סקר
(הוקדם)

../images/Emo182.gifסקר../images/Emo182.gif (הוקדם)

בשביל לעורר קצת את הפורום הזה- צריך סקר...
מה היית עושה ברגע בו היו מודיעים לך חגיגית-בנאדם, אתה הולך למות עוד 8 שעות. ?
מה עושה אותך מאושר?
מה מבאס לך את התחת- אבל ממש..?
מה היה נשאר לך 10 ש"ח בבנק- מה היית עושה איתם (שאלה הזויה ומטומטמת אבל בכל זאת...)
האם אי פעם הזדמן לך להגשים חלום ילדות שלך?
ותעשו טובה- תענו, גם אם הסקר נראה טיפשי-אני מצטערת כי כרגע חזרתי משעתיים מתמטיקה-תענו!! גם אם אין לכם נגיד- חלום, תמציאו. רק תתעוררו!! בבקשה מכם! תתעוררו!!!!!!

oooooOFIR

New member
אני ראשון

מה היית עושה ברגע בו היו מודיעים לך חגיגית-בנאדם, אתה הולך
למות עוד 8 שעות. ?
הייתי הולך עושה סבב מסעדות, מחסל להם את כל הקינוחים מהמלאי.
מה עושה אותך מאושר?
אני די פסיכי, לא צריך משהו מיוחד, זה תלוי במצב רוח.
מה מבאס לך את התחת- אבל ממש..?
עצירות
מה היה נשאר לך 10 ש"ח בבנק- מה היית עושה איתם (שאלה הזויה ומטומטמת אבל בכל זאת...)
שומר אותם לימים קשים
האם אי פעם הזדמן לך להגשים חלום ילדות שלך?
כן, הרבה חלומות...

שלוווםםם..!

מה היית עושה ברגע בו היו לך שאתה הולך למות?... בוכה? מתה?..אההה וואלה,אלוהים עושה את זה בשבילי..
מה עושה אותך מאושר?.. וי,הרבה דברים..ילדה מאושרת שכמותי,פרח מכתב ושירים נחמדים..
מה מבאס אותך?.. וי,הרבה דברים..ילדה מאוכזבת שכמותי,גשם,פרח שנבל ושיר מסריח..
היה נשאר לך 10 ש"ח בבנק,מה היית עושה? מנצלת אותם מגיעה למינוס מטורף ואז עוברת לגור עם פרות..
האם אי פעם הזדמן לך להגשים חלום ילדות?.. כן,קיבלתי את הברבי שרציתי וגם נכנסתי לתוק כלוב של אריות תראו,כתבתי גם את השאלות..!

Arielcohen

New member
מה המצב? יש לי תשובות../images/Emo8.gif

שאלה קשה! הייתי נפרד מכל מי שאני מכיר ויושב לכתוב המון דברים שיישארו אחרי המוות... נראה לי
הופעות של עברי! וכמובן שופינג באשר הוא - כל קנייה של בגד היא פשוט רגע של אושר עילאי מבחינתי...
מבאס לי את התחת, אבל ממש, שאני מתכונן שבועיים להופעה בבית שמואל, מכין מצלמה, מנסה להחליט במשך ימים ארוכים מי ללבוש, מקווה שעברי יחתום לי על ה"ספר שירים" ובסוף הכל מתבטל בגלל פאקינג 2 שורות!
אם היה לי 10 שקל בבנק... הייתי תורם את זה לעניים, באמת - זה פשוט לא סכום שיש לי מה לעשות איתו חוץ מלקנות אוכל, ואני לא מורעב אז הייתי מביא למי שכן
חלום ילדות... היה לי חלום להיות סטייליסט וללבוש מה שבא לי, וזה בערך התגשם... אבל לא יודע, החלומות שלי עוד לא ממש התגשמו!

עונה

- אם היו מודיעים לי שאני הולך למות עוד 8 שעות הייתי עושה את כל מה שאני עדיין מקווה להספיק לעשות אי פעם בעתיד ועוד לא עשיתי - לראות את כל מה שהשגתי בחיי ואת כל הדרך שעברתי עושה אותי אדם מאושר - התחת שלי מבואס מזה שאני יושב עליו כל היום
סתם סתם , אני מתבאס כשאני לא מצליח להשיג משהו שאני רוצה מאוד אני מתבאס כשאני חושב על העתיד - אם היה לי 10 שקל בבנק הייתי רץ למצוא איזה עבודה, מחפש איך נעלם לי כל הכסף וחוסף את ה10 שקל להאלה (לעזאזל עולה לי ליסוע לאוניברסיטה 20 שרל לכל כיוון מה אני יעשה עם 10 שקל?) - הזדמן לי להגשים המון חלומות שחלמתי פשוט כי לא ויתרתי עליהם מעולם

