סקר
(הוקדם)

זה תפוז הדפוקים האלה

שלחתי את זה עשר דקות לפחות לפני שזה הופיע, ואז הדף לא זז לי אז חזרתי לפורום ב"הקודם" ולא הופיע שם שום דבר עד אחרי עשר דקות כשזה באמת לא היה במקום. ההנעלה אשמה.

כמה דברים.

דבר ראשון- אהרון- יש זמנים בהם בציניות המבדרת שלך לא מתאימה. דבר שני חופית- הערה שלך עיצבנה אותי. אז השאלה מוטמטמת, אחלה, אבל...למה להגיד? כאילו...לא מעליב. אולי אני ילדה קטנה, אולי אני נעלבת מהר, אולי אני קטנונית, אולי אני לא יודעת מה, אבל זה לא היה במקום. וגם הייתי ברגע של עצבנות והכל- בכל מקרה- עזבי!!

אוי לזה התכוונת....

אז אני מתנצלת ומוסרת לך נשיקות. התכוונתי לזה לגמרי בצחוק...חיחי מותק, זה בסדר להיות רגשנית

זה פסדר בובית.

אבל זה לא בסדר להיות רגשנים כי אני יודעת על אנשים מאוד מסויימים שנמאס להם ממני דווקא בגלל זה והם לא רוצים לדבר איתי. זונות.

רוצה לענות גם ../images/Emo187.gif

מה היית עושה ברגע בו היו מודיעים לך חגיגית-בנאדם, אתה הולך למות עוד 8 שעות. ?
הייתי עושה את כל הדברים שלא הספקתי לעשות ותמיד רציתי.. מה עושה אותך מאושר?
חורף, והופעה טובה, ולהתחרפן עם החברים שלי ,ולצאת לטיול בגשם ושיורד שלג וקמים בבוקר והכל לבן, ואחר כך כולם עושים יצירות בשלג ומלחמת שלג ענקית!!!! מה מבאס לך את התחת- אבל ממש..?
קו 2!!! יש לי טראומות!!! , ומבאס אותי כמשהו שאני אוהבת עצוב ורע לו ואני לא יכולה לעזור!!! מה היה נשאר לך 10 ש"ח בבנק- מה היית עושה איתם (שאלה הזויה ומטומטמת אבל בכל זאת...)
10 ש"ח.. וואלה אין לי מושג התקלת אותי.. האם אי פעם הזדמן לך להגשים חלום ילדות שלך?
עוד לא !!! אבל זה יקרה פעם!!

תשובות לסקר המגניב

כנראה כותבת מכתבי פרידה מכולם.
החיוך של הבנאדם שאני אוהבת וטלפון מאוד מסויים.
המורה למתמטיקה, מבחן במתמטיקה וכל מה שקשור לזה.
חוסכת לימים יותר קשים.
אממ... כן

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifיאללה תוריייייייייייייייייי...

מסיבה ענקית עם יובל בנאי ושלמי ברכה בעירום חלקי והרבה אלכוהול...
אהממממממ מוסיקה, חבר שלי ( בעאכס אני צפוייה... )...
לסדר את המגירת גרביים - מבעס ומשימה מסוכנת כשמדובר בגרביים שלי...
קונה פסק זמן 4PLAY - מתה עליו...
בייטח...

