו שיעזור לך להירדם? כמו, דובי או מוזיקה ..פעם הייתי לוקחת עכשיו לא 3) מה הדבר האחרון שאת עושה לפני שאת הולכת לישון?אלויזיה או מחשב 4) על מה את חושבת בדיוק לפני שאת נרדמת?על השווה שילי 5) את מתעוררת באמצע הלילה?לפעמים 6) למה את מתעוררת באמצע הלילה בגלל - שחלמת חלום רע?כה - נהיית צמאה מאוד? - היית חייבת לשירותים? 7) מה מעיר אותך בבוקר?אני 8) באיזה מצב רוח את קמה על הבוקר? שמחה ? כה מרוגשת ?כה עצובה ? לא מתלהבת ? כה מדוכאת ?לא מעוצבנת ?לא מדוכדכת ? לא כועסת ?לא מאושרת ? כה מרוגזת ?לא מאוהבת ? מייבי מחויכת ?כה אם לא כתבתי איזו רגש אחר שאת מרגישה בדיוק כשאת קמה, את מוזמנת לכתוב. 9) מה הדבר הראשון שאת חושבת עליו כשאת מתעוררת? אםם שאין לי כח לקום או שכבר פיספסתי זיווגים.. 10) מה הדבר הראשון שאת אומרת כשאת קמה? שיט 11) מה הדבר הראשון שאת עושה אחרי שאת קמה?מחליפה בגדים 12) כמה שעות את ישנה ביממה?8 13) בכלל, את אוהבת לישון?דיי שאלה אחרונה לסיום, מה דעתך על השאלון?נחמד

אניי../images/Emo199.gif../images/Emo26.gif

זכר\נקבה:_______
שאלה טובה
. נקבה. גיל:______
14 1) את מתקשה להירדם?
בד"כ לא 2) את לוקחת איתך משהו שיעזור לך להירדם? כמו, דובי או מוזיקה ..
לא
3) מה הדבר האחרון שאת עושה לפני שאת הולכת לישון?
מצחצחת שיניים 4) על מה את חושבת בדיוק לפני שאת נרדמת?
סוד כמוסה
5) את מתעוררת באמצע הלילה?
לפעמים 6) למה את מתעוררת באמצע הלילה בגלל : - שחלמת חלום רע?
לפעמים - נהיית צמאה מאוד?
אף-פעם - היית חייבת לשירותים?
אף-פעם 7) מה מעיר אותך בבוקר?
אמא 8) באיזה מצב רוח את קמה על הבוקר?
רע, בד"כ שמחה ?
לעיתים מרוגשת ?
רחוקות עצובה ?
קרובות מתלהבת ?
לא מדוכאת ?
קרובות מעוצבנת ?
קרובות מדוכדכת ?
לעיתים כועסת ?
רחוקות... מאושרת ?
נאמ. מרוגזת ?
כןן מאוהבת ?
נאפ מחויכת ?
לעיתים רחוקות אם לא כתבתי איזו רגש אחר שאת מרגישה בדיוק כשאת קמה, את מוזמנת לכתוב. 9) מה הדבר הראשון שאת חושבת עליו כשאת מתעוררת?
אה? מה? עוד חמש דקות.
10) מה הדבר הראשון שאת אומרת כשאת קמה?
אני מתאוששת, עזבי אותי אמא. 11) מה הדבר הראשון שאת עושה אחרי שאת קמה?
קוראת עיתון
12) כמה שעות את ישנה ביממה?
9 ככה 13) בכלל, את אוהבת לישון?
כעעע
שאלה אחרונה לסיום, מה דעתך על השאלון?
חביב+++.

למעלה