סכמ"ש

• פותח הנושא Guid
  • פורסם בתאריך

Guid

New member
../images/Emo182.gif סכמ"ש ../images/Emo182.gif

היה שבוע לא משהו בכלל, אני מקווה שהשבוע שמתחיל יהיה טוב יותר...
השבוע בחיים: - היום הכי כיפי היה: - הדבר שהכי הצחיק אותי: - הרגשתי טוב עם עצמי כי: - הפדיחה השבועית שלי: - השיר שעדיין מתנגן לי בראש: - הספר הכי טוב שקראתי: - הסרט (או סדרה) הכי טוב שראיתי: - הדבר הכי טעים שאכלתי: - התחדשתי ב: - הדבר שהכי הפתיע אותי: - התאכזבתי בגלל: - התעצבנתי בגלל: - בכיתי בגלל: - ציטוט כלשהו שמתאר את מה שהרגשתי: - הדבר הכי מיוחד שקרה לי: - האדם (או כמה) שעשה לי את השבוע: - רציתי להגיד תודה ל: - משהו שאני מקווה שיקרה בשבוע הבא:
השבוע במשחק: - היום הכי כיפי: - באיזו רמה אני היום: - כמה רמות עליתי: - הקווסט הכי מעיק שעשיתי (גם אם לא סיימתי): - המפלצת שהיה לי הכי כיף להרוג: - הפרטי הכי כייפית שהייתה לי: - מכרתי: - קניתי: - מצאתי: תחזית לשבוע הבא: - אעלה לרמה: - אסיים את הקווסטים: - אתחדש ב: - שונות:
לסיום, רציתי להגיד לכולם ש:
מי שרוצה להוסיף תמונה, מוזמן.

ווינגז

New member
ההר הירוק כל ימות השנה...

השבוע בחיים: - היום הכי כיפי היה: שני, השגתי כמה דברים שרציתי לקנות הרבה זמן. - הדבר שהכי הצחיק אותי: באיזשהו מקום, בדיחות שחורות. - הרגשתי טוב עם עצמי כי: המממ, קיבלתי כמה החלטות והדברים שקניתי ישבו עליי טוב. - הפדיחה השבועית שלי: היה משהו? - השיר שעדיין מתנגן לי בראש: "ההר הירוק תמיד"
- הספר הכי טוב שקראתי: סיימתי את "The House of Sleep" של Jonathan Coe ומיד אחריו את "פתאום דפיקה בדלת" של אתגר קרת. עכשיו קוראת את "מאה שנים של בדידות" של גבריאל גארסיה מארקס. - הסרט (או סדרה) הכי טוב שראיתי: דקסטר... - הדבר הכי טעים שאכלתי: סלטעים2 - התחדשתי ב: חזיות יפות. - הדבר שהכי הפתיע אותי: השרפה הזו. - התאכזבתי בגלל: ^ - התעצבנתי בגלל: ישראלים סקרנים ו/או שלא מקשיבים להנחיות של כוחות ההצלה ומפריעים/מסכנים את עצמם ואחרים בדרך. - בכיתי בגלל: השרפה. - ציטוט כלשהו שמתאר את מה שהרגשתי: "ההר הירוק כל ימות השנה, אני עוד חולם ושואל לנשום רוחותיך כבראשונה, לשכב בצילך, כרמל." - הדבר הכי מיוחד שקרה לי: שום דבר ששווה ציון. - האדם (או כמה) שעשה לי את השבוע: סיון, יעל, שירלי, דודו, נור, האחים שלי ואמא שלי. - רציתי להגיד תודה ל: ^ - משהו שאני מקווה שיקרה בשבוע הבא: שהאסון הזה יסתיים כבר. לסיום, רציתי להגיד לכולם ש: המון תודה על המילים המקסימות שלכם בשרשור הפרידה שלי מהניהול, לא שכחתי/התעלמתי, פשוט עבר עליי שבוע אמוציונלי קודם, ועכשיו... טוב, עכשיו זה לא הזמן או המקום. המון תודה גם לכל הדואגים והעוזרים בימים האחרונים (ובכלל). הכל בסדר עד כמה שאפשר. לילה(?) טוב(?)