אני מתה על הסקרים האלה../images/Emo70.gif ../images/Emo13.gif

מה היית עושה ברגע בו היו מודיעים לך חגיגית-בנאדם, אתה הולך למות עוד 8 שעות
הייתי מזמינה את כל אהוביי (משפחה, חברות, ידידים, וכו'), והייתי נפרדת מהם כמו שצריך..
מה עושה אותך מאושר
וואי.. מלא דברים.. חברות, מוזיקה, אנשים שאני אוהבת, הצלחה בדברים שאני רוצה, שאנשים מעריכים אותי, שאני גורמת למישהו לחייך, שיש לי תמיכה והקשבה, חיבוקים, כתיבה (אני כותבת כבר 5 שנים), הפעילות שלי ב"הפוך על הפוך" ו"נוער מרצ", המשפחה הקרובה.. והבן אדם הכי מדהים שפגשתי...
מה מבאס לך את התחת- אבל ממש
אממ... מלא דברים.. שאנשים משקרים לי/ בוגדים, שמבריזים לי, בצפר, העיר חיפה (אל תשאלו..
), אחי הקטן, שמאשימים אותי במשהו שלא עשיתי, שפוגעים בי בנקודות רגישות... הא, וחורף!!|
שונאת את העונה הזאת.
אם היה נשאר לך 10 ש"ח בבנק- מה היית עושה איתם
(שאלה הזויה ומטומטמת אבל בכל זאת...)
קונה קולה ובורקס.
האם אי פעם הזדמן לך להגשים חלום ילדות שלך
החלום ילדות שלי היה להגיע לכיתה א'
איזה כיףףףףףף להיות כבר ביב', ולדעת שאני עוד מעט מסיימת עם ה"חלום" הזה...

Rain Star

New member
טוב...בא לי לענות..

עושה שיחות טלפון להיפרד מהאנשים המהדימים שבגללם אני פה בכלל
שיחה עם אדם שחשוב לי...
שאנשים לא עונים לפלאפון שלהם
קונה גלידה
לא בדיוק..אולי חלומות קטנים כן..גם זה משהו..

UniQe TeAr

New member
בקשר לתשובה לשאלה השלישית...

אממ אממ אממ אני הרבה לא עונה לפלאפון כי כי כי אני חירשת:) ה באמת מבאס לך תתחת??

Rain Star

New member
כשזאת את אני סולח...

אבל אנשים אחרים שלא עסוקים ולא עונים לשם יולי...מבאסים אותי..

amit hakapit

New member
"עכשיו אני כי ההוא הלך..."

מה היית עושה ברגע בו היו מודיעים לך חגיגית-בנאדם, אתה הולך למות עוד 8 שעות? זה נחמד ויפה להגיד שהייתי עושה את כל מה שרציתי ולא הספקתי אבל סביר להניח שרק לחשוב על הרשימה של הדברים האלה, יקח לי 5 שעות, ואז אני ממש לא אספיק לעשות הכל. אני מניחה שהייתי הולכת לעשות צניחה חופשית... ואח"כ עוברת לסקס פרוע.
מה עושה אותך מאושר? לגלות כל פעם מחדש כמה אני חשובה לאנשים מסויימים, במיוחד לאלו שנמצאים רחוק מהעין, אבל כל כך קרובים ללב. וכמובן, עפר.
מה מבאס לך את התחת- אבל ממש? להגיע לאוניברסיטה בשעות שאין חנייה, ואז צריך לחנות ביער ולעשות צעדת יערות הכרמל, ואח"כ עוד צריך לחזור הכל בחושך. ביער. לבד.
מה היה נשאר לך 10 ש"ח בבנק- מה היית עושה איתם? שומדבר מיוחד, מחכה שתיכנס משכורת בשביל לא להיכנס למינוס.
האם אי פעם הזדמן לך להגשים חלום ילדות שלך? כנראה שלא. למרות שאם אני אתאמץ ואחשוב על זה יותר, בטח אני אמצא משהו... זהו בינתיים, לילה טוב...

Ez sLeeP

New member
עמיתי,

קודם כל אני צריך את הלו"ז שלך, כדי לדעת מתי את ישנה (כנראה בשעות לא קונבנציונליות, אם בכלל..) ולא להעיר אותך. שנית! את מטורפת? ללכת ביערות הכרמל בחושך? את יודעת כמה אנשים נאנסו/נרצחו/נאנסו ונרצחו שם?! גאד. תחני מחוץ לאוניברסיטה!!

amit hakapit

New member
נדבי....../images/Emo98.gif

קודם כל, תודה על הדאגה... האמת שזה לא ממש בתוך היערות, זה רק נראה ככה. אבל באמת שאני נזהרת, ורוב הפעמים לא הולכת לבד בחזרה לאוטו. דבר שני, אני אתקשר אלייך היום או מחר. ומה שכן, אני מבטיחה שעוד שבועיים בערך, אחרי שירד ממני קצת הלחץ של העבודות אמצע סימסטר (ובדיוק לפני הלחץ של המבחנים
) אנחנו נפגשים לכוס קפה אצל גרג...