התשובות של הכותבת הגאונה..או שלא

אמממ השובות שלי:
נהפרד מכולם והייתי אומרת את כל הדברים שרציתי להגיד ועדיין לא אמרתי (אין הרבה כאלה...בעיקר אומרת לאנשים כמה שאהבתי אותם...ואנשים שהם זונות הייתי אומרת- תשמעו, אתם חרא של בני אדם, אני ממש-אבל ממש שונאת אתכם. ויש כאלה! ואז או שירצחו אותי (כי זה הרוב ערסים) או שהם יתצעלמו וגם ככה אני אמות אז זה פסדר. ואז- אם יצילו אותי- זה מה שיבאס לי את התחת...סתם... אבל הייתי אומרת את כל מה שיש לי על הלב, נפרדת יפה אוכלת המון המון אוכל של אמא ומחבקת הרבה מאוד אנשים- (הגעתי למסקנה שאני ממש אוהבת לחבק! זה עושה יאמי כזה...) וואו למה כתבתי כל כך הרבה??? וזה רק השאלה הראשונה....לא נורא.
כמעט הכל- דברים שאני מחכה להם הרבה זמן ואז הם קורים על הצד הטוב ביותר- זה יכול לעשות אותי הכי מאושרת בעולם. מה שאני זוכרת זה שעברי עשה אותי מאושרת (נשמע רע...בעצם נשמע ממש טוב!) כשהוא שמע את מה שיש לי להגיד לו כשהוא היתארח. אבל בעיקרון מה שקורה-גם אם הוא הקטן ביותר- עושה אותי כל כך מאושרת! אפילו מבחן בתנ"ך או מתמטיקה שקיבלתי בהם יותר מ-56. וגם כשצועקים לי- "הלו כוסית"...זה מרגש-וזה לא קורה הרבה פעמים. בעיקרון אני שונאת את הביטוי אבל זה מחמיא...
ציונים של נכשלים אחרי שלמדתי הרבה זמן אליהם-מה שקורה המון פעמים, כשמעליבים אותי- אפילו ממש בקטנה... , כשמשהו לא מצליח...וכשאני לא מצליח להשיג משהו שאני רוצה. ושיתאמצתי בשבילו.
הייתי קונה 5 גלידות של מקדולנדס כי אין עליהם!
כן. החלום ילדות שלי היה להיות מפורסמת כמו כולם. אז הוא התגשם לפני שנה שהלכתי בקיבות ופתאום ראיתי מכונית גדולה כזאת- מסחרית או איך שקוראים לה- ופתאום ראיתי תמונה ממש גדולה עליה- ילדה עם שער פרוע, חולצה רדוה ורגליים יחפות וקטנות- זאת היתה אני. עכשיו כשאתם רואים ברחבי הארץ מכונית של- "ארז-חן"- הילדה בורוד-זאת אני... יש לי חלומות אבל הם לא יתגשמו בקרוב נראה לי... אני ממש-0 אבל ממש מצטערת שכתבתי הרבה. יצא לי...

lollapalooza

New member
טוב. אני

הממ... בטח הייתי כותבת מכתבים לכל מי שאני מכירה ונפרדת מכולם ומקשיבה לכמה דיסקים שאני הכי אוהבת.
עוד לא קרה שום דבר שעשה אותי מאושרת. יש אולי דברים שמשמחים אותי אבל מאושרת
ממש לא.
מממ... מבאס לי את התחת... כשמשעמם לי וכל האנשים שאני מכירה עסוקים מדי כדי לבדר אותי. אני שונאת להיות משועממת
10 ש"ח
לא הייתי עושה איתם כלום. הייתי ממשיכה לבזבז, אני ממילא תמיד במינוס.
להגשים חלום ילדות... לא. לא שזכור לי. פששש איזה תשובות. משעממות לאללה. סורי.