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif../images/Emo187.gif

השבוע בחיים: - היום הכי כיפי היה: שישי, קניות עם אמא וזה ..:) - הדבר שהכי הצחיק אותי: מישהי ממש צעירה בבסיס שלי ביקשה מהרס"ר נעליים גבוהות, רק שהיא לא ידעה שהנעליים כשהן חדשות באות עם העיגולים האלה בצבע שחור [מסביב לחורים של השרוכים] ורק עם הזמן הופכות להיות זהב, אז היא אמרה "אני רוצה נעליים גבוהות, רק תביא לי כאלה עם העיגולים בזהב, כי השחור מכוער" כמה צחקנו על זה שהיא צעירה...X3 - הרגשתי טוב עם עצמי כי: בגדים חדשים. - הפדיחה השבועית שלי: - - השיר שעדיין מתנגן לי בראש: - - הספר הכי טוב שקראתי: "קוסם היונים" שחכתי של מי זה בדיוק. - הסרט (או סדרה) הכי טוב שראיתי: מדיום [סדרה] - הדבר הכי טעים שאכלתי: לא אכלתי ._." - התחדשתי ב: מכנסיים, מגפיים ועוד כל מיני דברים
- הדבר שהכי הפתיע אותי: - התאכזבתי בגלל: - התעצבנתי בגלל: - בכיתי בגלל: - ציטוט כלשהו שמתאר את מה שהרגשתי: - הדבר הכי מיוחד שקרה לי: הצטננתי..<<" - האדם (או כמה) שעשה לי את השבוע: - - רציתי להגיד תודה ל: כל האנשים שהתקשרו לשאול אם אני בסדר ולהציע אירוח כשהיינו אמורים להתפנות. מחמם את הלב. - משהו שאני מקווה שיקרה בשבוע הבא: אני לא אחזור לבסיס. צינון ראבאק=[ השבוע במשחק: - היום הכי כיפי: אתמול - באיזו רמה אני היום:96!!!#$%^$#^ - כמה רמות עליתי: 1 - הקווסט הכי מעיק שעשיתי (גם אם לא סיימתי): אני עובדת עכשיו על הקווסט של הבחור עם המעיל מאל נאת' - המפלצת שהיה לי הכי כיף להרוג: גוביס..:) - הפרטי הכי כייפית שהייתה לי: - - מכרתי: - - קניתי: שיקויים[?} - מצאתי: המון דרופים חסרי פוטנציאל..:p תחזית לשבוע הבא: - אעלה לרמה: לא ידוע..XD - אסיים את הקווסטים: אסיים לפחות עוד איזה 5X קווסטים, אני רוצה את המדליה של הקווסטים, היא מגניבה! - אתחדש ב: מדליה:0 - שונות: היה לי קוד למייפל, מהקודים שחילקו פעם פעם לשחקנים שפרשו ונתן חייה רנדומאלית+ מגנט+ שק חפצים. אז השתמשתי בו ויצא לי האסקי חמוד..:) אבל אני בכל זאת מתגעגעת לברווז הלבן החמוד שלי=[ לסיום, רציתי להגיד לכולם ש: אל תקבלו דלקת גרון, זה לא כיף! שיהיה לכולנו שבוע טוב ובשורות טובות יותר.

סופ"ש "אש"../images/Emo14.gif../images/Emo122.gif

השבוע בחיים: - היום הכי כיפי היה:אממממ אפשר לומר רביעי.. הדלקת נר ראשון עם המשפחה
- הדבר שהכי הצחיק אותי:הבנות דודה שלי
- הרגשתי טוב עם עצמי כי:התחדשתי בעגילים תודות לנעמונת
- הפדיחה השבועית שלי:
- השיר שעדיין מתנגן לי בראש:
- הספר הכי טוב שקראתי:
- הסרט (או סדרה) הכי טוב שראיתי:LAW AND ORDER SVU - הדבר הכי טעים שאכלתי:רביולי גבינות
- התחדשתי ב:עגילים
- הדבר שהכי הפתיע אותי:האש
- התאכזבתי בגלל:הנ"ל מעל - התעצבנתי בגלל:הנ"ל מעל - בכיתי בגלל:
- ציטוט כלשהו שמתאר את מה שהרגשתי:
- הדבר הכי מיוחד שקרה לי:
- האדם (או כמה) שעשה לי את השבוע:נעמונת וכל מיש התקשר לשאול לשלומינו. - רציתי להגיד תודה ל:נעמונת
- משהו שאני מקווה שיקרה בשבוע הבא:שהסיוט הזה יגמר כבר ואנשים יוכלו להתחיל לשקם את מה שנשאר להם
השבוע במשחק:לא שיחקתי וכנראה גם לא אשחק בתקופה הקרובה..... לסיום, רציתי להגיד לכולם ש:יהיה שבוע טוב...
וזה מחזה של יום שאחרי מהבית של דודתה של נעמה, הרחק הרחק ממוקדי האש שהיו באיזור טירה

למעלה