UniQe TeAr

New member
עונה

1מה היית עושה ברגע בו היו מודיעים לך חגיגית-בנאדם, אתה הולך למות עוד 8 שעות. ? 1הייתי רצה ומוציאה את כל הכסף שיש לי בבנק באותה שניה וקונה לכל מי שאני מכירה את מה שהוא הכי רוצה בעולם. 2מה עושה אותך מאושר? 2כשחושבים עליי 3מה מבאס לך את התחת- אבל ממש..? 3חוסר אונים 4מה היה נשאר לך 10 ש"ח בבנק- מה היית עושה איתם (שאלה הזויה ומטומטמת אבל בכל זאת...) 4הייתי שמה אותם בקופת צדקה 5האם אי פעם הזדמן לך להגשים חלום ילדות שלך? 5כן, אני חושבת:)

LoStGiRl

New member
אנייייי

הייתי הולכ לקפוץ בנג'י או לעשות צניחה חופשית
להיות בהופעה, כשאני בים.
שצריך לקום כול יום לבי"ס
הייתי לוקחת אוטובוס לים!
כן, הגשמתי כבר את כול מה שאני רוצה! משעממם לי!

לירן מם

New member
תשובות שלי....

וואו 8 ימים זה הרבה זמן...הייתי עושה את כל הדברים סטייל באנג'י צניחה חופשית וכל מני כאלה....הייתי הולכת גם להופעה אני מתארת לעצמי...הייתי הולכת לכנסת ואומרת לממשלה שלנו כל מה שאני חושבת עליה...(אני יודעת שזה נשמע מוזר אבל יש לי הרבה מה להגיד...אז במקום להגיד אותם לטלויזיה אני אגיד אותם לאנשים האמיתיים...)הייתי עושה ימי כיף עם חברות שלי...עושה סיבוב בארץ להגיד שלום לכולם...הייתי מגשימה חלום לחברה שלי...לגרום לה להבריז מבצפר..(כן היא ילדה טובה כזאת..לא עד כדי כך כמו שזה נשמע אבל כן...) ואמממ לא יודעת מה...בטוח היו עולים לי עוד דברים...
החברים שלי...ולגלות כל פעם מחדש שהם באמת חבירם שלי ולא סתם אנשים שלא אפת להם ממני...וגם כשאנשים אומרים לי שהם מרוצים ממני וגאים בי...(שוב..כמה שזה נשמע מוזר זה באמת עושה את שלו...לא יודעת למה..) ועד כמה שזה פלצני...כשיש לי אהבה זה עושה אותי באמת מאושרת עד הגג...זה עושה לי טוב על הלב כזה...טוב מיוחד שלא מגיע מאף כיוון אחר... ודבר אחרון...לטייל בארץ גם עושה אותי מאושרת-שוב נשמע מפולצף אבל כן...
אממ שאנשים מתנשאים מעי ואני לא יכולה להגיד להם כלום, ושאנשים מאוכזבים ממני...
אני בספק אם הייתי משתמשת בהם, אבל אם בדיוק הייתי צריכה משהו הייתי משתמשת בהם בשבילו..אבל באופן כללי הייתי חוסכת אותם נראה לי...
כן...הרבה כאלה אפילו... אני מצטערת שזה יצא כזה ארוך...לא שמתי לב בכלל...

לירן מם

New member
יש לי תוספת...קטנה...

עוד דברים שעושים אותי מאושרת-כשאני משמחת מישהו עצוב... כשאני מצליחה במשהו שלא מצפים ממני להצליח בו... וכשאני מעבירה פעולה שהחניכים יוצאים ממנה מחוייכים וכאילו יצא להם ממנה משהו...

למעלה