תשובות שלי

הייתי אומרת לכל האנשים שאני אוהבת אותם, הייתי זוללת בכמויות בלתי נתנות לתיאור והייתי יוצאת לרחוב ומתחילה לשיר... מה אכפת לי מה כולם חושבים אם אני הולכת למות עוד מעט?
להיות עם חברים שלי ועם אנשים שאני אוהבת. ולהיות בהופעה ובכלל שהן של עברי.
שאנשים משקרים לי או שהיה לי יום לא מוצלח... אבל הכי מבאס זה כשאתה מת לישון (אצלי שינה זה דבר חשוב מאודדד) ואתה לא מצליח להרדם.
הייתי הולכת לעבוד... והייתי קונה כרטיס לוטו חצי חצי עם מישהו
אממ.. חלום ילדות? לא ממש.. אולי חלומות מיניטורים כאלה... כמו ללמוד תקשורת וכאלה.. לא משהו רציני נועה אחלה סקר!!!

המממ

1. מה היית עושה ברגע בו היו מודיעים לך חגיגית- בנאדם, אתה הולך למות עוד 8 שעות? = הייתי הולכת לכל אדם שפגעתי בו איי פעם ומתנצלת והולכת להגיד כמה דברים לכמה אנשים....והממ הולכת לאיזו הופעה 2. מה עושה אותך מאושר? = לא מבינה מה זה אושר..לא ניראה לי שיש דבר כזה 3. מה מבאס לך את התחת אבל ממש?= כרגע? הביטול של ההופעה מחר 4. מה היה נשאר לך 10 ש"ח בבנק- מה היית עושה איתם?= אשמור אותם שם ואחסוך 5. האם איי פעם הזדמן לך להגשים חלום ילדות?= החלום ילדות שלי זה לעוף וחלמתי שאם אני רצה במדרגות בבית אני עפה אז ניסיתי פעם ונפלתי זה נחשב?

Ez sLeeP

New member
אני חיי בשביל הסקרים האלו.

(נאמר בלא-סרקזם. אני מפתיע את עצמי לאחרונה)
אני חושב שהייתי כותב מכתבים לכל האנשים שאני מכיר. במיוחד לאלו שטרם סיפרתי להם כל מה שהם צריכים לשמוע ממני במשך חיי. ואחרי זה הייתי מתאבד. לא הייתי נותן את הסיפוק למישהו אחר..
ג'וליה רוברטס. ג'ון לנון.
הממ.. רייטינג, שוקו, ומסטיק.
לא. אבל אני עדיין מחכה.

Ez sLeeP

New member
מה מבאס לי את התחת?

הפחמימות המורכבות שעד שמגיעות אליו נהפכות כבר לשומנים רוויים.

ממ

לא חושבת על זה.
מה לא? יופי, הבנה, שון, האחים שלי, חכמה, חברים, מחול, כשזה מצליח, אנשים מאושרים. הכל בערך.
כשמודיעים שהופעה מתבטלת. אבל ממש? כשאני לא מצליחה לרקוד.
לא הזוייה אבל די מטומטמת. הולכת לקנות גלידה ושוקולד אחד לאח שלי אחד לי מה שהוא יבחר.
חלום ילדות? עוד לא הגשמתי אבל המחול זה החלום ילדות שלי. חוץ מזה ניראה לי שאנחנו בזמן שעוד חולמים חלומות ילדות ועוד לא מגשימים לא? וגם מצאתי אהבה....

וגם

הופעות של עברי, והופעות בניצנים בכלל, וגם ההופעה של ירמי קפלן שהייתי בה, להרגיש אהובה, לפגוש חברים ישנים, להיות בים, לקרוא ספר טוב, להכנס לבית שלי (יש לי בית ממש יפה בזכות אחותי), לחבק אדם אהוב, לשמוע מוסיקה לפעמים, לשמוע ממשהו משהו נעים, להגיד למישהו שאני אוהבת אותו ולהתכוון, לעשות מעשים טובים (נו איכס אני מצטערת אבל זה נכון זה עושה כיף גדול), ויש עוד. למצוא מישהו שבאמת מצליח לראות דרכי, להבין אותי באמת.

ועוד

להצליח. ההצלחה עושה אותי מאושרת. ולהצליח במשהו שאני אוהבת. בכלל להיות טובה במשהו

תודה חופית-גם אני אוהבת אותך..

לא יפה מה שעשית. את לא חייבת לענות. וכן- אנ נעלבת מכל דבר אבל...מה לעשות?! זה העליב. נדבוש- הוחמאתי...זה היה ציני אבל או לא?

מתערב

אני חושב שהיא חושבת שהערתך בסוגריים הייתה באופן כללי כי ענית הרבה ולא על אותה תשובה - עשית מעשים טובים.

למעלה